40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Nem a Vista hiábja, fájl sérült okozhatja hibás winyó is, konkrétan, hogy hibás szektorok vannak rajta. Ja és a Windows 7 egy továbbfejlesztett Vista, Vista továbbfejlesztéséből készült.
  • Firerock
    köszönöm
    br lemondtam a vistáról mert így sem működött
    ez egy szenny,váltottam Win7-re
  • Orionk
    hogy lehetne azt kikapcsolni?

Az ATI Catalyst Control Center-ben már kikapcsoltam, hogy ne induljon az AltGr+c bill. kombinációval az ati ccc, de mégsem & jelet ir...
  • [HUN]FaTaL
    De lehet hogy az Ati tray tools tiltja le a hotkeyt.
  • [HUN]FaTaL
    & jelet ír
  • Orionk
    mármint ugy működik, hogy AltGr+c vel megnyilik a catalyst center, vagy ezzel a kombinációval & jelet ir?
  • [HUN]FaTaL
    De már az utolsó 3 hónapban megjelent catalystoknál is működik az altgr+c, legalábbis nekem.
  • [HUN]FaTaL
    ALT+NUM38
  • Orionk
    Hello!

Vista alatt 101 gombos magyar billentyűzetet használok.
    Nem tudom, hogy milyen billenyűkombinációval kell leütni a "&"(AND) jelet. Ezt is most ugy ütöttem le, hogy angol billentyűzetre váltottam.

Én ugy tudom, hogy az AltGr+c billentyűkkel lehet "&"(AND) jelet írni. Nekem ez most azért nem működik, mert ezzel lehetett elindítani az ATI Catalyst Control Center-t is. Ezt már kikapcsoltam, de még mindig nem az AltGr+c billentyűkkel lehet "&"(AND) jelet írni.

Van ötletetek?

előre is köszi
  • gabi89
    Tessék feldobtam
    http://www12.zippyshare.com/v/11546924/file.html
  • Dzsini
    esetleg ez?
    itt több megoldási lehetőséget is írnak.
  • Firerock
    Valaki át tudná küldeni nekem azt a file-t?
    windows\system32\ntoskrnl.exe
  • Firerock
    nem jó...
  • Dzsini
    install DVD-t be kell rakni és onnan helyre lehet állítani.
  • Firerock
    csáttok
    olyan hibaüzit kaptam hogy a ntoskrnl.exe sérült
    hogy tudom kijavítani?gyorsan kéne a help
  • [HUN]FaTaL
    "Egy játék telepítéséhez kell"

Másrészt nem kell hozzá msconfig, control panel->users

Egyébként meg a kutya nem szólt hozzád.
  • bon
    UAC kikapcsolása az msconfig alkalmazással lehet, start menübe kell beírni, hogy msconfig és indul is a program, utánna már csak meg kell keresni az UAC kikapcsolást.
  • agyhalál
    Az én kérdésem pedig ez: Ezen mi a faszt kell röhögni? Ezt és így kérdezte: "Hello, UAC-t hogy is lehet kiÍrtani?" Így kell. Vagy nem? Nem a Futtatás rendszergazdaként dologra kérdezett rá.
  • weky
    A hibaüzi ez:

• weky
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudja a megoldást. Szóval kb. 2 hete azt vettem észre, hogy netkapcsolatom 1-2 percre megszakad, majd szépen visszaáll a normál állapotba. Van amikor 2 órán keresztül jó minden, van amikor 5 percenként ledob. A Vista "Hálozati megosztási központján" belül rámentem a diagnosztikára, de olyan üzenetet ad ki, hogy a Vista nem tudja a hiba okát meghatározni, lépjek kapcsolatba a rendszergazdával. :)

Ha várok 20 mp és 1 perc közötti időt, akkor az ismételt diagnosztika már nem talál hibát a netkapcsolattal. WIFI-s netem van, 2 héttel ezelőttig semmi gond nem volt. A szolgáltatóval beszéltem, a részükről minden rendben van.

Telepítsek egy új Vistát vagy van valakinek jobb ötlete?

Előre is köszi a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
    Ahhoz minek kikapcsolni?:D Jobb klikk->Run as administrator
  • solo
    Már megvan, de azért köszi:]
  • agyhalál
    Start menű/klikk a felhasználói képedre/A felhasználói fiókok felügyeletének be- vagy kikapcsolása
  • solo
    Hello, UAC-t hogy is lehet kiÍrtani? Egy jtáék telepÍtéséhez kéne :S
  • agyhalál
    A Vistán levő Internet Explorer 8-ban állandóan kikell töltenem a felhasználónév/jelszó párost minden oldalon, holott úgy állítottam be, hogy mindenhol jegyezze meg. Valahol meglehet piszkálni ezeket a dolgokat, de nem rémlik hol. Tud valaki segíteni?
  • Firerock
    lécci valaki
    fontos lenne
  • Firerock
    tudod hogy nem erre gondoltam,warez verzióm van...
  • Dzsini
    aktiválás úgy megy, hogy beírod a kapott sorozatszámot a megfelelő helyre, és utána engeded, hogy az interneten át aktiváljon.
  • Firerock
    Aktválás hogyan megy?már csak 7 napom van hátra
    oszt. társam adott egy verziót,de az 3x is megölte a gépet az ujraindításnál
    64bites vistám van
  • tajthy95
    Sziasztok!

Lenne egy furcsa problémám! Vista Home Basic-om van, és ha megnyitom egy zene tulajdonságait, bemegyek a Részletek almenübe, és ott ugye vannak ilyenek, hogy cím, előadó, album stb. stb.! A problémám az, hogy van olyan zene, amelyiknek itt át tudom írni a dolgait, pl. a címét, meg van olyan zene, amelyiknek nem engedi átírni a dolgait! Összehasonlítottam a működő és a nem működő zene tuajdonságait, de egytől egyig ugyan az! Mégsem tudom átnevezni! Kicsit érdekes probléma, de remélem tudtok segíteni!
  • [HUN]FaTaL
    Erről beszélek...
  • bon
    Az se lehetséges, Windows 7 sajátosság.
  • Orionk
    ok, de most lentebb arról beszéltünk, hogy vista alatt a pinelt ikonok bevezetése!
    or not? :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem lesz olyan, értsd már meg hogy win7 alatt más a tálca működése.
  • uiztu
    [email protected] az e-mail címem.
  • Nasim
    Szia!Igen,telepítés után,vagy előtte a regedit-ben állítható ilyenre.. Wp.
  • Orionk
    egy témát nem tudsz feltelepiteni?

vagy most lemaradtam valamiről?

ha egy windowst feltelepítettél, akkor ez már kutyafüle lesz
  • Orionk
    HY!

Most itt arról van szó, hogy ha feltelepítjuk a rar pack-ot, akkor a vista alatt is lehetnek olyan pin-elt ikonok, mint a képen látható?
    mert lentebb, vagy másik topic ban beszéltünk arról, hogy vista alatt ilyet nem lehet!

Egyébként meg tetszik azon a képen a háttér. Azt meg tudnád osztani?

köszi
  • Nasim
    Próbáld meg,adtam leírást is a nehezebb részhez.Vagy tegyél ki e-mail címet és segítek :)
  • lck
    sehogy