40038
-
Bébá70 #32638 Ha a saját media playert akarod használni akkor a vista codec packot.Csak a leglényegessebbet rakja fel,amit ha beállitasz a összes elterjedt fájl formátumot letudod játszani.Létezik 64-bites verzio is. -
#32637 Egyiket se. KMPlayer vagy Media Player HomeCinema esetleg VLC MediaPLayer. Codec Packok szarok. -
Apocalipto #32636 Hali!
Vista alá melyik codec packot ajánljátok? -
#32635 Hát már bocsánat de ha fordítva erőszakoltad bele akkor nem vagy normális:D -
#32634 Én ezt tudtam, de Bon nem értette, hogyan fordítottam meg.
DE azért kössz h lefikázol. -
#32633 KIngmax 1 GB, 800 MHz/DDR2. -
#32632 Memóriákon nincs címke az adatokkal? ha igen akkor mit írnak. Egyékbént ha már a bios se látja a 4gb-ot akkor a kingmax-ot ki is veheted. -
Laceee #32631 de ha átfordítod akkor igen, máskülönben nem lehetne berakni, nem logikus ? nem értem mit kell megkavarodni ha csak az egyik felén vannak chipek... -
#32630 A bios 3 GBot lát (3008 MB pontosan) -
#32629 Nem igaz, nézd emg jobban a képet, nem esnek egy vonalba a bevágások! -
#32628 Sőt a boot elején a bios mennyit lát, az szerintem a döntő. -
#32627 És akkor a sajátgép miért lát neki 4gigát?:D Inkább a dxdiag meg az assassins creed a szar. Meg kéne nézni feladatkezelőben hogy mennyit lát azt kész. -
Laceee #32626 nekem volt egy olyan esetem, hogy két egyforma 1GB-s Kingmax nem ment Gigabyte alaplappal, de bármi más alaplappal ment :) -
#32625 Viszont könnyen meglehet, hogy a pqi és a kingmax nem tűrik meg egymást és ezért van csak 3gb. -
#32624 A bevágások akkor is 1 vonalba esnek mind a négy memóriánál, az meg mint ahogy írtam már mindegy, hogy melyik oldalra esnek a memória chipek. van egy de kétoldalas memória is. -
Laceee #32623 egyik ramnak sincs a közepén a lyuk ! -
tompka #32622 Ha defrag közben vmiért leáll a gép, milyen mértékben sérülnek az adatok? -
#32621 Na végre sikerült képet csinálnom róla, nem nagy kép, de látni, hogy a két ram alja nem egyforma, az alsó ramnak az a középső lyuk része nem esik középre!
ramok
ezen a képen tisztán látni, h a Kingmax ram alján az a kis lyuk, nem középen van
kingmax
msot már érthető, hogy mért nem tudtam ugyanugy betenni, mint a PQ1est? -
#32620 Nekem van 64 biten kamera, Logitech Communicate STX, csak egy újraindítás kellett telepítés után és jó lett.
-
#32619 USB2.0 PC Camera (SN9C201&202) (auch aus Hong Kong) ez a kamera -
#32618 Azt nem látom rajt sehol. Programból telepíti. Feltelepedik, az eszközkezelőbe azt mondja hogy jó az eszköz "működik" A kézikönyv nem tesz külömbséget a 32 és 64 bit között. -
#32617 Gondolom nem támogatott a 64bit. -
#32616 64 bites aVistam nem tudok kamerát telepíteni. Most az utolsó tescós ezzel a hibaüzenettel jön vissza :
Ez a hibaüzenet: Error 80040154 Cannot create Video Capture filter
Mi lehet vele ? Van valakinek 64 bitesen kamera ? -
zuzu555 #32615 Azok a fájlok, amik kékkel vannak jelölve az mit akar jelenteni (a fájloknak a neve kék)? Például a "C:\WINDOWS" mappában elég sok található. -
#32614 c:\windows\regedit.exe -
#32613 Oh a francba...a ProTools nem megy 64bit-en...áááááhhh megesz a fene
:( -
zuzu555 #32612 Ugye van a futtatás és, ha oda beírod "regedit" előjön az abalak (a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő). Na most ezt a szolgáltatást nem lehet valahogy máshogy előcsalni (tudom, hogy ez a
legkönnyebb). Kívácsi vagyok, hogy elő lehet csalni máshogy? Ha igen, milyen módszerek vannka még erre? Előre is köszönöm mindenki válaszát -
#32611 Áhhhh kössssszi :) én barom nem is vágtam ezt...beírtam a service tag-et aztán kiválasztottam 64bit-es Vistát és voálá...tényleg minden ott van a dell oldalán! Yeah! ;)
Na már csak a progijaimat kell letisztázni hogy mindegyik fut e 64bit-en. Pl Digidesign ProTools 7.4 M-Powered, Digital Fusion, és hasonlók.. -
#32610 Valószínű de én ezt kikapcsolnám ha ki lehetne, de szerintem nem lehet. :( Mindegy én megvagyok elégedve a Vistaval teljesen stabil :) -
#32609 Driverek miatt lassabb a Vista. -
#32608 Vista-ra írtam. -
#32607 Az is normális mert a vista fent tart a rendszermemóriából is a vganak ha elfogyna a vram (sajnos). Ezt nem lehet valahol kikapcsolni? Lehet hogy nem is a driverek miatt lassabbak a játékok mint XP-n, hanem emiatt. -
#32606 Az is tök normális jelenség, h a VGA memory-nál 512 MB helyett, 1744 MBot ír ki? -
#32605 DE nekem nem 32 bites van, hanem 64! -
dashed_ #32604 tok normalis jelenseg
nalam is 4 Gb-ot ir Pista , Dxdiagban pedig 3.326Gb..
"A 32 bites Vista összesen 4 GB memóriát tud kezelni, ebben van benne pl a videokártya memóriája is. Ha a videokártyád 512 MB-os akkor már a rendszermemóriából csak 3,5 GB-t lát. " -
#32603 windowsélménybe
dxdiagba -
zuzu555 #32602 "Akkor így keresd: vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/Helyi felhasználók és csoportok és máris ott lesz a felhasználók."
De ugye Vista-án is ugyanezek a lépések? -
#32601 Csak egyféle képpen lehet belerakni, fordítva széttöröd az egészet, ramostul, alaplap(slot)ostul. -
#32600 Fényképezd le nekünk. -
#32599 Ha jól tudom dinamikus lemezt nem lehet visszaalakítani, csak partició törléssel.