40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • fery02
    A Vista töredezettségmentesítőjében hogyan nézhetem meg grafikusan a partíciók töredezettségét? Csak mert XP beépítettjében kimutatja.
  • uiztu
    Kösz a segítséget. Egy a gond. Én, ehhez nem értek. Nem raknál fel képeket vagy ilyesmit? Mert én tényleg egyáltalán nem értek ehhez.
  • Nasim
    Saját összeállítás:
    -win7 téma
    -hangok
    -aeroshake,aerosnap
    -kiegészítők

Letöltés

• chalezlopez
    Hali!
    Friss a rendszerem, Vista 64 bit Ultimate, és az a problémám, hogy újraindításnál, vagy leállításnál is több percig tart amíg kilép a winből a gépem. Mintha valami fogná az oprendszert logoutnál...
    Meg lehet ezt tudni valamiből, hogy mi lehet a gond?
  • bon
    Telepítsd újra a hangkártyát is hátha megjavul.
  • uiztu
    Helo!
    Az lenne a kérdésem, hogy most telepítettem fel a Vista service pack 2-öt. De nincs hang. Újra is indítottam a gépet, de így sincs hang. Megnéztem nincs elnémítva a hangszóró.
  • [HUN]FaTaL
    Ahogy az XP-t se lehetett normálisan Vistasítani, mert teljesen belassult tőle az egész.
  • bon
    Nem lehet a Vista kinézetét Windows 7 kinézetűvé tenni, mert olyan mértékben különbőzi a tálca és asztal felépítése.
  • bon
    Meg se közelíti a Windows 7 kinézetétt.
  • uiztu
    Vagy, ha valaki tud olyan, oldalt, amiről, olyan dolgokat lehet letölteni, ami a vista kinézetét még jobban 7-re alakítja, meg minden ilyen alapprogram benne van.
    Meg van valami program, ami növeli a sebességét a Vistának olyanra, mint a 7-nek van, meg ilyesmi.
  • uiztu
    Ja az oldal:
    http://sonicexcess.deviantart.com/art/Maxclear-V3-1-theme-for-Vista-56913057
  • uiztu
    Helo!
    Kiszeretném próbálni a windows 7-et. De most rengeteg mindent töltök le. Valaki tud valamit, hogy letöltöttem, ezt meg kicsomagoltam. És, ezután mit kell csinálni?
  • Metwork
    A Vista windows mail-jében miért nem működik a html aláírás?
    Xp-s Outlook Expresszben működik csak ott nem.
    Nem jelenik meg a kép a levélben csak a helye látszik
  • strebacom
    Kérdezni szeretnék valamit,fontos lene....létezik olyan program, amely figyeli egy progi exe-jét és ha elindul akkor elindít egy másik..pl exe-t....és ha leáll akkor meg egy másikat...vagy valami hasonló...
    Köszi!!!
  • amdopteron
    hallo vki nem tud segíteni én egy programot keresek vista 64 bit ala ami számfelismerő ként müködik mármint megy a netradio és felismeri a zenét volt régen ilyen xp alattt az megvan de n em engedi feltelepíteni vki segítene köszi hallo
  • bon
    Igen
  • GPx8
    Kösz. Ez az?
    Windows Server 2008 Service Pack 2 and Windows Vista Service Pack 2 - ALL Language Standalone (KB948465)
  • [HUN]FaTaL
    De van, microsoft.com.
  • GPx8
    Magyar Sp2 még nincs, ügye (csomgag)?
  • [HUN]FaTaL
    Reggel elindítom, este bezárom kb. :D
  • Orionk
    A 2,72 es sokkal gyorsabb is :)
  • [HUN]FaTaL
    Biztos működik, én a legújabbat (5.56) használom.
  • Orionk
    Én xp alatt winamp 2,72-es verziót használtam :D

Kipróbálom, hogy vista alatt is működik-e? :) Az a régi tényleg nem tud semmit, csak mp3-at lejátszani, és még kicsit is.
  • [HUN]FaTaL
    Túl nagy. Nekem nem kell borító, nekem nem kell hogy a fél képernyőt elfoglalja. Ezért jó a winamp, abban sincs semmi csak a felső sáv, meg egy kicsi lista, ami akkora szélességre, mint a felső rész. Ott se használom az új library szarokat. Ezért használok linux alatt is audacioust.
  • lck
    Annak idején nekem majdnem így nézett ki.
    Elégedett voltam vele.
    Bár éppenséggel most Jetaudiót használok.
  • Orionk
    Igen, a felületére mindenki panaszkodik :)
  • Dzsini
    úgy, hogy az mp3 zene egy digitálisan tömörített valami, és visszaalakításkor a codectől függ, hogy mi is lesz belőle, mit küld ki a hangkártya irányába már tömörítetlen jelként. alapvető különbség nem lesz, de van, hogy másképp szól.
  • [HUN]FaTaL
    Más dlleket használ.
  • GPx8
    Vicces, mert 1részt eredeti, másrészt a listában automatikus az indítás és elindítva a státusza. A biztonsági központban viszont kikapcsolva... Mitől lehet ez???
  • Apocalipto
    Én nem értem ezt....hogy szólhat másképp a zene ugyanazon playerben ugyanazon a hangkártyán?
  • [HUN]FaTaL
    Én winampot használok, foobar állítólag jobban szól, viszont utálom a felületét.
  • Apocalipto
    Gondolom vmi buher vista. Start menü keresőbe beírod: services.msc, kikeresed a listában, jobb gomb > tulajdonságok > indulás típusa: automatikus.
  • GPx8
    Ha egy újonnan telepített Vista (patchelve) mindig kikapcsolt tűzfallal indul, akkor mit lehet tenni? Bekapcsolom, elindul, de újraindítás után megint kikapcsolt állapotban van...
  • newil
    http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS02-039.mspx
    már megvan kösz...google...a barátom és megmutatta. :)
  • Dzsini
    egyéni ízlés kérdése - én filmnézésre és zenehallgatásra is kmplayert használok Vista alatt :)
  • newil
    Hy...ezt majdnem minden induláskor kiírja a Kaspersky-m ,minden rendben a gépen csak szeretném tudni mi ez? 2009.07.18.15:44:35 Észlelve: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern
  • Orionk
    Vista alatt látom, hogy mostmár nem a winamp hódit mp3 lejátszásra, hanem a foobar.

tényleg jobb?
  • Apocalipto
    Ashampooo uninstaller felesleges. LEtörlöd szabályosan, + Ccleaner és kész.
  • Orionk
    Ezt a két programot szerintetek szereti a vista? érdemes lenne használni őket?

-Ashampoo.WinOptimizer.6.v6.30-TE
    Optimalizálja windows barátunkat.

-Ashampoo.UnInstaller.4.v4.02-TE
    Mindig, amikor feltelepítesz vmit windows alá, hogy kipróbáld, majd leinstallálod, akkor marad a gépen olyan utánna, ami lassitja. Ezen segít ez.
  • gabi89