40038
-
#32718 Ez így teljesen rendben van nincs 20gb az egész. -
#32717 Esetleg ha a rejtett fájlok megjelenítését bekapcsolod a vezérlőpult mappa beállításaiban, meg a rejtett rendszerfájlokat is akkor majd beleszámolja azt is és mindjárt nagyobb lesz az a windows mappa. Plusz még van egy olyan is hogy System Volume Information, abban vannak a rendszervisszaállítási pontok, ami szintén sok helyet zabál (már akinél be van kapcsolva). -
#32716 Életkor: 18-25 között
tuti?? -
#32715 Én semmit
sp1 van ott meg egy-két progi amit letöltöttem, pár kép. KB ennyi.
-
#32714 9de413bb0863f3aa38a7e0e8622c (nem tom mi) : 2,18 MB törölheted.
Felhasználókba mit tárolsz? -
#32713 Hali kene 1 kis segicseg vista re instalom volt es azota 1 csomo prog/jatek APPCRASH arroral nem indul bele ertve 1-2 esetben a telepitoket is mar probaltam a kompatibilitasal szarakodni de semmi eredmeny?Va ra valami megoldas? -
#32712 Program Files: 549 MB
Programfájlok (x86): 482 MB
Felhasználók: 1,13 GB
Nvidia: 58,4 MB
WINDOWS:15,3 GB
9de413bb0863f3aa38a7e0e8622c (nem tom mi) : 2,18 MB
-
#32711 Nézd át a könyvtárak méretét és egyből kiderül, hogy mi foglal sok helyett. -
#32710 árnyékmásolatok, rendszervisszaállítás - azok mind sok helyet foglalnak, amíg nem kell másnak. ha kell, akkor felszabadítja. -
#32709 Na most sikerült, mert én előbb arra mentem h csak az én fájlaimat törölje.. De arra kellett menni, h minden felhasználó fájlait.
Most 6, 46 GB szabad hely lett, de sztem még ez is kevés, kiírta h a Vista 15,3 GB helyet foglal és akárhonnan nézem, 30 GB helyből még lenni kéne 15nek.
Mert sp1en kívül nincs semmi a C-n.
Na mind1, azért kössz. -
#32708 plusz kapcsolj át a második fülre, és ott törölheted a legutóbbi árnyékmásolatokon kívül mindet, az is segíthet pár gigát -
#32707 Nem is azt írja, hogy törli, csak karbantartja. -
#32706 Nem törli -
#32705 Nyugottan, sőt ha nem használod a hibernálás funkciót ki is lehet kapcsolni. -
#32704 Megcsináltam és kb 10 MB hely szabadult fel a temporary fájlok törlésével, viszont van egy ilyen: Hibernálási fájl karbantartása: 3,99 GB
Ezt töröljem?
-
#32703 Van ott egy másik fül, mégpedig Egyéb beállitások. És még olyan is van azon a lapon, hogy Rendszer-visszaállitási és árnyékmásolatok. Ott a gom hogy Karbantartás. Ha arra kattintasz akkor letörli az utolsó kivételével az összes eddigi visszaállitási pontot. -
Solt #32702 Na ez az... saját kezűleg a probléma megoldása hamarabb sikerül! Persze ez is ember függő!
Na off vége... -
#32701 érdekes, én akárhányszor futtatom mindig jó néhány GB helyett szabadít fel. Ez már nem az XP-s lemezkarbantartó, ami valóban nem sokat ért. -
#32700 Én azért írok ebbe a fórumba, mert tudom h ezt a fórumot (is) sokan látogatják, olvasgatják, ahogy én is.
Több esélyem van rá h még aznap kapok választ a problémámra, mintha hosszas keresésbe kezdenék...
De így van, nem vagyunk egyformák. -
#32699 ?ár bocs, de az szart se ér, az csak a temporary fájlokat törli ki... -
Solt #32698 Erre van az idézőjel! Azon belül a szó szerinti idézet, aztán mehet a kérdőjel! :D
Kinek mik az igényei... én akkor írok egy fórumba, amikor már a google-on sem találom a megoldást. Szeretem, ha egy adott problémát én oldok meg. Nem vagyunk egyformák... Képzeld el, ha mindenki egyből írna, ha bármi problémája akadna... -
#32697 Használd a lemezkarbantartó programot. -
#32696 Tudom h kérdőjel van ott, mert azt már én kérdezem :)
Na mind1...
Idézlek :D
Én sem tudok, de ilyenkor azt szoktam, hogy kiszótárazom... jól lehet így tanulni is, illetve gyorsabban kap választ a kérdéseire az ember! :)
Nos, akkor mi értelme lenne ennek a fórumnak? :P -
Solt #32695 Kérdőjel van ott, ahol én felkiáltó jelet használtam, nem mindegy! :D
Én sem tudok, de ilyenkor azt szoktam, hogy kiszótárazom... jól lehet így tanulni is, illetve gyorsabban kap választ a kérdéseire az ember! :) -
#32694 indítsd el a disk cleanup-ot, amit az enged leszedni csak azt töröld. -
#32693 Akkor pontosan melyiket töröljem h felszabaduljon a hely? -
#32692 Lapozgasd te a manualt, ha tudsz perfektül angolul. -
#32691 32686os hszben idéztelek pontosan.
Kössz a magyarázatot. -
Solt #32690 Na kivételesen, hogy este tudj aludni! Alapon disabled-re van állítva ez a funkció, mert a 32 bites rendszer nem érezné magát biztonságban, ha be lenne kapcsolva! Mivel neked 64 bites van, és ez a funkció a 64 bites rendszerek memória kezeléséhez kell, ezért kellett enabled-re állítani. De ez mind szépen benne van az általam már javasolt alaplaphoz kapott kézikönyvben!
Van az a mondás, ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna!
#32689: Ha pedig idézel valakit, akkor azt vagy pontosan, vagy sehogy ne tedd! A mondatvégi írásjelnek még a mai netes korszakban is meglepően nagy jelentősége van! -
#32689 Na de ha én megkérdezem h mire jó az a funkció és erre ezt mondja: 32 bites rendszerekhez valami biztonsági dolog, és én azt mondom hogy nekem 64 bites vistám van, nem 32, akkor hogy jön ide ez a válasz: Ne csináld ezt velem, azért kelett bekapcsolnod?
Nem logikus. -
#32688 Azért kellett, hogy 3GB helyett 4-et lásson az AC. xD -
#32687 Le ne töröld, az kell a rendszernek. -
#32686 Engedelmeddel:
Solt: 32 bites rendszerekhez valami biztonsági dolog, pontosabban én sem tudom.
CroftManor: Nekem 64 bites, nem 32
Solt: Ne csináld ezt velem! :D Azért kellet bekapcsolnod!!!
Nekem ebből nem jön le hogy miért kellett bekapcsolnom, engedelmeddel. -
Solt #32685 Engedelmeddel, ezt majd én döntöm el. Megkaptad a megoldást, és a válaszokat is, arról nem tehetek, hogy nem érted. Próbáld meg feldolgozni, mert én lezártam... -
#32684 Nem, nem hagyjuk -
Solt #32683 Ahhh... hagyjuk... lényeg, hogy működik... használd! :D -
#32682 Micsoda? -
#32681 Ugye az árnyékfájlokat kell törölni? Az melyik is? Gondolom a Programfájlok (x86) -
Solt #32680 Ne csináld ezt velem! :D Azért kellet bekapcsolnod!!! -
#32679 Nekem 64 bites, nem 32