Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kerdesem a kovetkezo lenne. Vettem egy DELL desktop-ot WIN VISTA HOME PREMIUM 32BIT X86-os op-renszerrel. Adtak hozza egy reinstall dvd-t es azt szeretnem megkerdezni, hogy ezt a Vistat fel tudom-e telepiteni egy masik gepre ugy, hogy mukodjon is rendesen es ha igen, akkor hogyan?
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
másik ötlet, hogy az adatcsatlakozó nincs tökéletesen a helyén, egy igazítást megér az is
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy ON is legyek: pénteken vettem új HDD-t a notebookba, s felraktam rá a Vistát. Aztán tegnap reggel mikor bekapcsoltam nem volt hajlandó bebootolni (registryvel volt valami gondja), javítás után még annyira sem ment ("A Disk Read Error Occured. Press CTRL+ALT+DEL to restart" hibaüzenet)->reinstall#2. Ma reggel mikor bekapcsoltam, megint az elsõ hibába ütköztem, de most a repair sikerrel járt... Szerintetek HDD hibán kívül mi okozhatja ezt? Lefuttattam 3 lemez ellenõrzést (1-et a notebook BIOSából, chkdsk, HD Tune lassú scan), egyik sem talált semmit (SMART is probléma mentes), persze ettõl még lehet a merevlemez rossz, annál is inkább, hogy elõzõ HDD-vel tökéletesen stabil volt a gép...
/*WTF?!*/
What about the forests?
aztán kiderült, hogy a dvd író a szar és az kevert be vmit
vettem másik írót és azóta ok
GOOBY, pls
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A program helyes mûködése hiba miatt megszakadt. A Windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt ha megoldást talál a problémára.
Légyszi sos mi lehet a baj, és mit csináljak? Bocs az esetleges íráshibákért, de elvan törve a kezem.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Ha nem találod akkor jelezd, feltöltöm újra.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Barátnak most tetük fel a Vistát, de a hanggal probléma van. Asus P5ND2 SE alaplapja van, Soundmax integrált hangkártyával. Asus oldalról letöltöttük a Vista drivert, de mégsincs 5.1 . Milyen megoldás létezik?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
egyszer majd csak ide ér ,vagy nem 😄D
What about the forests?
ha itt lácc vmi furcsát, pl nem egy te által telepített program, akkor vedd ki a pipát, majd restart.
\" örökké nem eshet.... \"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://goo.gl/gd6Zi5
Törlöd az exe fájlját! de elõtte a taskmgr-ben ki kell lõni, mert lehet hogy fut.
\" örökké nem eshet.... \"
Indítás után lépjünk a System Bootloader részbe. Jelöljük ki a következõket: Windows Vista Bootloader és All Drives. Kattintsunk az Install Bootloader gombra. Ettõl a perctõl helyreállt a Vista betöltõje, ám jelenleg még nem tud az XP-rõl. Használjuk a Diagnostics menü, Run Diagnostics menüpontját, hogy a program átfésülje a gépünket operációs rendszer után kutatva. Mikor kész, átirányít minket a Manage OS Entries oldalára, ahol a Rename OS Entry részen belül nevet is adhatunk az újonnan megtalált rendszerünknek. Pl.: Windows XP.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"-Ha újratelepítitek a Windows XP -t amikor a Windows Vista már fentvan a gépen, akkor eltûnik a boot menü, és a VistaBootPro sem látja az oprendszereket. Ilyenkor a Vista lemezérõl bootolni kell, és megkell keresni a helyreállítás opciót, és Boot helyreállítása (nem tudom magyar Vista-n hogy van írva) "
Erre régebben mintha lett volna egy másik megoldás is.
Valaki tudna segíteni?
Minden ablakban alapesetben látható egy ilyen sáv. Véletlenül bezártam. Hol lehet vissza megnyitni? nem találom sehol. :S
"A köteten (ADAT (E😊) csak 0% szabad lemezterület áll a Lemeztöredezettség-mentesítõ rendelkezésére. A hatékony futáshoz a Lemeztöredezettség-mentesítõnek legalább 15% használható szabad lemezterület kell. A mûvelet megfelelõ befejezéséhez
nincs elég hely. Töröljön néhány fájlt a merevlemezen, majd próbálja újra." Ezek szerint a C:-n nincs mit mentesíteni.
egy kimásolt info
Fájl töredezettsége
Fájl töredezettsége százalékban = 1 %
Áthelyezhetõ fájlok összesen = 87,117
Átlagos fájlméret = 219 KB
Összes töredezett fájl = 130
Összes töredékek száma = 348
Töredékek átlagos száma fájlonként = 1.00
Nem áthelyezhetõ fájlok összesen = 63
Vagy az is lehet hogy ezen nincs mit mentesíteni, mert "jó" állapotban van? azt hogy ajánlatos a mentesítés, úgy írta ki, hogy mind3 meghajtót elemezte.
ezt egyszer fél óráig vártam végig de nem történt semmi.
Olyan problémám lenne, hogy amikor megpróbálom felrakni a Visual C++ 2005 Redistributable programot akkor az ki ír egy 1935 ös nevû hibakódot. Már próbáltam a 2008 as verziót is, de az sem megy. Próbáltam pár módszert amit google-n találtam, meg az MS oldalán, de egyik sem segített. Valakinek volt ilyen problémája? Vagy format c: ? <#nemtudom>#nemtudom>
PS3 ID: SDani456
Ja izé. Hány %-ig tud mûködni? Xp-n 15% alatt nem ment. Most szabad hely %-ban 9!
(amúgy ha nem kapcsoltad ki az automata defragot, akkor a gép üres idejében automatikusan csinálja - például amíg alszol és megy a gép)