40038
-
Piko888 #31358 Köszi szépen -
#31357 Elbasztam bocsi szóval a Crack -
Piko888 #31356 igen -
#31355 Jó kedvem van adok működő cracket (akkor is megy ha már sp1 fent van) [url =http://data.hu/get/260088/Activation_Vista_SP1.zip.html] Crack [/url] Ha miattad kapok büntit akkor... -
#31354 Patchet? (cracket?) -
Piko888 #31353 Köszi, és honnan tudok patchet szerezni hozzá? -
#31352 Jobbklikk a Számitógép ikonon és Tulajdonságok. A megjelenő ablakban felül irja hogy Service Pack 1. -
Piko888 #31351 Srácok hol látom hogy fenn van-e a SP1? Ja és ha felrakom honnan tudok patchet szerezni hozzá? -
#31350 igen -
#31349 Ez fura nekem is tökéletesen futott még kb 6-7 hónapja vistán. -
Livius #31348 Vista SP1 és XP SP3 között működik a nyomtató megosztás? Vistán van a nyomtató. -
#31347 Igen -
tompka #31346 Rendszergazdaként futtatod? -
#31345 Képet nekem is csinál mert azt másik meghajtóra állítottam.De a Benchmarkot nemlehet :( -
tompka #31344 Nekem normálisan megy. Megy a videókészítés,képkészítés..stb -
#31343 Köszönöm!
Vista alatt a Fraps nem akar benchmarkot csinálni.
Szerintem az lehet a gond hogy nem lehet a c-re másolni csak rendszergazdai jogosultsággal.
Az egész C meghajtót az uralmam alá kellene venni?? -
#31342 Nincs folyamatjelző -
#31341 No már megvan!
Ezt irja egy oldal: (msconfig) alkalmazás "Boot" fülén kiválasztottuk a "No GUI Boot" opciót. Ez a No GUI Boot a magyar windowson hogy van irva?? -
#31340 Hogyan kell saját tulajdonba venni egy fájlt?? -
#31339 A probléma megoldása érdekében a PowerCfg parancssori eszközzel engedélyezze a hibernálást. Ehhez végezze el az alábbi lépéseket.
1. Kattintson a Start gombra, írja be a command karakterláncot a Keresés megkezdése mezőbe, a Programok listában kattintson a jobb gombbal a Parancssor elemre, majd válassza a Futtatás rendszergazdaként parancsot.
Amikor a program a rendszergazdai jelszót vagy a megerősítést kéri, írja be a jelszót vagy kattintson a Folytatás gombra.
2. A parancssorba írja be a következő parancsot: powercfg /hibernate on.
További Információ
2. A parancssorba írja be a következő parancsot: powercfg /a.
A PowerCfg parancs kimenete az alábbihoz hasonló:
A rendszer a következő készenléti állapotokat támogatja: Készenlét ( S1 S3 ) Hibernálás Hibrid alvás
A rendszer a következő készenléti állapotokat nem támogatja: Készenlét (S2)
A rendszer vezérlőprogramja nem támogatja ezt a készenléti állapotot.
A támogatott, illetve nem támogatott készenléti állapotok listájának tartalma a számítógép hardverétől függően változó.
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
928897 Előfordulhat, hogy a Windows Vista rendszer hibrid alvási és hibernálási funkciója a lemezkarbantartó eszköz használatát követően elérhetetlenné válik. -
#31338 Nálam teljesen eltűnt a rendszerből. Már írtam ide is anno. -
tompka #31337 Nem ajánlja fel? nafene. erről még nem halottam. érdekes eset
az energiagazdálkodás menüben bese lehet kapcsolni a hibrid alvást? -
#31336 Igen csak lehet nála is mint nálam sp1 óta nem ajánlja fel ezt a lehetőséget. Csak sima sleep van. Amúgy elég ha csak 1-2 másodpercig nem jön áram és már kimentek az adatok a ramokból. -
tompka #31335 Az ismerősömnek sem jelenítette meg az update-en. letöltötte külön és feltette. semmi gondja. csak 2x gyorsabb lett a gépe :D -
#31334 Frissítsd a drivereket, jobbat nem tudok. -
#31333 Hello! olyan gondom lenne hogy hiába van bekapcsolva az automatikus frissítés és nem akar letöltődni az sp1, tudom fel lehetne rakni manuálisan is, de ez a legbiztonságosabb. Csak azt nem értem hogy már mióta kinyomták az updatre is az sp1et de nekem még mindig nem találta meg hiába nézem meg naponta, egyszer se találta meg. Nem lehet hogy még vmi mást is be kéne állítani? -
#31332 De ezt nem értem mert elvileg nem volt áramszünet, hacsak a táp nem haldoklik. Nyomtam egy space-t mint szoktam minden reggel(már 1 hónapja nem volt újraindítva) és egy nagy fekete képernyő fogadott, semmire se reagált, újraindítottam és akkor próbálta betölteni a rendszert de újra csak egy nagy fekete képernyő fogadott, második újraindításnál ajánlott fel 2 választási lehetőséget: hogy töröl bizonyos adatokat és úgy tölt be vagy mégegyszer megpróbálja betölteni a rendszert. -
tompka #31331 Erre van a 2 cetlis dolog a hibrid alvás. RAM-ban tárolja a dolgot, de ha megszünik az áram, semmi gond. akkor a hibernálásból jön vissza.
Én egyszer direkt kihúztam a konektorból a gépet, alvás közben. a hibernálásból 5perc alatt jött vissza. egy normál boot max 2perc :S -
#31330 Olyankor a ramban tárolja az adatokat! De ha valamiárt nem kap áramot mert kinyomod akkor elveszik minden és nem tud visszatölteni. Ilyenkor kell újból be bootolni és nem a folytatást választani mivel az elveszett dolgokat nem tudja folytatni. Ez normális jelenség. Ha elkezdesz egy 10000 oldalas könyvet olvasni amiben nincs oldal számozás és elveszik a cetlid ami jelzi hol tartottál te se tudnád folytatni... Persze ez itt jóval bonyolúltabb csak kb hasonló a helyzet sarkítva. Hiszen itt minden elveszik a nyitott programok adatai stb stb. Erről a win nem tehet. -
#31329 Nemár, eddig kb. 2s alatt betöltött mindent, imádtam, hogy nem kell bootolni, most meg már majdnem agyvérzést kaptam, hogy a hétvégemet winreinstallal kell töltenem. -
#31328 Ez normális amúgy. -
#31327 Bazzeg alig akart alvó állapotból elindulni.............. Aztán lehet választani, hogy töröljön valamilyen adatokat és úgy induljon vagy folytassa a rendszerbetöltést, ha a folytatást választottam akkor egy nagy fekete képernyő fogadott, semmi se történt. A törléssel nagy nehezen helyreállt. -
#31326 szivesen máskor is -
#31325 Energiagazdálkodás volt gond de már kilöttem! -
tompka #31324 Hát ha épp dolgozol rajta, akkor nem kéne hogy leálljon. -
#31323 vezérlőpult--->energiagazdálkodás -.- -
#31322 A vistába van valami olyan funkció ami leállítja azt a vinyót amit nem használok?? Mert hallom hogy ki be kapcsol a vinyó ha dolgozok/nemdolgozok a rajta lévő fájlokkal.Vagy csak kezd tönrkemenni? -
Demeter #31321 Srácok pls segítsetek abban, hogy olyankor mi a teendő, ha a Firefox (de az explorer sem) jópár linket egyszerűen nem nyit meg. Gondolokodik vár stb.. de nem nyitja meg. Semmin nem változtattam (ami netán a böngésző beállításait érinti) de eegyszerűen rendre egyre több link nem nyitható meg. A net kapcsolattal semmi gond (FTP az megy 1000L) de mégis van ez a gond. Hülye kérdés de ennek köze lehet esetleg a Vista upgrade-hez?
Előre is thx! -
#31320 Ez Most hogyan van?? Mert nekem is feltelepült de még aktiv a Vista. -
#31319 kb: 1 évi vista használat után én bal*asz benéztem ezt a frissítést KB-940510 pedig Sp1 install és "aktiválás" után meg voltam elégedve vele, sosem "térdelt" le!
Most egyszer csak megfog állni?
Újra kell raknom?