40038
-
#29238 Nekem eddig semmi bajom nem volt a Pandával, se a 2007-essel, se az Internetsecurity 2008-al, nem lassítja a gépet, észresem lehet venni.
Nodban meg már csalódtam egyszer, azóta nem teszem fel... -
#29237 meghülyít a kékhalál...lehet a procim haldoklik? AMD Semprom K7
0x000000D1(0x9cc57AF0,0x0000001B,0x000000,0x9cc57AF0)
ATI radeon sapphire x1650pro 512Mb -
#29236 Ilyen problémát nem tapasztaltam, nekem "csak" a Previous Versions-t blokkolta, mikor a kifelé menő kapcsolatok szűrését is bekapcsoltam.
Előző kérésedre visszatérve: Kerio (Sunbelt) Personal firewall programmal (XP-n) nekem csak problémám volt az utóbbi időben, tudom, hogy nem ugyanaz a kettő, de emiatt nem ajánlom... Egyébként ez a WinRoute tűzfal vállalati megoldás, nem?:) -
#29235 A hiba nálad volt, nekem még soha se blokkolta egyik gépen se. Egyébként feleslegesen kapcsolatad ki, egyszerűbb lett volna engedélyezni az update oldalt -
#29234 Vista tűzfal ott kezdődik, hogy blokkolja a windows updatet, szóval amíg ki nem kapcsoltam, vagy nem raktam fel másikat nem tudtam frissíteni... -
#29233 sztem tök felesleges tűzfal csak viszi az erőforrásokat, a beépített meg teljesen jó. Pláne ha router mögött vagy, de mindegy. A NOD32 3.0-val egyetértek. -
#29232 Egy NOD32 + Keiro WInroot páros jobb lenne mint a panda? -
#29231 Persze, nagyjából két különböző dolog.
Az, hogy az Eset termékében van egy jó közepes spyware-írtó az nem jelenti, hogy nincs szükséged egy jobbra.
Ha pedig arra vonatkozott a kérdésed, hogy "összeakadnak-e" : nem.
-
#29230 Hello!
A Smart Securityt és a Spyware Doctort lehet használni egyszerre? -
#29229 A Panda nagyon összekever mindent a win ben...dolgozniuk kellene még rajta, h a Vista barát legyen, mikor fennt volt nekem napi emailban voltam a Panda supporttal -
tompka #29228 Azért nem szól mert nem engedi be. Tudja hogy rosz így megsem kérdezi hanem rögtön kidobja :) -
#29227 addig örülj még szól :D :D -
#29226 Nekem egy párszor szólt (Firefoxon való!) böngészés közben, hogy vírus akart bejönni...:) -
#29225 Akkor AVG-t kiprobálom. Pandaval nekem nem volt bajom, ha vírus volt megtalálta kiírtotta. Nod sose talált vírust és ez gyanus nekem kicsit:D -
#29224 Valahányszor próbáltam a Pandát, mély barázdákat véstem az arcomba, olyan lassssúúúúú lett tőle a gép. Én a NOD32-t használom, de tudom, neked azzal problémáid támadtak:) AVG-t nem ismerem. -
#29223 F-Secure Client Security
nekem bevált... már egy éve az van rajta -
#29222 panda egy vicc, avg-t nem ismerem nod32-t erősen ajánlom -
#29221 Vistan mit használjak Panda-AVG-NOD32? NOD32-t igazából már kizártam. Aki tud írjon mert kb 1 óra és ez lesz napirenden mivel most állok neki telepíteni. -
#29220 a negyedikre visszatérünk ha aktuális lesz :) Egyenlőre csak menjen fel a vista. A harmadikra, akkor azt még most meg kell oldanom a vista feltelepítése előtt -
#29219 1. nm:)
2. FS... Jó kérdés. Egyik ismerősömnek egyik szintén AMD-s FS notebookja van (nem tudom, milyen típus, de Ati a VGA), s a WLAN-ját nem ismerte fel...
3. Elvileg meg tudod oldani, pl partitionmagic-kel.
4. Egy szimpla format ugyan nem fogja megoldani a dolgokat, de meg lehet oldani viszonylag egyszerűen. -
#29218 1. köszi
2. Fujitsu Siemens Amilo La1703 a típus
3. Az XP már fenn van, de egyenlőre csak egy 160 gigás patríció van -> ezt a vista feltelepítésekor fel tudom osztani mondjuk két egyenlő részre, vagy egy nagyobbra a vistának és egy kisebbre az xpnek?
4. és még egy kérdés: ha vmelyik rendszerről úgy döntenék hogy nem kell akkor egy patricióformázással elég megszabadulni tőle a másik rendszerben? (XP alatt formázom a vista patríciót és viszont) -
#29217 1. Tökéletesen támogatja a többmagos processzorokat
2. Ez a notebookodtól függ, nekem speciel (HP NX7400) mindent felismert, bár a hangdrivert frissíteni kellett, hogy rendesen menjen a némító gomb
3. Természetesen egyszerre fent lehet a kettő, csak külön particiókra telepítsd, s az XP-vel kezdd. -
#29216 Még pár kérdés:
1. mennyire tudja kezelni az xp a duplamagos procikat (mert ugyebár az XPnek külön frissítés kellett)
2. laptopom van, az xp nem ismert fel minden tartozékot benne, a vistával ez változik, vagy le kell töltenem mindent megint?
3. mehet e együtt az xp és a vista (értsd: kiválaszthatom bootnál, hogy melyik rendszert akarom használni), vagy az egyiknek mindenképp mennie kell?
sorry a sok kérdésért, épp most dilemmázok az XP és a vista között mindkettőre hallottam prot és kontrát... -
#29215 nem kell megmagyarázni...
a #29199-es hsz írója szerint is nekem szólt,amire még válaszoltál is
na itt lezártam!
ON -
#29214 Legjobb tudomásom szerint SP1-től nem fognak gyorsabban menni a játékok, legalábbis nem olyan mértékben, hogy az neked megfeleljen...
Dante: ez ugyan off, de sajnos nem minden 2 magos processzor 64 bites:( -
#29213 A Vista-hoz megfelelő gép kell. Egy mostani 2 magos etc géphez inkább ajánlott a vista, márcsak azért is, mert ezek már 64 bitesek, az xp 64bit pedig olyan, amilyen.
Csak röhögök a sok majmon, aki egy valóban modern gépen, XP-t használ, mert a "VIsta szar". Annyi esze meg nincs, hogy az XP egy ötéves rendszer, ami nincs felkészitve a mai gépekre.
Persze, más kérdés, ha valami olyan cucc van a gépben, amihez nincs driver, és használnád egyébként.
Nem egy haver ledöbben; Te Vistát használsz? Az egy szar! Mikor visszakérdezek miért is? Csak makognak... Ott van pl a Crysis. Állitólag XP alatt gyorsabb. Érdekes, ha dx9 beálitásokon használom, alig van különbség sebességben, 1-2 FPS. A többi játéknál pedig tökmindegy, hogy 60, vagy 55 FPS-em van.
Minden másban pedig jobb. Szóval, Vista.
Nanis!
A #29160-ra azt írtad, hogy biztonsági cucc, amit ki lehet kapcsolni. Segítenél, és megmondanád, hol? Előre is köszi!
Dante. -
#29212 Nincs hír mikor lesz rendes SP1?
Ha lesz, akkor érdemes felrakni az XP helyett?
Én csak azért használok XP-t, mert a Vista kb 5-10 fps-sel megy a játékok alatt.
Töbsször volt már Vistám de mindig visszatértem az Xp-re -
#29211 Akkor szólt volna konkráta neked a hsz ha ott lett volna a Válasz 'mflex' üzenetére (#29197) kis izé.De nincs ott ... :P -
#29210 Magyarról nem tudok, angolból meg vagy egy tucat van. -
#29209 Tudsz ajánlani egy x32-est ami tökéletesen müxik esetleg aktiválni se kell? PM-be release nevet küldj már te vagy esetleg valaki! -
#29208 Lehet Vista bug. -
#29207 Akkor valakinek van konkrét elképzelése arról, hogy miért van olyan, hogy a net olyan mint ha megfagyna de torrent megy gond nélkül. Csak újraindítás segít, hiába zárom be a uTorrentet?
Előbb valaki írta, hogy noddal kéne szerencsétlenkedni de nekem Panda volt rajta! -
#29206 Nem tudom milyen jogon mondasz véleményt rólam. Nagyon sok éve már , hogy használok PC-t és sosem kaptam be férget,valószínűleg e-mailen szoptam be a mostaniakat.
Nem tudom mire vered magad, hogy bárkiről is véleményt alkoss, annélkül , hogy egyáltalán ismernéd.
Töbször nem írom le: A NOD-nak blokkolnia kellett volna. Nem járok warez oldalakra és olyan helyekre ,ami szinte "táptalaja" az efféle worm szarságoknak,.Leírtam, hogy ez miatt nálam most nem favorít.
Minek kell még ezen a témán "rágódni" ,és legfőképpen le balfaszozni.
Azt mondom ,ha vitázni akarsz velem,akkor írj privátba,mi a xarnak kell tele offolni ezt a topikot,ezzel ami nem is ide tartozik.
Balfék... A szónak több jelentése van ,talán 23 év tapasztalat áll mögötted , de sajnos ilyen "vén" fejjel biztosan nem tanultad még meg,hogy mekkora baromság bárkiról véleményt nyílvánítani,akit nem is ismersz.
Nem kell tovább rágódni a témán,mert én szinte lecseréltem az egész gépet 3 napja. A macbook-ra is van pénzem,ugyanis megdolgozom érte. -
#29205 :DDD Köszönöm a válaszokat :) Akkor bootolunk :) -
#29204 Xp alól is lehet elvileg de sok embernél nem működött és telepítés közben hibát írt. Szóval az a legjobb ha bootolsz a lemezről. 40 giga bőven elég a rendszernek. A programokat is ráhagyva. (Persze nem a játékokat :D) -
#29203 Egy kérdésem lenne (illetve kettő)
1. Innen, XP alól is el tudom indítani az installt, vagy DVDBootolás kell neki?
2. 160 gigás vinyóm van, egy patríció amin az xp van. az installer fel fogja nekem ajánlani új patríció létrehozását? és ha igen akkor mondjuk egy 90-100 giga bőven elég lesz neki ugye? -
#29202 Csak hozzáértés függvénye hogy mennyire tudod biztonságossá tenni a rendszered. Legyen az linux, win vagy mac. Természetesen egy kevésbé hozzáértőnek sokkal nagyobb biztonságot ad egy mac vagy egy linux. -
#29201 Ja, ezzel teljesen egyetértek. :) -
#29200 Én nem az ellenkezőjét állítottam.Csak annyit, hogy ha valaki balf*** akkor tökmindegy, hogy milye van.A felhasználói hülyeség ellen nincs mit tenni.Mesélhetnék róla .... -
#29199 /OFF
Abban igaza van, hogy sokkal de sokkal kevesebb kártevő van Mac-re és Linuxra.Ráadásul neki csak munkára kell.Sztem így jó választás ha annyi pénze van, hogy vegyen egy Macet.