40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • tompka
    Az Sp1 telepítéskor automatikusan törlődik a nyelvi fájl. így nem lehet áltállítani, mert nem lesz a gépen. nézd meg utánna az update-et hogy van e már Sp1 kompatibilis nyelv.
  • Dzsini
    szerintem nem
  • Brand
    Köszi a választ!
    Vista ultimate 64 ,amire letöltöttem az update-ről a magyar nyelvet.
    Szóval akkor visszaállítom angolra...értem és utána visszaállíthatom magyarra?
  • naaa
    sziasztok
    nem tudom megnyitni az egyik mappában a képeket
    már mindent csináltam a tulajdonságoknál, minden hozzáférést engedélyeztem és még sem nyitja meg a képeket

ötlet?
  • Dzsini
    ha magyar nyelvű nem Ultimate vistád van, akkor nem tudod feltelepíteni.
    ha Ultimate vistád van, akkor vissza kell állítani angolra (vagy az 5 alapnyelv egyikére), és csak akkor tudod feltelepíteni az SP1-et
  • Brand
    Hali!
    Ha én most felnyomom az SP1-t,akkor angol nyelvű lesz a vista(64)?

Bocs, lehet láma kérdés.

Thx
  • Zsoltika 007
    64 bit. Nem program, inkább driver kérdése hogy megéri-e.
  • gematta
    hy all
    szerintetek melyiket érdemesebb felrakni a 32 bit vagy a 64 bit?
    ezt arra értem melyikre van a legtöb program
  • gergod
    nem tudja valaki, hogy hogyan lehet az asztalra egy olyan ikont kitenni, amire ha rakattintok elforgatja a monitor kepet 90 fokkal? Pivot modhoz jo lenne, ha nem kene mindig az nvidia menuben turkalni 5 lepesben. Vagy esetleg egy sidebar gadget ami ezt tudja?
  • bon
    Home Premium vagy Business
  • bon
    Lehet, probáld meg egy másikkal.
  • shevy
    nekem laptop van és ultimate van rajta, de nem azzal adták, hanem azt tettem fel. szerinted milyen változatot érdemes feltenni laptopra?
  • maffioso
    nem lehet h szar a catalyst?
  • bon
    Ha Enterprise (kétlem) vagy Ultimate (szintén kétlem, mert nem igazán laptopra szánták) lesz rajta akkor magyarítható, a többi változat nem.
  • KeKKSZike
    Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne, hogy... Ha minden igaz, akkor holnap jön meg a laptopom, amin ha minden igaz, akkor Windows Vista lesz, de sajnos angol. Érdeklődni szeretnék, hogy "lehet valahogy magyarosítani"? :) Köszi a segítséget! ;)
  • bon
    Valami driver gond lehet és videókártyánál keresgetnék, mivel Directx dll írt ki a gép.
  • berczely
    Ja és olyan is volt hogy másoltam a gépre fel lemezről és akkor is meghallt vagy telepítéskor!De ez ritkábban volt!Össze vissza jelentkezik!
  • berczely
    Otiarc DVD RW AD.7173A az írom típusa.Nero 7-es íróval írtam!
  • maffioso
    unalmamban gyors átéltem 3 kékhalált
    és felfedeztem egy dxdkrnl.dll feliratot
    számit ez vmit?
  • [HUN]FaTaL
    Igen

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Senki sem tud okosságot akkor az SP1hez?
  • bon
    Pontosan, nekem a Microsoft beta programból van Vista-m és ott se adtak külön kódot a 32 és 64bit-es változathoz.
  • Dzsini
    majdnem biztos, hogy igen - az MSDNAA sem kérdezi, hogy 32 vagy 64 bites Vistát kérsz, hanem ad egy serialt, és azt töltöd le, amelyiket akarod.
  • tommyg
    hm
  • bon
    igen
  • tommyg
    nem
  • arankamama
    Vista Ultimate 32-bites seriallal feltelepíthető a 64bites vista ultimate?
  • Dzsini
    nem jelenti azt, hogy nem működik, hanem az ellenőrző rutin olyan drivert talált, amivel máshol, máskor volt már valakinek gondja, ezért letiltja az SP1-et addig, amíg olyan driver fel nem települ, ami biztosan jó.
    Lehet, hogy nálad nincs vele gond, de mással már előfordult, így nem lehet biztos benne az Update, hogy nem lesz gond (nem akarnak még egy végtelen újraindulós balhét... főleg nem egy Service Pack-el).
    Az ilyen driverproblémák okozták azt is, hogy bár a Service Pack Refresh 2 már régóta megjelent, és a végleges nem változott ahhoz képest, mégis visszatartották, míg rengeteg driverfrissítés ki nem jött.
  • bon
    Az én munkahelyi gépemben is hiába van 2x256mb jó helyre pakolva és 1x 512mb modul de nincs kétcsatornás üzemmód és ezt közli is a gépem boot-nál.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes exeből feltelepítettem és semmi probléma a nem működő cracken kívül:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tud valaki linket működő SP1 crackhez?
  • bon
    Igen, mivel 3gb-ot nem lehet kétcsatornás üzzemódban berakni én még nem láttam 1,5gb-os modulokat és a párba rakáshoz az kellene
  • bon
    Csak akkor jelenik meg az update-en az SP1 ha a gép megfelele a frissítési feltételnek idézet a winportal oldalról "Érdemes megjegyezni, hogy a Service Pack 1 a Windows Update-en, illetve az Automatikus frissítések szolgáltatáson keresztül csak akkor töltődik le, ha a korábbi cikkünkben ismertetett ellenőrzőrutin nem talál olyan inkompatibilis eszközmeghajtó programot, mely problémákat jelenthet a csomag telepítése és használata során."
  • djrobaa
    Abszolutt semmi! Csak azthittem itt megmondja valaki!!
  • Dzsini
    azt mondd meg, ennek mi köze a Vistához? utána keress egy olyan topicot, ahova illik a kérdés.
  • djrobaa
    Hello! Az lenne a kérdésem hogy kikapcsolódhat e a dual chanel mód ha 2GB helyett 3GB van a gépben! Eddig 128bit volt a modul szélesség most meg 64bit! Ez lehet a páratlan ramoktól?? tehát 2 helyett 3van benne!! Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Dzsini
    dehogynem, már fel is tettem :)

Windows Vista Service Pack 1 (KB936330)
    Installation date: ‎2008. ‎03. ‎19. 3:11
    Installation status: Successful
    Update type: Important

Windows Vista Service Pack 1 (SP1) is an update to Windows Vista that addresses key feedback from our customers. Windows Vista SP1 addresses specific reliability and performance issues, supports new types of hardware and adds support for several emerging standards. After you install this item, you will have to restart your computer.

More information:
    http://technet.microsoft.com/en-us/windowsvista/bb738089

Help and Support:
    http://support.microsoft.com/kb/936330
  • [HUN]FaTaL
    Updaten még az angol sincs fent nem hogy a magyar:)

Egyelőre az ötnyelvűt lehet exe formájában letölteni (English, German, Spanish, French, Japanese)
  • Zsoltika 007
    Mert magyar nyelvű oprendszerre még nincs?
  • Falzone
    http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=110204

Elvileg hivatalosan is kijött a Vista SP1, de miért nem találom a Windows Update-ben?
  • tompka
    Érdekesen hasonlít az én hibámra is.
    Nero-d van nem? Nekem is néha van ilyen, hogy agyonra fagy a gép, de a lemezt szépen megírja. állítólag az a buffer vagy mi a fenétől nem áll le a lemez írás. Nekem 1x kékhalál alatt írt egy dvd-t!
  • Zsoltika 007
    Sokat segítene ha leírnád az író program verzióját és nevét. Ha volt már akkor sry nem néztem vissza.