40038
-
#39038 A Vista töredezettségmentesítőjében hogyan nézhetem meg grafikusan a partíciók töredezettségét? Csak mert XP beépítettjében kimutatja. -
uiztu #39037 Kösz a segítséget. Egy a gond. Én, ehhez nem értek. Nem raknál fel képeket vagy ilyesmit? Mert én tényleg egyáltalán nem értek ehhez. -
#39036 Saját összeállítás:
-win7 téma
-hangok
-aeroshake,aerosnap
-kiegészítők
Letöltés
-
#39035 Hali!
Friss a rendszerem, Vista 64 bit Ultimate, és az a problémám, hogy újraindításnál, vagy leállításnál is több percig tart amíg kilép a winből a gépem. Mintha valami fogná az oprendszert logoutnál...
Meg lehet ezt tudni valamiből, hogy mi lehet a gond?
-
#39034 Telepítsd újra a hangkártyát is hátha megjavul. -
uiztu #39033 Helo!
Az lenne a kérdésem, hogy most telepítettem fel a Vista service pack 2-öt. De nincs hang. Újra is indítottam a gépet, de így sincs hang. Megnéztem nincs elnémítva a hangszóró. -
#39032 Ahogy az XP-t se lehetett normálisan Vistasítani, mert teljesen belassult tőle az egész. -
#39031 Nem lehet a Vista kinézetét Windows 7 kinézetűvé tenni, mert olyan mértékben különbőzi a tálca és asztal felépítése. -
#39030 Meg se közelíti a Windows 7 kinézetétt. -
uiztu #39029 Vagy, ha valaki tud olyan, oldalt, amiről, olyan dolgokat lehet letölteni, ami a vista kinézetét még jobban 7-re alakítja, meg minden ilyen alapprogram benne van.
Meg van valami program, ami növeli a sebességét a Vistának olyanra, mint a 7-nek van, meg ilyesmi. -
uiztu #39028 Ja az oldal:
http://sonicexcess.deviantart.com/art/Maxclear-V3-1-theme-for-Vista-56913057 -
uiztu #39027 Helo!
Kiszeretném próbálni a windows 7-et. De most rengeteg mindent töltök le. Valaki tud valamit, hogy letöltöttem, ezt meg kicsomagoltam. És, ezután mit kell csinálni? -
#39026 A Vista windows mail-jében miért nem működik a html aláírás?
Xp-s Outlook Expresszben működik csak ott nem.
Nem jelenik meg a kép a levélben csak a helye látszik -
strebacom #39025 Kérdezni szeretnék valamit,fontos lene....létezik olyan program, amely figyeli egy progi exe-jét és ha elindul akkor elindít egy másik..pl exe-t....és ha leáll akkor meg egy másikat...vagy valami hasonló...
Köszi!!!
-
amdopteron #39024 hallo vki nem tud segíteni én egy programot keresek vista 64 bit ala ami számfelismerő ként müködik mármint megy a netradio és felismeri a zenét volt régen ilyen xp alattt az megvan de n em engedi feltelepíteni vki segítene köszi hallo -
#39023 Igen -
GPx8 #39022 Kösz. Ez az?
Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2 - ALL Language Standalone (KB948465)
-
#39021 De van, microsoft.com. -
GPx8 #39020 Magyar Sp2 még nincs, ügye (csomgag)? -
#39019 Reggel elindítom, este bezárom kb. :D -
Orionk #39018 A 2,72 es sokkal gyorsabb is :) -
#39017 Biztos működik, én a legújabbat (5.56) használom. -
Orionk #39016 Én xp alatt winamp 2,72-es verziót használtam :D
Kipróbálom, hogy vista alatt is működik-e? :) Az a régi tényleg nem tud semmit, csak mp3-at lejátszani, és még kicsit is. -
#39015 Túl nagy. Nekem nem kell borító, nekem nem kell hogy a fél képernyőt elfoglalja. Ezért jó a winamp, abban sincs semmi csak a felső sáv, meg egy kicsi lista, ami akkora szélességre, mint a felső rész. Ott se használom az új library szarokat. Ezért használok linux alatt is audacioust. -
#39014 Annak idején nekem majdnem így nézett ki.
Elégedett voltam vele.
Bár éppenséggel most Jetaudiót használok. -
Orionk #39013 Igen, a felületére mindenki panaszkodik :) -
#39012 úgy, hogy az mp3 zene egy digitálisan tömörített valami, és visszaalakításkor a codectől függ, hogy mi is lesz belőle, mit küld ki a hangkártya irányába már tömörítetlen jelként. alapvető különbség nem lesz, de van, hogy másképp szól. -
#39011 Más dlleket használ. -
GPx8 #39010 Vicces, mert 1részt eredeti, másrészt a listában automatikus az indítás és elindítva a státusza. A biztonsági központban viszont kikapcsolva... Mitől lehet ez??? -
Apocalipto #39009 Én nem értem ezt....hogy szólhat másképp a zene ugyanazon playerben ugyanazon a hangkártyán? -
#39008 Én winampot használok, foobar állítólag jobban szól, viszont utálom a felületét. -
Apocalipto #39007 Gondolom vmi buher vista. Start menü keresőbe beírod: services.msc, kikeresed a listában, jobb gomb > tulajdonságok > indulás típusa: automatikus. -
GPx8 #39006 Ha egy újonnan telepített Vista (patchelve) mindig kikapcsolt tűzfallal indul, akkor mit lehet tenni? Bekapcsolom, elindul, de újraindítás után megint kikapcsolt állapotban van... -
#39005 http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS02-039.mspx
már megvan kösz...google...a barátom és megmutatta. :) -
#39004 egyéni ízlés kérdése - én filmnézésre és zenehallgatásra is kmplayert használok Vista alatt :) -
#39003 Hy...ezt majdnem minden induláskor kiírja a Kaspersky-m ,minden rendben a gépen csak szeretném tudni mi ez? 2009.07.18.15:44:35 Észlelve: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern
-
Orionk #39002 Vista alatt látom, hogy mostmár nem a winamp hódit mp3 lejátszásra, hanem a foobar.
tényleg jobb? -
Apocalipto #39001 Ashampooo uninstaller felesleges. LEtörlöd szabályosan, + Ccleaner és kész. -
Orionk #39000 Ezt a két programot szerintetek szereti a vista? érdemes lenne használni őket?
-Ashampoo.WinOptimizer.6.v6.30-TE
Optimalizálja windows barátunkat.
-Ashampoo.UnInstaller.4.v4.02-TE
Mindig, amikor feltelepítesz vmit windows alá, hogy kipróbáld, majd leinstallálod, akkor marad a gépen olyan utánna, ami lassitja. Ezen segít ez. -