Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én is fejet hajtottam nod elõtt és 7 hónapig ott csücsült a gépemen,de már repült is a francba.
mindenki isteníti, csak éppen nem tudja,hány worm csücsül a vinyóján,ami ugyan nem különösebben nem tesz kárt a rendszerben,de kiírtani képtelenség. aki nod-ot használ,pörgesse le a malware scanner-t,aztán majd kiderül miért is kapja a díjakat nod?
Ami pedig nevetséges, hogy az Avira meg is találta ezeket és ami a lényeg ki baxta õket.
Ennyit a nagy tudású nod-ról!
Még annyit,hogy mielõtt újra telepítettem a gépet,ezekkel próbáltam megtalálni: Spyware doctor,adaware,kaspersky (ez volt a legszarabb) panda,avg,asampoo antispyware,scan spyware,malware sanner ,avast.
A malwarescanner egybõl megtalálta,de törlés után újra ott voltak a kis férgek és a sok "szar" közül csak az avira tudta törölni.Gratulálok!
What about the forests?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A bizti központba van olyan hogy windows defender, az elegendõ védelmet nyújt a spyverek ellen vagy feltoljam az ad awaret? Meg hogy kell e tûzfal vagy elegendõ az ami van? Csak egy nod32õt tettem fel eddig vírusvédelemre.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\" örökké nem eshet.... \"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Thx!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Legalábbis az SP1 megjelenése után!
Lehet fura lesz a kérdésem de van "értelme" Vistára áttérni? Egy Ultimate-en gondolkodom csak nem tudom, hogy jól járnék e vele vagy sem. Eddíg XP-t használtam (mint gondolom jópáran) de hajt a kívácsiság, hogy kipróbáljam. Csak kérdés, hogy jól járok e vele vagy sem?!
Elõre is thx!
u.i.: ja amúgy van itt olyan a WoW alatt használja a Vistát??
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Feltételezem Vista, utorrent, NOD32 3.0.*** párost használtál...
A probléma a NOD32-vel van (mégpedig az ekrn.exe-vel), ami a folyamatos utorrent-es csomagok ellenõrzése miatt lebénítja a utorrent kivételével (akár max sebességgel is tölthetsz fel/le) a webes alkalmazásokat (IE, Ff, WLM ...). Ezt a cFosSpeed nevû programmal ellenõriztem! (egyébként is hasznos!!)
A megoldás:
NOD32-ben ütsz egy F5-öt (Advanced Setup), majd a Web access protection --> HTTP --> Web browsers --> itt keresd meg a utorrent-et és rakj egy piros x-et az elõtte lévõ négyzetbe (2x, vagy többször 😊 kattints!). Ha elsõre nem adna piros x-et, akkor: Add --> majd megkeresed a utorrent.exe-t és hozzáadod! Ekkor már mûködni fog!
Sok sikert! 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Hogy megéri-e átállni? Jó kérdés. Ha csak nem akarsz kifejezetten 64 bites programokat használni, akkor lehet, hogy egyelõre jobban jársz, ha maradsz a 32 bites verzió mellett, mivel esetleg lassulást tapasztalhatsz (mivel egy WoW64-nek nevezett rétegen keresztül kezeli a 32 bites programokat). Viszont ahogy olvasom, maga a 64 bites rendszer gyorsabb, mint a másik (saját ilyen irányú tapasztalat hiányában ezt sem megerõsíteni, sem megcáfolni nem tudom😊). Mindenesetre mielõtt a 64 bites verziót felraknád, mindenképp nézd meg, létezik-e minden eszközödhöz 64 bites Vista driver!
/*WTF?!*/
Egy külön Program Files (x86) mappát nyít neki és abba pakolja bele,szóval semmi értelme a 32-sel görcsölni már szvsz
What about the forests?
Jah és azért van nekem most is XP fönt mert nekem olyan csinált a VISTA, hogy a uTorrent ment hiba nélkül, de a böngészõ progikba nem jött be egy oldal se (mintha elment volna a net, de a torrent még is ment xD), csak újraindítás után... Egyébként másnál is hallottam errõl a problémáról...
Van valakinek erre megoldása?
Válaszokat elõre is köszi!!!
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore