Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oldalsávon ugye van olyan, hogy processzorfigyelõ.Azt hogyan lehetne beállítani, hogy a procinak ne csak az 50%-át, a RAM-nak pedig ne csak a 35%-át használja???? Elõre is köszönöm a választ!!
kb. 2 hete megy rendesen, ma kezdett szarakodni, most az elõbb le is fagyott.
Amikor felraktam a Vistat baja volt a vga illesztõvel, felraktam az újat azóta nem volt vele gond.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Eseménynapló bejegyzés:
Hibagyûjtõ: X64_0x124_GenuineIntel_PROCESSOR__UNKNOWN, típus: 0
Esemény neve: BlueScreen
Válasz: Nincs
CAB-azonosító: 0
Probléma aláírása:
P1:
P2:
P3:
P4:
P5:
P6:
P7:
P8:
P9:
P10:
Csatolt fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini070309-01.dmp
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WER-36301-0.sysdata.xml
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WERA987.tmp.version.txt
A fájlok elérhetõk lehetnek a következõ helyen:
Olyan érzésem van, mintha akkor akadna ki ha "nem csinál semmit", teszteltem ramot, vga-t, procit és nem hibázott egyik se.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha a kiírt dvd lemez nem boot-ol be akkor valószínûleg nem boot-olható image-et írtál ki, vagy nem jó módszerrel írtad ki az imaget.
Pedig azt hittem, hogy már nincs vele gond.
Nem csináltam semmit, ment a letöltés, MSN és FF futott még. Egyszer csak elsötétedett a kép, (azt hittem, hogy a monitor kapcsolt ki, pedig beállítottam, hogy ne kapcsoljon ki) és újraindult.
Ezt a WMI 10-es hibakódú rendszeres bejegyzést nem lehet megszüntetni?
Ez elõtt a bejegyzés elõtt (Az elõzõ rendszerleállítás (2009.07.03. - 17:33:52) váratlan volt.)
Ezek vannak:
- A(z) 'KLIF' (verziószám: 6.0, 2009.01.29. 14:49:00) fájlrendszerszûrõ sikeresen betöltõdött és regisztrálta magát a szûrõkezelõnél.
- Kernel-Processor-Power 1 tétlen állapot
2 teljesítményállapot
8 órajel-vezérlési állapot
És van még 2 ilyen is: A rendszer megállapította, hogy a(z) Loopback Pseudo-Interface 1 hálózati adaptert csatlakoztatták a hálózathoz, így normál mûködést kezdeményezett.
Amúgy ki van kapcsolva, hogy hiba esetén induljon újra automatikusan.
Most telepítem elõször a Vistát, de gondom van. Hogy tudom felrakni, ha van két winyóm az egyik 80GB-os és azon van rajta az XP, a másik 160GB-os de az meg tele van mindenféle cuccol, 1 GB hely nincs rajta. Gép indításakor meg csak CD-t tudok bebootolni, DVD-t nem, valamint 4GB-al rendelkezõ pendriveom sincs. Mit tegyek hogy a 80GB-osra felrakjam?
Next PC upgrade: 2022
64 bites vista
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
azt csinálja az elinditásnál. hogy "lefagy", nemtudok semitsem csinálni olyankor, 1-2 perc és megjavul. csak idegesit hogy olyankor nemlehet vele semitsem csinálni
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Nyugi menni fog 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Windows Vista Service Pack 2 32bit magyar
Windows Vista Service Pack 2 64bit magyar
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
http://goo.gl/gd6Zi5
Mind1, akkor elviselem, mert végülis nem nagy dolog csak azért gondoltam megkérdezem.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(nem azért szoktak kiadni javításokat egy programhoz, mert rosszabb lesz tõle)
nemrég lett véve egy laptop...azon vista home premium van rajta , sp1es...szerintetek érdemes frissítenem sp2re? játékokban vagy esetleg máshol tapasztalok némi gyorsulást?
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Ki tudom valahol azt kapcsolni, hogy az asztalim ne foglalkozzon a monitorral? Minden bekapcsolásnál 1 percig pc hangon fütyül nekem, ami igencsak idegesítõ. (csak feltöltésre használom)
ON
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
szépen látszik, hogy ha kilépek egy nagyobb memóriát elfoglaló programból, akkor a fizikai memória felszabadul, majd szép lassan feltölti újra cache-el.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"mert sztem megoldható hogy ne egyen a rendszer 200mb-nál többet"
Vistánál szerintem tuti nem van aki szinte minden kikapcsolt( reg buhera stb...) és 380mb -ot zabált ez volt eddig a legkevesebb amit láttam.
Nekem 600Mb-ot eszik de az Aero bent van meg a SuperFetch (programok elötõltése) viszont jó pár dologt kikapcsoltam...
Kikapcsolásról pár leírás
http://lacy.hu/windows_vista/superfetch_kikapcsolasa
http://www.vallalkozok.hu/hirek_print.php?id=3260
http://winportal.net/?id=1052&highlight=megjelen%EDt%E9s
http://winportal.net/?id=718&highlight=hibern%E1l%E1s
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nekem is Vistám van,és pár napja lett egy pici gond vele. Másfél-2 órával a bekapcsolástól számítva elkezd fagyogatni az Intézõ.Ha nem indítom újra a rendszert,akkor a többi megnyitott programom is lefagy.Nem tudom hogy ez mekkora hiba és mit tehetek ellene,de hogy idegesítõ az biztos. Épp ma iktattam ki egy spyware valamit,és hát nem tudom hogy ez volt-e a megoldás. SP1 nincs rajta,egy ideje megálltam a frissítésekkel is. Ja és nem is vagyok nagy pcguru sajnos..😊
Remélem tudtok segíteni,köszönöm elõre is!!!!
Ja és még1,ha felrakom az SP1-et,akkor ugye minden adatom megmarad? Bocsi a hülye kérdésekért de tényleg nem nagyon értek hozzá.. 😊
AERO letiltás pl alap lenne ha feltenném!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD