40038
-
Orionk #39118 Xp-alatt voltak a start menüben ezek a szupi játékok :) :
-passziánsz
-aknakereső
-fekete macska
-spider solitaire
-freecell
Ezek most nincsennek nekem VISTA alatt. A start>>games alatt csak valami Games Explorer van, amit, ha megnyitok, akkor nincs benne semmi.
Vistában hogyan lehet ezeket a játékokat beállítani?
köszi -
#39117 Jah és köszi, jó dolog ez az eseménynapló. Azért féltem tőle korábban, mert úgy gondoltam, valami txt-be összegyűjtött katyvasz, de végülis nem és tök átlátható az egész. -
#39116 Tegnap éjszakára pl többet is ír ugyanarra az ikonra hivatkozva: Xlive, User profile service, Dhcp-client, Display. Ezek közül az első az egyértelmű szoftveres nyafogás, a második nem tudom mi, a Dhcp... az emléxem, talán az a router probléma volt tegnap pár percre, a Display meg, hogy egyszer csak elment a kép játék közbe, a monitor kikapcsolt, de pár másodperc után vissza is kapcsolt és vissza is jött a kép. :))
Van itt minden :D
Akkor szóval nem a virtuális memória kell neki..nyakon is vágnám. :) -
#39115 Eseménynapló nem ír semmit? Attól, hogy 4Gb van a gépedben még lehet kevés avirtuális memeória, növeld meg 4gb-ra és nézd meg, hogy így jelentkezik e a probléma. -
#39114 Pár napja tűnt fel, hogy hosszabb játék után (GTA 4), a tálca jobb szélén megjelenik egy sárga háromszög ikon, benne egy fekete felkiáltójellel. Na, ha rákattintok semmi sem történik, meg buborék sem jön fel, ha ráviszem a kurzort. Legutóbb XP-n láttam hasonlót, mikor kiírta buborékba, hogy "kevés a virtuális memória", ha rávittem a kurzort. Viszont a jelenlegi gépemben van 4 giga RAM-om, 3 giga mérető lapozófájl társaságában.
Hol tudom megnézni ennek a (rejtélyes :P) ikonnak a jelentését vagy mit jelent, ha tudja valaki? -
tompka #39113 Ha a cmd-be defrag -w parancsot adok meg, akkor kb hány %-os javulás lesz a vinyón? A -w kapcsoló, az a full tör.mentesítés mérettől függetlenül. Ha meg simán gui-ból indítom, akkor meg méret limites ha jól tudom. -
Orionk #39112 Hello!
Nem találtam külön ashampoo topicot, így gondoltam, hogy itt kérdezem meg:
Szóval Vista alatt nem a Nero-t használom, hanem az Ashampoo Burning Studio 9-et.
'Dvd video' dvd-t szeretnék kiírni, aminél ugye két mappa van AUDIO_TS és VIDEO_TS. Szóval ashampoo alatt is megtaláltam ezt a funkciót, de nem tudok a dvd-nek nevet adni. Nero 6 alatt meg ilyen 'Dvd video' dvd készítésekor is lehetett nevet adni a dvd-nek.
Ezt tudja valaki, hogy ashampoo alatt hogyan kell neki nevet adni?
köszi -
uiztu #39111 Helo!
Szerintem, az a gond, hogy mindent, visszaállított alapra. Már volt egyszer ilyen. Nem tudom, hogyan csinálták, meg , mert a barátom csinálta meg. És, nem tudom, mit kell beállítani, és hol. -
Apocalipto #39110 Nem lenne egyszerűbb leszedni az m$ oldaláról mint az update-el ba**akodni? -
#39109 Ujraraktam a "rencert" es automatan van az update, de bszik letolteni a service packot.. hol tudom neki elmagyarazni, h toltson nyugodtan mindent full sebesseggel, de legfokep a servizcsomagot?
thx. -
schub #39108 Az egész d: meghajóra beraktam a felhasználót minden jogosultságal, írás, módosítás stb., mégis minden mappa írásvédett rajta. Nem igazán tudom mit tegyek vele, pedig jó lenne valamit változtatni, mert ez így használhatatlan:( -
#39107 Valóban Admin felhasználóval? Mert az alapból tiltott fiók. Miért nem töltesz más könyvtárba? Ha írávédett lenne a mappa akkor nem hiszem, hogy tudnál letölteni, hanem rögtön tiltakozna amikor megadod a fájl mentésének helyét. -
schub #39106 Hello! Barátnőm vett egy laptopot, vista home van rajta, garancia miatt nem lehet lecserélni. Mikor letöltenék rá valamit, mondjuk skype-ot, vagy msn-t egyszerűen eltűnik a file. Néztem a mappát, írásvédett. Kiveszem a pipát, leokézom, de utána megint írásvédett. Valahogy ki lehet ezt szedni. Admin felhasználóval voltam belépve... -
#39105 újabb driver nincs? -
uiztu #39104 Már, megpróbáltam -
#39103 Telepítsd újra a hangkártya drivert hátha megoldja a problémát. -
uiztu #39102 Helo!
Letöltöttem a Vista service pack 2-öt. Felraktam. Aztán, viszont, nem volt hang. Sem filmnél, sem interneten, sehol sem volt hang. És, azt, hol kell beállítani, vagy mi lehet a gond? -
#39101 Köszi! -
#39100 De, a Windows Update-nél kell állítani, hogy a frissítéseket letöltse, de a felhasználó döntheti el, hogy mikor települjön. Így nekem már nem indult újra a gép magától. -
#39099 Hogy mit csinált ez a Vista, hogy kapja be a...
Reggel nyafogott, hogy frissítés miatt indítsam újra a gépet. Mondom majd 4 óra múlva emlékeztess (ez volt a választható legkésőbbi időpont). Játszok az előbb és arra lettem figyelmes, hogy szépen kilép a játékból, bezárja az összes alkalmazást, majd szép nyugodtan újraindít.
Nem lehet ezt kikapcsolni, hogy ne indítson újra? :P -
Apocalipto #39098 -
#39097 fail... -
#39096 Mindegy, mostmár biztos nem fogok az RC-vel foglalkozni, ha eddig nem foglalkoztam. Pl nekem mióta használom a TC-t az ég világon semmi gondom sincs vele. I love Vista. :) -
#39095 Mindegy, mostmár biztos nem fogok az RC-vel foglalkozni, ha eddig nem foglalkoztam. -
#39094 Én is-is, itthon a fő gépen Windows 7 RC (végleges telepítéssel még pár hétig várok a hivatalos technet megjelenségi biztos), laptopon Vista Business (ritkán használom ezt a gépet). Munkahelyemen Vista Enterprise gépeket használok legtöbbet (szervereket nem számítva). -
#39093 Te amúgy még mindig a jól bevált Vistát használod? A Windows 7-tel még te sem nagyon foglalkozol, míg ki nem jön hivatalosan?
Csak mert én így vagyok vele pl. :) -
#39092 Én hagynám fent az RC-t és később vásárolnék egy Home Premium-ot. -
simonl #39091 Köszi Bon mester:)
Bár most agyalok kicsit, fent van a W7 RC, és annyira jó, hogy még pénzt is adnék majd a végleges változatok valamelyikéért:) -
#39090 Igen elfogadja. -
simonl #39089 Sziasztok,
Van egy készülékvásárlással együtt legálisan vásárolt, Home Premium 32bit -es op. rendszerem. Időközben bővítettem 4 GB RAm -ra.
Ha letöltök egy 64bit es rendszert -ami csúnya dolog, tudom - el fogja fogadni a legálisan vásárolt serialt?
Gondolom más is járt már hasonló cipőben.....
Köszönöm -
#39088 Ati Tray Tools -
rotor82 #39087 Sziasztok!
Volna egy kérdésem: A vistám miért felejti el minden újraindítás után az energiasémám beállításait? Meg ha létre hozok saját energiasémát, az egyszerűen eltűnik restart után... -
tompka #39086 Tudom, hogy off de ezt be kell linkelnem. Amúgy Microsoft!
Office 2010 - The Movie -
Orionk #39085 ATT-t ? -
#39084 hát én próbáltam 1000X a DVD-ről és semmi
kitöröltem próbából a hal.dll-t és azt viszont visszaállította -
#39083 Nekem még sosem szállt el, xp alatt az ntdlr igen, de vista alatt a kernel sosem. -
#39082 ntoskrnl el szokott néha szállni, simán visszaállítható a dvd-ről vagy talán system restore-ból is, csak akarni kell. -
#39081 Ne haragudj de ez vagy vírus, vagy hardverhiba, nem a Vista hibája. -
#39080 csaknem:S
nincs 1 hónapos a cumó -
#39079 Tedd fel az ATT-t és letiltja a hotkeyeket.