40038
-
tompka #30838 Tárgytalan. már jó. az előbb össze-vissza osztotta a betüket :) -
tompka #30837 Meglehet azt csinálni, hogy ha rádugom a telefont a gépre, mindíg ugyan azt a meghajtó betü jelet tegye be neki? pl most I J
ha előtte egy pendrive is üzemel akkor az kapja az I meghajtót, és teló csak a J K
azaz a telefonnak már egy kiosztott legyen, így más meghajtó azt már ne kapja meg. -
#30836 Amennyiben ő nem használja, igen. Különben aktivációnál lehetnek gondok... -
Menotti #30835 Érdeklődnék...
Diák haverom campusos Vistáját én is feltudom rakni(aktiválni)
a gépemre? -
tompka #30834 Lehet hogy driver gond -
#30833 Én is szeretném tudni, hogy a 32bites eredeti Vistamra mi a f@szért nem lehet felrakni az SP1-et. :( -
#30832 ma is próbálgattam az SP1 telepítését, de nem megy. Lehet hogy az x64-es verzió hibás?
viszont egy furcsa dolgot vettem észre: Mikor elkezdtem telepíteni az SP1-et, akkor 11 Giga szabad hely volt a wincsin, miután kb a telepítés a felénél megakadt, azóta 43! Giga szabad helyet jelez! ez mitől lehet?? -
#30831 Használd a helyreállító lemezt és az majd gyalulja a rendszert és utánna újra teszi. -
rdk #30830 Sziasztok!
Két kérdésem lenne,az első az, hogy mi van akkor, ha időnként ez a hibaüzenet jön fel(mozillát használok, IE-t soha) Malware-re gyanakszom, mert nincs viual basic a gépen, de természetesen semmi nem szűri ki. Tud valaki valamit erről a dologról?
Tehát akkor a hibaüzenet:
Microsoft Visual C++ Debug Library
---------------------------
Debug Assertion Failed!
Program: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
File: c:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\xtree
Line: 293
Expression: map/set iterators incompatible
For information on how your program can cause an assertion
failure, see the Visual C++ documentation on asserts.
(Press Retry to debug the application)
---------------------------
Abort Retry Ignore
A második kérdésem a következő. Vista van a gépemre telepítve, de a normál vistát nem kaptam meg hozzá, csak egy reinstall CD-t, viszont totál le kéne gyalulnom a gépet. Vissza tudom utána tenni a vistát, ha csak a reinstall CD-m van, vagy hívjam a Dell-t, hogy csinálják meg? Igazából a több napos hercehurcát akarnám elkerülni a Dell-el. -
#30829 basszus akármit csinálok hibaüzenetet ír ki :( -
#30828 Drivert felteheted nyugottan. Vista változatot meg másképpen nem tudtsz váltani (csak ha megveszed a Windows Anytime Upgrade lemezt: link ) -
#30827 máshogy nem lehet? nincs időm jelenleg minden fontos programot újratenni:(
akkor megprobálom feltneni igy d emonjduk nézd meg te is:
elég száni -
#30826 Csak egyféle Vista driver van, nincs különbség driver tekintetében a változatok között (leszámítva a 32 és 64bitet). Ha másik Vista-t akarsz feltenni akkor mented a fontos fájlokat és törölöd a régi Vista-t majd felrakod az újat. -
#30825 home premium jóak? mer tv kártyámhoz ugy látom csak ahoz van driverje. múltkor még ultiumate volt és arra tettem fel, de csak baj keletkezett belőle:((( és ha most home basidc van rajta, át tudom e valahogy kapcsolni ugy hogy azért megmaradnak a fájlaim?:D -
#30824 nem gáz... gyaluld le a utorrentet és rakd ujra, nekem is volt iylen de megjavult -
#30823 Nem árt. -
#30822 a vírusirtót és spydetectort kapcsoljam ki telepítéskor?? -
#30821 Há' ott a hibakód! Drivereid frissek? Vírusirtó/kémprogramzargató kiiktatva? -
#30820 ez mi? :(
-
#30819 Nincs mit. :D Használd egészséggel! -
#30818 már megtaláltam, köszönöm :) -
#30817 komolyan?? linket kérnék szépen :) -
#30816 Megjelent! -
#30815 szisdztok! A végleges Vista SP1 megjelent már? ha nem, akkor várhatóan mikor fog? -
#30814 ok,csak sose használtam ezt a programot,azt hittem az vista ultimate a gondja,viszont kiváncsi vagyok teljes terhelésnél a vízhűtés, hogyan szuperál. -
#30813 ok kösz akkor felrakom -
#30812 Jó lesz az csak telepíteni kell hozzá az Everest programot. Most csináltam meg én is. Nagyon sok mindent tud a hőmérsékleten kívül is. -
#30811 Semmi köze a Vista Ultimatehez. Everest ultimate kell neki -
#30810 köszi.sajna ultimate alatt nem müxik:(
[i]everest ultimate is not running of the sidebar support disabled -
#30809 Próbáld meg ezt.Link -
#30808 köszi és honnan tudnám leszedni,mert én nem találok sehol? -
#30807 létezik. -
BIZ0906 #30806 Egyáltalán minek az? -
#30805 Hali!
létezik olyan gadget,ami a CPU hőmérsekletét mutatja?
thx -
#30804 Nah, letöröltem régi cfosspeedet és megjavult! Most felrakom az ujat és megnézem hogy mi történik... -
#30803 de wazz eddig müködött... mostmeg nem. nemvágom -
#30802 Nekem XP-n volt olyan, hogy ha elindítottam a Bitcometet akkor nem tudtam böngszni. Szerintem a torrent leterheli a sávszélességed. Vedd minimumra a feltöltését. Ha ez sem segít akkor a letöltést korlátozd ha ez sem akkor ne torrentezz netezés közben. -
#30801 Na látom nevagyok egyedül ezzel! Mi a franc lehet ez?? Eddig nemcsinálta... de kiprobálom a 4.20ast... -
BIZ0906 #30800 -
#30799 Rakd fel a 4.20-at. Bár nem hiszem, hogy segít. :)