40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Zsoltika 007
    Miért? Mit használnak? Live search egy szégyen. Majd ha csinálnak jobbat akkor én se használom. :) De jelen állás szerint a google a legjobb.
  • tompka
    Steve Ballmer Budapesten
    A családja sosem használja a Google-t.
  • ágybanalvó
    hat egy iso fajlt irtam ki, mar asszem vagy 3-szor, legutobb 2x-es sebesseggel, de nem akar mukodni. en neroval probaltam megirni, most nem tudom hogy ez e a baj vagy mar rossz az ujrairhato dvd-m.
  • tompka
    Akkor sztem csak egy újratelepítés segít
  • bon
    Meglehet probálni még egy korábbi mentés visszaállítását a telepítő lemez segítéségvel, vagy marad az újratelepítés.
  • jozzy
    abban is újraindul
  • tompka
    Utánna írta, hogy próbáld meg csökkentett módban leszedni
  • jozzy
    kösz az igen értelmes hozzászólást.
  • bon
    Szerintem csináld azt, hogy az eredeti-vel megegyező méretű particióra átrakod a rendszert, majd utolag átméretezed nagyobbra, ez új winyó (ha még üres) esetén könnyen és gyorsan kivitelezhető.
  • TomBond
    Köszi! A "Partició piszkálgatás"-t csak azért írtam bele, mert valahol azt olvastam hogy csak azonos méretűre lehet költöztetni. Ez akkor ezek szerint nem igaz.
  • bon
    Partició piszkálgatás: Paragon Particion Manager vagy Norton Particion Magic. Adatok átköltöztetése: Norton vagy Symantec Ghost de a Acronis True Image Home Edition is jó a célra.
  • TomBond
    vettem egy WD 320 GB satás hdd-t, és szeretném a "régi" samsung vinyómról átköltöztetni a rendszert. Mindkét vinyó SATA-s. Milyen programmal lehet ezt megcsinálni. Ha már több a hely akkor a rendszerpartíciót is növelni szeretném.
  • bon
    Eltávolítást érdemes megpróbálni csökkentett módban.
  • bon
    Ne rakd fel.
  • jozzy
    Hello!Segítséget szeretnék.Felraktam grub-os crackot és mindig újraindul a sp1es vista .Tudtok valami megoldást?
  • bon
    Feltételezem akkor a lemez nem bootolhatóan lett megírva, vagy már az image se volt az.
  • ágybanalvó
    szevasztok!
    az lenne a kerdesem, hogy mit kell csinalnom a geppel ahhoz hogy bebootolja a dvd-rol a vistat? biosba mar beallitottam hogy elsodlegesen cd/dvd-rol bootoljon, de mikor ujrainditom a gepet nem jon elo az hogy nyomjak meg egy gombot.
  • Narxis
    Nem.
  • strebacom
    Hali!!
    Tcpip patchet Sp1-es 64 bites vistához tudtok....???
    Köszi!!
  • tompka
    Még egér sincs, nemhogy driver. A dobozon lévő cím meg nem jó
  • bon
    Egy próbát megér, a gyártó oldalán nincs driver?
  • NEXT LP
    Egyszer készítek screenshotokat, de most nem ér rá senki, én meg nem tudom használni a billentyűt...
  • NEXT LP
    800x600 alatt is szép, de 1024x768 alat közepes grafikával ugyanúgy nem akad be.
  • Narxis
    800x600? Akkor már inkább Doom2-zök egyet ha egyáltalán elindul Vista alatt. :D
  • NEXT LP
    Hehe, nekem a Crysis 800x600-on magas felbontáson egyáltalán nem szaggat (Vista alatt) :P
    Bár az én gépem: Asus M2N-E, AMD64 6400+, NVIDIA Geforce 8600 GT 512Mb PCI-E, 2Gb RAM, meg két vinyó három partícióra osztva (összesen): egy 80Gb-s, egy 160Gb-s és egy 110Gb-s, plusz egy 300Gb-s rack :D
  • strebacom
    Tcpip patchet Sp1-es 64 bites vistához tudtok....???
    Köszi!!
  • grebber
    Igen erre gondoltam de ha nincs hát nincs :D
  • tompka
    Samsung egérhez nem lehet vhonnan drivert keresni? Van egy amit adtak hozzá, de az XP-s. Felmegy vistára?
  • Dzsini
    gondolom, hogy az alt+tab-ra az működjön, de azt nem lehet szerintem, a flip3d egy külön "alkalmazás". (Vista Basic alatt nincs is :) )
  • tompka
    Amúgy elég egy Win+Tab is. Csak akkor nem marad meg.
    Mit értesz az alatt hogy állandó?
  • bon
    Elég csak a win+tab. Egyébként nem lehet állandóvá tenni, de a tálcán is van rá gomb. De az egeremen is van rá funkció gomb (Logitech MX 510)
  • grebber
    Ctrl+Win+Tab már megvan.De ezt nem lehet állandóvá tenni valahogy??
  • grebber
    3D-s ablakváltást mivel lehet előcsalni?
  • Piko888
    Ne felejtsd el hozzászámolni a vga memóriáját is.
  • gypeti
    Sziasztok
    Lenne két kérdésem. Az eggyik hogy hogyan lehet a Kedven hivatkozások helyére betenni azt ami ami az xp-nél volt, és felül nem lehet a parancssort szerkeszteni, pl betenni a másolás gombot?
    Üdv.: Peti
  • djrobaa
    Sziasztok. Van egy kis problémám. VAn 4GB ram a gépemben, de viszont a Vista csak 3GBot lát. Eddig jóvolt, de muszályvolt csinálom egy CMOS Cleart és most csak 3069MB ramot lát. Everest szerint benne van a 4giga. Igaz 32bites rendszer van fenn, de akkor is látnia kéne minimum 3.5Gigát. Mert eddig látta. Milehet a baj?
  • bon
    A szoftver és driver telepítése alatt kivan húzva a kamera a gépből? Mert ha nem akkor húzd ki.
  • tompka
    Nekem meg az 1000-es tipusnál kékhalál van. Ez van. a microsoft jelenleg nem tud drivert csinálni
  • Amex
    nem. a camera vistas driveret tettem fel
    1.4 es versio
  • arankamama
    Ezt telepítetted fel? (vista driver)