40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem kiterjesztett memória címzés.
  • Solt
    32 bites rendszerekhez valami biztonsági dolog, pontosabban én sem tudom.

a második kérdésedre a válaszom: passz! :D
  • CroftManor
    Kösz, most mindenhol 4 GBot ír, de mi volt ez a funkció?
    És mi a francról ugrott meg a C meghajtóm? hm?
  • Solt
    Én pedig először és utoljára! Bios: Memory Remap Feature: ENABLED

Mielőtt összevesztek tessék lapozgatni a manual-t...
  • vixo
    nah,kéx az aktiválás és ez nem nektek köszönhető:P
  • CroftManor
    Elmondom mégegyszer és UTOLJÁRA: Van 3 db PQ1 ram, i gigás, ÉS van egy darab kingmax ram szintét 1 gigás, a faszi a boltba azt mondta h nem lessz semmi baj.
    De ennek ellenére a Bios, a dxdiag scak 3 GBot ír.
    Ennyi
  • CroftManor
    Jaj ezt ki nem hagyhattad volna, ugye?
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként ha jól raktad be és nem működik akkor valszeg nem egyezik a többi ramoddal az időzítése és így nem tudja dualba rakni->nem látja a negyediket
  • [HUN]FaTaL
    Feladó: CroftManor
    Elküldve: 2008. 06. 22. 19:07
    Tárgy: Nincs tárgy
    Menj a picsába

Ez eleve nem hardver topic:) Láttam már olyan embert aki váltig állította hogy nem rakta bele fordítva, mégis szana széjjel volt törve a ddr ram meg a foglalat is...
  • CroftManor
    Vmi tök idiótának gondolsz?
    Bazdmeg, úgy tettem be a gépbe, ahogy engedte!
    Méghogy én nem értem hogy tettem be a saját kibaszott gépembe a ramot fordítva?
    Tudod mit? ne szólj semmit!
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Tökéletesen működik Vistan.
  • shaba23 #32667
    KMPlayernek van Vistás verziója, vagy attól hogy nem írja csak az XP-t még normálisan megy vistával?
  • bon
    Ez mükődik: tel. 06-80-018-406
  • vixo
    istenem ennyi iqfightert egy helyen :S
  • zuzu555
    A HyperCam Ver.2.14.02-et kipróbálta már valaki 64 biten? És ment?
  • Dzsini
    tőlem megkérdezte, hogy aktiválni akarom-e, rányomtam az igenre, és aktiválta. a módszer az egérrel való klikkelés volt.
  • pyropyropyro007
    Sziasztok
    Mióta a vista boot pro programom van azóta ha hibernálom a gépet nem indul el rendesen, hanem újra indul rendesen.
    Tudtok rá megoldást ?
  • vixo
    valaki pls egy működő vista aktiválási módszert!
  • [HUN]FaTaL
    igen
  • zuzu555
    (Programnév) is compatible with Windows Vista (32 and 64 bit releases, XP, 2000, NT4, ME and Windows 98.
    Ez ugye azt jelenti, hogy megy az adott program 64 biten?
  • [HUN]FaTaL
    100%-os módszer ha elmész a boltba és megveszed:)

Egyetemistáknak van alternatív módszer is (Info szakosoknak MSDNAA, egyébként tisztaszoftver.com)
  • vixo
    hi all!

Vki tudna nekem segíteni,nagyon sok módszert kipróbáltam már,h aktiváljam a vistám,de sajnos egyik sem volt jó,ha vki tud egy 100%os módszert akkor megkérném,h írjon 1 privit,előre is THX!
  • tompka
    De miben tiltott a kép? Megtudom nyitni, szerkeszteni, kitudom tenni háttérnek, másolhatom, átnevezhetem.
  • bon
    Gyártókon múlik. Lehet, hogy soha de lehet, hogy annyi idős korában mint az Xp-nél. De megfelelő erősségű gépnél ez jelenleg se gond.
  • K0CKA
    És mikor lesznek kiforrottak?Mikorra várható?
    Mikor lesz XP gyorsaságúa játék rajta?
  • [HUN]FaTaL
    Mert ratyik a vga driverek.
  • bon
    Szerintem egyértelmű, Vista tiltotta a képet mert gyanúsnak találta és kézzel feloldható a tiltás.
  • bon
    Mert a gépigénye nagyobb az oprendszernek, na meg a driverek se olyan kiforrottak mint xp alatt
  • K0CKA
    Sziasztok!

Olyen kérdésem lenne hogy Vista alatt miért lassabbak a játékok akár -10FPS-el is?
  • tompka
    Ez mi? egy kép tulajdonságok menüje
  • tommyg
    látom itt is hozod a formád :D:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nem úgy fordítva:D Nem csak fejjel lefelé lehet fordítva berakni nem érted?
  • CroftManor
    Köszi, én is szeretlek.
    Látom még mindíg nem értik ezt a fordítva berakást. Nem arról van szó, hogy fejjel lefelé tettem be, nem úgy fordítva...

• EasyLife
    32 bites oprendszerek max 4 giga memóriát tudnak kezelni ebbe bele kell számolni a videókártya memóriáját is tehát ha van a gépedben 3 giga ram plusz 512 es vga akkor az ugye 3,5 giga ez ok de ha 4 giga ram van és 512 es vga akkor is csak 3,5 et lát.
  • Dzsini
    task manager - performance fül, jobboldalt lent
    (nálam 197 óra 22 perc)
  • djrobaa
    Hali.

Eltünt a Letöltések mappám. Hogyan tudnám visszavarázsolni??
  • tompka
    Van olyan a vistában, hogy kiírja az üzemidőt?
  • Dzsini
    30 napig aktiválatlanul is teljes értékűként működik, lehet használni úgy is, felmennek rá a frissítések.

ha minden drivernek és általában használt programodnak megvan a 64 bites változata vagy alternatívája, akkor nyugodtan tedd fel a 64 bitest, nem lesz gond 2 gigán sem vele.
  • Dante73
    Nem aktivált Vistára felmegy az SP1? Újra raktam a vistát, (kár volt, azt hittem a gépem rossz, vagy vírusom van, de tévedtem) és nem akarom duplán aktiválni.... (tudom, -értitek...)
    Más, ha már friss a rendszer, gondolkodom a 64bit-esen is. Egyenlőre 2G ramom van, de dualos procim. Viszont késöbb rakok bele +2G ramot, és akkor így már nem kéne újraraknom. Ha elméletileg mindenhez van driver, a gépemben, akkor még mire figyeljek, ill mit kell tudnom?
  • overlocker
    Olyan progi kéne vistara amivela gyorsan át tom álliani az energiatakarékossági modokat 1ikről a másikra monjuka traybe beépülős kéne