40038
-
jaki88 #32398 Sziasztok! Azt honnan tudom meg hogy sikerült-e ez az aktivációs cucc, ha azt írta ki az az aktiváló hogy install failed akkor mi van? Ilyenkor hogy kell aktiválni? Amúgy ultimate verziót tettem fel, az tudja a legtöbbet, vagy nem azt kellett volna? Melyik a legjobb verzió? Előre is köszi -
#32397 Srácok! Meg lehet valahogy oldani hogy a DreamScene használja a DXVA-t? -
tompka #32396 Rájöttem a microsoft webcam működésére. Külön szoftvert nem kell felrakni. Az eszközkezelőben az illesztőjét frissítettem, és működik a Cam, a maga külön szoftja nélkül, kékhalál nélkül :) -
tompka #32395 Most vettem észre egy hibát a nemrég felrakott nvidia driverben. 1024-ben nem engedi 100Hz-re tenni. nahát :) -
#32394 Nekem gigabiten viszi a vinyó sebességén. Annyi a lényeg hogy legalább sp1 legyen a vista. -
#32393 akkor ott valami gondd van nálad -
#32392 rajta van minden frissítés mindkettőn? -
#32391 Akkor ez lehet, az ultimate hibája. Nálam Vista, és XP közt valami szörnyü a sebesség. 1-1,5Mbit... Megőszülök, mire egy film átrér a másik gépre. (durván negyedóra) -
#32390 semmi ilyen gond nincs, a teljes 100mbit-et kihasználja nálunk a hálózat kifele és befele is bármelyik 2 gép között (2 vista business és 1 xpsp3) -
#32389 Igaza van az elöttem szólónak mindenben, de azt elfelejtette mondani, hogy arra készülj fel, a Vistás gépről bün lassú lessz a fájlok másolása.
Valahol van egy ubuntu live lemezem, ma kipróbálom arról. Kiváncsi leszek. Ha megjavul tőle a net, nagyot csalódok a Vistában, és visszarakok egy xp-t.... -
#32388 az aláírásodban található gép már bőségesen elég hozzá. Hálózatban teljesen jól működik, van pár biztonsági beálítás amit át kell nézni, de nem lesz gond vele, működik a mappamegosztás, nyomtatómegosztás XP-kkel (legalább SP2-es XP kell, a régebbiekkel nehezebben áll szóba :) ). -
jaki88 #32387 Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy szeretnék már áttérni a Vista-ra, de: itthon van 3-4 gép összekötve hálózatba (routerrel kiosztva), és a kérdés az hogy ha az enyémre felteszem a Vista-t, de a többi gépen marad az XP, akkor működni fog a hálózat, tehát ez függ az operációs rendszertől? Előre is köszi. Amúgy megéri felrakni a Vista-t már? -
#32386 ha be van a volume shadow copy (árnyékmásolat) kapcsolva, akkor a betűtípusok mappának kérd le a tulajdonságait (bal oldali gomb alulról második menüpont), ott a második fül a régebbi változatok, és ott lépj vissza egy olyan időpontra, amikor még rendben volt. -
#32385 tedd vissza az xp-t és nézd meg hogy azzal is fennáll e a probléma -
#32384 Ja Digi? Róluk csak rosszat hallottam. -
#32383 Tegnap volt egy pár azonosíthatatlan hiba, ma semmi. Windóz szerint minden OK! Holnap megcserélem a két hálókártyát, ha nem segít, ujrarakom a rendszert, ha az sem, megrugdalom a szerelőket. Február óta szívok. Isteni! Eddig reklámoztam a Digi-t. Most azt mondom; Isten mentsen meg tőlük. -
#32382 Nem semmi. Szerintem valami sérült a rendszerben ha nincs vírus vagy egyéb szarság. -
#32381 Elnézést, a különálló hozzászólások miatt, de most néztem,hogy Vezérlőpult/Betűkészletek mappa teljesen üres. A VIP jogokra pedig kicsit soknak találom azt a majd' 1000 Ft-ot. -
#32380 [IMG][/IMG] -
#32379 Ha törölte volna a betűkészletett akkor semmilyen karakter nem lenne szerintem. A képet nme sikerült linkelni. Én lefuttatnék egy vírusellenőrzést. -
#32378 Segítségre lenne szükségem. Az elöbb fagyott a gépem, majd reboot és a Vista indulása között ellenőrizte a winchestert és valamilyen okból kifolyólag törölhette a telepített betűkészleteket, mert szinte minden karakter olvashatatlan. Print Screen eredményét is nagy nehezen tudtam menteni jpg-be, mert a mentés ablak is ugyanilyen olvashatatlan.
Mivel lehetne a karaktereket újratelepíteni?
Remélem sikerül a képet linkelnem.
-
#32377 Nézd meg az eseménynaplót. -
#32376 Hali!
Guruktól kérnék segítséget, ötleteket, mégis mi lehet a gebasz. A pontos érthetőség kedvéért kicsit hosszú lessz, előre is elnézést érte!
Tavaj augusztusban feltettem a vistát. Volt egy apró netes gondom. Egy idő után elfogytak a slotok. 2-3 naponta előjött, hogy az éppen futó letöltések gond nélkül mentek, viszont nem lehetett párhuzamosan megnyitni egyetlen más netes dolgot, akár böngészőt, torrentet, semmit. Böngésző nem is kereste a lapot, azonnal feldobta a lap nem jeleníthető meg üzenetet. Ujraindités után semmi gond, 2-3 napig. Akkor ujra. Kb idén februárban elromlott a netkapcsolat is. időnként elment a net, a modem ujraindítása megoldotta. Ezt naponta többször eljátszotta. Onnan tudtam, melyik hiba a ludas, hogy ha a modem szállt el, akkor keresgélt a böngésző egy darabig, aztán dobta fel a hibaüzit, és persze minden netkapcsolat elment. Az első hiba megszünt az SP1 felrakása után, maradt a másik, amit -elméletileg- a teljes lakásban levő hálózat felujitásával megoldottak. Fél napig ment a net, mint a kisangyal, de éjszaka fejállomás cserét csináltak, (gép ment, letöltések mentek...) és megbolondult a netem. De teljesen. Megnyitok egy oldalt megy, öt perc múlva nem megy. Ami megy, öt perc múlva már nem megy. Tehát teljesen rapszodikus, mikor melyik oldal hajlandó bejönni, rendszer nélkül. A modem látszólag müködik, a megfelelő lámpái égnek. Eddig ujraraktam a hálokártya driverét, nem segített, letöröltem, és hagytam, hogy felismerje magától, nem segített. a szolgáltató szerint minden rendben van nálam. A hibajelenség hasonló az SP1 elötti hibához, bár most keresgél, de nagyon röviden, mielött hibaüzit kapok. Már nem tudom mit csináljak. Hálókari romlott el, szar a Vista valamiért nálam, nem kompatibilis a hálókarimmal, vagy a modem bolondult meg, tanácstalan vagyok.
Bármilyen ötletet szívesen fogadnék! Előre is köszi. -
#32375 :DDDDD
ne is mond, ma 1 órán keresztül tekerte a vinyót,már azt hittem lekaparom a falat... -
tompka #32374
Most mivan? Mér nem? ez amúgy a mobilom lenne -
#32373 Vagy csak a vistára rájön a tekerhetnék... -
#32372 az akadozó zene utalhat a vinyó terheltségére is (laptopoknál például gyakrabban előfordulhat, ha egyszerre sok mindent töltögetne: wow, zene, meg fut néhány háttértaszk - ebből a zene a legkevésbé fontos, ezért az akadozik), esetleg arra, hogy olvasás közben hibázik (öregecskedő hdd, hdsentinellel nézz rá), vagy túlságosan fragmentált (egy defrag ajánlott). -
#32371 Én is azt hittem, aztán néztem hogy mind a 4 mag (3.2 Ghz) átlag 45%-on volt terhelve wow közben. :) -
Apocalipto #32370 Szerintem van, a WoW nem használhat ki annyit...meg eddig nem isss volt semmi baja -
#32369 Lehet, hogy nincs elég erőforrása a gépnek? -
Apocalipto #32368 u.i.: Ha lerakom tálcára a WoW-ot, megy rendesen a zene -
Apocalipto #32367 Helló-halló!
Egy kérdés: Az mitől lehet hogy olykor olykor, hogyha pl játszok a WoW-al, és közbe zenét hallgatok WMP-ben vagy winampban, a zene úgy elkezd szaggatni mint a qrva isten, egyszerűen szörnyű. Nem mindig csinálja, és nemtom hogy mi a fenétől van ez, de nagyon idegesítő. Ötlet? -
#32366 teljesen másra való, de mindegy :) (arról nem is beszélve, hogy a Norton Ghost egy fizetős program, és nem mindenki jár virágboltba/van rá pénze) -
#32365 Így van !
1000x többet ér ! -
#32364 Hozzáértő szerintem nyugodtan kikapcsolhatja. Nekem semmi nincs a C-n csak a telepített progik, így nekem a rendszervisszaállítás egy Norton Ghost Image fájl egy másik partíción:) -
#32363 viszont a rendszervisszaállítást kikapcsolni nem ajánlott -
#32362 A rendszervisszaállítást kikapcsolva még egy 20as partíció is bőven elég az ultimatenek, hacsaknem telepakolod progikkal a C-t. (Nagyobb progik közül nekem a photoshop, az office, az expression web és a delphi7 volt fent és így simán elég volt a 20as). -
#32361 Ultimatenak 40 többinek 20 a hivatalos adatok szerint, de az a biztos, ha mindegyiknek adsz minimum 40-et, meghálálja. -
#32360 40 gigánál már biztos nem lesz gondod, de ha helyszűkében vagy 30 is elég - kevesebbet ne nagyon, mert rengeteg biztonsági mentést csinál. -
Demeter #32359 Srácok Vistát szeretnék felrakni és érdekelne, hogy mekkora partícióra tegyem fel? Azaz mennyit igényel a Vista ami elegendő neki..?