40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • berczely
    ERRE VALAKI??
  • 062020
    Tudna valaki erre megoldást: #29649
  • Zsoltika 007
    Program függő. Van ahol gyorsabb a vista és van ahol nem. De a nagyobb programok többségénél már gyorsabb.
  • arankamama
    Vista alatt videóvágásnál,tömörítésnél érezhető a különbség mondjuk xp-ről áttérve? (2magos proci)

köszi
  • maffioso
    hát a fasz sem tudja mert igy eltünik 1 mp alatt
    de vim olyasmi h a windows hibát észlelt és a károsodás elkerülése érdekében leállt
    vagy vmi ilyesmi
  • Dzsini
    akkor KMPlayer, SMPlayer :)
  • [HUN]FaTaL
    Már megoldottam köszi. Codec Packokat nem szeretem:)
  • Dzsini
    #29668: nincsenek a Vistában ilyen játékok, az MSN Gaming Zone-on lehet játszani (az XP-s netes játékok is ide csatlakoztak): MSN Zone

#29670: Egy K-Lite Codec pack elegendő, olvass vissza a topicban, pár hete volt róla szó.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom hogy nem tartozik a témához teljesen, de milyen codecet kell letölteni MKV fájlok lejátszásához?
  • slime001
    Sikeresen kikapcsoltam Tune up utilites-el Vistába az animált ablakokat! Valaki nem tudja hogy lehet vissza állitani?
  • cserre
    Hali!

Nem tudom hogy volt e már, de azért megkérdezem:

az xp-n voltak játékok, amikkel lehet a netre csatlakozni, és a többiekkel játszani. Láttam, hogy a vistában is vannak játékok, de hiába keresetem, nem tudom hol lehet a netre a játékkal felcsatlakozni. Ja, amúgy home premiumom van. Tudna ebben segíteni valaki?
  • Demeter
    Letöltöttem a legújabb Lite verziót és az működik. Köszi!
  • Zsoltika 007
    Azért corrupted mert te a warez verziót szedted le amit átnevezett az idióta aki törte (vagy releaselte) és mivel változott a file név, már nem hajlandó települni. Azt csak halkan jegyzem meg hogy ehhez semmi köze a vistának...
    Le kell szedni a www.daemon-tools.cc oldalról a legújabb lite verziót. Ha az sem fut,akkor valami nagyon el van cseszve nálad.
  • Demeter
    Ok, erre mit ír? " The Application is corrupted " ! És akkor most???
  • asysoft
    Kiírja: "Insufficient privileges", vagyis nincs elég jogosultságod... Első indításkor jobbklikk a daemon.exe-re, s futtatás rendszergazdaként.
  • Demeter
    Okés. De ha már itt tartunk már kezd felmenni a pumpa bennem mert már vagy a 4-ik DT rakom fel és egyik sem hajlandó működni. Most épp ezzel próbálkozom DT Pro Advanced Edition 4.10.0218 de miután felraktam + patch ez írja ki " Unable to add adapter.Insufficient privileges " vajon mi lehet a gond?????
  • [HUN]FaTaL
    Ha csak emulálsz akkor nincs.
  • Demeter
    Srácok még mindíg a Daemon-nál tarok van különbség a Lite és a Pro között?
  • [HUN]FaTaL
    az OEMes se
  • Dark Angel 666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az OEM BIOS emuláló működik ?
    Azon belül is a Dell esre gondolok
  • bon
    Ha jól tudom az idő megállítós már nem műkődik sp1-el.
  • Demeter
    Köszönöm erre gondoltam! :)
  • Kaptár
    Nekem ez csak akkor következett be ha már túl töredezett volt a lemezem,újratelepítés után nem ismertem a vistámra olyan gyors volt.
  • slime001
    Őszintén ezek nekem se hiányoznak, akkor Home Premium lesz!:)
    Lenne még egy kérdésem, bár nem tudom felszabad-e ezt itt tenni!:) Van 2 féle crackem, de nem tudom melyiket használjam. Van egy OEM Biosos ami rendesn beregli a Vistám meg egy időkorlát megállítós. Eddig ment mind2, de most xp-ről megint vistára váltok és nem tudom melyiket használjam. Time freezert nem lövi majd ki az SP1?
  • [HUN]FaTaL
    Home Premium, bár én most ultimatet raktam fel de ha egyszer reinstallra kerül a sor akkor Home Premium lesz. Semmi értelmessel nem tud többet az ultimate, maximum a nyelvi csomagok és a dreamscene, ezek nélkül meg simán ki lehet bírni.
  • slime001
    Szerintetek a Home Premiumot vagy az Ultimate-t érdemes feltenni? Ultimate alapjáraton több folyamatott futtat és jobban terheli a rendszert mint a Home Premium?
  • tompka
    Mi szerepel a kékhalálon?
  • [HUN]FaTaL
    hardverhiba vagy rossz driver
  • maffioso
    hali
    vki megtudja miért kapok naponta 5 kékhalált?
    tököm kivan már
    egyszer ujraraktam de ugyanaz
  • 062020
    Helló
    Lenne egy problémám a Vistával. Nem rég raktam föl. Amikor valamilyen programot rendszergazdaként akarok megnyitni, akkor elvileg egy ablaknak kéne feljönnie ahol engedélyezhetem a program elindítását, mint rendszergazda. De ez az ablak nálam néha meg sem jelenik vagy csak 1 mp-re és csak sokadik próbálkozásra tudom csak megnyitni a programot. Ha nem sikerül mindig kiad egy hibaüzenetet (itt például a Total Commandert akarom elindítani rendszergazdaként):

Meg lehetne csinálni valahogy, hogy ne csak 1 mp-re jelenjen meg az az ablak? Nagyon megköszönném ha valaki segítene, mert egy idő után nagyon idegesítő. Előre is köszönöm a segítséget.
  • berczely
    Valaki erre?
  • atomeromu
    Ez jo kerdes,mert nem en csinaltam es nem tudom,hogy hogy kell,de a tobbi geppel mukodik
  • bon
    A router jól van konfigurálva? Mert az átjáró a ping-re nem válaszol.
  • atomeromu
    Kimradt: a wireless kartyanak van eg öndiagnosztikája és ezt a hibát észlelte: Gateway IP ping---failed
  • bon
    win+tab?
  • Zsoltika 007
    alt+tab?
  • Apocalipto
    Legújabb daemon toolst letöltöd a honlapjáról, az tuti műxik
  • Demeter
    Két kérdésem volna srácok:

1. Melyik Daemon Tools működ problémamentesen Vista alatt??

2. Milyen billentyű kombóval érhető el Vistán belül az egyidejűleg több megnyitot task felület??

Előre is thx!
  • atomeromu
    Sziasztok!

Vettem egy DELL inspiration1721-es laptopot es szeretnek vele felmenni a netre DLINK wireless routeren keresztul,de sehogy sem megy. Latom a tobbi gepet a belso halozaton,de a netet nem tudom elerni. Mi lehet a problemam? Win vista home premium van a gepen
  • Dzsini
    nem mindenki egyetemista/informatika szakos, ezért ajánlottam az OEM-et