40038
-
#30718 Laptopon azért még mindig necces dolgok ezek. :/ -
#30717 hi
szerintem bekaptam valami trójait vagy spy-t mert proci alapjáraton megy 60%-on. mivel tudnám kiírtani vagy megkeresni h mi okozza, mert feladatkezelőben nem mutatja h mi fogja le ennyire a procit -
#30716 Nekem 40gb, programok rajta vannak, a játékok egy külön 100gb-os partición, a Virtuális gépek szintén külön 100gb-os partición a mentéssel együtt. -
#30715 jo de nekem csak 30 giga van particionálva az opredszernek -
#30714 Az én rendszerem már több mint 1 éves és így 15gb a Windows könyvtár mérete. Meg a mai winyó árak mellett engem kevésbé izgat a programok mérete: 500-os Hitachi 26ezer, 750gb-os Hitachi 30ezer -
#30713 ha folyamatosan telepítgetsz, akkor nem :) amúgy meg a windows önmaga is karbantart és pucol, ha hagyod néha éjszakára vagy nappalra menni kikapcsolás nélkül.
mellesleg kétlem, hogy 90 gigányi javítócsomag jöjjön ki az elkövetkező 1 évben :) a service pack is csak párszáz mega. -
#30712 akkor a 1 év mulva egy 100 gigás particio sem elég neki :) -
#30711 röviden: létezik.
hosszan: attól is függ, miket telepítettél fel, és mennyi ideje használod a rendszert. a vista megpróbál minden telepítést elkülönítve kezelni, hogy azok ne irogassák felül egymást. például ha egy program, amit felteszel felülír a windows/system-ben egy dll-t, akkor abból lesz 1 eredeti példány a system-ben, és a winsxs mappában lesz egy másik változat, amire a program felülírta volna. ugyanezt csinálja minden telepítéskor minden olyan állománnyal, amit felülírt volna a telepítő - ezáltal igencsak nagyra tud nőni a windows mappa, viszont megpróbálja elkerülni azt, hogy a keresztbe telepített programok kiüssék egymást. Emellett minden felrakott frissítésnek az uninstall információját elmenti, ami szintén sok helyet foglalhat, ez az, amit mondjuk egy ccleaner-el fel tudsz szabadítani (ha teljesen biztos vagy benne, hogy már nem fogod visszavonni a javításokat) -
#30710 Enyém 15gb. -
#30709 létezik hogy sp1-el a windows könyvtár 10 giga? -
#30708 - Gyorgysabb lehet a 64bit-es, ez gép és program függő.
- Én mindig külön partcióra szoktam tenni, úgyan úúgy kell mint xp-nél.
Vezérlőpult\Rendszer\Speciális rendszerbeállítás\Speciális füll a teljesítmény résznél beállítások, megint speciális füll majd a Virutális memóriánál módosítás. A többi már egyértelmű szerintem.
- Nagyteljesítmény gépnél a Vista jobb választás. Még az XP sp3 ellenére is (pláne, hogy magyar még nincs belőle) mert egy két apróságot nem számítva csak hibajavításokat tartalmaz (amik már eddig is kijöttek) -
arankamama #30707 Szeretnék egy kis felvilágosítást kapni több dologról is :
-a 64bites rendszer gyorsabb (eddig mindenhol azt olvastam)?
-érdemes külön partícióra tenni a lapozófájlt, ha igen akkor hogy kell?
-ha van egy erős gép akkor arra érdemes vistát tenni vagy jobb az xp (most jelent meg az sp3) , nagy teljesítményű gépnél van számottevő különbség?
-
#30706 menjen a telfonos aktivációba, és ugy tud netezni :DD:SAD:SADAS -
tompka #30705 Lehet hogy már nem működik ez a módszer.
Ha lejár aszem bejön az Internet Explorer. Ha bejön akkor a címsorba beírni! C:\Windows\explorer.exe
így állítólag bejön rendesen az asztal. ez után a crack elindítása :D -
#30704 Azt már sehogy. -
#30703 van, venni kell (vagy igényelni, stb.) egy Vistát, és azzal "feltörni" :) -
#30702 Sziasztok
Haverom feltette a vistat kód nélkül de lejárt a próba idő és most nem engedi bejelentkezni hogy lehet feltörni mert a winbe nem tud belépni hogy csináljon valamit.. Van valami kód vagy ilyesmi? -
#30701 A többihez, vezérlőpult/hang -
#30700 köszi az infót
és ezek az új hangsémák hova kerülnek? -
#30699 Olyasmi mint az Adobe Flash, csak ez Microsoft. "A korábban Windows Presentation Foundation Everywhere (WPF/E) kódnéven fejlesztett bővítmény webalkalmazások, grafikák, animációk megjelenítésére alkalmas interaktív eszköz. Az eszköz valódi platformfüggetlenségét elősegítendő, a redmondi szoftvercég jelenleg Windows és Mac OS X operációs rendszerhez is elérhetővé tette a Silverlight-ot, de nemsokára érkezik a Linux-os változat is, melyet a Microsoft a Novell-lel együttműködve fejleszt.
" Forrás: Winportal -
#30698 Miscrosoft Silverlight 1.0 mire jó? Mert berakta update-ba! -
#30697 Megjelent a magyar nyelvi csomag a Vista Ultimate SP1-hez -
#30696 -
tompka #30695 Lassú a posta :) -
#30694 már megvannak :) -
tompka #30693 Most ezeket telepítettem
-
#30692 nálam sem :( -
#30691 nálam semmi ilyen nincs:( -
tompka #30690 Új dolgok az update-en.
Windows DreamScene Content Pack #3
Windows-hangsémák
És megérkeztek a nyelvek is! -
arankamama #30689 Mert azthiszik hogy így nem tudják másolni a telepítőt , azt hiszik.... -
#30688 Természetesen helyreállító lemez. Én sem értem, miért pont ezen a filléres dolgon spórolnak egy többszázezres gépnél... -
#30687 köszi már kaptam egy
ilyet -
#30686 Magyar nyelvű? -
#30685 itt -
#30684 Én megpróbálnám azt, hogy egy netről leszedett Vista telepítőt felrakni a géphez adott kóddal és ha engedi aktiáválni akkor nincs szükség a rejtett cuccra. -
#30683 Kiírás után egy helyreállító lemez lett vagy egy normál OEM telepítő? Én helyreállító lemezre tippelnék, régebben még szokás volt winyó helyett lemezen is oda adni. -
#30682 Nekem (HP) géphez volt egy olyan program, amely segítségével DVD-kre ki lehetett írni azt a particiót. -
#30681 valaki küldene egy sp1 aktivátort?
mert most kilötte az sp1 a régit -
Apocalipto #30680 Ez OK. De Kikapcsoltam és újra bekapcsoltam, újraindítás meg minden (mármint az IE) de ott alul még mindig azt írja hogy ki van kapcsolva. -
#30679 Bevan kapcsolva a védet mód és a kikapcsolás életbeléptetéséhez újraindítás szükséges.