40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Ha nem Ultimate van Enterprise változatott tettél fel akkor sehonnét. Ja és SP1-hez sincs nyelvi csomag ha véletlenül azzal próbálkoznál.
  • Brand
    Hali!

Én is felraktam a 64-es,minden gond nélkül,az update viszont nem sikerült leszedni a Magyar nyelvet. honnan tudnám lesyedni hozzá?
  • Balumann
    A 64 bites Vista én úgylátom, hogy gond nélkül visz mindent x86 üzemmódban (ami nem 64 bites szoftver). Tony Hawk AW is gond nélkül elfut, és minden. Kodeket is x86 -ként rakta fel. Így tényleg nincs értelme akkor 32 bites Vista-nak.
  • krys002
    oks! köszi!!
  • bon
    Elég jó lesz 2gb ram-al.
  • krys002
    Hali bon!! Kösz a választ!! Tehát a gépem jó? elég lenne 2gb ram?
  • Livius
    Ez a hiba üzenet jön az exportálásra.

Az exportálás nem hajtható végre
    Hiba történt a MAPI inicializálásakor.

Ez mi?
  • bon
    Lassan de futna a ram nagyon kevés, 1,5 gb-al már jobb lesz a teljesítmény.
  • krys002
    Hali! Szerintetek ezen a konfigon a legalapabb vista elfutna? Amd Sempron 3200+ 1800 mzh(teljesítmény egyenlő egy 3200 mzh-s procival) Ati Radeon Hd 2600 XT 256 mb gddr3, 512 mb ram( tudom ez a gyengepont, tervezek majd 1,5 gb-ot venni még ehez)
  • Zsoltika 007
    Nekem már előtte is jó volt. 32 bitesen meg szégyen volt.
  • bon
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy hivatalosan nincs magyar SP1, de amúgy van, nekem is az van fent és igen 64bit-hez is van.
  • lang14
    angol vistát használtok? az sp1 miatt kérdem.. magyarhoz még nincs ugye?
    64biteshez is adtak már ki javítást?
  •  Evil
    Jaja nagyon szépen másol nekem sp1 el, sőőőt :))
  • Zsoltika 007
    Jobb a 64 bites. Már sp1 telepítése előtt is jobb volt mint a 32 bites sp1 felrakás után. :)
  •  Evil
    Sokan szidják a 64bit et hogy minek stb.. Nekem azvan edig mindenből találtam drivert ami rendesen megy, minden játék elfutott és semi gond nincs vele.. Bisztos vannak amik nem mennek, de szerintem semi gondod nemlesz vele :) Elöző post is, persze azért megkérdezném probáltad?!...

Amik nálam mennek:
    Firefox,Teamspeak,Mirc,Hamanci,Messenger,Catalyst(Ati miatt),torrent,Ase,Ati tool(overclockra),Ventrillo,
    Photoshhop,Dreamwear,FlashMx, Nero, És még sorolhatnám.. Játékok közül pedig edig minden elment amit felraktam ienek: DiabloII , Hagemonia , Doom 3 RoE , Neverwinter nights , ezt meg holnapig irhatnám szóval csak pár régebbit irtam példának..
  • bon
    Nézd meg, hogy van e 64bit-es driver a gépedhez és esetleg, hogy a programokból amiket használnál van e 64bit-es változat (szinte kizárt) vagy futt e 64bit alatt.
  • lang14
    ki akarom próbálni a 64bites vistát.. valami jótanács?

azon kívül hogy: NEEEEEE
  • bon
    Gondolom az exportálásnál.
  • bon
    1. igen megy.
    2. nem tudom
    3. szerintem fel se települ, valami vista patch kell hozzá ami a symantec oldaláról bezserezhető. Aktiválni meg lehet biztos.
  • Livius
    Jah és még egy. Az Outlook Expresszből hogyan tudnám át vinni a levelekt és a fiók beállításokat a Vista levelezőjébe?
  • Livius
    Hello! Lenne 3 kérdésem. A napokban akarok majd áttérni XP-ről Vistára.
    1. A Nero 8 összes verziója felmegy a Vistára kompatibilitási gondok nélkül?
    2. Melyik törés most ami a legjobban veri át a rendszert, és az SP1-el se lesz gondja?
    3. A Norton Internet Security 2007-el Vistán lehet e telefonosan aktviálni, mert régebben olvastam hogy mintha nem engedné.
  • Narxis
    Így van.
  • mflex #29096
    Olvastunk már ilyet eleget és bár nekem eredeti van,de ezek csak fenyegetések,máris működik a 32-es és 64-es verzióba integrált SP1.

Baromság az egész.

Mindent fel lehet törni és fel is fogják :)
  • mflex #29095
    Mivel VIP vagy lehetőséged van rá, hogy a helyesírásilag és mondattanilag és teljesen értelmetlen szövegedet kijavítsd!
  • bon
    Leszeded, kiprobálod és ha megy akkor megveszed.
  • overlocker
    hali vslski nrmtudjs h az übersoldier 2 h hmvgesezm megy vistan a cucc???
  • Balumann
    :D
  • grebber
    Mindenképp lebuknak a tört Visták
  • Bence9292
    A laptopon van ez a hiba. Úgy néz ki, hogy javulást mutat, mert ma már gépeztem 2 órát és még nem volt kék halál, rendesen fellépett a netre. Előre nem iszom a medve bőrére, majd meglátjuk mi lesz. Lehet, hogy ma még azért nem volt, mert hibernálva volt a gép és így könnyebben visszacsatlakozott, vagy nem tudom. :/
  • MerlinW
  • naaa
    hol van kék halálod? a laptopon vagy az asztali PC n?
    én nem tapasztalok ilyet az AcerNet wifinél
  • bon
    Wifi driver-re tippelnék, de hogy mi lett vele ha korábban még jó volt azt nem tudom.
  • Bence9292
    Ez ugye nincs összefüggésben a kék halállal? Tegnap legalább 30x volt kék halálom és mindig akkor jelentkezik, amikor fellépek a netre wifi-n keresztül. Ha a windows csatlakozik akkor is és akkor is, ha az Acer eNet manager próbál csatlakozni és abban a pillanatban kékhalál, amikor fellép a netre.

Ez a probléma nem jelentkezik, ha LAN kábelen netezek. Mi lehet a gond? Csináltam visszaállítást, 4 nappal tettem visszább, mert akkor jó volt, de nem javult meg. Gyanakodtam a cfosspeed-re, letöröltem, de még mindig halmozza a kék halált.
  • SCITEK

A Haali adja a legjobb kepminoseget, de DVD lejatszasnal nekem nem akar menni. Ilyenkor atkapcsolok VMR9-re.
  • czky
    Valaki help me!
    Tegnap újraraktam a wint (vista 32bit ultimate) és azóta ha elindítok egy filmet, akkor állandóan átvált ez a köcsög aero-ról egyszerű nézetre. Media player classic-ot használok. Soha az életben nem volt ilyen. Bár azt is furcsállottam ,hogy a telepítés végén nem egyből aero felülettel indult, hanem az egyszerűvel.
    Valakinek valami ötlet?
  • amdni
    Üdv!

Tudnátok ajánlani progit vista alá a peerguardian helyett?
    Nálam igencsak hibásan működik, van mikor el sem idnul, van mikor fut de nem blokkol semmit és néha még működik is persze :)
    És mostanában folyton blokkolja a nod-ot mikor frissítene.

Szóval egy alternatív program kellene ami tudja azt amit a peerguardian.

Köszi előre is!
  • Balumann
    Nekem nem is kellett aktiválni semmit :o Tökéletesen megy. Amit próbáltam az mind megy Vista-n, játékok is ugyan úgy mennek mint XP-n.
  • PhantomAss
    te meg ha annyir láma vagy hogy azt se tudod mi van a faq-ban akkor olvasd el mielőtt tanácsot adsz
    szia
  • KILLER2
    Emberek, van egy olyan proglémám, hogy Everest nem méri a VRAMot. Mindig kiírja, hogy 599 MB szabad, amit külön ki is próbáltam, hogy tényleg nem viszi lejjebb, emrt nem hiszem el, hogy nem kell VRAM a Crysisnak Very Highon.
  • tompka
    Aszem az ObjectDock nem 100% SP1 kompatibilis. Amióta feltettem néha "hibát észlelt ezért leállt" érdekes