40038
-
inetman #29318 Bocs... Elfelejtettem hozzá tenni, nem vagyok egy nagy számítógép guru... -
#29317 Van XP Manager is ha kell. Szivesen. :) -
#29316 OKs köszi, Xp-m van jelen pillanatban, de itt az emberek mindíg napra készek :) -
#29315 Vista Manager, de ha mindenképp azok közül kell választani akkor Ashampoo Winoptimizer. -
#29314 Kis OFF:
Ashampoo Winoptimizer vagy a TuneUp jobb takarító progi? -
#29313 Igen ez a verzió van fent, már működik. Elfelejtettem, hogy első induláskor egy szerverhez kapcsolódik, hogy frissítse magát a program, na nekem nem kapcsolódott csak folyamatosan a Sony Ericsson animációt játszotta le, valószínűleg ez volt a baj. Azóta hibátlanul működik és kompatibilis üzemmódba se kellett kapcsolni. Azért kösz! -
#29312 TC-vel próbálod? -
inetman #29311 Sziasztok! A Vistával kapcsolatban lenne egy problémám... Több szerverről/szolgáltatótól próbáltam filmet letölteni, de minden alkalommal megszakadt a letöltés... Olyan mint ha valami időkorlát lenne... Mit tegyek, hogy ezt a hibát kijavítsam? Ha tudtok légyszi segítsetek! -
Apocalipto #29310 Hopsz...úgy tűnik egy restart megoldotta a problémát -
Apocalipto #29309 Háj
Vistám van, és ma délelőttől kezdve, ha elkezdek zenét hallgatni a windows media playerben, elkezd szaggatni a zene ha mondjuk megnyitom a sajátgépet, vagy ha megnyiton a firefoxot. Eddig nem csinálta, mitől lehet? -
Bence9292 #29308 Igen. Azt hiszem, hogy a Vista rakta fel a drivert magatol. -
#29307 Minden féle képpen ajánlott az SP1 telepítése. -
#29306 Seus sokáig nem működött Vistán, de csináltak már azóta kompatibilis verziót, és asziszem működik is:
SEUS for Vista
Újabban besokall a Vista, és olyankor Intéző működése leáll...1 perc múlva újraindítja az intézőt és újra jó minden, de ezalatt semmisem működik.
SP1 javítja ezt a hibát, tudtok róla valamit? -
#29305 Vista kompatibilis drivert raktál fel a hangkártyához? -
#29304 Esetleg nézd meg az eseménynaplót. cFos-ból meg jelenleg a 4.20-as a legfrissebb, ha azt használod akkor nem tudok jobbat, esetleg csekkold meg a fórumjukat. -
Bence9292 #29303 Az új Vista-mon van 1 kis problémám. Adott egy Acer Aspire 5920 laptop, amiben van beépített mikrofon. Amikor használni akarom a mikrofont (skype, msn, freecal stb...) akkor lefagy a win és csak restart segít. Mitől lehet ez? Felraktam a hangkártya drivert is. Tipp?
Lenne még itt valami: Melyik cfosspeed-et használjátok ti x64 Vista-n ? Ami nekem van az kékhalálozik. -
#29302 Na pár dolgot pontosítanék, amit leírtam az SP1-es Hone Premium-ról. FF mostanában gyorsan indul és ha jól emlékszem XP-n is csinálta azt, hogy néha ezer év volt mire elindult pedig semmi nem terhelte a gépet a háttérben. A codec packok miatt előfordulhat, hogy színes/kockás lesz a képernyő, SP1 előtt nekem ilyen problémám pedig nem volt, remélem csak a kodek pack tervezői nem készültek még fel az SP1-re és később ez is javul. Counter-Strike Source kilépés után a Program hibás műkődés miatt leállt vagy ilyesmi szöveggel elszáll, ez még annyira nem rossz mert CSAK kilépés után csinálja ezt. Az viszont kellemetlenebb, hogy a Vista kompatibilis frissre patchelt MoHA játék KÖZBEN száll el ugyanezzel a hibával, szerencsére van automatikus mentés benne de azért marhára kellemetlen. IE7-et is próbálgattam és bővítményekkel néha fagyott, kipróbáltam bővítmények nélkül, így tökéletes. Újra bővítményekkel használom, azóta jó(kopp-kopp). Kicsi lassulást érzek a bootolási időben, nem vészes de érezhető. -
#29301 -
#29300 Helló!
Próbáltad már ezt:
vezérlőpult, azon belül rendszer, teljesítmény, speciális eszközök.
Itt írja, hogy mi a problémája az alvó állapotba lépésének.
Pl. illesztőprogram. Remélem ez segít neked. Ha nem, akkor
#shakehead] -
#29299 Kösz, tökéletes. -
Nilur #29298 Sziasztok!
Egy fura problémával fordulnék a hozzáértő Vista-gurukhoz. Nemrég kezdett a laptopom olyan érdekes viselkedést produkálni, hogy ha hibernálni vagy sleep-elni akarom, akkor a képernyő elsötétedése után nem alszik el, illetve nem hibernál, hanem bekapcsolva marad. Semmire sem reagál, hiába nyomkodom a billentyűket, kép sötét marad, gép nem moccan, csak bekapcsolva marad. Ebből az állapotából egyedül a tápgomb 8 másodpercig való nyomásával tudom kizökkenteni, amitől kikapcsol, ez ugye nem a normális viselkedés. Kérdésem, hogy a probléma egyedi-e, illetve van-e valami jó megoldás erre? Neten egy hete keresgélek a probléma lehetséges okai után, sokmindent kipróbáltam, de semmi nem használt.
Várom a jó ötleteket!
Peti
-
#29297 Ezzel az új start menüvel tényleg fölösleges :) -
tompka #29296 Minek az asztalra ikon? :D én megvagyok nékülük is :) -
#29295 ráleltem, köszönöm :) -
baca01 #29294 asztalon CTRL + egérgörgő -
#29293 Köszi a válaszokat :) Nemtudom nekem annyira természetesnek tűnt h mindenkinek befigyel az ObjectDock, azthittem a Vista része. Bocsi az újabb kérdésért, de sehol nem találom azt a panelt, ahol az asztalon lévő ikonok nagyságát beállíthatom (most bazinagyok... :() -
#29292 Ma megy vissza az xp. Bebootolás után kékhalál, remélem csökkentett módban még a dokokat le tudom menteni... -
El Brujo #29291 anélkül, hogy beállítottam volna IE és opera néhány oldalt - ált. ugyanazok - dőlt betűvel jelenít meg, annak ellenére, hogy nem utasítottam erre. ilyenek pl. az index, google és az összes beviteli mező. excel is ezt csinálja, word már nem. hogy lehet visszaállítani? -
#29290 Ez igaz, de sztem már többség képes megkerülni vagy trükközni vele. Mindenestre fő a békesség, bekapcsolva marad + fut a Defender is, legális Nodom. Csak nem kapok el valami náthát vagy ilyesmit. :D -
#29289 És én pont így érzem jól magam:) -
Probatbicol #29288 Hát azért ezt nem hugicák miatt találták ám ki :). Hanem illetéktelen programok ellen amik esetleg a gépeden akarnak futni. Mélyebben nem ismerem a működését, de el tudom képzelni, hogy primitívebb vírusok ellen hatékony lehet. Ha csuklóból kikapcsolod, akkor ebből a szempontból visszaXPsíted a vistádat, és minden kívánatos és nemkívánatos program szabadon garázdálkodhat a gépeden. -
Apocalipto #29287 " Mármint az UAC-ot nem a hugit/öcsit. " -
#29286 Jaja, ha nálam sokat akadékoskodna akkor kapcsolnám ki a picsbe. Mármint az UAC-ot nem a hugit/öcsit. :D De egyelőre elfér. :) -
#29285 Én eddig amikor felraktam a Vistat avval indítok, hogy azt lelövöm! Én ezt csak akkor tartom értelmesnek ha valakinek van egy kisöcsi/hugicája akit blokkolni akar:D. De én még akkor is inkább rácsapnék a kezére xD -
#29284 Ja, az teljesen normális, nekem is így volt. Utána már elvileg kevesebbet kérdezget. Vagyis nálam így van, alig futok össze vele. :) -
vidu01 #29283 Olvasgattam ezt az UAC anyagot talán meg tudok majd barátkozni vele csak így elsőre kicsit furi volt a telepítgetéskor állandóan kérdezgetett hogy tényleg én indítottam e az adott programot. xD -
#29282 Elvileg igen. Pl. ha C-n van Vista és oda akarsz másoln, onnan áthelyezni(akár játékot is) akkor kérdezni fogja vagy nem engedi.Régebben így volt nekem, azóta játékokat külön helyre teszem és kérdés nélkül tudok másolni,áthelyezni. De itt van egy bővebb leírás hátha segít: UAC működése -
tompka #29281 Én már találkoztam olyannal ahol bekapcsolta és ahol nem kapcsolta be. Érdekes, nem tudom hogy mi alapján dönt a rendszer. -
#29280 iwiw gadget. -
vidu01 #29279 Lehet hogy a sidebarra gondolt, de az alapból be van kapcsolva asszem.