Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Sziasztok! Tudnátok arra adni valamilyen tippet, hogy tundnám megoldani a következõ helyzetet: Vistám volt, melléraktam most egy miniparticíóra egy miniXP-t. ÉS nem meglepõ módon az XP nem látja a Vistát. Hogy tudom megoldani, hogy be tudjak bootolni a Vistába? Le tudok esetleg valahonnan szedni valami boot managert ami megoldja, vagy valaki be tudná másolni a Vista boot beállításait, vagy az XP egyelátalán nem tudná bebootolni?

Nagyon sûrgõs lenne! Köszi elõre is! <#worship>

bon
Még nem jelent meg, de a megjelenés után fent lesz majd a windows updaten-n. A magyar verzió meg ha elkészül pár hónappal késõbb. Mondjuk ezt a kijelentést furcsálom, mikor magyar most is van.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
van 20millió gadget idõjáráshoz és mind mûködik csak a várost kell átállítani.

http://goo.gl/gd6Zi5

berczely
Sztem abból még csak RC van szóval még nem adták ki hivatalosan csak teszt verzió van az is tán angol!Innen letöltheted!

jav.: vista

legyenszíves valaki benyomni nekem egy linket a home basic 32bites verziójának az sp1-es kiegészítõjérõl. nem tudom leszedni 😞(

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

sajnos Magyarországon nem mûködik a visza idõjárással kapcsolatos szolgáltatása. :S

[HUN]FaTaL
ne a magyart nézd

írd a linkek mögé hogy &mkt=en-us és menni fog minden gadget (ha kategóriát listázol utána csak egyszer kell mögé írni)

Alwares
Nekem is ez a gondom...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

setuh
lehetseges az h home premiumba nem elerhetoek a tovabbi eltoltheto gadgetek mert nem enged leotlteni tobbet,szal nem mutat egyet se a szajton,es az idojaras jelzo is azt irja 'a szolgaltatas nem elerheto'...v csak most tenyleg nem mukodik?jah es meg vmi ami nem ide tartozik ;mer van az h ha bejelntkezek pl ide sg re teszem h maradjak bejelentkezve,regebben ugy is maradt orokre,mostmar minden ujrainditas utan kilep.de ez nem csak vistanal van igy xpn is ugyanigy volt.mit kene beallitsak az ie be .probaltam mas bongeszovel is de ugyan az...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

üdv mindenkinek!

megvettem a vista "home basic" 32 bites változatát. szeretném letölteni az sp1-et erre a rendszerre. esetleg valaki be tudna linkelni nekem egy oldalt, ahonnan ezt megtehetem? elõre is köszönöm a segítséget!

Lehet beruházok még 2 gigára?Most pont van 1 fölös 10 esem.😄<#vigyor>

thx thx.
bon
Ki, de ez inkább a programokon múlik. A Vista támogatja.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok. Lehet hogy hülye kérdés lesz, de a 32bit-es vista home premium kihasználj a 2 magos procit?
setuh
thx!

Zsoltika 007
Szedjél másik verziót vagy ellenõrizd hogy biztosan jól írta-e meg a lemezt!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

setuh
hali!azt szeretnem megtudni h ha nem ultimatet teszek hanem home premiut is mi nem lesz elerheto szamomra?olvastam neten de nem irjak le igy az aprosagokat is.

Hi.
Az miért van, hogy: amikor xp-bõl telepíteném a Vistát, akkor amikor kikell választani, hogy melyik vistát telepítsem (business, home stb.), rámegyek, hogy tovább, és nem lesz semmi. (feladatkezelõ: nem válaszol).
Ha dvd-rõl bootolok, akkor sem lesz semmi, csak egy vistás háttérkép megjelenik, és ott marad.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Mostmár nem próbálom ki...Tegnap újtaraktam..még 30 nap,és meglesz az eredeti.

GregSB
Tûzfalon a "megbízható" listában van a hálózat? Lehet nálad nem lista van, ekem Norton tûzfalam van, és abban van egy ilyen "megbízható" és "korlátozott" lista a hálózati helyekre. Amíg nem raktam a helyi Wlan hálót a megbízható listába én sem tudtam belépni a megosztott meghajtókra...

[HUN]FaTaL
jelszót állítsd be, anélkül nem fog menni a hálózat

mindkét gépen legyen ugyanaz a felhasználónév és a jelszó is

zolo
-.-

http://flickr.com/photos/zolika90/

Dark Angel 666
Format c:

zolo
Újra itt vagyok a problémámmal, még mindig nincs megoldás 😞

VAn két Vistás gép, én vezetékkel, tesó Wlannal kapcsolódik a routerhez.Hiába osztom meg a meghajtókat, minden engedélyezve speciális opcióknál, mégis hozzáférés megtagadva.Tököm tele van már! Public mappába tudok csak másolni , de oda meg nem megy át a fájl :S

Lépésrõl lépésre le tudná írni valaki, hogyan tudom megosztani úgy hogy mûködjön?Ha szüksége jelszó beállítása, meg mittomén még mi, de jó lenne ha tudnék másolni a két gép között... :S

Pls help!

http://flickr.com/photos/zolika90/

[HUN]FaTaL
Indítottam egy Experience Index topicot. Beírhatnátok az értékeiteket😊

Windows Experience Index Topic

Nem jött össze vhogy..
[HUN]FaTaL
Valaki használja a netet Wifis routeren keresztül? Nekem minden 30-40. pingre ezer fölött van a ping. BELKIN USB-s wifi-adapterem van. Tud valaki megoldást?

djrobaa
Olyan problémám lenne hogy eltünt a kikapcsolás és állitolag a rendszergazda letiltotta a feladatkezelõt! Ez azután történt miután lefuttattam egy spyware keresést és utána egy viruskeresést! Na most talált is vmiféle trojai cuccot de aztán törölte is a Nod32 és a SpywareTerminator is! 64bites Vista van fenn Home Premium! Nos ha valaki tud segitsen legyenszives! Elõre is köszönöm!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

newil
Nincs ott már néztem, ez a program egyszerûen nics sehol...és mégis minden 1-es alkalommal elindul.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

OK!Kösz!
bon
Két lehetõség van, Windows update-n keresztül vagy a leszedett telepítõvel. A régit elõtte törölni kell természetesen.

BON!Hogyan tudnam egyszerüen felrakni a frissített SP1 RC-t.
BON köszönöm szépen a választ és bejött mostmárcsak 3GB a System Volume Information örök hálám!THX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SP1 RC-re van már crack, aktivátor? Mert mekem a szokásos problámám volt (vezérlõpult nem jött be)
asysoft
Msconfigban az indítás fülön szedd ki a pipát mellõle.

/*WTF?!*/

asysoft
Nem, azt írja, hogy fizikailag csak 1 CPU foglalat lehet a gépben, csakúgy, mint az XP Homenál (DualCore-t az is támogatta).

/*WTF?!*/

hat, pedig ez az egyetlen hasznos dolog win98 ota 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

newil
FaTaL errõl van szó...efel amit írtál megnéztem,de azt se tudom mit keressek ? Mert ez nincs egyszerûen sehol.
Vista alatt hol lehet kikapcsolni a narrátor-t,hogy ne induljon el minden idításkor ? Sikerûlt elindítani valahogy,bár semmi szükségem nem volt rá...csak kiváncsi voltam milyen.Most meg már nemtudom,hogy hol lehetne kikapcsolni? Próbáltam a bejelentkezésnél,mert ott van feltüntetve. Kikapcsoltam ,de továbbra is elindul. Ötletek?

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Narxis
Nálam 2-szer sikerült nekie. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

w77d
nálam eddig sem akasztotta ki

bon
Ez az elsõ amit kikapcsolok rendszer telepítésénél, amióta létezik. De a törlésének, méretének csökkentésének módja: link

Narxis
Lehet, hogy már nem.

Hali....elhagytam a GTR 2 dvd m és leszedtem most a demót, mert unatkoztam..Na a lényeg..Fenn áll még ez a hiba, hogy a StarForce kiakasztja a vistát?

Hogy lehet a System Volume Information-bõl kitörölni azt a 12GB szerintem felesleges dolgot??
Plz help!ma már az elõzõ kérdésemre nem válaszolt senki!THX elõre is!
GregSB
Itt még azt is írják hogy a Home Basic nem használja ki a többmagos procikat szemben a Home Premiummal.

Narxis
Ja, én is Ultimate-t használtam.AERO végülis szép, az biztos.Media Centert nézegettem, de mivel nincs TV tuner kártyám, egyszerûbbnek találtam BSplayert vagy PowerDVD-t használni.BitLocker ami még említésre méltó, de nekem az se kellett.Meg láttam van még egy halom cucc(DVD borítókészítõ, fotótár, faxoló stb.) ezekre egyszer se volt szükségem.Egyedül a DreamScene-nek örültem me az elég látványos és szép.Elhiszem, hogy a Microsoft az Allin1-elv híve, de én is a komolyabb programok híve vagyok. 😊

bon
Számomra nem felesleges mindegyik szolgáltatás, AERO szon kívül, hogy látványos, leveszi a grafikus felület számítási igényét a prociról és a VGA-t terheli így még hasznos is. Media Centert mostanában kezdtem használgatni (mióta van mire kiküldeni megfelelõ méretben a képet) DVD maker-t nem használom, inkább komolyabb programokat. Tablet PC-t szintén nem. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én Ultimate-ot használok, tehát ezek kívül van még különbség bõven.

tommyg
<#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit