40038
-
#29638 Campust (Tisztaszoftvert) most én hanyagolnám, lejárt a szerződés, megegyezés még nincs (remélem lesz). -
#29637 Megveszed 3000 ért Campusban és kész.
Vagy ha nincs ennyi rengeteg pénzed, MSDN -ben letöltöd. -
Demeter #29636 Lehet fura lesz de miután feltettem az SP1-et már nem jelentkezik ez a "jelenség". Kikapcsolom úgy mara! :D
De azért thx! -
tompka #29635 Bár az csak akkor jelentkezik, ha a modem még megy. így a pc észleli a lan komunikációt és ezért kapcsol vissza a gép.ilyenkor a modemet kell elsőre kikapcsolni, majd utánna a szgépet. -
Demeter #29634 Nem tudom majd megnézem, és köszönöm. -
tompka #29633 Nincs engedélyezve a bios-ban a lan-ról való ébresztés? mert az csinál ilyet. -
Demeter #29632 Srácok hülye kérdés tudom, de miért csinálja azt a Vista hogyha kikapcsolom a gépet, akkor pár másodpercre rá visszakapcsol??? -
#29631 pedig érdemes kipróbálni, tiszta, száraz, biztonságos érzés, 2 X360 játék árából bőven megvan egy OEM Home Premium, több meg otthonra nem kell. -
Bence9292 #29630 Gondolom, hogy gondolod, hogy nem erre gondoltam... -
#29629 eredeti szoftverkulccsal...
(Downloading 1 update (66,9 MB total, 7% complete)) -
Bence9292 #29628 1 hónapka felraktam ezt a Vista release-t:
Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE
Most kéri, hogy aktiváljam, de az állt az NFO-ban, hogy nem kell.
Mivel kéne aktiválnom? -
Demeter #29627 Srácok tudnátok segíteni, hogy miért nem műkösik nálam teljes sávszélességgel a net Vista alatt? Csak mert míg xp-t használtam (tegnapelöttig) ment is rendesen 10mbit-el a net, de miután a minap felraktam egy 32bit-es Ultimate-t visszaesett majd a tizedére a sebesség. Vajon mi okozhatja ezt?? Nagyon megköszönném ha tudnátok tanácsot adni! Amúgy sem a modem sem pedig a router reset nem segített. -
#29626 Ne mond, hogy ezt látod normál méretben. Megnéztem egy CRT és TFT monditoron és valóban ha ekkorára nagyítom ki akkor színes de normál méretben nem lehet zavaaró. Megnéztem egy XP-t is ha ott is kinagyítod akkor se egységes fehér, hanem árnyalatos (árnyékos). De ezt a sokszínűséget okozhatja a betűtípus is. Mert ha jól emlékszem a Vista más betűtípust használ mint az xp. -
#29625 De van, ez nem monitortól függ.
Belinkelek két képet, az egyik Clear Typpal van, a másik simával.
Mindkettő szöveg fel van nagyítva, így láthatod az elszinződést:
Sima:
Clear Type:
-
#29624 Na megtaláltam, de kikapcsolva még csúnyább :o -
#29623 Update-en is megfog jelenni, de bővebb info: link -
#29622 Hiba nálad van, az én általam használt gépeke ilyen probléma nincs. Egyébként: Vezérlőpult\Személyre szabás\ablak színe és megjelenése\hatások -
#29621 Hogyan lehet kikapcsolni ezt a Clear Type betűtípust?
zavaró, hogy minden betű körvonalát átszínezi kicsit. -
#29620 Update-en is meg fog jelenni, mint Service Pack, vagy a folyamatos frissítések miatt fel sem ajánlja majd? -
#29619 Részletes leírás -
#29618 Angol, x86
Angol, x64 -
#29617 Majd kiderül ha megjelenik. -
#29616 Én nmrég felraktama warez RTM SP1 et az All language verziot most akkor érdemes madj a hivatalos all language frissitést is felrakni vagy ugyan aza két SP1 csak most lesz hivatalos??? -
marcokeceli #29615 Észrevettem vmit,ami lehet mond vmit a gondommal kapcsolatban.Szóval:
Először is ami az XP telepítésénél is észrevettem lassú a reakcióidő(régen nekem nem volt ilyen)egyes menüben telepítéskor(bootolo és utána bekéri az infókat:cdkey,vállalat név stb..) rettentő sokat kell várni míg behoz egy új ablakot.
1.:fájlok másolása(azonnal kipipálja)
2.:fájlok kibontása(jól eltököl vele)
3.:összetevők telepítése(azonnal pipa)
4.:frissítések telepítése(20sec után pipa)
Jön az újraindulás.
Ami nagyon feltűnt és amiért el kezdtem írni az hogy a boot-nál felajánl egy ilyet:
-Windows Vista
-Windows Rollback
Ha az elsőt választom:
5.:Telepítés befejezését elkezdi de váratlanul ujraindul
Ha másodikat akkor meg:"a telepítésben hiba történt.A telepítő visszavonja a Windows által tett módosításokat"Szóval mar akkor tudja,hogy hiba volt nem kell még befejeznem se.
Bocsánat,hogy ennyit írtam és hogy ilyen vista fun vagyok ,de kiszeretném próbálni. -
#29614 Már csak a hivatalos magyar jöhetne -
#29613 MEGJELENT AZ SP1! -
#29612 Hali!
Érdekes dolog történt:
DVD-t másoltam és 36%-nál megfagyott minden de a DVD-t másolta mert hallottam a meghajtón.Jó lemásolta 100%-nál kezdett éledezni addig egér meg semmi nem mozgott.Egyszer csak kiírta hogy Lentebb akarom e venni a Vista színeit egyszerűre(aerora gondolt sztem) hogyha megint ilyen rendszer lassulást tapasztalok?!Jó rámentem az igenre le is vette az aerot azóta tökéletes minden.De nem értem miért csinálta!Miért "halt" meg a gép?5,0 pontot kaptam a vistatól a gépre! -
marcokeceli #29611 Jólvan veszek új Discket :D -
#29610 Gondolkodj már... -
marcokeceli #29609 Vagy ha csinálok egy új partíciót és rámásolom a telepítési fájlokat?
Vagy vhogy meg kellene oldanom, hogy ne kelljen hozza DVD lejátszó. -
marcokeceli #29608 Virtuális meghajtóról be birok bootólni? :S -
#29607 nézz körül itt -
#29606 Sehonnan. -
Bagoly81 #29605 64 bites sp1 et honnan lehet leszedni magyar pistához?
-
#29604 Miért ne lenne? -
#29603 most akkor lesz integrállt sp1-es vista? -
#29602 inditsd ujra a modemet ,nekem magátol néha visszaesik a sávszélesség és nekem xp-m van
modem reset és jo -
Demeter #29601 Üdv!
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni a már rutinos Vista felhasználóktól. Volna egy olyan kis gondom, hogy a minap váltottam xp-ről vista-ra és a 10mbit-es sávszélességű internet kapcsaoltaom miután feltettem a vista-t leesett 1-2mbit-re. Gondolom biztos én vagyok a noob, és vmit rosszul állítottam be (bár fura lenne mert színte semmit sem állítottam az install után) ebből kifolyólag érdekelne, hogy mi lehet a gond a net kapcsolattal??!! A csajom gépén simán megy a 10mbit de nálam sajna nem. Amúgy Vista Ultimate van fenn.
Előre is köszönöm!!! -
#29600 Én igen, a régi eltávolítása közben nyomot egy resetet a gép (gratula Creative programozók), majd az újraindítás után gond nélkül feltelepült az új. 5.1-es hangzás rendben van, játékban még nem próbáltam ki. -
Gipsz75 #29599 Na az én problémám megoldódott (Vista 64bit és a java)...
Az új nem ment fel ellenben a 32bites java 6 update 1 igen, és most jól működik :)
Furcsa, de a lényeg, hogy megy :)