Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Esetleg próbálj meg biost frissíteni..
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lehet,hogy sérült a telepítõ CD-d .
Próbálom feltelepíteni a vistát de nem sikerül. Ultimate verzióm van. 3 merevlemez van a gépben az egyik 250 gigás és nincs rajta semmi formázva van NTFS-re, erre szánnám... A gép egy core2 duo, 2GB ram... boot mûködik a dvd-rõl majd kiírja, hogy windows loading files... ezután bejön egy a banneren is látható háttér, de csak a hattér és nem jelenik meg rajta semmi. Az egér látszik, tudom mozgatni is. A HDD led folyamatosan világít, de innentõl semmit nem lehet csinálni, nem megy tovább.
Teljesen mind1 melyik gyártót választod.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ezt a data execution prevention-t hol lehet kikapcsolni?
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Véletlen a C re töltöttem le a fear combatot, átraktam E re, és ~ csak a felét kaptam vissza...
- Ultimate x32
- Enterprise x32
- Ultimate x64
JÓ lehet, hogy nem 2*annyit de az biztos hogy sokkal többet elfoglal mint amennyit kéne...
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De nem tudom ilyet még nem láttam, de ez nem zárja ki hogy nem is létezik 😄
Az lenne a problémám hogy a Vistámra ha vmit felrakok az 2* annyi heylet foglal el mint amennyit kéne...pl: egy 5GB-os játék feltelepítése után 10GBnyi hely fogy el a vinyómon, ha letörlöm, a gémet akkor pedig csak 5GB -ot szedd le és a másik 5Fönnmarad. Amikoir letöröltem a NERO 8-at akkor lett +30GB-om...Ha valaki tudna segíteni hogy ez miért van megköszönném! (Remélem érthetõ volt amit írtam)<#vigyor2>#vigyor2>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Update
Majd Timestop crack telepítés, de nem ment fel. (ugyan az régen müködött)
Bios emultárot insalálása után pedig: Nem indult el (új haverver)
Hogy tudnám kijátszani az aktiválást (hosszú idõre?)
Kösszi
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
És ha a dobozra rávan írva a pontos érték, akkor biztos fog úgy mûködni...
Csak nem írnak rá sac/kb értéket..Hátha müxik, hátha nem..
Segítséget szeretnék kérni. Az eleje ismerõs lehet: új notebook Vista Business-el, és hálózatot szeretnék XP professional-os gépekkel, egy SMC wireless routeren keresztül. Már letöltöttem azt a frissítést az XP-kre ami ahhoz kell, hogy a Vista hálózat felderítõje kommunikálni tudjon velük. A workgroup ugyanaz. Az XP-krõl látszik a Vista, tudok is a megosztott könyvtárba másolni, a Vistáról viszont nem látszik egy XP-s gép sem. Pontosabban, néha, teljesen véletlenszerûen feltûnik a hálózat felderítõben az XP-s gép ikonja, de rákattintva már azt mondja, ellenõrizzem a nevet, mert az elérési út érvénytelen.
Pingelni az XP-k felõl lehet a Vistát, fordítva nem.
Tûzfal kikapcsolással ugyanaz a helyzet.
Ha valaki találkozott hasonló gonddal és megosztaná a tapasztalatait azt megköszönném, mert nyomtatni szeretnék a notebookról, megosztott nyomtatóra.
Ezt írja ki az EVEREST! Akkor igazából baszott nagy átb@szás ez az ULTRA dolog!!! Mert 800Mhz-en ugye csak 5-5-5-18 az idõzítése....... Szal ha én leveszem 4-4-4-12-re 800Mhz-en lehet h fagyni fog...Vagy nem? Na ez volt az utolsó nemVistas kérdésem!Köszi
Bocsesz..Azt elírtam, nem volt szándékos.
Ezeknél a tuningramoknál manuálisan kell beállítani az idõzítést.
akkor 3 havonta mindig be kell írni az aktiváló kódot?:SSS ezt nem lehet kikerülni vhogy?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Most ki kamuzik? a Winfos vagy az Everest?
Mivel, a winfos az írja, hogy 3 nap az automatikus aktiválásig, azaz még van 7 napom, az everest meg az, hogy 30 nap van hátra az aktiválásig..
Melyiket vágjam pofán mert kamuzik?<#idiota>#idiota>