40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • tompka
    Tárgytalan. már jó. az előbb össze-vissza osztotta a betüket :)
  • tompka
    Meglehet azt csinálni, hogy ha rádugom a telefont a gépre, mindíg ugyan azt a meghajtó betü jelet tegye be neki? pl most I J
    ha előtte egy pendrive is üzemel akkor az kapja az I meghajtót, és teló csak a J K
    azaz a telefonnak már egy kiosztott legyen, így más meghajtó azt már ne kapja meg.
  • asysoft
    Amennyiben ő nem használja, igen. Különben aktivációnál lehetnek gondok...
  • Menotti
    Érdeklődnék...

Diák haverom campusos Vistáját én is feltudom rakni(aktiválni)
    a gépemre?
  • tompka
    Lehet hogy driver gond
  • kirol
    Én is szeretném tudni, hogy a 32bites eredeti Vistamra mi a f@szért nem lehet felrakni az SP1-et. :(
  • w77d
    ma is próbálgattam az SP1 telepítését, de nem megy. Lehet hogy az x64-es verzió hibás?
    viszont egy furcsa dolgot vettem észre: Mikor elkezdtem telepíteni az SP1-et, akkor 11 Giga szabad hely volt a wincsin, miután kb a telepítés a felénél megakadt, azóta 43! Giga szabad helyet jelez! ez mitől lehet??
  • bon
    Használd a helyreállító lemezt és az majd gyalulja a rendszert és utánna újra teszi.
  • rdk
    Sziasztok!
    Két kérdésem lenne,az első az, hogy mi van akkor, ha időnként ez a hibaüzenet jön fel(mozillát használok, IE-t soha) Malware-re gyanakszom, mert nincs viual basic a gépen, de természetesen semmi nem szűri ki. Tud valaki valamit erről a dologról?
    Tehát akkor a hibaüzenet:

Microsoft Visual C++ Debug Library
    ---------------------------
    Debug Assertion Failed!

Program: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    File: c:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\xtree
    Line: 293

Expression: map/set iterators incompatible

For information on how your program can cause an assertion
    failure, see the Visual C++ documentation on asserts.

(Press Retry to debug the application)
    ---------------------------
    Abort Retry Ignore

A második kérdésem a következő. Vista van a gépemre telepítve, de a normál vistát nem kaptam meg hozzá, csak egy reinstall CD-t, viszont totál le kéne gyalulnom a gépet. Vissza tudom utána tenni a vistát, ha csak a reinstall CD-m van, vagy hívjam a Dell-t, hogy csinálják meg? Igazából a több napos hercehurcát akarnám elkerülni a Dell-el.
  • w77d
    basszus akármit csinálok hibaüzenetet ír ki :(
  • bon
    Drivert felteheted nyugottan. Vista változatot meg másképpen nem tudtsz váltani (csak ha megveszed a Windows Anytime Upgrade lemezt: link )
  • akyyy
    máshogy nem lehet? nincs időm jelenleg minden fontos programot újratenni:(
    akkor megprobálom feltneni igy d emonjduk nézd meg te is:
    elég száni
  • bon
    Csak egyféle Vista driver van, nincs különbség driver tekintetében a változatok között (leszámítva a 32 és 64bitet). Ha másik Vista-t akarsz feltenni akkor mented a fontos fájlokat és törölöd a régi Vista-t majd felrakod az újat.
  • akyyy
    home premium jóak? mer tv kártyámhoz ugy látom csak ahoz van driverje. múltkor még ultiumate volt és arra tettem fel, de csak baj keletkezett belőle:((( és ha most home basidc van rajta, át tudom e valahogy kapcsolni ugy hogy azért megmaradnak a fájlaim?:D
  • Kontrakcio
    nem gáz... gyaluld le a utorrentet és rakd ujra, nekem is volt iylen de megjavult
  • Narxis
    Nem árt.
  • w77d
    a vírusirtót és spydetectort kapcsoljam ki telepítéskor??
  • Narxis
    Há' ott a hibakód! Drivereid frissek? Vírusirtó/kémprogramzargató kiiktatva?
  • w77d
    ez mi? :(

• Narxis
    Nincs mit. :D Használd egészséggel!
  • w77d
    már megtaláltam, köszönöm :)
  • w77d
    komolyan?? linket kérnék szépen :)
  • Narxis
    Megjelent!
  • w77d
    szisdztok! A végleges Vista SP1 megjelent már? ha nem, akkor várhatóan mikor fog?
  • mflex #30814
    ok,csak sose használtam ezt a programot,azt hittem az vista ultimate a gondja,viszont kiváncsi vagyok teljes terhelésnél a vízhűtés, hogyan szuperál.
  • mflex #30813
    ok kösz akkor felrakom
  • pedestrian
    Jó lesz az csak telepíteni kell hozzá az Everest programot. Most csináltam meg én is. Nagyon sok mindent tud a hőmérsékleten kívül is.
  • [HUN]FaTaL
    Semmi köze a Vista Ultimatehez. Everest ultimate kell neki
  • mflex #30810
    köszi.sajna ultimate alatt nem müxik:(

[i]everest ultimate is not running of the sidebar support disabled
  • pedestrian
    Próbáld meg ezt.Link
  • mflex #30808
    köszi és honnan tudnám leszedni,mert én nem találok sehol?
  • Dzsini
    létezik.
  • BIZ0906
    Egyáltalán minek az?
  • mflex #30805
    Hali!

létezik olyan gadget,ami a CPU hőmérsekletét mutatja?

thx
  • djrobaa
    Nah, letöröltem régi cfosspeedet és megjavult! Most felrakom az ujat és megnézem hogy mi történik...
  • djrobaa
    de wazz eddig müködött... mostmeg nem. nemvágom
  • Narxis
    Nekem XP-n volt olyan, hogy ha elindítottam a Bitcometet akkor nem tudtam böngszni. Szerintem a torrent leterheli a sávszélességed. Vedd minimumra a feltöltését. Ha ez sem segít akkor a letöltést korlátozd ha ez sem akkor ne torrentezz netezés közben.
  • djrobaa
    Na látom nevagyok egyedül ezzel! Mi a franc lehet ez?? Eddig nemcsinálta... de kiprobálom a 4.20ast...
  • BIZ0906
  • Narxis
    Rakd fel a 4.20-at. Bár nem hiszem, hogy segít. :)