40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • HiltonBobo
    Flash van de em tudom milyen, Java szerintem van. Hol tudom megnézni a verziószámot vagy valami ilyesmit?
  • bon
    Nem sokat mond nekem ez a hiba, flash vagy java fent fen van?
  • HiltonBobo
    Hellosztok!

Van egy kis problémám. Szerenék megnyitni egy oldalt, de nem képes az IE7 megnyitni és a következő hibaüzenetet generálja.
    Sor: 167
    Karakter: 5
    Hiba: Az objektum nem támogatja ezt a tulajdonságot vagy metódust
    Kód: 0

Mit kéne tennem? Az XP simán megnyitja ezt az oldalt...Kompatibilitási hiba? Valamilyen frissítés kellene? Vagy beállítási hiba? Help please
  • bon
    Rossz nem megfelelően működő driver, hardver, szoftver.
  • tompka
    Nekem eddig 2dolog miatt jött elő:
    1, elszált a memória
    2, driver hiba miatt a kamera rosszul használta a ram-ot xD
  • kakaoskalacs
    owned -.-

vki megmondaná mértvanaz hogy néha KéK képenyöt kapok elkezd szamolni vmit és Gép restart?

üdv
  • Doog
    Bocsi mindenkitől !!!

Csak arra a rohadt noob.hu-ra töltöttem fel és valaki ugyanerre rátöltött, ugyanezt a linket kapta...
    nah mind1 bocs...
  • Narxis
  • naaa
    lemaradt az Omaha , Utah beach
  • tompka
    Houston baj van!
    xD
  • berczely
  • Zsoltika 007
    ?
  • Doog
    Az asztalom :)
  • Zsoltika 007
    Matricának lennie kell rajta, azon meg cd kulcsnak. Ha nincs, akkor átba...
  • bon
    Először is a 64bit-es telepítőt igényelni kell a Microsoft-tól. Serialt szerintem kéri, mivel az dönti el, hogy milyen változat kerül fel a gépre. Újra aktiválást meg biztos engedni fogja, de valószínűleg telefonon keresztül.
  • arankamama
    Még most sem nagyon értem azt amikor egy laptopra elővan telepítve a vista

most ha 32biteset adnak hozzá deén 64-est akarok rátenni honnan tudjam a serialt , mert állítolag nem kéri az OEM-es telepítő, nemtudom , vagy feltegyem és nézzem ki , de akkor ujra aktiválni kell , engedi majd?

kösz
  • Doog
    Köszi szépen Sikerült is... :D
  • Narxis
    Próbáld pl így: Budapest,Hungary mert ott írja, hogy lehet Város,Ország -al is megadni.
  • Doog
    Sziasztok lenne 1 kérdésem:

Ezt hogy lehet beállítani hogy annak a városnak mutassa a hőmérsékletét amit én szeretnék ?

Mert ha a számot átírom ami itt van:

Akkor ezt írja ki:

Ha lámaságot kérdezek akkor bocs. S:
    De akkor sem tudom...
  • 062020
    Köszi
  • Dzsini
    mert processzortól és oprendszertől is függ, hogy milyen módokat támogat összességében (és hogy nevezik el)
    ACPI módok
  • tompka
    Nem értem miért van több elnevezése a készenlétnek..
    suspend state, standby, sleep
  • tompka
    Akkor a hibernálás és a készenléti gomb jelen pillanatban ugyan az. :D
  • Dzsini
    a sima sleep hibridnek számít, ha engedélyezed a lenti link alapján. Az, hogy egy gadgeten rajta van a hibernálás gomb is, az nem változtat a windows működésén - ha a Start menüben nincs hibernálás lehetőséged, akkor a sima sleep gomb hibrid alvást indít.
  • tompka
    Az oldalsávban van egy gadget amiben külön van készenlét és hibernálás. Na ilyenkor mit csináljak? én hibridet akarok de itt ilyen nincs.
  • Dzsini
    sőt, még gyorsabb is, mert a folyamatos használat alatt a Superfetch meg az ilyesmik jobban tudnak alkalmazkodni a szokásaidhoz.
    Leállításra, újraindításra akkor van szükség, ha a Windows Update kéri, vagy szerelsz valamit a gépben.
  • tompka
    Köszönöm.

Azt hiszem mostantól csak elaltatni fogom a gépet. Visszakapcsolva ugyan olyan stabil/gyors, mintha frissen töltődött volna be a rendszer. Hasznos ez a hibrid funkció.
  • Dzsini
    Hybrid Sleep
  • tompka
    Ha a hibernálás bevan kapcsolva, akkor az alvó funkcióval igaziból hibrid alvásba megy nem? azaz hibernálja is a gépet, és a RAM-ba is hadja az adatot? ilyenkor ha kihúzom a gépet az áramból akkor a merevlemezről tölti vissza magát, ha nem húzom ki, akkor meg a memóriából. jól tudom?

letöltöttem egy gadget-et amiben van külön készenlét és hibernálás is.
    itt a 2funkció külön működik, vagy itt is lényegtelen hogy melyikre nyomok rá?
  • bon
    Biztos nem sokat.
  • tompka
    És mennyit fogyaszt? Gondolom nem olyan sokat.
    Amúgy jó funkció ez. teccik :)
  • bon
    Ha a ram akkor az alaplap is
  • tompka
    Ja jóvan :D
    Amúgy alva csak a RAM van áram alatt nem? ja és az egér :D egész éjszaka világított :)
  • Zsoltika 007
    Alvó állapotból akkor kel fel ha nyomsz egy space-t. Magától nem fog.
  • tompka
    Automatikusan csak a defrag van ütemezve? Alvó állapotból gondolom felkelne a gép, és éjszaka nem jó érzés ha gépre kelnék.
  • berczely
    aha értem!köszi az infót!
  • Dzsini
    és ha 4x1GB, akkor 64bit-es Vista, hogy a teljes memóriát ki tudd használni
  • berczely
    Okés kössz!
    Ja és bocs ha off volt...
  • bon
    4x1gb legyen
  • berczely
    Szal akkor 4x 1GB legyen?
    Vegyek még 2x 1Gb-ot a 2x 1gb mellé?