40038
-
#29678 ERRE VALAKI?? -
062020 #29677 Tudna valaki erre megoldást: #29649 -
#29676 Program függő. Van ahol gyorsabb a vista és van ahol nem. De a nagyobb programok többségénél már gyorsabb. -
arankamama #29675 Vista alatt videóvágásnál,tömörítésnél érezhető a különbség mondjuk xp-ről áttérve? (2magos proci)
köszi -
#29674 hát a fasz sem tudja mert igy eltünik 1 mp alatt
de vim olyasmi h a windows hibát észlelt és a károsodás elkerülése érdekében leállt
vagy vmi ilyesmi -
#29673 akkor KMPlayer, SMPlayer :) -
#29672 Már megoldottam köszi. Codec Packokat nem szeretem:) -
#29671 #29668: nincsenek a Vistában ilyen játékok, az MSN Gaming Zone-on lehet játszani (az XP-s netes játékok is ide csatlakoztak): MSN Zone
#29670: Egy K-Lite Codec pack elegendő, olvass vissza a topicban, pár hete volt róla szó. -
#29670 Tudom hogy nem tartozik a témához teljesen, de milyen codecet kell letölteni MKV fájlok lejátszásához? -
#29669 Sikeresen kikapcsoltam Tune up utilites-el Vistába az animált ablakokat! Valaki nem tudja hogy lehet vissza állitani? -
#29668 Hali!
Nem tudom hogy volt e már, de azért megkérdezem:
az xp-n voltak játékok, amikkel lehet a netre csatlakozni, és a többiekkel játszani. Láttam, hogy a vistában is vannak játékok, de hiába keresetem, nem tudom hol lehet a netre a játékkal felcsatlakozni. Ja, amúgy home premiumom van. Tudna ebben segíteni valaki? -
Demeter #29667 Letöltöttem a legújabb Lite verziót és az működik. Köszi! -
#29666 Azért corrupted mert te a warez verziót szedted le amit átnevezett az idióta aki törte (vagy releaselte) és mivel változott a file név, már nem hajlandó települni. Azt csak halkan jegyzem meg hogy ehhez semmi köze a vistának...
Le kell szedni a www.daemon-tools.cc oldalról a legújabb lite verziót. Ha az sem fut,akkor valami nagyon el van cseszve nálad. -
Demeter #29665 Ok, erre mit ír? " The Application is corrupted " ! És akkor most??? -
#29664 Kiírja: "Insufficient privileges", vagyis nincs elég jogosultságod... Első indításkor jobbklikk a daemon.exe-re, s futtatás rendszergazdaként. -
Demeter #29663 Okés. De ha már itt tartunk már kezd felmenni a pumpa bennem mert már vagy a 4-ik DT rakom fel és egyik sem hajlandó működni. Most épp ezzel próbálkozom DT Pro Advanced Edition 4.10.0218 de miután felraktam + patch ez írja ki " Unable to add adapter.Insufficient privileges " vajon mi lehet a gond????? -
#29662 Ha csak emulálsz akkor nincs. -
Demeter #29661 Srácok még mindíg a Daemon-nál tarok van különbség a Lite és a Pro között? -
#29660 az OEMes se -
#29659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az OEM BIOS emuláló működik ?
Azon belül is a Dell esre gondolok -
#29658 Ha jól tudom az idő megállítós már nem műkődik sp1-el. -
Demeter #29657 Köszönöm erre gondoltam! :) -
#29656 Nekem ez csak akkor következett be ha már túl töredezett volt a lemezem,újratelepítés után nem ismertem a vistámra olyan gyors volt. -
#29655 Őszintén ezek nekem se hiányoznak, akkor Home Premium lesz!:)
Lenne még egy kérdésem, bár nem tudom felszabad-e ezt itt tenni!:) Van 2 féle crackem, de nem tudom melyiket használjam. Van egy OEM Biosos ami rendesn beregli a Vistám meg egy időkorlát megállítós. Eddig ment mind2, de most xp-ről megint vistára váltok és nem tudom melyiket használjam. Time freezert nem lövi majd ki az SP1? -
#29654 Home Premium, bár én most ultimatet raktam fel de ha egyszer reinstallra kerül a sor akkor Home Premium lesz. Semmi értelmessel nem tud többet az ultimate, maximum a nyelvi csomagok és a dreamscene, ezek nélkül meg simán ki lehet bírni. -
#29653 Szerintetek a Home Premiumot vagy az Ultimate-t érdemes feltenni? Ultimate alapjáraton több folyamatott futtat és jobban terheli a rendszert mint a Home Premium? -
tompka #29652 Mi szerepel a kékhalálon? -
#29651 hardverhiba vagy rossz driver -
#29650 hali
vki megtudja miért kapok naponta 5 kékhalált?
tököm kivan már
egyszer ujraraktam de ugyanaz -
062020 #29649 Helló
Lenne egy problémám a Vistával. Nem rég raktam föl. Amikor valamilyen programot rendszergazdaként akarok megnyitni, akkor elvileg egy ablaknak kéne feljönnie ahol engedélyezhetem a program elindítását, mint rendszergazda. De ez az ablak nálam néha meg sem jelenik vagy csak 1 mp-re és csak sokadik próbálkozásra tudom csak megnyitni a programot. Ha nem sikerül mindig kiad egy hibaüzenetet (itt például a Total Commandert akarom elindítani rendszergazdaként):
Meg lehetne csinálni valahogy, hogy ne csak 1 mp-re jelenjen meg az az ablak? Nagyon megköszönném ha valaki segítene, mert egy idő után nagyon idegesítő. Előre is köszönöm a segítséget. -
#29648 Valaki erre? -
atomeromu #29647 Ez jo kerdes,mert nem en csinaltam es nem tudom,hogy hogy kell,de a tobbi geppel mukodik -
#29646 A router jól van konfigurálva? Mert az átjáró a ping-re nem válaszol. -
atomeromu #29645 Kimradt: a wireless kartyanak van eg öndiagnosztikája és ezt a hibát észlelte: Gateway IP ping---failed -
#29644 win+tab? -
#29643 alt+tab? -
Apocalipto #29642 Legújabb daemon toolst letöltöd a honlapjáról, az tuti műxik -
Demeter #29641 Két kérdésem volna srácok:
1. Melyik Daemon Tools működ problémamentesen Vista alatt??
2. Milyen billentyű kombóval érhető el Vistán belül az egyidejűleg több megnyitot task felület??
Előre is thx! -
atomeromu #29640 Sziasztok!
Vettem egy DELL inspiration1721-es laptopot es szeretnek vele felmenni a netre DLINK wireless routeren keresztul,de sehogy sem megy. Latom a tobbi gepet a belso halozaton,de a netet nem tudom elerni. Mi lehet a problemam? Win vista home premium van a gepen -
#29639 nem mindenki egyetemista/informatika szakos, ezért ajánlottam az OEM-et