40038
-
#32318 SP1 felrakása után 10-ből 9 alkalommal, ha lecsukom a notebookot, és mondjuk fél óra múlva kinyitom, akkor nem ébred fel, csak bekapcs gombal lehet (újra)indítani, ekkor boot közben megjegyzi hogy nem jól lett leállítva a gép?
Tudtok rá valamit mondani? -
#32317 Sziasztok ! pls help... Vmiért nem akar működni a mikrofonom, bedugom és nem is ismeri fel meg semmi, nem is ad jelet... Hangkártya: Creative Sound Blaster Audigy ... 5let? -
Solt #32316 No igen, nekem is elindul még 950mhz-en is, de akkor már hibázik... anno még XP-n teszteltem...
Hogy legyen egy kis témába illő hsz is, féltem Vistától, mert elég rossz híre van, de most, hogy kipróbáltam, egyáltalán nem igazolta eddig a rossz hírét. Nem bántam meg a váltást... sőt... -
#32315 Hasznaltam GEIL ULTRA-t 800MHz-en 4-4-4-12 is tud fesz. emeles nelkul. Amugy az en lapomban 2.1V eleg volt neki ha magasabb orajelen ment bar szerintem az 1066 az sok neki.
Na mindegy ez nem egy hardwer topik. Nekem valamiert nem szereti az OCZ RAM-at. Mit lehet tenni . Azert ha kesobb valakinek ilyen problemaja lesz akkor tudja mi is okozza. -
Solt #32314 A corsair megy 800mhz-n 5-5-5-15-ön. A P5B alaplap miatt nem bírom feljebb húzni őket, mert tuning alatt a Geil-nek kéne a 2.3V, de az alaplap csak 2.1-et enged! :( -
#32313 Es az hogy oldottad meg hogy a 800 GEIL 1066-on porogjon ??? ( Ugyan olyan idozitessel mint a Corsair )
Vagy a Corsair megy 800MHz ??? -
Solt #32312 Ehhez cak annyit, hogy akkor én szerencsés kivétel vagyok. Vista Home Premium 64 bit. 2x1GB Geil ultra 800mhz + 2x1GB Corsair Dominator 1066 mhz + E6300 tuningolva, és gyönyörűen dolgoznak együtt... -
#32311 Jaja, Virtual PC-é a jövő. -
#32310 Ez igy mind igaz. Mit csinalsz ha alaplapot veszel ...... A mar meglevo memoriahoz valasztasz alaplapot
Olvashato hogy szinte minden gyarto alaplapjanal felepett ez a gond .... ami nem kimondottan hardver problema mert ugyan abbol a memoriabol kevesebb ( 2GB ) vagy tobb (5GB+ ) v. a modul meretek varialasaval problema nelkul mukodik. -
#32309 Szerintem még memória vásárlás előtt érdemes az alaplap kézikönyvében leírt tipusokhoz és márkákhoz ragaszkodni. Vagy a gyártó oldalán utánnanézni és az alaplappal tesztelt márkájú is tipusú ramot beszerezni. Az Asus-nál van ilyen lehetőség, én is így vettem a ram-om. -
#32308 Persze, én is jobban szeretem és támogatom azt a módszert, hogy 1 gép 1 oprendszer. Ha annyir kell még egy másik oprendszer arra ott van pl. a Microsoft Virtual PC vagy Server. -
#32307 Szerintem hasonló történhetett. A Linux feltelepítése után felülírta a Vista egyik rendszerfájlját(bootloadert?) így nem tudta elindítani. Mindenesetre szerintem jobb lenne ha egyrendszer lenne egy gépen. -
#32306 En Pl. nem tunigolom ... OCZ REAPER HPC 1066MHz.
VISTA alatt a Phenom huzhatatlan
Itt van nalam 8GB belolle kiprobalasra , es az tortent ami le van irva.
info
itt is. -
#32305 GeIL-nél is problémázik? jaj nekem. -
#32304 Nem kell tuningolni sé nincs gond. Inkább megfelelő sebességű ram-ot kell venni. Nekem semmi gondom sincs.
-
#32303 Csak hogy senkit ne erjen meglepetes ha VISTA-ra valt.
( lehet volt mar szo rola , azert egy miset meger )
4GB ( 4 X 1GB ) problema VISTA alatt.
Ez sajnos igaz mert tapasztalatam. Amik ki lettek probalva es stabilan mukodtek 64bit alatt ( 32bit-nel fen all ugyan ez a problema kulfoldi oldalakrol )Nagyreszt tunning RAM-nal OCZ , GEIL stb.
2 x 2GB ; 2 X 1GB ; 3 X 1GB ; 4 X 1GB;
2 X 2GB + 1GB ; 2 X 2GB + 2 X 1GB ; 4 X 2GB
ASUS , ABIT , MSI lapoknal egyarant ... bar az infok alapjan ezt a VISTA generalja.
A megjeleno hibauzenetek: " BLUE SCREEN"
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ; PFN_LIST_CORRUPT
Remelem hogy egy kicsit segitettem. -
#32302 Ez nem érintette pyropyropyro007-et.
-
#32301 Összeakadhat a Linux és a Vista SP1 -
#32300 A Linux rendszertöltője a Grub gyakran műveli hogy a másik operációs rendszer indítási értékeit rosszul állítja be. Ez a leírás talán segít a beállításban. A lényeg, hogy ha nem indul a wined akkor a "Ha így nem menne, akkor a Windowsokra vonatkozó szakaszokat, módosítsd így:" utáni részt tanulmányozd, és ezek alapján szerkeszd át a menu.lst fájlt.
Hogy ez miért van nem tudom a "guruk" biztos kielégítő magyarázatot tudnak adni rá, amiből kiderül hogy nem is a linux a hibás. -
#32299 Feltételezem a linux saját boot menüt akart csinálni és ne sikerült neki a Vista meg zokon vette. -
pyropyropyro007 #32298 Köszönöm szépen a segítséget, sikerült visszahoznom a vistát.
A vistaboot program után, a vista telepítő megtalálta a vinyón lévő vista partícióját és a javítás sikeres lett.
Amugy ötletek nincsenek hogy a Linux miért cseszhette szét az egész rendszert ? -
Funnay #32297 Hali. Megtudná valaki mondani, hogy a gép bekapcsolásakor azt hogy lehet kikapcsolni, hogy felajánlja, melyik op rendszert akarom indítani? Ottvan a régi, amit ha akarok else indít, szóval semmi értelme. -
#32296 Sziasztok ! Valaki tudna nékem segíteni privátban mezei Vista-m "aktiválásában" ? Előre is thx -
Bagoly81 #32295 nem, fenn van a legfrisseb meg valamia aclemy , nemtudom mi az de feltettem :D
nemelég az alap driver mert a consolban nincsenek azok a támogatások ami a conzolba igen. + had lássak valami csicsát is enyi pénzért:D -
#32294 Én csak az alap drivert szoktam feltenni ami egyedül az audio consolt rakja be a vézérlőpultba.
egyébként a legfrissebb drivert akarod feltenni ami a Creative oldalán van fent? -
Bagoly81 #32293 probáltam nemjó. creative x-fi extrame fataliti pro. és a volume panel kér engedélyt inditásra mindig -
#32292 keress egy újabb drivert vagy próbáld meg újra feltelepíteni rendszergazdai jogosultsággal (jobbgomb - futtatás adminként) -
#32291 Ha LCK linkje se segít akkor szerintem halott. -
pyropyropyro007 #32290 nemet nyomtam, majd újraindítás és nem kérdez semmit hanem indul az xp alapból :(
Ezeke szerint halott ? :( -
Bagoly81 #32289 a hangkártyám vezérlő panelje minden indtásnál elindul, de a wista minden inditás elött engedélyezteti, nemlehet euzt kihagyni? vagy előre fixre engedélyezni a progit? -
#32288 Ezt nézegetted már ? -
#32287 Nemet és szerintem ettől még mennie kellene. -
pyropyropyro007 #32286 Ezt az üzenetet dobta ki és még nem nyomtam neki semmit se.
Ettől még mennie kellene?
Yes vagy no-t nyomjak neki ? -
#32285 A /timeout 30 paranncs nem tetszik a Vistabootpro-nak. Megtekinthető az Eseménynaplóban. Megy a Vista vagy nem? -
pyropyropyro007 #32284 [IMG][/IMG]Idáig sikerült eljutnom.
Ez mit jelent és mit tegyek?
Ha ez megvan akkor már j ó? -
#32283 Előfordulhat, igazából már 3 rendszer volt a gépeden, én a 2-őt se szeretem. -
#32282 A BCD az a Vista boot progija és a kép alapján sérül vagy hiányzik egy fájl. AMit még kipróbálhatsz jobb ötletem nincs: link -
pyropyropyro007 #32281 Értem, azért kössz
Amugy szerintetek nem megy együtt a linux meg a vista?
Vagy mi a bánat történhetett vele ? :S -
#32280 Szerintem erre már keresztet vethetsz. -
pyropyropyro007 #32279 [IMG][/IMG]
ezt írja ki ha indítom a vistaboot progit.
Mi a gondja? mit tegyek?
tök szűz windows xp van most fennt.