40038
-
#30278 nm -
Rainbow15 #30277 Köszi -
#30276 3.0, .netet nem kell telepíteni -
Rainbow15 #30275 Alapbol van a vistán valami .net framework? -
#30274 mindent érdemes feltenni, amit a windows update legalább 'important'-ként ajánl, és átgondolva feltenni azokat, amelyeket 'optional'-ként. -
#30273 De ez bármely program javító csomagjára érvényes. -
#30272 igen -
Laceee #30271 helló, nem érdemes vissza olvasni? :) -
Rainbow15 #30270 Hello
érdemes SP1-et rakni? -
tompka #30269 Bakker. ez k..va jó.
thx
téháiksz :D -
#30268 Gadget Spacer gadget :)
a beállításokban átírod, hogy hány pixeles legyen, és el tudod vele tolni a többit (így lehet alulra pozicionálni 1 oldalon belül is) -
tompka #30267 Meglehet azt csinálni, hogy az oldalsávban az első oldalon csak kb 2-3 cuccot tegyen be, a többit a másikoldalra? -
#30266 Küldjetek már nekem egy kis pénzt! Nem akarok dolgozni! Privibe írjatok rám megadom a paypal nevem!
S***edet ne nyaljuk ki? -
atomeromu #30265 Hali Mindenkinek!
Szuksegem lenne egy jol mukodo angol win vista home premium-ra, de letoltheto verzio kellene, nem akarom megvenni. a linkeket kerem kuldjetek erre a cimre:[email protected]
Ezer koszonet! -
#30264 Szerintem valami csatlakozás kilazult, megsérült. Meg kellene nézni, hogy minden helyén van a gépben. Jobbat nem tudok. -
#30263 HELP!! ME!!
A kövia gondom
Bekapocsoloma gépem bejön az alaplap logoja majd mikor bootolna olyat ir alul hogy
BUILDING DMI POOL DATA
AZT KÉKHALÁL!!!
Ez most mia fazsom?? reset után má megy néha de van mikor az s e sgit -
#30262 Megöltem a topikot. -
#30261 Akkor nálam is ez lehet a gond? Amilo A3667-re nem tudtam sp1-est telepíteni mert mindíg leállt a telepítő. Hol itt hol ott. Nem fagyott le csak állt egy grafikus felület hogy "please wait while...." aztán nem történt semmi. Viszont egy asus-ra meg simán felment. -
#30260 Én asszem nem fogok vele törődni. Majd ha magától kidobja a Win Update akkor letöltöm. Most tökéletesen működik a notim. Amióta megvettem asszem 2x volt kékhalál, mint kiderült a wifi adapter drivere miatt. Amióta kijött rá egy hotfix (tavaly ősszel) azóta tökéletesen működik. Szerintem ha most felerőltetném az SP1-et csak rosszat tenne. -
#30259 kevernek,kavarnak és közben nem tudják ,hogy jó lesz-e vagy sem
komolyan nem értem már a microsoft-ot,maguk alatt vágják a fát -
#30258 viszont aki ezt nem tudja félreértheti :-) -
#30257 A legfrissebb rajta a telódriver :( -
#30256 SP1 információk: link -
tompka #30255 Az oldalsváot nem lehet úgy beállítani, hogy az első oldalon azokat mutassa CSAK! amiket én akarok? azaz az 1oldalon pl 2db cucc, és a többi a következő oldalon lenne. -
#30254 Hát igen. Azért mégiscsak a Microsoftról van szó -
#30253 "Using Windows Update will help ensure you have the most trouble-free update experience possible.":) Asztali gépen WinUpdateből telepített(illetve ~-ni próbált) SP1 3/3-as fázisnál eléri a 100%-ot, majd kiírja, hogy "Service Pack did not install. Reverting changes", és újabb másfél órát szöszöl az eltávolításával... -
#30252 Jaja, írják is az update oldalán:
"Windows Update will recognize PCs with known problematic drivers and postpone downloading Windows Vista SP1 until the PC has updated drivers or other applicable updates. Using Windows Update will help ensure you have the most trouble-free update experience possible." -
#30251 Frissítsétek a drivereket a lehető legfrissebbre. Asztali gépen Realtek hálókártya drivere miatt nem ajánlotta fel, miután frissítettem megjelent a listában. -
#30250 "Windows Vista Service Pack 1 Five Language Standalone version can be installed on systems with any of the following language versions: English (US), French, German, Japanese, or Spanish (Traditional)."
Lehet ez a baj. A laptopom írországból származik, szóval szinte biztos hogy UK english a Vista rajta. -
#30249 Most raktam notira vistát (angol) és nálam se ajánlotta fel. -
#30248 De valamivel csak csatlakozol hozzá nem? Van a telóhoz is driver gondolom. Na abból keress újabbat! -
#30247 Na nekem még mindíg nem jelent meg win updaten az SP1 (angol vistam van). Mostmár kezd érdekelni hogy vajon direkt, vagy valami bug tehet erről? -
#30246 olyannincsen. Vodás netet használok -
#30245 Hálókari driver csere volt? -
#30244 OFF:
Azt az idióta smileyt nem a neve, hanem a külleme miatt raktam oda, normál smiley helyett. MSN-en is szinte írásjelek helyett használom, egyszerűen zseniális, örök kedvenc:) -
#30243 Lockolt fájlok nekem is szoktak lenni, igaz, nem 100 körüli számban. -
#30242 Visszavonva.
Továbbra is kidobál ugyanazzal a hibával, szart sem ért ez a frissítés. Asszem visszajön az XP. -
#30241 Nono sajna az sem műkszik.Akkor valószínű marad a kölcsönvinyó adatok mentése aztán újratelapítés.áááááááááá 2szorra ba**ik ki velem.Pedig azt írta még van 7 napom.XD
Mind1 azért köszi a segítséget.
-
#30240 Ha lejárt nem tudom. Ha betölt a win a ctrl+ald+del és feladatkezelő sem működik? Mert akkor, új folyamat és beírod hogy explorer.exe onnantól van egy teljes rendszered amit lehet "okosítani", ha hazaértem tudok küldeni hozzá "okosságot":) -
#30239 Anélkül telepítettem.Ha persze a próbaidő annak számít.Nem adtam meg kódot sosem.Akkor ezekszerint nincs érdemi megoldás?