40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Balumann
    Eh pont most néztem be (megérzés :D).
    Ha lesz időm akkor megpróbálom frissíteni a FAQ-t, de eddig nem nagyon figyeltem az eseményeket. Viszont most felrakom a 64 bites SP1-es Vista -t (XP mellé természetesen) és megtekintem a változásokat.

De egyébként van a FAQ alján egy ilyen forum (amit hírdoboznak szántam), oda lehetne beírni a friss változásokat :|
  • Narxis
    FAQ már ősrégi, és SP1 miatt már használhatalan.

Szia!
  • arankamama
    nem warezolunk!

olvasd el a faq-t , vagy ha ien láma vagy hogy nemtudod aktiválni vedd meg!

szia
  • PhantomAss
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hali
    leszedtem vagy 5 vista aktiválót de egyik sem működik
    tudna vki egy tutit mondani és esetleg linket?
    köszi és bocs a warezért
  • csassz
    Igazabol nem raktam fel semmit,bár a tvkártya rosszul volt összetüzve a hangkártyával,azt most áttraktam. Igazábol csak egyszer jött a kék képernyö. De meg fogom nézni amit irtál,és akkor leirom..
    KÖSZI!
  • bon
    Ezek a számok nekem se sokat mondanak, konkrétan a kék képernyőn megjelenő szám érdekelne, az már többet elárul. Ahhoz, hogy a kék képernyő ne tűnjön el boot során nyomjál F8-at majd válaszd az Automatikus újraindulás letiltása rendszerhiba esetén sor, ezután ha a kék képernyős hibánál már letudod írni az ott szereplő kódot. Egyébként a hiba kiderítésébe más most annyit tudok segíteni, hogy mit tettél fel utoljára (driver, szoftver) és távolítsd el.
  • csassz
    Sajnos nekem ezek a számok nem sokat mondanak..Konkrétan melyik nem tetszik neki?Vagy hogyan tudom megnézni,hogy mit is keressek?
    Elöre is kösz BON!
  • bon
    Feltételezem valami driver nem tetszik neki. Probálkoz vista kompatibilissel vagy újabb verzióval.
  • csassz
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
    BCCode: 1000007e
    BCP1: C0000005
    BCP2: 00010010
    BCP3: 93E82A88
    BCP4: 93E82784
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

A probléma leírását segítő fájlok:
    C:\Windows\Minidump\Mini022408-01.dmp
    C:\Users\CSASSZ\AppData\Local\Temp\WER-31340-0.sysdata.xml
    C:\Users\CSASSZ\AppData\Local\Temp\WER92BD.tmp.version.txt

Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040e
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Alblink
    Mar megoldottam.Mkv-fajlt akarnek lejatzsani,a wmp-be a legszebb,de akkor nem szol 5.1-be.Audigy2-om van,valaki tud ra megoldast?koszi.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem XP alatt néha becsíkoz és megfagy akkor ezekszerint a driver fos, na majd visszarakom a régit:)
  • Alblink
    Hello,valami virust szereztem a visara,a start menu mindig eltunik es hasonlo dolgok tortennek,melyik irtoval tudnam kiirtani?torrentrol leszednem valamelyiket.koszi.
  • amdni
    Bocs rosszul írtam vista sp1 béta magyar verzió.
  • tommyg
    talán tedd fel a végleges verziót
  • bon
    Miért pont egy ősrégi RC1-es változattal próbálkozol?
  • amdni
    Üdv!

Audigy 2 kárnya van a gépemben, ma feltettem a vista 32 bites rc1-es változatát, a gond csak az hogy minden újraindítás után vissza kell állítani 5.1-re a hangkártyát, mert visszaáll 2.0-ra.

Egyszer már sikerült valahogy ezt a hibát helyrehozni, de nem tudom hogyan és a nem rc verzió volt.

Légyszi ha van ötletetek írjatok!
  • bon
    A Vista-frissítés okozta végtelen újraindítás elhárítása: link
  • Narxis
    Szerintem SP1 miatt akadt össze.
  • naaa
    nekem sapphire x1650pro 512 Mb
    asztali gépen
  • tompka
    Azt tudtam hogy driver hiba,csak kíváncsi voltam hogy kinél mikor hogyan jön elő.
  • red bull
    Megoldottam sorry
  • red bull
    Mi a teendő akkor ha a Vezérlőpult/Hang ba letiltottuk a hangszórót és az teljesen eltűnt onnan, és mostmár semmien hangot nem ad ki a gép?
  • Narxis
    Driverhiba, 8-as szériánál is megesik.
  • red bull
    Thx.
  • tommyg
    http://lacy.hu/vista/22
  • bon
    Nálam nincs ilyen gond.
  • tompka
    Akinek Nvidia kártyája van, annak mikor jön az nvlddmkm.sys probléma? azaz lefagy a kép,elsötétül,visszajön és a vista közli hogy gond volt az nvidia háza táján.
  • red bull
    A vistánál a képernyőn megjelenő betűtípusok símítását hol kell bekapcsolni? HELP
  • djrobaa
    Nagyon köszi! :)
  • Narxis
    Vista Manager.Nincs mit.
  • djrobaa
    sziasztok! Mondjatok nekem légyszi egy franko Vista karbantartó progit! Köszi!
  • asysoft
    Szedd le a SysInternals ProcessExplorert, abban keress rá a fájl nevére, megmondja, mi használja épp...
  • scs17
    x600 128Mb
  • tompka
    Érdekes hiba. van egy jónagy fájl (kb 20GB) és nem engedi törölni mert szerinte vmi használja,de semmi sem fut a háttérben. csak vista restart-al lehet törölni, de amikor a vista leáll előtte 10percig megy üresben,majd újraindul. érdekes. sp1 előtt is volt ilyen. xp-n nem volt.
  • naaa
    milyen kártyád van?
  • scs17
    Nekem pont ez oldotta meg a kék halál problámáját, azelőtt minden nap volt.
  • naaa
    sziasztok
    a legutolsó ATI drivernél tapasztaltatok kékhalált?
  • [HUN]FaTaL
    Régen is használtam, simán felmegy (kicsomizod, és eszközkezelőből frissíted, de ha jól emlékszem még telepítővel is felmegy WINXP compatibility módban).

BON: adsz pénzt?:)
  • tommyg
    lol
  • bon
    Nem, hogy aero-d se lesz, de könnyen lehet kék halál az eredménye. vista alá Vista driver kell, ha gyorsaság kell akkor meg egy kis gépbővítést tudok ajánlani.