Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Campust (Tisztaszoftvert) most én hanyagolnám, lejárt a szerzõdés, megegyezés még nincs (remélem lesz).

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kirol
Megveszed 3000 ért Campusban és kész.
Vagy ha nincs ennyi rengeteg pénzed, MSDN -ben letöltöd.

Lehet fura lesz de miután feltettem az SP1-et már nem jelentkezik ez a "jelenség". Kikapcsolom úgy mara! 😄

De azért thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Bár az csak akkor jelentkezik, ha a modem még megy. így a pc észleli a lan komunikációt és ezért kapcsol vissza a gép.ilyenkor a modemet kell elsõre kikapcsolni, majd utánna a szgépet.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Nem tudom majd megnézem, és köszönöm.

Nincs engedélyezve a bios-ban a lan-ról való ébresztés? mert az csinál ilyet.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Srácok hülye kérdés tudom, de miért csinálja azt a Vista hogyha kikapcsolom a gépet, akkor pár másodpercre rá visszakapcsol???

Dzsini
pedig érdemes kipróbálni, tiszta, száraz, biztonságos érzés, 2 X360 játék árából bõven megvan egy OEM Home Premium, több meg otthonra nem kell.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gondolom, hogy gondolod, hogy nem erre gondoltam...<#kacsint>

Dzsini
eredeti szoftverkulccsal...

(Downloading 1 update (66,9 MB total, 7% complete))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

1 hónapka felraktam ezt a Vista release-t:
Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE

Most kéri, hogy aktiváljam, de az állt az NFO-ban, hogy nem kell.
Mivel kéne aktiválnom? <#help>

Srácok tudnátok segíteni, hogy miért nem mûkösik nálam teljes sávszélességgel a net Vista alatt? Csak mert míg xp-t használtam (tegnapelöttig) ment is rendesen 10mbit-el a net, de miután a minap felraktam egy 32bit-es Ultimate-t visszaesett majd a tizedére a sebesség. Vajon mi okozhatja ezt?? Nagyon megköszönném ha tudnátok tanácsot adni! Amúgy sem a modem sem pedig a router reset nem segített.

bon
Ne mond, hogy ezt látod normál méretben. Megnéztem egy CRT és TFT monditoron és valóban ha ekkorára nagyítom ki akkor színes de normál méretben nem lehet zavaaró. Megnéztem egy XP-t is ha ott is kinagyítod akkor se egységes fehér, hanem árnyalatos (árnyékos). De ezt a sokszínûséget okozhatja a betûtípus is. Mert ha jól emlékszem a Vista más betûtípust használ mint az xp.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Prince of Máté
De van, ez nem monitortól függ.
Belinkelek két képet, az egyik Clear Typpal van, a másik simával.
Mindkettõ szöveg fel van nagyítva, így láthatod az elszinzõdést:

Sima:

Clear Type:

Prince of Máté
Na megtaláltam, de kikapcsolva még csúnyább :o

bon
Update-en is megfog jelenni, de bõvebb info: link

bon
Hiba nálad van, az én általam használt gépeke ilyen probléma nincs. Egyébként: Vezérlõpult\Személyre szabás\ablak színe és megjelenése\hatások

Prince of Máté
Hogyan lehet kikapcsolni ezt a Clear Type betûtípust?
zavaró, hogy minden betû körvonalát átszínezi kicsit.

30Dani
Update-en is meg fog jelenni, mint Service Pack, vagy a folyamatos frissítések miatt fel sem ajánlja majd?

thank you for helping us help you help us all

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

bon
Majd kiderül ha megjelenik.

overlocker
Én nmrég felraktama warez RTM SP1 et az All language verziot most akkor érdemes madj a hivatalos all language frissitést is felrakni vagy ugyan aza két SP1 csak most lesz hivatalos???

Észrevettem vmit,ami lehet mond vmit a gondommal kapcsolatban.Szóval:
Elõször is ami az XP telepítésénél is észrevettem lassú a reakcióidõ(régen nekem nem volt ilyen)egyes menüben telepítéskor(bootolo és utána bekéri az infókat:cdkey,vállalat név stb..) rettentõ sokat kell várni míg behoz egy új ablakot.
1.:fájlok másolása(azonnal kipipálja)
2.:fájlok kibontása(jól eltököl vele)
3.:összetevõk telepítése(azonnal pipa)
4.:frissítések telepítése(20sec után pipa)
Jön az újraindulás.
Ami nagyon feltûnt és amiért el kezdtem írni az hogy a boot-nál felajánl egy ilyet:
-Windows Vista
-Windows Rollback
Ha az elsõt választom:
5.:Telepítés befejezését elkezdi de váratlanul ujraindul
Ha másodikat akkor meg:"a telepítésben hiba történt.A telepítõ visszavonja a Windows által tett módosításokat"Szóval mar akkor tudja,hogy hiba volt nem kell még befejeznem se.

Bocsánat,hogy ennyit írtam és hogy ilyen vista fun vagyok ,de kiszeretném próbálni.<#wink>
bon
Már csak a hivatalos magyar jöhetne

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

berczely
Hali!

Érdekes dolog történt:
DVD-t másoltam és 36%-nál megfagyott minden de a DVD-t másolta mert hallottam a meghajtón.Jó lemásolta 100%-nál kezdett éledezni addig egér meg semmi nem mozgott.Egyszer csak kiírta hogy Lentebb akarom e venni a Vista színeit egyszerûre(aerora gondolt sztem) hogyha megint ilyen rendszer lassulást tapasztalok?!<#wilting>Jó rámentem az igenre le is vette az aerot azóta tökéletes minden.De nem értem miért csinálta!Miért "halt" meg a gép?5,0 pontot kaptam a vistatól a gépre!

Jólvan veszek új Discket 😄
Zsoltika 007
Gondolkodj már...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Vagy ha csinálok egy új partíciót és rámásolom a telepítési fájlokat?
Vagy vhogy meg kellene oldanom, hogy ne kelljen hozza DVD lejátszó.
Virtuális meghajtóról be birok bootólni? :S
Brand

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Dante73
Sehonnan.

http://www.freetvmaci.info/

64 bites sp1 et honnan lehet leszedni magyar pistához?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

bon
Miért ne lenne?

urbijoe
most akkor lesz integrállt sp1-es vista?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
inditsd ujra a modemet ,nekem magátol néha visszaesik a sávszélesség és nekem xp-m van
modem reset és jo

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Üdv!

Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni a már rutinos Vista felhasználóktól. Volna egy olyan kis gondom, hogy a minap váltottam xp-rõl vista-ra és a 10mbit-es sávszélességû internet kapcsaoltaom miután feltettem a vista-t leesett 1-2mbit-re. Gondolom biztos én vagyok a noob, és vmit rosszul állítottam be (bár fura lenne mert színte semmit sem állítottam az install után) ebbõl kifolyólag érdekelne, hogy mi lehet a gond a net kapcsolattal??!! A csajom gépén simán megy a 10mbit de nálam sajna nem. Amúgy Vista Ultimate van fenn.

Elõre is köszönöm!!!

bon
Én igen, a régi eltávolítása közben nyomot egy resetet a gép (gratula Creative programozók), majd az újraindítás után gond nélkül feltelepült az új. 5.1-es hangzás rendben van, játékban még nem próbáltam ki.

Na az én problémám megoldódott (Vista 64bit és a java)...

Az új nem ment fel ellenben a 32bites java 6 update 1 igen, és most jól mûködik 😊

Furcsa, de a lényeg, hogy megy 😊

Akkor a DVD olvasó lesz az,mert azt nem vettem ezzel a gépemmel hanem régi gépbõl lett átrakva(3,5éves).Kipróbálom egy sima dvd olvasót belerakok az elég,nem nem kell hogy író is legyen?
Dzsini
Esetleg a DVD vagy a DVD olvasó lehet még hibás, ha letöltötted és kiírtad pl. MSDNAA-ról akkor szedd le újra, vagy cseréltesd ki (megpróbálhatod másik gépre feltenni kulcs nélkül), vagy próbáld meg egy másik olvasóval, lehet, hogy hibásan olvas valamit a korongról.

PCMark05 lefutva.Tökéletes eredmények!Nem Értem mit szarol ez a Vista
Haha.Már megvolt de ott is csak kötekedtek velem. 😞
MerlinW
Miért nem nyitsz neki egy topikot?<#idiota><#wilting>

[merlinw.org]

KB. 3hónapos a a gépem és az Xp telepítésével nincs gond.
Csonkítottam.Húzva nincs semmim mindennek nyomtam resetet (bios,vinyó)full formazas ujra de igy se akar.Sajna..
Dzsini
szedj ki minden mûködéshez nem feltétlenül szükséges kártyát (tv tuner, ilyesmi), ha húzva van a proci/ram vedd vissza alapfeszültségre és sebességre (akár egy picit lejjebb is), a Win install mindig nagyon érzékeny volt a húzott hardverre, hibázásra - menet közben már nem annyira.
futtass le néhány memória meg ilyesmi tesztelõ programot, hogy azokkal nincs-e gond.

Eredeti CD!Tök üres,mély particionálással.Tesóm gépére felment.
Dzsini
üres partícióra próbáltad telepíteni? DVD-rõl vagy image-rõl upgrade? eredeti vagy valami kiherélt változat? (Vlite, stb?)