40038
-
HiltonBobo #29838 Flash van de em tudom milyen, Java szerintem van. Hol tudom megnézni a verziószámot vagy valami ilyesmit? -
#29837 Nem sokat mond nekem ez a hiba, flash vagy java fent fen van? -
HiltonBobo #29836 Hellosztok!
Van egy kis problémám. Szerenék megnyitni egy oldalt, de nem képes az IE7 megnyitni és a következő hibaüzenetet generálja.
Sor: 167
Karakter: 5
Hiba: Az objektum nem támogatja ezt a tulajdonságot vagy metódust
Kód: 0
Mit kéne tennem? Az XP simán megnyitja ezt az oldalt...Kompatibilitási hiba? Valamilyen frissítés kellene? Vagy beállítási hiba? Help please -
#29835 Rossz nem megfelelően működő driver, hardver, szoftver. -
tompka #29834 Nekem eddig 2dolog miatt jött elő:
1, elszált a memória
2, driver hiba miatt a kamera rosszul használta a ram-ot xD -
#29833 owned -.-
vki megmondaná mértvanaz hogy néha KéK képenyöt kapok elkezd szamolni vmit és Gép restart?
üdv -
#29832 Bocsi mindenkitől !!!
Csak arra a rohadt noob.hu-ra töltöttem fel és valaki ugyanerre rátöltött, ugyanezt a linket kapta...
nah mind1 bocs... -
#29831 -
#29830 lemaradt az Omaha , Utah beach
-
tompka #29829 Houston baj van!
xD -
#29828 -
#29827 ? -
#29826 Az asztalom :)
-
#29825 Matricának lennie kell rajta, azon meg cd kulcsnak. Ha nincs, akkor átba... -
#29824 Először is a 64bit-es telepítőt igényelni kell a Microsoft-tól. Serialt szerintem kéri, mivel az dönti el, hogy milyen változat kerül fel a gépre. Újra aktiválást meg biztos engedni fogja, de valószínűleg telefonon keresztül. -
arankamama #29823 Még most sem nagyon értem azt amikor egy laptopra elővan telepítve a vista
most ha 32biteset adnak hozzá deén 64-est akarok rátenni honnan tudjam a serialt , mert állítolag nem kéri az OEM-es telepítő, nemtudom , vagy feltegyem és nézzem ki , de akkor ujra aktiválni kell , engedi majd?
kösz -
#29822 Köszi szépen Sikerült is... :D -
#29821 Próbáld pl így: Budapest,Hungary mert ott írja, hogy lehet Város,Ország -al is megadni. -
#29820 Sziasztok lenne 1 kérdésem:
Ezt hogy lehet beállítani hogy annak a városnak mutassa a hőmérsékletét amit én szeretnék ?
Mert ha a számot átírom ami itt van:
Akkor ezt írja ki:
Ha lámaságot kérdezek akkor bocs. S:
De akkor sem tudom... -
062020 #29819 Köszi -
#29818 mert processzortól és oprendszertől is függ, hogy milyen módokat támogat összességében (és hogy nevezik el)
ACPI módok -
tompka #29817 Nem értem miért van több elnevezése a készenlétnek..
suspend state, standby, sleep -
tompka #29816 Akkor a hibernálás és a készenléti gomb jelen pillanatban ugyan az. :D -
#29815 a sima sleep hibridnek számít, ha engedélyezed a lenti link alapján. Az, hogy egy gadgeten rajta van a hibernálás gomb is, az nem változtat a windows működésén - ha a Start menüben nincs hibernálás lehetőséged, akkor a sima sleep gomb hibrid alvást indít. -
tompka #29814 Az oldalsávban van egy gadget amiben külön van készenlét és hibernálás. Na ilyenkor mit csináljak? én hibridet akarok de itt ilyen nincs. -
#29813 sőt, még gyorsabb is, mert a folyamatos használat alatt a Superfetch meg az ilyesmik jobban tudnak alkalmazkodni a szokásaidhoz.
Leállításra, újraindításra akkor van szükség, ha a Windows Update kéri, vagy szerelsz valamit a gépben. -
tompka #29812 Köszönöm.
Azt hiszem mostantól csak elaltatni fogom a gépet. Visszakapcsolva ugyan olyan stabil/gyors, mintha frissen töltődött volna be a rendszer. Hasznos ez a hibrid funkció. -
#29811 Hybrid Sleep -
tompka #29810 Ha a hibernálás bevan kapcsolva, akkor az alvó funkcióval igaziból hibrid alvásba megy nem? azaz hibernálja is a gépet, és a RAM-ba is hadja az adatot? ilyenkor ha kihúzom a gépet az áramból akkor a merevlemezről tölti vissza magát, ha nem húzom ki, akkor meg a memóriából. jól tudom?
letöltöttem egy gadget-et amiben van külön készenlét és hibernálás is.
itt a 2funkció külön működik, vagy itt is lényegtelen hogy melyikre nyomok rá? -
#29809 Biztos nem sokat. -
tompka #29808 És mennyit fogyaszt? Gondolom nem olyan sokat.
Amúgy jó funkció ez. teccik :) -
#29807 Ha a ram akkor az alaplap is -
tompka #29806 Ja jóvan :D
Amúgy alva csak a RAM van áram alatt nem? ja és az egér :D egész éjszaka világított :) -
#29805 Alvó állapotból akkor kel fel ha nyomsz egy space-t. Magától nem fog. -
tompka #29804 Automatikusan csak a defrag van ütemezve? Alvó állapotból gondolom felkelne a gép, és éjszaka nem jó érzés ha gépre kelnék. -
#29803 aha értem!köszi az infót! -
#29802 és ha 4x1GB, akkor 64bit-es Vista, hogy a teljes memóriát ki tudd használni -
#29801 Okés kössz!
Ja és bocs ha off volt... -
#29800 4x1gb legyen -
#29799 Szal akkor 4x 1GB legyen?
Vegyek még 2x 1Gb-ot a 2x 1gb mellé?