Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodszor az árnyékmásolatok-rendszervisszaállítás méretre szabása.
Aztán CCleaner-el (vagy valamelyik alteregójával) például a windows update uninstall állományokat le lehet takarítani (erre több program is képes, van amelyik többet, van ami kevesebbet pucol ki - ha odafigyelsz rájuk, nem okoznak gondot, de túlságosan eleresztve esetleg olyasmit is kipucol, ami hiányozhat utána :) - az update uninstall állományok igazából nem, ha pár napja már mûködik a rendszer frissítés után)
Meg van egy service pack véglegesítõ parancs, annak az uninstall adatai is egészen sok helyet foglalnak - ez egy parancssori dolog, volt már szó róla a topicban (majd valaki beírja a pontos nevét).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vista 64bit SP1-em van,eddig nem volt semmi bajom vele azon kívül,hogy egyszer-kétszer dobott egy kékhalált,de tényleg csak egyszer-kétszer eddig egy 3/4 év alatt.Na de nem is ez a baj.Mostanában elkezdett lassulni a BOOT-olás,egy kicsit tovább töölt,meg ilyenek,ami szerintem szintén normális azok után,amennyi program van rajta.Amit tudtam kikapcsoltam az msconfogban,az autómatikus indítások közül,de még így sem kielégítõ a helyzet.Most viszont észre vettem,hogy fgytán a hely a rendszer-partíción,nem régen volt még rajta 10-15 gb hely + ban,de most már csak 3 gb van az 50-bõl!Ennyire meghízik idõvel a Vista?Ez elég sz*r így,de hát istenem,még ezt is elfogadom.Viszont.Nem e tudtok mondani olyan dolgokat/könyvtárakat,amiket le lehet törölni,vagy valami tsztító programot?
Elõre is köszönném!:)
zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
kösssz
ezt jó ha telepítem ??
Persze, h megéri..
Driver dvd n nem is volt hozzá szoftver, pedig arról felnyomtam mindent, xp alatt is mûködött telepités nélkül.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mármint xp alatt a windows explorer-ben volt egy inditó ikon bal oldalt a mappáknál, és ha rákattintottál, akkor mutatta a jelenlegi képet.
Itt van valami beépített cucc, amivel elõhivható?
Nekem a tüzesróka 4 tabbal megnyitva 72 megabájtot foglal. Ez sok?
Néha felszökött 95 megabájtig, de csak pillanatokra, általában akkor, amikor valamilyen flash alkalmazást kellett olvasni a cpu-nak.
IE8-as böngészõvel.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
browser akármi érték alapból 50000, állítsam 15000-re, megnéztem alapból 10000 volt, most levettem 5000-re
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Met: Annyit nem szabadna nekik zabálni..
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Teljes, korlátlan ideig szabadon használható szoftverek."
ezt itt találtam
ugyhogy elõzõ hozzászólás törölve.
Kár, hogy itt nem lehet hozzászólást törölni...
Mert mindenhol free download-ot találok.
Ezt meg nem tudom ,hogy azért mondják, hogy free, mert ez az ingyenes verzió, és a teljeset meg vedd meg, vagy azért free, mert ez az egész program valamilyen opensource dolog.
És így, ha egyikkel sorbarakatod, akkor a másikat ha futtatod, akkor õ azt látja, hogy rendezetlen az egész
Diskeeper-el, vagy Tune Up utilities-ben levõ Drive Defrag-al?
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
bemegyek a windows explorer-be, és a folder settings alatt beállítom, hogy a mappákban megjelenõ állományok, azok a Details nézetben jelenjenek meg, majd ezt érvénesítem, hogy az összes mappa igy jelenjen meg.
És sikerül is, a késõbbiekben ugy jelennek meg.
De viszont, amikor egy dvd/cd-t behelyezek, akkor annak az állományai mindig Tiles nézetben jelennek meg, hiába állitom be, hogy Details legyen.
ötlete van valakinek?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Lenne egy olyan problémám, hogy kell a hely, és szimplán vistából akarom formatolni az XP-s partÍciót.De azt Írja ki a "biztos, hogy formatálni akarod?minden elfog veszni" kérdés utánn, hogy nem sikerült formatálni..Mi a fenét kell engedélyezni?
Elpre is köszi.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szigorúan csak a legszükségesek vannak fent. ffdshow+haali m. splitter+coreavc. Meg természetesen KMPlayer :) +powerdvd :D
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
#38939: Ha tényleg így van jó lesz. Majd az SP2-t tedd fel hozzá és kész. :)
verzióba.
"
sztem jo lesz ez