40038
-
#29558 Canopus Procoder 3-al próbálkozz. -
tompka #29557 Próbáltam MovieMaker-el de csak sötét kép lett. -
#29556 Minőség romlás nélkül semmivel. -
#29555 40GB -
#29554 Köszi szépen, de nekem ilyet nem játszik le csak wmv-t. Nekem azok vannak a mappában.
Megjegyzem Ultimate-be lehet hogy mpg, de nekem eredeti Business-em van, és erre toltam rá a Dreamscene -t, mert nekem csak az kell ultimate-ből. Emiatt meg nem veszek olyat.
MPG-be nekem is megvan, de ezen valamilyen védelem, van, mert semmi nem tudja megnyitni, átkonvertálni meg pláne nem tudom semmivel.
Hogy lehet ebből az mpg-ből minőségromlás nélkül wma-t csinálni, meg mivel, mert mindt írtam nekem nem szerkeszti semmi, még Vegas se. -
#29553 elég -
tompka #29552 Lehet hogy a V-lite vmit módosít, és a dolog már nem tudja átírni a megfelelő fájlt. -
#29551 kipróbálom a vistát. a partíciója mekkora legyen kb.? 30 giga elég? -
#29550 Jaja, ugyanígy ment nekem is az asztalin. Csak most a laptohoz csináltam egy V-liteal csonkolt Vistát amihez letöltöttem egy SP1-el integrált ISO-t. Ezt felraktam és az istennek nem lehet aktiválni Vista Loader 2.2-vel. Mikor nagyon erőszakosan próbáltam (kézileg odamásoltam a fileokat a rendszertöltő partícióra) meg is halt az egész bootmanager, be se tölt már semmit, most leformázom aztán felkúrok rá egy rendes SP1-es telepítést, nem ezt a V-lite-osat, hátha... -
tompka #29549 Sajna nem wmv a tipusa hanem mpg
tessék -
tompka #29548 Nekem sima vista után sp1 telepítés majd az a cucc amit írtál, megy. -
#29547 Hmm. Próbált már valaki SP1-el integrált Vistát aktiválni OEM-BIOS emulálós boot-loaderrel? Mert most vettem egy laptopot, feltoltam rá egy SP1-el integrált telepítőt és nem sikerül ezzel aktiválni. Igaz az asztali gépen még SP1 nélküli Vista DVD-ről telepítettem, csak úgy emlékszem előbb tettem fel az SP1-et és utánna aktiváltam, de lehet hogy fordítva volt (előbb aktiváltam, aztán SP1...).
Az az SP1-es Vista amit a laptopra toltam pedig ráadásul saját gyártmányú ISO, mert belepiszkáltam Vlite-al.
Most azzal vagyok gondba hogy a Vlite-olás miatt nem lehet ezzel a bootloaderrel aktiválni a laptopon a vistát, vagy mert SP1-el települt fel. -
#29546 Valaki légyen már oly kedves, és rakja már fel nekem valahova azt a *.wmv dreamscene fájlt, amin egy csobogó patakot (egy gyári video) látunk! -
strebacom #29545 Sikerült megoldottam!!! -
moon21 #29544 Hi!
A következő a helyzet:
van a gépben egy alaplapi gigabites ethernet hálókártya, amivel a másik hálózati gépre csatlakozom. Van benne egy Realtek PCI-os hálókártya, amivel a netre csatlakozom. A Vista indításakor az üdvözlő-képernyőnél kell várni kb. 20-30 másodpercet, amíg látszólag tölt valamit. XP-n ezt akkor csinálta, hogyha az internet-felé menő kártyának nem adtam IP-címet. Most pedig be van állítva mind a 2 kártyának IPv4 cím.
Esetleg IPv6-ot is kéne állítanom?? -
#29543 Sziasztok!
A vliteal megheréltem a vistám, kiszedtem a mediplayert is hogy egy cd elég legyen neki. Az lenne a kérdésem hogy vistára majd utolóag feltudom rakni? Mert nem találtam olyat ami vistához van -
strebacom #29542 Van nekem egy patch ami jó a 32/64 biteshez is mindent ugy csinálok ahogy irja, de mégsem lesz jó továbbra is kapom a figyelmeztetést....
Valaki segitsen----innen van a patch, de nem jön össze hogyan kell ezt csinálni??? -
#29541 Nekem ugyanez kéne csak 32biteshez:) -
strebacom #29540 Hali...Létezik 64bites Vistához TcpIp patch, vagy valami megoldás, hogy a tcpip kapcsolat korlátot megnöveljem, mert torrentezéskor állandóan azt irja, hogy a kapcsolatok száma elérte a maximális korlátot.....
Elöre is köszi a segitséget!!! -
heartless #29539 Üdvözlet srácok!!
Lenne megint egy kérdésem!!
Amióta vistám van; nem tudok felmenni bizonyos oldalakra... A belső hálózatban nem lehet baj; mivel routerebn keresztül nyomulunk a neten; de báttyámnál minden jó és nálla xp van!!
Tényleg csak bizonyos oldalak nem jönnek be; tűzfalként a routerben van; és nod32
Ennyi kb.. Szertinem valami vista bisztonsági beállítás lehet de mivel angol nehezebb rájönni mi lehet!!
Báttyámnál megy minden; szal nem router gond!!
-
BIZ0906 #29538 Akkor már értem :) -
#29537 Igen jó program. Egyébként ha van rá esély, hogy magától megcsinálja a Vista telepítő a Boot menüt. -
#29536 Nyelvi csomagot telepítenni az Enterprise-ban és az Ultimate-ben lehet. -
BIZ0906 #29535 Milyen Vista az amben nyelvet lehet választani? Eredeti Írórszágban vett laptophoz adták. Nem vágom :S -
#29534 Hi all!
Ami a F.A.Q.-ban van Boot beállító az jó program? Most azt akarom meg csinálni, hogy: most XP-m van és most akarok felrakni egy Vistat, és csinálni egy boot menüt, úgy hogy mind a két rendszer menjen. -
tompka #29533 segítség!
Ha az objectdock-ból indítok el egy programot pl iTunes akkor átvált a vista egyszerű szinsémára, azaz kikapcsol az aero. ha viszont rendes ikon-al indítom akkor működik jól. Mi a baja? ikont nem akarok kitenni az asztalra, mert bénán nézne ki ha 1db itunes ikon ott virítana. -
#29532 Itt olvasgass. -
#29531 Nem, de XP-nél se. Néhány program igényli a meglétét. Vista-nál meg amúgy se számít soknak a 3gb ram. -
#29530 a bios-ban a power résznél mi az az
S1 és
S3,beállitás?
mert ha S1-en van akkor készenlétnél nem kapcsolnak le a ventillátorok,
de S3-ban igen.
csak ilyenkor nem villog a házon a led hogy késszenlétben van
az elözö alaplapom(asus)simán kikapcsolt készenlétbe -
#29529 3 giga ramnál a lapozófile-t érdemes kikapcsolni? -
BIZ0906 #29528 Értem :) -
#29527 Hol mondtam ilyet hogy szarabb?
Nem szarabb csak
- Több helyet foglal
- Nagyobb a gépigénye az elindított szolgáltatások miatt
- Teli van (számomra) felesleges marhaságokkal -
#29526 Nem szarabb, de nagyobb a gépigénye a több elindított szolgáltatás miatt. -
vidu01 #29525 Miért szarabb a vista ultimate? -
#29524 Szerintem meg egyformán picsakönnyű mindkettő:D -
heartless #29523 Én nem azt mondtam hogy nem egyszerübb; csak akkor le kellene töltenem egy magyar vistát integrált sp1 el; és gyalulni a mostanit; adatot rendkezni és ujra felrakni.. + programok; játékok.. remélem megúszom egy kis várással az egészet:-) -
#29522 Szerintem a Premium a legjobb otthoni használatra. Már aki szereti a szép felületet:)) -
#29521 de ez a hibernácoi ténleg jo a laptopnál,mert nem kell egy csomo ideig várni mig be boot-ol -
#29520 lehet, hogy csak addig megy, amíg megfelelő hőmérsékletre hűti az alkatrészeket, de ez már BIOS kérdése és nem az oprendszeré, ott kell valamit állítani. -
#29519 köszi
még aza a kérdésem,hogy
az elözö alaplapommal ha készenlétbe raktam a gépet leálltak a ventillátorok is ,mintha kikapcsolt volna,de ezzel a gigabit alaplappal nem állitja le a ventollátorokat
mitöl lehet?
mert régen készenlétbe raktam ,de igy hogy megy tovább a venti igy nem jo