40038
-
#29158 Pandat használtam:D -
#29157 Hello! Nekem is ugyan ez volt a problémám (meg még jónéhány embernek), de nagynehezen rájöttem, hogy mi a hiba!
Feltételezem Vista, utorrent, NOD32 3.0.*** párost használtál...
A probléma a NOD32-vel van (mégpedig az ekrn.exe-vel), ami a folyamatos utorrent-es csomagok ellenőrzése miatt lebénítja a utorrent kivételével (akár max sebességgel is tölthetsz fel/le) a webes alkalmazásokat (IE, Ff, WLM ...). Ezt a cFosSpeed nevű programmal ellenőriztem! (egyébként is hasznos!!)
A megoldás:
NOD32-ben ütsz egy F5-öt (Advanced Setup), majd a Web access protection --> HTTP --> Web browsers --> itt keresd meg a utorrent-et és rakj egy piros x-et az előtte lévő négyzetbe (2x, vagy többször :) kattints!). Ha elsőre nem adna piros x-et, akkor: Add --> majd megkeresed a utorrent.exe-t és hozzáadod! Ekkor már működni fog!
Sok sikert! :) -
#29156 Meg. Később remélem azért ha elterjed ez a 64bit őrület csinál az ASUS drivert hozzá. -
#29155 Semmit. 64 bites rendszernek 64 bites driver kell, ez meg is oldotta a dilemmád... -
#29154 Nah igen ez lett volna a következő kérdésem xD Szétnézek az ASUS.com-on de nem hiszem lenne a notimhoz 64bites driver, és nem tom 32es-el mit kezdene:S -
#29153 Mit nem tudsz? Ha a kérdés a processzor 64 bites képességére irányul (gondolom emiatt szúrtad be a képet) akkor igen, támogatja.
Hogy megéri-e átállni? Jó kérdés. Ha csak nem akarsz kifejezetten 64 bites programokat használni, akkor lehet, hogy egyelőre jobban jársz, ha maradsz a 32 bites verzió mellett, mivel esetleg lassulást tapasztalhatsz (mivel egy WoW64-nek nevezett rétegen keresztül kezeli a 32 bites programokat). Viszont ahogy olvasom, maga a 64 bites rendszer gyorsabb, mint a másik (saját ilyen irányú tapasztalat hiányában ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom:)). Mindenesetre mielőtt a 64 bites verziót felraknád, mindenképp nézd meg, létezik-e minden eszközödhöz 64 bites Vista driver! -
Akkor neki állhatok mert még mindíg nem tudom:D? -
#29151 Ugyanúgy használja a 32 biteseket.
Egy külön Program Files (x86) mappát nyít neki és abba pakolja bele,szóval semmi értelme a 32-sel görcsölni már szvsz -
#29150 És az igaz, hogy külön progik kellenek x64-hez? -
#29149 64bites cuccok vannak a laptopban akkor megéri felrakni én 64bites rendszert használokk asztali pc-n semmi bajom vele. -
#29148 Laptopom van és az lenne a kérdésem nagy rizikó lenne-e 64 bites vistat felrakni? Bármit érne is az ha 64 bites? Vagy maradjak 32-esnél.
Jah és azért van nekem most is XP fönt mert nekem olyan csinált a VISTA, hogy a uTorrent ment hiba nélkül, de a böngésző progikba nem jött be egy oldal se (mintha elment volna a net, de a torrent még is ment xD), csak újraindítás után... Egyébként másnál is hallottam erről a problémáról...
Van valakinek erre megoldása?
Válaszokat előre is köszi!!! -
krys002 #29147 oks, kösz mindent!! -
#29146 Ja am BON a nagy vista szakértő ő is tudna mesélni sztem! -
#29145 Hát nekem 2GB DDR2-es ramok vannak és hát nem játszok sokat de pl.: Crysis majdnem +10FPS XP alatt meg jopár játék eléggé nehézkesen de fut vista alatt, xp alatt gyorsabb mind! sztem maradj XP-nél. -
krys002 #29144 és 2 gb-tal már érdemes lenne felrakni, vagy haggyam az xp-t? amúgy azért csak 2 gb lesz mert ddr-es ramok kellenek a lapomba, és elég drágák a ddr-esek. -
krys002 #29143 értem!!! kösz a válaszokat!!! -
#29142 Nem a home basic nem jó hanem a játékokhoz ram kell és a vistanak is ram kell és a 2 eggyütt érdekes...kb 3-4gb vista alá hogy a játék úgy mennyen mint XP-n, szal 512mb ram vista alá vajnyi kevés! -
krys002 #29141 jah és miért mondod azt, hogy:"ha nem akarsz játszani megér egy próbát" ? a home basic nem jó játszásra? -
krys002 #29140 oks, nemsokára 2 gb ram-om lesz, addig várjak vele? -
#29139 Hát ha nem akarsz játszani megér egy próbát de amúgy ne! -
krys002 #29138 hali!!! szerintetek 512 mb ram-mal megpróbáljam felrakni a Vista Home Basic-ot? -
#29137 Nekem is fehér de van mögötte árnyék és az kiemeli -
#29136 attól nem fog megváltozni -
#29135 Válassz másik hátteret -
#29134 Hogyan tudom az asztali ikonok feliratának a színét megváltoztatni, mert jelenleg fehér és világos háttérnél ez nem túl előnyös :) -
tompka #29133 Ami ingyenes!! -
#29132 Oks, akkor ha lesz időm a Vistahoz akkor felrakom én is. -
tompka #29131 Mivel lehet témát változtatni? -
#29130 Szóval akkor le lehet tölteni a Magyar nyelvet a 64-hez és a billetyű is teljesen megjavult!!!
-
#29129 Ugy nézki összejön :)
-
#29128 elvileg most jön le megint a magyar nyelv, na egy 20 perc és kiderül... -
#29127 Amíg nincs SP1-hez addig nem valószínű. -
#29126 Szóval akkor a Magyar nyelvet ,le tudom tölteni az ultimate-hoz vagy nem? -
#29125 FF-ben rendesen mükődik :)minden -
#29124 efyébként érdekes mert máshol rendesen müxik ,akár world vagy egy másik fórumnál ,csak itt ay SG-én nem tetszik neki -
#29123 egyiknél sem,most is megszokásból írtam az előbb -
#29122 nálam egziknél sem jó... -
#29121 a 0 az nekem is rossz, de az Y - Z meg a többi magyar szerint van. 2 magyar lehetőség van (magyar és magyar 101key vagy vmi ilyesmi, most így nem tom melyikre állítottam de valamelyiknél jó. -
#29120 az updaten fent volt,de a vége failed volt és azóta megsem jelenik,a másik meg, hogy a billentyűzeten fordítva van at Zés Y a 0 helyett meg í betű jelenik meg... bedig bevan állítva a magyarra... -
#29119 Ultimate van fent...