40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • asysoft
    Ha alapból a Business-t teszi fel, akkor is integrálva van a kulcs, ami neked nem jó...
  • berczely
    És ha a businesst teszi fel akkor jó?
  • berczely
    Hát ezek nem érdekelnek szal lehet megpróbálom!
  • asysoft
    Azért azzal vigyázz, hogy vannak olyan iso-k, amelyek automatikusan az Ultimatet teszik fel, kulcsot nem is kérnek. Amúgy a Business tökéletesen megfelel neked, ha:
    -nem akarsz Ultimate Extrákat (pl DreamScene-mozgó háttér)
    -nem használod a MediaCentert
    -nem akarsz MUI-kat telepíteni.
  • berczely
    De a kulcsom eredeti!Csak a Windows nem lenne az!
  • bon
    Ja és aktiválni se lehet majd a netről szerzet kulccsal.
  • berczely
    Értem köszönöm!
  • bon
    Változatok közötti különbségek: link A letöltött cs kulccsal akkor fog műkődni ha business változathoz való. Természetesen nem lesz legális.
  • tompka
    De nem volt 640-es felbontásnál nagyobb. Amúgy anno kipróbáltam 1600x1200-ban. ott is 40köryékén fagyott. így a felbontás nem számít.
    Amúgy nem fagy le hanem lelassul mint egy csiga.
  • berczely
    Hali!

Szereztem eredeti Business Vista verziót.Érdemes lenne feltenni?Miket tud, mennyivel butább mint egy Ultimate?(warez: letöltött vista eredeti cd kulcsal működik?legális lessz?)
  • slime001
    Szerintm teljesen természetes hogy megnyitsz 43 képet meg zene meg még nemtudom mi és lefagy.
  • tompka
    Vki találkozott már azzal a hibával hogy ha megnyitok kb 40képet az irfanview-el és közben megy a wmp akkor a 40-43. kép környékén kifagy minden. képek nem nyilnak meg, amiket addig megnyitottam azok nem jönnek fel, nem jön be a feladatkezelő,nem tudok zenét váltani, oldalsáv lefagy. csak akkor javul meg ha bezárom a wmp-t. bár ez még SP1 előtt volt. SP1-nél egyenlőre nem találkoztam a hibával.
    mi lehetett amúgy a hiba? a ram nem volt tele, nem volt nagy cpu terhelés.
  • Piko888
    Srácok van egy másik idegesítő hibám a skype-pal, egyfolytában az írja ki hogy sor 187 hiba : adlabels nincs definiálva, már felraktam újra de nincs változás
  • Narxis
    Nem tudom, de ha nem akkor visszaállíthatod a Restore gombbal.
  • moon21
    Vista Manager nevű programban érdemes beállítani az Optimize/System Speed menüben a fizikai memória és a CPU L2 cache méretét?? Jobb lesz a teljesítmény??
  • Narxis
    Nem tom' de van FireFox topik is. Ott nagyobb eséllyel kapsz választ.
  • Piko888
    Nálam pár oldalnál csak tölt a FF és kiírja hogy leállitás, ez mitől lehet?
  • Narxis
    Ok.
  • mflex #29340
    én csak leírtam, hogy 64-es alatt mit tapasztaltam,ergo fel sem merült bennem, hogy vita lenne belőle.
  • Narxis
    Jaj ne kezdjük a böngészővitát... én is a végleges FF3-at várom, tőlem akármilyen IE8-at kiadhatnak, max. kipróbálom de tutira FF-nél maradok. Sztem mindenki hozzászokott ahhoz amit használ és nehezen váltana át másikra.
  • mflex #29338
    én használom az FF-t is ,de 64 alatt elbújhat mellette.. gyorsaságban biztos
  • Mr Manson
    kinek a pap, kinek a papné!
    FF3béta-ban még mindig jobban megbizok. Vista 32 és 64 alatt is.
  • mflex #29336
    ezt leírom ide is az IE-8-ról...

Szóval vannak oldalak,amik hibásan jelennek meg,de elenyésző ez a hiba,viszont , 64 bites vistán kibaxottul gyors, szinte összehasolíthatlan a 7-es vagy másik böngészővel. A többi seggkinyalós beépített dolgok ,meg már hab a tortán. ha nem cseszik el,akkor ez a böngésző alázni fog,de mint írtam vista64 alatt tapasztalom ezt.
  • moon21
    Nincs ott se :(
  • Dante73
    A játékok közt nézted?
  • Gora
    Hello
    Ezt nemtudom de sztem asztalról be tudod őket húzni oda;meg telepítéskor megkérdezi h be akarod e tenni a startba
  • moon21
    Hi!
    Az újonnan telepített programok nem jelennek meg a Start Menüben. /Pl. Crysis, Assassin's Creed/
    Ilyennel találkoztatok?
  • Narxis
    Elvileg igen.
  • Gora
    Hello mindenkinekNemrég vettem egy gépet (PC starter kit A64 /alaplap+processzor/;Kingston 1GB 667MHz DDR2 memória (2 x 512MB kit);Sapphire Radeon HD2400PRO 256MB TV/DVI PCI-E VGA kártya BOX;Samsung 160GB 7200rpm 8MB SATA merevlemez;Samsung SH-S203D/BEBE 20x-os fekete SATA DVD-író OEM ...... na most a baj az az h a vistat simán felengedi de még a windows 98-at is de az xp-t nem....aztírja ki h vsináljak vírusellenőrzést zárjam le a lemezt meg iesmi...ja és ezt ide-portoson is meg SATA-n is kiírja....Aki tud segítsen Légyszi :) előre is köszönöm
  • mflex #29329
    jah,hát itt kerestem én is...itt nincs semmi:(
  • mflex #29328
    Kösz megpróbálom, ha más nem marad akkor veszek egy usb wlan-t hozzá..,azzal müxik.
  • urbijoe
    elvileg itt
    de a tiedet nem látom
    de a sogornak is valamejik fujitsu siemens van és neki is azt irta az oprendszer hogy müködik a kártya,de fizikailag nem volt jo.
    most vett bele egy külsöt és igy müködik a wifi
  • Apocalipto
    A Yamicsoft Vista Manager csak angol nyelven érhető el?
  • mflex #29325
    nálam az a gond, hogy nem tudom bekapcsolni,de a vista szerint müxik rendesen,de hiába nyomom a gombot semmi...

nem tudod hol tudnám megnézni a drivert,amit említettél?
  • urbijoe
    nekem is siemens van és mikor vista volt rajta simán felismerte a wifit és müködött is
    de a hivatalos oldalon van jobb driver a géped tipusához
    nekem is sokkal erösebb volt a jel a gyár álltal adott driverrel mint a vistában levövel
  • mflex #29323
    Hali! Egy olyan problémám van, hogy a fujitsu siemens L1310G számú laptomomra felraktam a vistat (féléve), de nem is ezzel van a gond, hanem ,hogy akkor nem volt szükség a saját beépített wifijére, mert kábelen ment a net rajta és nem is próbáltam, hogy mükődik-e, de most a saját wifit kellene használnom és vista alatt nem lehet bekapcsolni,persze sehol nem találok rá egy kurva drivert vagy valamit. A vista szerint az eszköz megfelelően mükődik,de wlan driver csak XP-re találtam. Szóval a FS ennyire beleszarik a 2-3 éves laptopjaiba vagy nem tudom,de ez miatt nincs kedvem vissza tenni rá az XP-t. Szóval esetleg valaki tudna rá valami megoldást, hogy tudnám életre kelteni a wifit benne, vagy esetleg tudna egy olyan driver lelő helyet amitől jó lenne,azt nagyon megköszönném.
  • urbijoe
    64 bitesen valakinek müködik még a bios emulátoros aktiválo?
  • Zsoltika 007
    Rosszul hallottad. Annyiból lehet gubancos az ntfs hogy nem tudsz rá dosból írni és nem is látod azt. De ha van floppyn vagy pendriveon dos arról pillanatok alattt megvan a bios frissítés. De a legegyszerűbb ha leszeded az asus live update (vagy mi a neve) cuccost az leszedi és befrissíti a legújabbra a biost. Ha ettől is félsz akkor van a bios mellett egy flash tool amivel ki tudod tallózni a floppy/pendrive-ról a megfelelő bios file-t és ott helyben fel is teszi. Szóval van rá 3 lehetőséged. Az utóbbi kettő lehetőség pedig gyerekjáték.
  • bon
    Mivel a legtöbb gépen NTFS fájlrendszer van (akinek mégis fat32 az konvertálja át szépen NTFS-é) így nem lehet gond. A Vista-nak meg mi köze lenne a bios frissítéshez ha nem is fut közben?
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Ha vista 64-bitem van és egy asus p5b alaplapom, akkor bios frissítést csinálhatok a biosbol -is? Mert azt hallottam hogy ntfs-fájlrendszernél nem lehet biosból csinálni a frissítést, meg talán vista miatt sem? Köszi a válaszokat.