Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nodban meg már csalódtam egyszer, azóta nem teszem fel...
http://flickr.com/photos/zolika90/
0x000000D1(0x9cc57AF0,0x0000001B,0x000000,0x9cc57AF0)
ATI radeon sapphire x1650pro 512Mb
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Elõzõ kérésedre visszatérve: Kerio (Sunbelt) Personal firewall programmal (XP-n) nekem csak problémám volt az utóbbi idõben, tudom, hogy nem ugyanaz a kettõ, de emiatt nem ajánlom... Egyébként ez a WinRoute tûzfal vállalati megoldás, nem?😊
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Az, hogy az Eset termékében van egy jó közepes spyware-írtó az nem jelenti, hogy nincs szükséged egy jobbra.
Ha pedig arra vonatkozott a kérdésed, hogy "összeakadnak-e" : nem.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
A Smart Securityt és a Spyware Doctort lehet használni egyszerre?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
nekem bevált... már egy éve az van rajta
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2. FS... Jó kérdés. Egyik ismerõsömnek egyik szintén AMD-s FS notebookja van (nem tudom, milyen típus, de Ati a VGA), s a WLAN-ját nem ismerte fel...
3. Elvileg meg tudod oldani, pl partitionmagic-kel.
4. Egy szimpla format ugyan nem fogja megoldani a dolgokat, de meg lehet oldani viszonylag egyszerûen.
/*WTF?!*/
2. Fujitsu Siemens Amilo La1703 a típus
3. Az XP már fenn van, de egyenlõre csak egy 160 gigás patríció van -> ezt a vista feltelepítésekor fel tudom osztani mondjuk két egyenlõ részre, vagy egy nagyobbra a vistának és egy kisebbre az xpnek?
4. és még egy kérdés: ha vmelyik rendszerrõl úgy döntenék hogy nem kell akkor egy patricióformázással elég megszabadulni tõle a másik rendszerben? (XP alatt formázom a vista patríciót és viszont)
2. Ez a notebookodtól függ, nekem speciel (HP NX7400) mindent felismert, bár a hangdrivert frissíteni kellett, hogy rendesen menjen a némító gomb
3. Természetesen egyszerre fent lehet a kettõ, csak külön particiókra telepítsd, s az XP-vel kezdd.
/*WTF?!*/
1. mennyire tudja kezelni az xp a duplamagos procikat (mert ugyebár az XPnek külön frissítés kellett)
2. laptopom van, az xp nem ismert fel minden tartozékot benne, a vistával ez változik, vagy le kell töltenem mindent megint?
3. mehet e együtt az xp és a vista (értsd: kiválaszthatom bootnál, hogy melyik rendszert akarom használni), vagy az egyiknek mindenképp mennie kell?
sorry a sok kérdésért, épp most dilemmázok az XP és a vista között mindkettõre hallottam prot és kontrát...
a #29199-es hsz írója szerint is nekem szólt,amire még válaszoltál is
na itt lezártam!
ON
What about the forests?
Dante: ez ugyan off, de sajnos nem minden 2 magos processzor 64 bites😞
/*WTF?!*/
Csak röhögök a sok majmon, aki egy valóban modern gépen, XP-t használ, mert a "VIsta szar". Annyi esze meg nincs, hogy az XP egy ötéves rendszer, ami nincs felkészitve a mai gépekre.
Persze, más kérdés, ha valami olyan cucc van a gépben, amihez nincs driver, és használnád egyébként.
Nem egy haver ledöbben; Te Vistát használsz? Az egy szar! Mikor visszakérdezek miért is? Csak makognak... Ott van pl a Crysis. Állitólag XP alatt gyorsabb. Érdekes, ha dx9 beálitásokon használom, alig van különbség sebességben, 1-2 FPS. A többi játéknál pedig tökmindegy, hogy 60, vagy 55 FPS-em van.
Minden másban pedig jobb. Szóval, Vista.
Nanis!
A #29160-ra azt írtad, hogy biztonsági cucc, amit ki lehet kapcsolni. Segítenél, és megmondanád, hol? Elõre is köszi!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ha lesz, akkor érdemes felrakni az XP helyett?
Én csak azért használok XP-t, mert a Vista kb 5-10 fps-sel megy a játékok alatt.
Töbsször volt már Vistám de mindig visszatértem az Xp-re
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elõbb valaki írta, hogy noddal kéne szerencsétlenkedni de nekem Panda volt rajta!
Nem tudom mire vered magad, hogy bárkirõl is véleményt alkoss, annélkül , hogy egyáltalán ismernéd.
Töbször nem írom le: A NOD-nak blokkolnia kellett volna. Nem járok warez oldalakra és olyan helyekre ,ami szinte "táptalaja" az efféle worm szarságoknak,.Leírtam, hogy ez miatt nálam most nem favorít.
Minek kell még ezen a témán "rágódni" ,és legfõképpen le balfaszozni.
Azt mondom ,ha vitázni akarsz velem,akkor írj privátba,mi a xarnak kell tele offolni ezt a topikot,ezzel ami nem is ide tartozik.
Balfék... A szónak több jelentése van ,talán 23 év tapasztalat áll mögötted , de sajnos ilyen "vén" fejjel biztosan nem tanultad még meg,hogy mekkora baromság bárkiról véleményt nyílvánítani,akit nem is ismersz.
Nem kell tovább rágódni a témán,mert én szinte lecseréltem az egész gépet 3 napja. A macbook-ra is van pénzem,ugyanis megdolgozom érte.
What about the forests?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
1. Innen, XP alól is el tudom indítani az installt, vagy DVDBootolás kell neki?
2. 160 gigás vinyóm van, egy patríció amin az xp van. az installer fel fogja nekem ajánlani új patríció létrehozását? és ha igen akkor mondjuk egy 90-100 giga bõven elég lesz neki ugye?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Abban igaza van, hogy sokkal de sokkal kevesebb kártevõ van Mac-re és Linuxra.Ráadásul neki csak munkára kell.Sztem így jó választás ha annyi pénze van, hogy vegyen egy Macet.
Az ismerõsöm már évek óta használja és sosem volt ilyen jellegû problémája,de mint írtam kimondottan munkára kell 😊
What about the forests?
A két kis féreggel nem tudott mit kezdeni, a neten utánna olvastam és fõleg e-mailen lehet "bekapni" õket és több leírás is volt hozzá, hogyan lehet(ne) eltávolítani, de olyan furfangos keresztcsatolásos vírusok ezek,hogy szinte "körbeölelik" a windows-t.
Na mindegy,egyelõre most nem a nod a favorít nálam.
A jövõ héten veszek egy macbook-ot, mert sok olyan fontos anyag van a gépemen,amit nem szeretném, ha egy worm miatt a kukában landolna.
ez az asztali PC meg megmarad "szórakozásnak" ,de már lassan a 3 terra vinyóm sem elég a wavoknak meg a minõségi dolby videóknak.<#zavart1>#zavart1>
What about the forests?
Én nagyon sokat játszok meg filmezek!Home Premium megfelelõ -e célokra tökéletesen?
Next PC upgrade: 2022
Amit leírtam az a véleményen és azt is leírtam, hogy meg voltam elégedve a nod-al, de nem kell isteníteni, mert az én szememben már egy nagy szar.
Pedig nem töltök és nem járkálok warez oldalakra a nod és a vistam is eredeti,de akkor is beszopta és ha beszopja,akkor már nem is tud vele mit kezdeni.
Ez az én saját véleményem,nem kell rá reagálni,ha neked jól müxik a nod és tiszta a géped ,akkor örülj neki vagy idáig mákod volt.
What about the forests?