40038
-
#31718 oksi köszi mindenkinek, akkor a cod 1-2 t sirathatom, ami nekem gond, de akkor azt majd bátyám xp s gépén tolom:D -
#31717 Meg biztonságosabb, hülye felhasználó ellen jobban védi magát stabilabb is mint a régi oprendszerek. Gyorsabb program indítások, nekem az indexelés is tetszik. -
#31716 Mindenből a legújabbat rakd fel (driver-ből pláne) és nem lesz gond. Régi játékokkat kikell próbálni, de lehetnek problémák velük. -
#31715 Szokásos windows minőség. :D Amúgy nem rossz, de pár szálékkal jobban terheli a géped mint az XP, régebbi játékoknál lehet esetleg probléma. Miben jó? Szebb mint az XP. :))
1 évnél régebbi cuccoknál lehet gond, de ott meg lehet azt csinálni, hogy XP kompatibilitási módban futtasd. -
#31714 Srácok előszor fogom telepíteni a napokban a win pistát, mik a tapasztalatok? van ami kínosan sz*r, vagy csak a szokásos windows minőség? xD meg mennyire régi játékok és programok nem futnak rajta? -
#31713 Ezt sose tudtam, hogyan tudok egy mappát lejelszavazni? -
tompka #31712 Nem akarom folytatni "azt a bizonyos ügyet", de az a sok milliárd piszkálja a csőröm. A lakosság pénzéből ment nem? Azaz bemegyek egy számtech boltba, veszek egy Vistát. Majd fizetés helyet mondom hogy már kilett fizetve -
#31711 Ja meg rávan köttve még egy házimozi erősítőre is, de ahhoz még nem jöttek meg a hangfalak. -
#31710 Egy Logitech Z5300-as 5.1-es hangfal szetten. -
#31709 Akkor az semmi. De 20k nekem sok egy ilyenre. :(
Amúgy min csiholod vele a hangot?
Egy min. 20k karira gáz lenne egy 5k hangszórót rárakni.
(Nem mintha az enyém ilyen lenne, nekem Philips A2.610 -em van, ami anno 40k volt, de most ennyiért biztos sokkal jobb van.) -
#31708 Ami az én dobozosomban volt, 1 matrica, egy alacsonyabb házakba való hátlap a hangkártyára, két kézikönyv és 1 vagy 2 cd. -
#31707 Király. :(
És csak annyi, hogy a papírdobozos drágább és nem is adnak hozzá semmit, csak a doboz miatt kerül többe?
20k-t meg nem adok egy rohadt hangkártyáért! -
#31706 Egyik dobozos a másik zacskós. Ja és az Xtreme audio-t nem ajánlanám, külön driverre van a többi X-fi kártyához képest és még ritkábban frissül. -
#31705 Amúgy mi a különbség az Creative SB X-Fi XtremeAudio (Box) és a Creative SB X-Fi XtremeAudio (OEM) között?
Meg úgy általában a sok X-FI között? -
#31704 A driver és az audio consol teszi a dolgát, egyébb szoftvert meg nem szoktam feltenni. Viszont tuti van még mint javítanni a driverben, a Creative-ot ismerve és elég ritkán add ki újabbat. -
#31703 Hú az a hangkarid vagy 15-20k, és ahhoz se jó a támogatás? -
#31702 Audigy2-re Vista alatt szerintem nincs, felejtős hangkártya támogatás szinte a nullával egyenlő. Nekem is Audigy2-öm volt, de a sok probléma miatt megszabadultam tőle és azóta X-fi-t használok, a támogatása jobb mint az Auidgy2-é, de messze nem tökéletes. -
#31701 Van már vistán olyan progi Audigy2 hangkarihoz, mint XP-n a Media Source Go! ?
Ahol a hangfalakon a hangerőt eloszthatom, állítgathatok EAX-ot egyebeket? -
#31700 Mondjuk inkább tényleg azokat kellett volna megdobálni akik ebből nagy pénzt kaptak zsebbe hogy ms legyen mindenhol.(Az ms tuti jól megágyazott nekik zöldhasúból hogy legyen csak megint leszerződve az állam. De hát őket nem divat bántani. A dobáló meg szimplán egy marha. Csak minket járatott le. Az igazi felelős meg röhög a markába. Éljen Mo! -
#31699 Inkább tojással dobáljon mint valami durvábbal(bevihetett volna köveket vagy fegyvert is). Egyébként szerintem figyelemfelkeltés volt a célja, ha csak bekiabált volna valamit akkor nem beszélnénk róla. Hogy máshol mit beszélnek nem érdekel, mert mindenki Linux vagy MS fejjel tud gondolkodni, hűen tükrözi, hogy semmit se tudunk a srácról, de már ő a "Linuxos". Az a baj, hogy az ilyen "racionális" vállalatok mielőtt kapnak pénzt adnak is a megfelelő embereknek. Egyébként úgy látszik nem eleget adtak mert már a Microsoft mellett Linuxot is lehet kérni megfelelő supporttal. -
#31698 De úgy látom, osztod a tojásdobáló véleményét. Na mégegyszer, Microsoft is racionális vállalat, mint mindenki más. Ha ő kapja a pénzt, akkor ő kapja a pénzt, én akkor sem őket hibáztatom, hanem azokat, akik beleegyeztek ebbe a dolgokba az ország részéről...
Egyébként ami megjelent SG-n cikk, benne lévő videó, lessetek rá pillantást a kommentekre... Kb. annyi köze van a témához, mint Ballmernek az ország eladósodásáról... -
#31697 Nem erről van szó, a te pénzedből, én pénzemből, Dano haverunk pénzéből, mindenki pénzéből adtunk az MS-nek arra amire nincs szükségünk, valaki számolgatott is prohardveren és valami horribilis összeg jött ki(egy emberre vagy 1 licencre lebontva?már nem emlékszem). Így kell takarékoskodni, bravo. Nekem MS-el semmi bajom, Ballmert viszont utálom, a nyilatkozatai miatt, de talán mostanság kicsit visszavett. -
#31696 Dobjad, max. visszaütök. Ugyanezt csinálta MS is, 25 milliárdot adott ki Magyarország lakossága(adófizető polgárok) olyan szoftverekre amit pár ezer ember használ és az se biztos, hogy amire használják nem lenne e elég az ingyenes megoldás. Gondolok itt az egyetemi gépek használatára.Net + office kombóra kell csak, nem DX10-re meg bit lockerre meg aerora... Azért nem MS-re haragszom(csak) mert ehhez kellettek az okos politikusaink is, elsősorban őket kéne hibáztatni, de tutira meg lettek kenve. Én is egyetemista vagyok, mégis teszek az egész campusos cuccra, mert félévenként igazolnom kéne a jogviszonyomat + Vista Business kulcsot adnak. -
#31695 Igen, azért van felháborodva, de azt tudnia kellene, hogy Microsoft, mint minden más vállalat racionális gondolkodású, így nem őket kellene hibáztatni. A fiatalember hazaszerető, de a látóköre nem tág. Én sem vagyok oda nagyon a Microsofté, de egyre kevesebbet hibáztatom. Az, hogy majd tönkre megy az X360-om, és nem tudom megjavítatni? Hát? Én akartam így. Vagy nem használok Windows Vistát, mert nem nyerte el a tetszésemet. Nem használok! De szerintem akkor is nagy megtiszteltetés volt Ballmer részéről, hogy meglátogatta a kis hazánkat, és tehetségeket vár közülünk. -
#31694 Ok akkor ha találkozok veled az utcán és nem tetszik a hajad színe, jól fejbe doblak egy tojással, remélem érted mire akarok célozni, kulturált véleménynyilvánítás is van a világon -
#31693 Nem tudom, hogy honnan veszitek azt, hogy Linux felhasználó? Vagy OS X? Esetleg egyik se? Lehet a Google bértojásdobálója? Ha valaki elolvasta a magyar állam és MS között létrejött szerződés anyagát(merthogy nyilvános) a tisztaszoftver keretében akkor tudja miért van felháborodva. -
Hiába na ez a "csőcselék szintű" cselekedet hűen tükrözi az anti MS és Linux fanok alacsony intelligencia szintjét -
#31691 Ez MO:D Mindenki fikázza az MS-t de érdekes módon senki sem lett pisztollyal fenyegetve hogy Windowst meg MSOFFICEt használjon. -
tompka #31690 Ez kötelező volt. Bill is kapott egy tortát. Steve tojást kapott. (utóhúsvét) :D -
#31689 Hülye lámák... Dobálják a tojást, akcentusa meg:D:D Nem hiszem hogy letett bármit az asztalra. Ez szégyen az országra és a Corvinusra nézve is. Arról nem is beszélve hogy a tojás milyen drága de azért sírnak hogy nincs pénz, de most már elmentem másfele bocsi:D -
#31688 ÁÁÁ ez isteni. :DDD -
#31687 Akit annyira érdekel ITT megnézheti. -
#31686 :D
Akkor volt egy kis meglepetésben része :))
Dobáló biztos valami Linuxos hallgató lehetet, vagy torrentező :D -
tompka #31685 Amúgy itt a cikk az esetrőlMegdobálták Steve Ballmer Microsoft-vezért
Bocs hogy linkelgetek, de hát mégiscsak Microsoft :) -
#31684 Yahoo?:) Én egy ideig megpróbáltam nem Google-t használni (volt egy idő, mikor átkozottul lassú volt), Live Search nem lenne rossz, csak ne akarjon az ember angol szövegek kívül mást keresni (magyarul UI egy katasztrófa) Yahoonál meg a találatokkal voltak problémák (+szintén UI, angol nyelvű keresésekre tervezték). -
tompka #31683 Bill Gatesék beszállnak a magyar oktatásba
Steve Ballmer a Parlamentben is volt :) -
tompka #31682 Még nincs :D (majd lesz) -
#31681 Nincs video arról amikor megdobálják tojással? -
tompka #31680 "Ballmer azt is elmondta, hogy ő és családja igazán lojális Microsoft-ügyfél. A szoftvervállalat számos termékét használják otthon, az Xbox 360-tól a a Windows Home Serveren át a Media Center PC-ig. „Illik mindenkinek a cége termékeit használni. A mienk egy Google nélküli háztartás, pedig ez nem kis kihívás a gyerekek számára a suliban” – mondta." -
#31679 Családja biztos nem internetezik :)