40038
-
tompka #30958 Az érdekes, hogy egy régebbi beta nvidia driver gyorsabb, mint a tőlle újabb WHQL driver. azért hogy megkaphassa ezt a minősítést, lassítani kell rajta? nehogy má gyors legyen :D ezért használok bétát :) -
#30957 Legutóbbi nekem hozott pár FPS-t, és semmi gebaszt nem csinált a géppel. (Amit Crysis update-hoz adtak ki) Azóta sincs semmi gond. Persze elötte normálisan lekaptam a régit, driver cleaner-pro-val. (és eltettem, hátha kell még... de nem kelett) -
#30956 szvsz a béták csak rontják a helyzetet -
#30955 Sajnos így van, legalábbis végleges nincs beta azért akad, de a beta-kat én meg nem rakom fel. -
#30954 Gef 8-ra is 2007 dec 20. óta nincs újabb driver. Hát igen... :(
Akkor most a gef7-től nincs mit várni. -
#30953 A Vistát nem "elavult" hardware-ekhez fejlesztették...
Ahhoz tökéletesen elég az xp. A másik gépemen nekem is az van, 7600 Gt van benne... -
#30952 Érdekes az ATi képes normális drivereket csinálni még az x1650en is alig volt (2-3%) teljesítmény csökkenés. nVidia meg kapja be... -
#30951 Nem is várható. Túl régi kártya ahhoz hogy energiát fordítsanak rá. Lassan már a gef8-ra is... -
#30950 Nekem gs van és tök fos a vista driver ezért használok XP-t. TDU-ban pl. 20 fps helyett helyenként 12 van:D -
#30949 van már értelmes Nvidia driver 7600GT -alá?
mert mikor fél éve fennt volt a vista akor még elég sok FPS csökkenés volt a counter strike source-ban -
#30948 Nem csak azért írták át a kernelt, hogy "új" legyen hanem mert össze akarják hozni a Server változatokkal. Az SP1 telepítésével a Vista megkapta a Server 2008 kerneljét ha jól tudom. -
#30947 Lehet hogy igazad van, annyira nem ástam magam bele a programkeresésbe :)
Mindenesetre szót se róla, hisz nem a programok miatt kapom állandóan a blue screent, szóval túltárgyalva :) -
#30946 Mazsolázni?! Már kb fél éve nem kell semmit. Csak annyi a lényeg hogy ne a régi app gyűjteményed használd ha nem a netről húzd le a programokat. Mára már alig van olyan progi ami nem kompatibilis a vistával. -
#30945 a kompatibilitást nem a driverhez értettem :) De a Fujitsuval igazad van, nem valami agyzsenik ezen a téren, örülök ha az oldaluk bejön....
Egyszerűen csak annyira átalakították a teljes struktúráját a Vistának az előző Windowsokhoz képest, hogy úgy kell kimazsolázni azokat a programokat, amitől nem omlik össze a rendszer/normálisan elfut rajta. Egyszóval szerintem hiba volt ennyire átírni az alap kernelt. -
#30944 Semmi köze hozzá a vistának a gányolnak a driverekkel de mind1. Ez a Fujitsu siemens szerencsétlensége. -
#30943 Megnéztem, rákerestem, és továbbra sem szimpatikus neki a WLAN kártya (Fu-Si Amilo La1703 laptopról van szó). Valamiért emiatt mindig kiakad a rendszer holott nem is használom, ki van kapcsolva a téma. Mégis sorra hozza a kékhalált. És sajnos egyre gyakrabban, úgyhogy azt hiszem, amíg a Fujitsu ki nem ad egy normális drivert a kártyához, addig visszaváltok XP-re. Mindettől függetlenül én bírom a Vistát, bejön meg minden, de azért bizonyos szinten még eléggé béta (főleg ami a kompatibilitást illeti) -
#30942 Nem a logban lesz, hanem magána kék képernyőn, de előtte a boot elején kikell kapcsolni az automatikus rendszer újraindítást. Attól meg, hogy új gép meg a legfrissebb drievrek vannak bent igen is lehet kékhalál, különösen a driverek miatt, pláne ha van fent beta verzió is. -
#30941 kösz :)
nem hinném hogy hardvergond, most volt szervízben a gép, a 40% vadiúj, és a driverek is a legfrisebbek (tudomásom szerint). Majd megkeresem a logfile-t és megnézem mit ír :) -
#30940 Nincs, mert azt valami driver vagy egy nem kompatibilis szoftver okozza. Sőt hardver hiba is lehet. A kék képernyőn lévő hibakódra kell rákeresni, mert az nyújthat támpontott az elhárytás módjáról. -
#30939 Egy újabb kérdés SP1-el kapcsolatban:
van rá valami esély, hogy ezzel megszűnik a nyavalyás crashdumpos kékhalál? -
#30938 Jobb gomb az asztalon majd testre szabás és a megjelenő ablakban a ball felső sarokban asztal ikonok módosítása. -
#30937 Eltűnt a lomtáram ikonja, ki van írva hogy lomtár, csak felette nincs semmi, hogy tudnám visszahozni? -
#30936 Elindítod a windows update-et és kiderül. Ha jól számoltam 5db. -
#30935 reggelt! Sp1 óta mennyi fontos update jött? -
#30934 kösz rendes vagy,megpróbálnám, ha valaki leírná a menetét az a leírást a külföldi oldalon nem nagyon értem és a patch sem müködik,nem jön be semmi.
köszönöm -
tompka #30933 Én is "megbuheráltam" a témák miatt. semmi hiba.
sőtt megse fordult a fejemben, hogy akár össze is eshetett volna a rendszer. egykis buhera itt-ott és már ment is :D -
#30932 Használhatsz erre való programot is, de sokkal jobbak ezek a visual style-ok. Nem foglalnak memóriát, nem zavarnak, nem kell telepítgetni, nincs függőség, stb... Mindössze annyi dolgod van, hogy felülírsz 3 db állományt. A jogosultságok megszerzése sem nagy probléma, a leírásban van egy link, ami megbuherálja a rendszert, és a jobb klikkes menübe betesz egy erre való opciót (hasznos lehet máskor is), de a 'hagyományos' út sem olyan bonyolult. Biztonsági mentés csak nagyon kivételes esetekben kell, ez nem veszélyes, ha ésszel csinálják. Ez alatt azt értem, hogy pontosan azt a változatot töltöd le, amilyen a te rendszered. Maga a művelet azért kell, hogy kiiktassák a védelmet, és lehessen használni nemhivatalos témákat is, mert az MS csak a sajátjait tekinti megbízhatónak... -
#30931 Akkor is fel tudja ha nem. Délelőtt még tudta. -
#30930 Fel, amíg eredetinek látja a WGA. Az mondjuk igaz, hogyha észreveszi, hogy nem eredeti akkor elég hatásos módon tudtára adja a usernek. -
#30929 Most raktam fel én is. Kb. fél-háromnegyed órába telt, és mintha tényleg gyorsult volna a rendszer, bár ezt nem állitom 100%-os biztonsággal. Mindenesetre gond nem volt vele. -
#30928 A szomszédnak tört angol 64-es vista van fent,majd rá tette a magyar nyelvet és az sp1 is simán felment.
-
#30927 Miért az mit számít? A törtet is fel tudod updatelni. -
#30926 Kérdés:
Eredeti Vistám van, eredetileg angol, de magyar nyelvű Language Pack van rárakva. Érdemes felrakni az sp1-et? Valakinek esetleg volt gondja emiatt? Ja és valamiért a Windows update nekem nem jeleníti meg az sp1-et. -
#30925 Eredeti? -
heartless #30924 Nekem nem tölti le:-S Igaz frissítés sem megy a vistámon:-( -
#30923 sp1 hun -
#30922 köszönöm:)
pff.. basszus passzolom:(
Aki ezt vágja,biztosan könnyen megy neki,de egyébként nem értem miért nem lehet csak úgy letölteni,feltelepíteni és már megy is. Túl nagy dolog lenne?Ennyi szart végigcsinálni egy témáért,ráadásul biztonsági mentés sem árt.
thx -
#30921 #30638 -
#30920 Nem néztél szét rendesen. KATT(ott vannak lent a linkek)
Ha magyar a vistád akkor meg kell várnod a több nyelvű telepítőt ha még nem lenne kint. -
#30919 Sziasztok!
letöltöttem pár vista témát a deviantart oldalról,valaki segítene, hogy hova, hogyan kell beszerelni kicsomagolás után?
köszönöm