40038
-
#31758 köszi otthon meglesem :) -
MasterJay #31757 warez?! -
#31756 Interneten vagy telefonon keresztül. -
#31755 Kártevők UAC-al is futnak, inkább arra jó, hogy Mariska néni ne töröljön/állítson el olyat ami hazavágja a rendszert. -
MasterJay #31754 Sziasztok!
Hogyan lehet aktiválni egy vistát ha már lejárt a 30napos probaidő. -
#31753 Én most jelen pillanatban wlanon keresztül xp-n értem el a vistás gépem. Fordítva is megy. Annyit kell csinálni hogy lejjebb veszed a szigorítást a vistában hogy ne csak a vista hanem az xp régebbi remote desktop modulját is elfogadja. Allow computer with any version of remote desktop vagy vmi ilyesmi kell (középső lehetőség). És akkor menni fog. -
#31752 Egyébként az UAC zavaró dolog, vagy 2 napig....
Ha véletlen XP elé keveredek, már hiányzik... Sokkal jobb megszokni, mint kikapcsolni. Nem véletlen tették bele. -
#31751 Jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként ez beszokot válni. -
Probatbicol #31750 Biztonságosabbá akarták tenni a rendszert, mert az xp-t sokan azért kritizálták mert mindenki adminisztrátori jogokkal rendelkezett, így a kártékony programok is könnyebben garázdálkodhattak.
Egyébként el lehet érni az adminisztrátor accountot, de csak óvatosan mert könnyen kizárhatod magad teljesen a vistából. Itt a link hogyan kell. -
sakal6 #31749 de ezt miért nem engedi a vista? -
#31748 :D De nem lehetsz. -
sakal6 #31747 de pont az hogy én teljesjogú akarok lenni -
#31746 De nem vagy teljes jogú rendszergazda. Kikapcsolása nem ajánlott. Ha az UAC kikapcsolására gondolsz akkor itt teheted meg: futtatásba beírod, hogy msconfig majd az eszközök fülön az UAC letiltása. -
sakal6 #31745 hello. valaki megmondaná hogy a vistába ki lehet e kapcsolni azt a rendszergazdai dolgot hogy ne írja ki néhány programnál hogy önnek ehez rendszergazdai jogosultságra van szüksége. pedig én vagyok az egyetlen felhasználó a számitógépen. és ha ki lehet akkor hogyan? -
#31744 halisztok! a Távoli asztal kapcsolat ugyan úgy müxik mint xp-ben? nekem ultimate van és enyémröl elérem a belső hálózatban lévőt de forditva nem, azon xp prof van. Távolirol meg majd portforwardal fogom -
#31743 Nincs tuningolva a géped? Proci vagy VGA húzásra gondolok elsősorban. Eddigi tapasztalataim szerint az XP kevésbé reklamál ha húzva van a gép(persze reális határok között). -
#31742 Ez az inkompatibilis dolog nagy faszság. Nekem az update még sohasem ajánlotta fel, mégis mindig felraktam az SP1et és soha semmi gond nem volt vele. -
#31741 Csak akkor a nem talál inkompatibilis cuccot a gépen. Egyébként ott kell lennie a windows update frissítések listájában. -
Rainbow15 #31740 Igen, minden fontos program a legfrissebb. (de a vista tört)
A windows upd, és az SP1 nincs még meg. Sp1 et meg majd lefogja szedni a w. updatevel, ugye? -
#31739 Próbáld meg kompatibilis módban. Az instabilitás meg csak nállad van, nem szokása lefagynia a Vista-nak. a Legfrissebb driverek vannak fent? -
Rainbow15 #31738 Helló
Felraktam a Vistát. Még most tölti az updateket. Elég instabil, többször resetelni kellett. A problémám: trackmania nations forever-t szeretném telepíteni, de elindítom, felvillan a telepítő, és eltűnik, és ennyi. Ha pedig rendszergazdaként futtatom, akkor resetelhetek... -
#31737 futtatásba beírod, hogy msconfig majd az eszközök fülön az UAC letiltása, de a kikapcsolása nem ajánlott. -
#31736 Nekem cska a rendszervinyó van kétfelé (320 SATA), 40+280, a másik 160as az egyben van, és ha tennék be még vinyót mellé az is egyben lenne. -
#31735 Nem, max telefonon kell aktiválni. -
#31734 cs all!
biztos sokan kérdezték már, de nekem is megkell kérdeznem.. hoan lehet kikapcsolni azt hogy rákérdezzen minden sz*rra? pl ha rákattintok valamire h inditsa el akkor mindig reklamál hogy folytatom e, meg ijenek. ezeket akarom kilőni plz help -
Egedke #31733 Sziasztok!
Én a campus program kereteiben kaptam a Windows csomagot, s a Vista automatikusan aktivála magát. Nos akkor én ujratelepíthetem a Vista-t, és nem érvénytelenítődik a kulcs? Mert már halottam valami ilyesmiről. -
tompka #31732 Akkor majd szétszedem -
#31731 Tapasztalataim alapján nem ajánlott, de te tudod. Nekem a 160gb-os 3-ba van vágva 40, 110, 10 a 320gb-os winyom (amit adatárolásra használok)meg szintén 3-ba. Van még még egy 40gb-os winyom rack-ban az egyben van. -
tompka #31730 Nekem a 250GB-os vinyó egyben van. 1partíció van -
tompka #31729
ez mi? 2napja jön be állandóan, ha belépek a fiókomba -
#31728 oks köszi akkor ha megjött a gép, még visszatérek:D -
#31727 Mi van ha valami miatt elszáll a partíciód, veszik minden. Viszont több partíciónál kisebb a veszteség ha véletlenül elszállna. Elszálláson értek pl: meghibásodást, vírust. -
#31726 Ha majd új wint kell raknod és le kell formáznod a vinyót, milyen jól jönne egy D partíció ahova átrakhatnád a mentéseidet, képeidet, zenéket stb.
Persze nagyon kezdőknek inkább 1 partíció az ajánlott mert belekeverednek, meg úgysem használják a 2.-at. ( C: 98% D: 1% :Ð )
-
#31725 adatvesztés esetén rengeteg pusztul együtt, nehéz biztonsági mentést csinálni. válassz le 40 gigát rendszernek, az elég. -
#31724 mit jelent hogy nem biztonságos? -
#31723 Viszont nem biztonságos ekkora méretnél az egy partició. -
#31722 Persze! Csak reinstallnál nehézkes lesz majd az élet. -
#31721 amúgy a vistát simán fellőhetem 500GB os partícióra ugye? nem akarok 2 -3 partíciót azt utálom:D -
#31720 cod2-nél nálam bazz bugos, lehet patchelnem kellene, mert mikor van a kiképzésnél krumplikat kell dobálni ablakokba és nem érzékeli :D szal ott villog továbbra is, azt ujra elinditom a gémet akkor 3bol 2 sikerül de akkor sem tok tovább menni -
#31719 Nálam COD2 vígan szalad rajta, minden állítgatás nélkül.
Mondjuk 1.3 patch rajta van, de anélkül nem is próbáltam.