40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • [HUN]FaTaL
    Hát mivel nálam procilimit van, ma visszaraktam az XP-t és ahogy nézem semmivel nem gyorsabb mint a Vista volt, úgyhogy majd pakolom is vissza:D
  • Solt
    Már amelyik, nálam pl gyorsult az ArmA... :)
  • [HUN]FaTaL
    1. Kutyát nem érdekli a Crysis
    2. Eddig is tudtuk hogy a játékok gyorsabbak XP-n nem igazán mondtál újat:D
  • Narxis
  • bon
    Nálam ezen szempont a nem mérvadó.
  • Narxis
    Így van.
  • Dzsini
    kétségtelenül a leginkább mérvadó egy oprendszer "jóságában", hogy a Crysist hogyan viszi :)
  • strebacom
    Egy kis szösszenet!!
  • Dzsini
    ha kiveszed a frissítések közül és bejelölöd, hogy többet ne próbálja meg telepíteni, akkor letörli.
  • Noorbi
    Hello! A frissitéseket amit letölt a Vista azokat hova menti, mert van vagy 40 frissités ami nekem nem kell és azt letörölném ha lehet valahogy?
    Köszi!
  • MirP
    Igen, próbáltam már az MCE Encoder for DigiVOX A/D II-vel és HyperMediával is, de ott meg csak feketeség van a kép helyén! Az sem jó! Az az érdekes, hogy a csatornákat mindenhol megtalálja, csak valamelyik proginál kép, valamelyiknél a hang nincs! Lehet végső elkeseredésemben Windows reinstall lesz ebből! :S
  • kirol
    Ezek közül meg max a "PCTV PCI 110i" lehetne, mert én csak annyit tudok róla, hogy Pinnacle PCTV, mert más nincs ráírva. De ezzel a driverrel se megy.
  • kirol
    Nekem meg nem talál hozzá. :(
  • bon
    Kollégámnak van és Vista magától szedett hozzá drivert és működik. De Media centerben nem.
  • bon
    A MCE Encoder for DigiVOX A/D II (kell a media centerhez) programot próbáltad, vagy a HyperMedia center software-t használni lejátszásra és nem a media centert?
  • kirol
    Már 100x kérdeztem, de nekem még mindig nem megy a Pinnacle PCTV-m Vista alatt. Nem támogatja a MEdia Center és nincs driver hozzá. :(

Senkinek nincs ilyen tunere, csak nekem?
  • bon
    Egyenlőre nincs jobb ötletem
  • MirP
    Már megtörtént, de így sem változik semmi! :(
  • bon
    Én megprobálkoznék egy Vista-s driver beszerzésével az MSI oldalálról, (már ha egyáltalán Vista kompatibilis a cucc) mert szerintem a WDM driverrel valami nem stimmel.
  • MirP
    Üdv mindenkinek! Lenne egy elég nagy problémám! Szereztem egy TV-tunert, méghozzá MSI DigiVox A/D II típusút! A saját telepítőjén lévő szoftver alapból szar és nem megy! Ajánlották a Vistán található Windows Media Centert! Namost! Beállításoknál talál is adásokat, meg minden, de amint élőbesz szeretném nézni a TV-t, akkor ezt írja ki:

Alkalmazáshiba
    A Windows Media Center egy nélkülözhetetlen folyamata hibával leállt. Indítsa újra a számítógépet, és próbálkozzon újra. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon segítségért a hardver gyártójához.

Lényegében ebből semmit nem tudtam meg mi a hiba, ezért megnéztem az Eseménynaplót, amiben ez áll:

A(z) ehRecvr forrásból származó eseményazonosító 3 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevő nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevőt a helyi számítógépen.

Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.

A következő információk tartoznak az eseményhez:

WDM 2883 TVTuner
    80004005

Az üzeneterőforrás jelen van, de az üzenet nem található a karakterlánc- vagy üzenettáblázatban

Na ilyenkor mi a teendő? Előre is köszi mindenkitől a segítséget! ;)
  • Narxis
    Némelyik, de torrenten sincs jobb.
  • Narxis
    Tessék.
  • grebber
    Azok full gagyi szarok.
  • tommyg
    az mé nemjó?
  • balika16
    több helyet tudtok még?
  • Narxis
    Innen.
  • balika16
    dreamscene eket honnan tok leszedni???
  • overlocker
    Valaki probálta már az uj 175.80 vista as beta drivert? érdemes felraknom?
  • pyropyropyro007
    Sziasztok
    Ugye felraktam a vistaboot pro nevezetü progit, és most az ő boot menüje van.
    A gondom az ha hibernálom a vistát vagy az xp-t akkor a köv. indulásnál megint az indítómenü jön be és újra tölt rendesen az op.rendszer. Eddigis xp és vista volt együtt de bootolásnál egyből indult a hibernáltz xp vagy vista.
    Ötltet hogy mi lehet a gubanc?
  • Kenny85
    laptopomon vista van és alapba megy 60%-on a proci ha elindítok pl egy firefoxot felmegy 100%-ra. leszedtem egy explorer processt és ott a hardware interrupt elvisz 60%-ot. drivereket szedjem le egyesével és nézzem meg háta valamelyik csinálja a gubancot? vagy valaki aki átélt hasonlót tud-e ötletet :D
    vistát nemszeretném rá újratelepíteni
  • Narxis
    Jah, valaki megcsinálhatná.
  • [HUN]FaTaL
    A FAQ 600 éve nem frissült:D
  • who am I 7
    "185. alkalommal leírni ugyanazt, " Erre való lenne a FAQ, nem?Gyakori kérdések... :) Nem tom..Van amit én is soxor le írok másoknak, de nem érzek frusztráltságot emiatt :)
  • Dzsini
    csak tudod nagyon unalmas 185. alkalommal leírni ugyanazt, ami 184 alkalommal le lett írva. nem egy délután kell, hanem negyedóra míg lapozgatsz, és pár oldalon belül általában belefutsz (ha már a keresőt végképp nem akarod használni). nem tahó a válasz, csak próbál rámutatni arra, hogy egy fórum nem 1 oldalból áll, és nem véletlenül van a lap alján a témán belüli kereső.
  • who am I 7
    Milyen visszalapozás?Kérdeztem valamit, FAQ-ba nincs, és nincs annyi időm mint vérpistikének, hogy egész délután itt rázzam a brémet, és előlvasssak 15000 hsz-t, h vajon melyikbe írták...Normálisan kérdeztem, azt hiszem, és nem tahó választ vártam.köszi
  • Dzsini
    nem működik a visszalapozás?
  • Gipsz75
    Nekem 4x1GB Kingston 800Mhz-es Ram-om van, és semmi gondom vele (Asus P5k alaplapban)
  • who am I 7
    Szasztok arcok, tud valaki vmi SP1-es hosszabító cracket??? Lehet, hogy írkáltatok róla régebben, de csak most tettem fel és lemaradtam róla, pls help Priviben is jöhet...
  • Narxis
    Nekem is volt ilyen, asztali PC-n és a Fuji laptopomon is.
  • [HUN]FaTaL
    mit ismerjen fel rajta? a hangerőszabályzónál tekerd fel a hangerőt, ha nem megy akkor szar a mikrofon