40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • marcokeceli
    Akkor a DVD olvasó lesz az,mert azt nem vettem ezzel a gépemmel hanem régi gépből lett átrakva(3,5éves).Kipróbálom egy sima dvd olvasót belerakok az elég,nem nem kell hogy író is legyen?
  • Dzsini
    Esetleg a DVD vagy a DVD olvasó lehet még hibás, ha letöltötted és kiírtad pl. MSDNAA-ról akkor szedd le újra, vagy cseréltesd ki (megpróbálhatod másik gépre feltenni kulcs nélkül), vagy próbáld meg egy másik olvasóval, lehet, hogy hibásan olvas valamit a korongról.
  • marcokeceli
    PCMark05 lefutva.Tökéletes eredmények!Nem Értem mit szarol ez a Vista
  • marcokeceli
    Haha.Már megvolt de ott is csak kötekedtek velem. :(
  • MerlinW
    Miért nem nyitsz neki egy topikot?
  • marcokeceli
    KB. 3hónapos a a gépem és az Xp telepítésével nincs gond.
  • marcokeceli
    Csonkítottam.Húzva nincs semmim mindennek nyomtam resetet (bios,vinyó)full formazas ujra de igy se akar.Sajna..
  • Dzsini
    szedj ki minden működéshez nem feltétlenül szükséges kártyát (tv tuner, ilyesmi), ha húzva van a proci/ram vedd vissza alapfeszültségre és sebességre (akár egy picit lejjebb is), a Win install mindig nagyon érzékeny volt a húzott hardverre, hibázásra - menet közben már nem annyira.
    futtass le néhány memória meg ilyesmi tesztelő programot, hogy azokkal nincs-e gond.
  • marcokeceli
    Eredeti CD!Tök üres,mély particionálással.Tesóm gépére felment.
  • Dzsini
    üres partícióra próbáltad telepíteni? DVD-ről vagy image-ről upgrade? eredeti vagy valami kiherélt változat? (Vlite, stb?)
  • TomBond
    Próbálta már valaki a március 14.-i X-Fi drivert?
  • marcokeceli
    Sziasztok.Bajom van a Vistával .Telepítéskor a telepítés befejezéséig eljut aztán váratlanul újraindul,mit a Windows is jelez újraindulás után,hogy a telepítés sikertelen mert váratlanul újraindult a gép.Mit tudok csinálni??
  • strebacom
    "xp kifog egyeseken"-- szeretem az ilyen embereket mint te akik tudják és be is ismerik a hibájukat és hiányosságaikat...csak igy tovább még lehet belöled rendszergazda is....
  • bon
    info: link
  • Bagoly81
    sp1 mikor érkezik hivatalosan?
  • devilk
    Be ne fossál már.....

már megoldódott. úgy látszik az xp kifog egyeseken. lol.
  • tommyg
    jó még vagy 10x rúgjatok bele, ennyi erővel a választ is leírhattátok volna, ahogy énis
  • bon
    Ezt miért a Vista-s forumba írod?
  • strebacom
    Szerintem te nagyon el vagy tévedve....Az ilyet ide ird!!
  • devilk
    Következő a problémám, segítsetek.
    ASUS P4P800-E alap - felraktam az xpt. ethernet vezérlőt kér telepíteni (de a driver cdről nem teleitip fel driver cd: ASUS p4P800-x) mit csinaljak??? fontos
    köccike
  • tompka
    Sztem tedd fel a 43bitest
  • csassz
    nero is
  • Gipsz75
    43=32bit :)
  • Gipsz75
    Sziasztok...

Végre felraktam a 64bit-es Vista-t, minden jól működik, kivéve a java...

Feltelepítettem a java oldalról a 13MB-os x64-es win alapút, de nem megy...visszaolvastam, írták, hogy rakjam fel a 43bit-est azzal sem megy...

5let?

Vista SP1 van fent, a nyelv angol...
  • Aquli
    Oké köszi a válaszokat, media centert nem vágom mi, de már a neve alapján tudom, hogy NEM kell :). MSDNAA-ról szedem majd én is.
  • Apocalipto
    Azért szerintem egy Home Premium nem rossz kiadás, otthoni usereknek bőven elég
  • joshua
    Szevasztok!
    Vistára milyen programot ajánlotok,ami kezeli a Pinnacle PCTV Stereo tunerkártyát? Mert a Media Center nem érzékeli a kártyát,miközben szépen feltelepítette magától.
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Dzsini
    Bőségesen elég a Business (nekem is az van MSDNAA-n keresztül),kicsit több szolgáltatást indít be, mint a Home, viszont nincs benne a Media Center, ami a Home Premiumban van. Viszont hálózati szolgáltatásokban többet nyújt.
  • kirol
    Annyi hátránya van csak, hogy a Home a legszarabb verzió, míg a Business meg csak 4 dolgot nem tud (Olyat, amire úgy sincs szükségünk), amit az Ultimate igen.
  • Aquli
    Jogtisztán csak a Business változathoz tudok hozzájutni. Van valami hátránya ennek a verziónak a home-hoz képest, ha single pc-n használom?
  • kirol
    Hú, ez a Canopus Procoder 3 igen király progi.
    Át is raktam 1080p -vel és igaz, hogy a 15mp-es videót kb 3 percig csinálta, de nagyon zsír lett.
  • Kaptár
    Ez is tud sokmindent konvertálni,oda-vissza:Super.exeA honlapján rajta van hogy mit tud,és a program teljesen ingyenes.
  • bon
    Profi kódoló szoftver, nagyon királyul dolgozik (ennél jobbat még nem láttam) és HD Videóval is boldogul. Link: link nem tudom, hogy jó e még.
  • slime001
    Van egy kis gondom a frissítéssel. Első indításnál minden frissités lejött, de most jött egy új amit szeretnék letölteni ("KB938371"), de nem engedi. Itt van pár kép hátha segít.
    Hiba
    Hiba2
  • Dark Angel 666
    Csak egy kicsit pixeles , de csak akkor veszed észre ha nagyon kritikus szemmel nézed
  • kirol
    Később is jó.
    De minőség ugyan olyan, mint az eredeti?
    Mert 1280*1024-ben amúgy rögtön kitűnik.
  • kirol
    Ú, és olyan hol találok. Mert google-ban nem nagyon van, ami van, az meg fizetős. És csak 100ezer.

Mi ez, hogy ilyen drága?
  • Dark Angel 666
    Át sikerült alakitsam WMWbe , de most sajnos nem tudom feltölteni mert le van terhelve a hálózat
  • strebacom
    Közben ezt is megoldottam!!!
  • strebacom
    Szia tudsz nekem segiteni abban, hogy ha rákattintok a vezérlöpultra bejön és teljesen üres, utánna be is zárul az ablak magától, ez miért van???