40038
-
marcokeceli #29598 Akkor a DVD olvasó lesz az,mert azt nem vettem ezzel a gépemmel hanem régi gépből lett átrakva(3,5éves).Kipróbálom egy sima dvd olvasót belerakok az elég,nem nem kell hogy író is legyen? -
#29597 Esetleg a DVD vagy a DVD olvasó lehet még hibás, ha letöltötted és kiírtad pl. MSDNAA-ról akkor szedd le újra, vagy cseréltesd ki (megpróbálhatod másik gépre feltenni kulcs nélkül), vagy próbáld meg egy másik olvasóval, lehet, hogy hibásan olvas valamit a korongról. -
marcokeceli #29596 PCMark05 lefutva.Tökéletes eredmények!Nem Értem mit szarol ez a Vista -
marcokeceli #29595 Haha.Már megvolt de ott is csak kötekedtek velem. :( -
#29594 Miért nem nyitsz neki egy topikot? -
marcokeceli #29593 KB. 3hónapos a a gépem és az Xp telepítésével nincs gond. -
marcokeceli #29592 Csonkítottam.Húzva nincs semmim mindennek nyomtam resetet (bios,vinyó)full formazas ujra de igy se akar.Sajna.. -
#29591 szedj ki minden működéshez nem feltétlenül szükséges kártyát (tv tuner, ilyesmi), ha húzva van a proci/ram vedd vissza alapfeszültségre és sebességre (akár egy picit lejjebb is), a Win install mindig nagyon érzékeny volt a húzott hardverre, hibázásra - menet közben már nem annyira.
futtass le néhány memória meg ilyesmi tesztelő programot, hogy azokkal nincs-e gond. -
marcokeceli #29590 Eredeti CD!Tök üres,mély particionálással.Tesóm gépére felment. -
#29589 üres partícióra próbáltad telepíteni? DVD-ről vagy image-ről upgrade? eredeti vagy valami kiherélt változat? (Vlite, stb?) -
TomBond #29588 Próbálta már valaki a március 14.-i X-Fi drivert? -
marcokeceli #29587 Sziasztok.Bajom van a Vistával .Telepítéskor a telepítés befejezéséig eljut aztán váratlanul újraindul,mit a Windows is jelez újraindulás után,hogy a telepítés sikertelen mert váratlanul újraindult a gép.Mit tudok csinálni??
-
strebacom #29586 "xp kifog egyeseken"-- szeretem az ilyen embereket mint te akik tudják és be is ismerik a hibájukat és hiányosságaikat...csak igy tovább még lehet belöled rendszergazda is.... -
#29585 info: link -
Bagoly81 #29584 sp1 mikor érkezik hivatalosan?
-
devilk #29583 Be ne fossál már.....
már megoldódott. úgy látszik az xp kifog egyeseken. lol. -
#29582 jó még vagy 10x rúgjatok bele, ennyi erővel a választ is leírhattátok volna, ahogy énis -
#29581 Ezt miért a Vista-s forumba írod? -
strebacom #29580 Szerintem te nagyon el vagy tévedve....Az ilyet ide ird!! -
devilk #29579 Következő a problémám, segítsetek.
ASUS P4P800-E alap - felraktam az xpt. ethernet vezérlőt kér telepíteni (de a driver cdről nem teleitip fel driver cd: ASUS p4P800-x) mit csinaljak??? fontos
köccike -
tompka #29578 Sztem tedd fel a 43bitest -
csassz #29577 nero is -
Gipsz75 #29576 43=32bit :) -
Gipsz75 #29575 Sziasztok...
Végre felraktam a 64bit-es Vista-t, minden jól működik, kivéve a java...
Feltelepítettem a java oldalról a 13MB-os x64-es win alapút, de nem megy...visszaolvastam, írták, hogy rakjam fel a 43bit-est azzal sem megy...
5let?
Vista SP1 van fent, a nyelv angol... -
#29574 Oké köszi a válaszokat, media centert nem vágom mi, de már a neve alapján tudom, hogy NEM kell :). MSDNAA-ról szedem majd én is. -
Apocalipto #29573 Azért szerintem egy Home Premium nem rossz kiadás, otthoni usereknek bőven elég -
#29572 Szevasztok!
Vistára milyen programot ajánlotok,ami kezeli a Pinnacle PCTV Stereo tunerkártyát? Mert a Media Center nem érzékeli a kártyát,miközben szépen feltelepítette magától.
Előre is köszi a válaszokat! -
#29571 Bőségesen elég a Business (nekem is az van MSDNAA-n keresztül),kicsit több szolgáltatást indít be, mint a Home, viszont nincs benne a Media Center, ami a Home Premiumban van. Viszont hálózati szolgáltatásokban többet nyújt.
-
#29570 Annyi hátránya van csak, hogy a Home a legszarabb verzió, míg a Business meg csak 4 dolgot nem tud (Olyat, amire úgy sincs szükségünk), amit az Ultimate igen. -
#29569 Jogtisztán csak a Business változathoz tudok hozzájutni. Van valami hátránya ennek a verziónak a home-hoz képest, ha single pc-n használom? -
#29568 Hú, ez a Canopus Procoder 3 igen király progi.
Át is raktam 1080p -vel és igaz, hogy a 15mp-es videót kb 3 percig csinálta, de nagyon zsír lett. -
#29567 Ez is tud sokmindent konvertálni,oda-vissza:Super.exeA honlapján rajta van hogy mit tud,és a program teljesen ingyenes. -
#29566 Profi kódoló szoftver, nagyon királyul dolgozik (ennél jobbat még nem láttam) és HD Videóval is boldogul. Link: link nem tudom, hogy jó e még. -
#29565 Van egy kis gondom a frissítéssel. Első indításnál minden frissités lejött, de most jött egy új amit szeretnék letölteni ("KB938371"), de nem engedi. Itt van pár kép hátha segít.
Hiba
Hiba2 -
#29564 Csak egy kicsit pixeles , de csak akkor veszed észre ha nagyon kritikus szemmel nézed -
#29563 Később is jó.
De minőség ugyan olyan, mint az eredeti?
Mert 1280*1024-ben amúgy rögtön kitűnik. -
#29562 Ú, és olyan hol találok. Mert google-ban nem nagyon van, ami van, az meg fizetős. És csak 100ezer.
Mi ez, hogy ilyen drága? -
#29561 Át sikerült alakitsam WMWbe , de most sajnos nem tudom feltölteni mert le van terhelve a hálózat -
strebacom #29560 Közben ezt is megoldottam!!! -
strebacom #29559 Szia tudsz nekem segiteni abban, hogy ha rákattintok a vezérlöpultra bejön és teljesen üres, utánna be is zárul az ablak magától, ez miért van???