40038
-
#29438 Dekááár -
#29437 Áh, köszi:) -
#29436 Mert megszünt vagy nem került bele ilyen funkció. -
#29435 Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése\Speciális energiaellátási beállítások modósítása. -
#29434 Valakinek erre van ötlete? -
#29433 Start menü kikapcs gombnak hol tudom megmondani, hogy ne aludjon, hanem haljon meg?:) Mert SP1 óta lefekszik ha kikapcsra kattintok, csak akkor hal meg ha a mellete levő nyilra kattintva kiválasztom a lekapcsot. -
#29432 google: "mpeg4 converter 4 core processors" -
#29431 Boot során nyomj F8-at és megjelenű menüből válaszd a "Automatikus újraindulás letiltása rendszerhiba esetén" Így már letudod majd írni a hibakódot. -
#29430 Canopus Procoder 3: link -
#29429 miért csinál kékhalált újratelepítéskor a telepítés befejezésekor a Vista? AMD 2600+ proci van az alaplapban
Home premium
sajna nem bírom kiírni milyen hibaüzenet érkezik
ötlet? -
#29428 Sziasztok!
Nem tudtok valami jó kis divx-be konvertáló programot vista alá ami kihasználja a 4 magot? -
BIZ0906 #29427 És mi a neve hogy tudom engedélyezni? Vagy már alapbol engedélyezve van? -
#29426 Egy valamit azért leszögezek, én nem ellenzem a 64bit-es Vista-t. Sőt következő rendszer telepítésnél már az lesz felrakva nekem is. Csak ami szúrja szemem, hogy nem nagyon van rá igazi 64bit-es progi, mert a fejlesztők csesznek egy kicsit dolgozni is. Inkább a régi programjaikat adják ki átdátumozva javítgatva. -
#29425 Tudtommal Vistán alapból fentvan a .NET Framework 3.0. -
#29424 start menü és ott beírod lent hogy services.msc -
#29423 Láttam én is tesztet ahol meg a 64 bites crysis volt lassabb. :)
Amúgy szerintem is a 64 bites vista a leggyorsabb. -
BIZ0906 #29422 Szolgáltatások be-és ki kapcsolását holtalálom? vagy mi a pontos neve helye? Microsoft ".NET Framework 3.0" ezt szeretném eltenni és ezt írja ki hogy kapcsoljam be a szolgáltatásoknál. Nem értem :S -
Inquisitor #29421 Rendkívűl érdekes, több tesztet is láttam ezügyben és 64 bites verzió cirka 10-18%-al GYORSABB volt bennük. Különben mi a fenének dolgoztak volna külön a 64 bites verzión? Amúgy tisztában vagyok vele, hogy kevés játék és programból van 64 bites verzió, de ez baj, a fejlesztők lustasága, nem az OS hibája.
És az én gépemen a 64 bites Vitsa még mindíg GYORSABB, mint a 32 bites Xp. Természetesen nem játékokra értem. -
#29420 Az lehet de távolabbra is látsz el cserébe. És gyorsabb a betöltés is. -
#29419 Kicsit (nagyon) rosszul fogalmaztam. A Crysis-i 64bit-es indító fájlal indítva a játék lassabb mint a 32bit-es indító fájlal. De itt a cikk: link
-
#29418 Szerinted minden játékból létezik 64bites verzió? -
Inquisitor #29417 " Néhány 32bit-es program még lassabb is mint 32bit-es oprendszer alatt, hírtelen csak 1 játék jut eszembe: Crysis"
Ööö, ezért szokták a 64 bites verziót elindítani rajta, nem de??? -
#29416 System Restore a frissítések előtti állapotra, utána próbáld meg újra. -
#29415 Van egy kis gondom a Windows Vista Home Premium frissítésével! Tegnap telepitettm fel és Windows Updatenél hibák vannak. Pl: Elkezdi a frissitést, feltesz 3-at aztán azt mondja hogy hiba leáll, újra kell inditani a gépet és megint leszedni pár frissitést. Nagyon idegesitő. Most jutottam el arra a pontra hogy egyáltalán nem szed le frissitést! Itt egy kép . A crackem egyébként működik, nem azzal van a gond. -
tompka #29414 Aszem, az alvó állapot. -
#29413 Ez melyik leállítási móddal érhető el? -
strebacom #29412 Ha felteszem az SP1-et akkor miért dob kékhalált..többé el sem tudom inditani!!! -
#29411 Ez engem nem érint, én nem használok winamp-ot. -
#29410 Én beértem azzal hogy kicsomagolom winrar-al az X-fi drivert és felrakom eszközkezelőből, az inf-ben bennevan minden audigy/EMU/X-fi ami hardveres DSP-re épül.
Viszont Vistával szinte kötelező ASIS out pluginnal használnia winampot mert DirectSound kimeneten szar, csak ott meg szoftveresen (és akkor már minért ne a lehető legjobb minőségben amit az X-f hardveres resampleje is megirigyelne) resampleztatni kell 48Khz-re, az meg már 2-3%-os CPU tüskéket eredményez. (túl lehet élni, de egy egymagos Athlon64-en ez még 30% volt mikor előszöt telpítgettem még a Vista RC akárhanyakat és akkor ASIO-ztam...) -
#29409 Hogyan lehet vistara feltenni koreai betűkészletet? -
#29408 Ha a képeket diavetítéssel nézem miért nem lehetvettési módot választani?ilyenre gondolok hogy: pásztázás, meg külömböző áttünési módok.Nem lehet választani csak a sebeségen!A képernyőkmélőnél se pedig ott is lehetett! -
#29407 Köszi Bon!
Lehet hogy hülyének tartasz, de tényleg megkedveltem azt a kártyát, de ha nincs mit tenni, akkor itt a csere ideje!
Mégegyszer Köszönöm! -
#29406 Már bocs, hogy ezt írom, de ne csodálkozz ha a régi hangkártyádat már nem támogatják (és ez nem az oprendszer hibája hanem a Creative-é) Az én hangkártyámat se támogatták normálisan (audigy2) ami sokkal fiatalabb volt mint a tiéd. Meguntam és vettem egy X-Fi-t és nincs gond vele. Ha jó hangkártya kell akkor X-fi-t és vagy szintén x-fi chipes Auzentech X-Fi-t kártyát ajánlom. -
#29405 A Retail is végleges. Jelenleg még csak azért egy bizonyos csoportnak elérhető, mert néhány driverrel előfordulhat, hogy az SP1 telepítése után megkergül (újratelepítése a drivernek megoldja a problémát) és most a Microsoft vár, hogy azok a gyártó cégek akiket érint a probléma frissítsék a drivereket, mivel nekik már rendelkezésre áll az RTM állapotú SP1. Telepítése előtt csinálsz egy rendszer mentést és ha gond lenne a telepítés közben, után akkor visszaállítod. Nekem utoljára egy korai beta verzióval volt gondom telepítés közben. -
#29404 Sziasztok!
Bon! Köszönöm a választ, bár egy kicsit csalodtam most ebben az OP rendszerben!
Kérnélek benneteket, hogy akkor ajáljatok valami olyan hangkártyát, vagy ehhez valami szoftvert, hogy hasonló minőséget érjek el, mint a Creative Sundblaster Live 24-bit-tel, mert a gyári Vista hangrendszer, az valami csapnivaló! A megjelenités ugyan gyönyörű, de nem kárpótolja azt a hangzást, amit az a 20Eft hangkártya Nekem nyujtani tudott!
Kérném a segítségeteket!
Üdv Hont -
#29403 A céges rendszerek számára már elérhető a végleges SP1, ami azonos build, mint az utoljára megjelent Release Candidate (RC Refresh 2).
És ezért nem publikus még. -
#29402 Na akkor ezt most nem értem...
Valaki azt mondja, hogy van végleges, valaki meg azt, hogy retail...
Szerintem akkor lesz rendes ha a microsoft honlapján is fennt van. -
#29401 Nekem jó ez így ahogy van!
Kössz minden majd még lessz kérdés jövök! -
#29400 Te tudod, nekem jobban tetszik, ha "kikapcsolt" állapotból 5-10 másodperc alatt ugyanott vagyok (megnyitott programok, stb.), ahol otthagytam a gépet. -
#29399 Pedig ott van a start menüben a leállítás funkció a lakat melleti gomb. De akár a piros gombnak is beállítható a kikapcsolás funkció.