Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Vagy ha nincs ennyi rengeteg pénzed, MSDN -ben letöltöd.
De azért thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Downloading 1 update (66,9 MB total, 7% complete))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE
Most kéri, hogy aktiváljam, de az állt az NFO-ban, hogy nem kell.
Mivel kéne aktiválnom? <#help>#help>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Belinkelek két képet, az egyik Clear Typpal van, a másik simával.
Mindkettõ szöveg fel van nagyítva, így láthatod az elszinzõdést:
Sima:
Clear Type:

zavaró, hogy minden betû körvonalát átszínezi kicsit.
thank you for helping us help you help us all
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elõször is ami az XP telepítésénél is észrevettem lassú a reakcióidõ(régen nekem nem volt ilyen)egyes menüben telepítéskor(bootolo és utána bekéri az infókat:cdkey,vállalat név stb..) rettentõ sokat kell várni míg behoz egy új ablakot.
1.:fájlok másolása(azonnal kipipálja)
2.:fájlok kibontása(jól eltököl vele)
3.:összetevõk telepítése(azonnal pipa)
4.:frissítések telepítése(20sec után pipa)
Jön az újraindulás.
Ami nagyon feltûnt és amiért el kezdtem írni az hogy a boot-nál felajánl egy ilyet:
-Windows Vista
-Windows Rollback
Ha az elsõt választom:
5.:Telepítés befejezését elkezdi de váratlanul ujraindul
Ha másodikat akkor meg:"a telepítésben hiba történt.A telepítõ visszavonja a Windows által tett módosításokat"Szóval mar akkor tudja,hogy hiba volt nem kell még befejeznem se.
Bocsánat,hogy ennyit írtam és hogy ilyen vista fun vagyok ,de kiszeretném próbálni.<#wink>#wink>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Érdekes dolog történt:
DVD-t másoltam és 36%-nál megfagyott minden de a DVD-t másolta mert hallottam a meghajtón.Jó lemásolta 100%-nál kezdett éledezni addig egér meg semmi nem mozgott.Egyszer csak kiírta hogy Lentebb akarom e venni a Vista színeit egyszerûre(aerora gondolt sztem) hogyha megint ilyen rendszer lassulást tapasztalok?!<#wilting>#wilting>Jó rámentem az igenre le is vette az aerot azóta tökéletes minden.De nem értem miért csinálta!Miért "halt" meg a gép?5,0 pontot kaptam a vistatól a gépre!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vagy vhogy meg kellene oldanom, hogy ne kelljen hozza DVD lejátszó.
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
modem reset és jo
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni a már rutinos Vista felhasználóktól. Volna egy olyan kis gondom, hogy a minap váltottam xp-rõl vista-ra és a 10mbit-es sávszélességû internet kapcsaoltaom miután feltettem a vista-t leesett 1-2mbit-re. Gondolom biztos én vagyok a noob, és vmit rosszul állítottam be (bár fura lenne mert színte semmit sem állítottam az install után) ebbõl kifolyólag érdekelne, hogy mi lehet a gond a net kapcsolattal??!! A csajom gépén simán megy a 10mbit de nálam sajna nem. Amúgy Vista Ultimate van fenn.
Elõre is köszönöm!!!
Az új nem ment fel ellenben a 32bites java 6 update 1 igen, és most jól mûködik 😊
Furcsa, de a lényeg, hogy megy 😊
futtass le néhány memória meg ilyesmi tesztelõ programot, hogy azokkal nincs-e gond.