40038
-
K Ace #31318 Igen, hazavágja a cracket, és 15 napod lessz az aktiválásra, legalábbis nekem annyi volt, de a megfelelő crack-el ujra aktiváltá tehet lenni, immár sp1-en. -
#31317 És eeket honnan lehetne megtudni?? Humet és a Richter érdekelne! -
#31316 Először felkellet volna rakni az SP1et, és utána aktiválni. Nálam már régota megy. No problem. -
#31315 Ma felraktam a Windows Vista Home Premiumot és megcrackeltem (ez is valamilyen OEM bios crack). Most töltöm az sp1-et, de félek ha felrakom megöli a cracket. Szerintetek próbáljam meg vagy esélytelen? Másnál ezzel a crackel megy az sp1 de abba integrálva van az sp1 és nem tudom hogy így is működik-e. Ha működik szívesen megosztom bárkivel!:) -
tompka #31314 Belehet, csak a részvény kódnevét tudni kell. Én előhoztam a Borsodchem-et :) melette lakok :D -
#31313 Az oldalsávnál a részvényeknél magyar részvényeket nem lehet beállítani?? -
#31312 Nem. -
Livius #31311 Office 2007 tartalmazza? -
#31310 Semmit, külön szoftver van rá: Microsoft Expression Web -
#31309 Publisher asszem. -
Livius #31308 Az office 2007-ben a Frontpage helyett most mit lehet használni? -
#31307 akkor valami hardver gond lesz és látok rá esélyt, hogy ezt érzi a visat 64bit is. Legalábbis és ezt tippelném. -
#31306 Na az meg egy külön sztori, nem is engedi hogy tuningoljam, mert nem áll fel a rendszer. Egy Abit AB9-esem van egy C2D4300-al, és csak defaulton hajlandó elindulni.
Ha próbálom hűzni, akármilyen szinten, bootolás közben megáll, még a monitornak sem ad jelet. Aztán ha újraindítom, reseteli a beállításokat és elindul defaulton újfent... -
#31305 Tuningolva nincs a gép? -
#31304 De a 64 bites az nem tweakelt, hanem egy az egybe ki lett írva. -
#31303 Ne használj megpiszkált telepítőt lemezt. -
#31302 Mivel nem kép így nem. Kinézettel kapcsoaltos dolgokat itt találod C:\Windows\Resources\Themes -
#31301 Nem lehet csak így megtalálni és megváltoztatni, ráadásul a Vista nem is engedné, hogy beleturkálj rendszerszinten a kinézetébe. Vannak külön erre a célra írt programok, amik tudják, hogy mihez hogyan kell nyúlni. -
#31300 Hello, lenne egy kérdésem!
Jelenleg 32 bites tweakelt ultimate-el nyomom, de gépfejlesztés miatt átkéne állnom 64 bites vistára. (4GB ram)
A telepítő dvd-t megcsináltam, iso-ból lett kiírva clonedvd-vel, beállítom a bootszekvenciát, be is bootol a lemezről, de miután bejön a vistás telepítő háttér, és az egér, azután megáll. Nem pörög a dvd, nem történik semmi.
Valakinek van ötlete miért lehet ez? Már a második dvd ami ezt csinálja. -
#31299 tehát a tálca képét nem tudom megtalálni???
A pontos elérési útvonalat leírnád?
Kössz -
#31298 Windows könyvtárban. De ne hagyományos képet keressél, mert nem fogsz találni, csak háttérképeket. -
#31297 Rendben. Köszi mindenkinek! -
#31296 Szerintem igen -
#31295 A Windows hol tárolja például a bejelentkezőképet, télcát, stb ???
Tehát az összes grafikus elemet.
Kössz
SrAta -
#31294 De csak az Aero? Tehát ha az nincs bekapcsolva, akkor az alap ablakkezelőt már a proci fogja? -
#31293 De van haszna, mivel a grafikus felült most már hardveres a vga számolja és nem a gép procija, tehát csökkenti a proci terhelését. -
#31292 Azt olvastam, hogy tehermentesíti a procit. Nem tudom, hogy mennyire igaz. -
#31291 Akkor az Aero inkább csak csilli villi dizájn elem, sok haszna nincs ugye? -
#31290 Az üvegszerű ablakok, a taskváltóban az élőképek (alt+tab és win+tab-nál), a taskbaron az élő kisképek, rengeteg megújult varázsló mind az Aero-hoz kapcsolódnak. -
#31289 Tudna az sokmindent csak semmi se használja ki. -
#31288 Az Aero az csak az átlátszó ablakokért felelős? Vagy mást is tud? -
tompka #31287 Nekem sokáig 1GB RAM-al ment az Ultimate. kibírható volt. Sztem egy Home Premium az ami "normálisan" menne. -
#31286 vistára biztos hogy nem fogsz rakni dx9-et, plussz kevés a ramod -
#31285 BIOS beállítástól függ. -
#31284 Hali, szerintem nem. Nem kell semmiféle DirectX-et felrakni. Tartalmaz mindent. -
#31283 Hali
AMD SEMPRON 3100+(1,8GHz)
1 GB RAM
Sapphire Radeon hd 2600 XT 512 DDR3 AGP
Erre a konfigra érdemes feltenni a Vista-t?
És ha felrakom a Vista-ra a DirecX9et akkor indulni fog minden játék?
-
re1212 #31282 Nekem is volt ilyen, kb 2 hete, én tápot lekapcsoltam és vártam vele kb 4-5 percet aztán jó volt. -
#31281 Ez érdekes, mert én egy sima space-t vagy entert nyomok és már ébred is. -
tompka #31280 A házon az a szép nagy bekapcsoló gomb -
#31279 Ebből az alvó üzemmódból a gépnek mire kéne reagálni hogy visszatérjen az életbe?? Mert tegnap este véletlen a leállítás helyett arra vittem széjjelnyomkodtam minden billenytüt mozgattam egeret de csak nem tért magához.