40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Ez így teljesen rendben van nincs 20gb az egész.
  • [HUN]FaTaL
    Esetleg ha a rejtett fájlok megjelenítését bekapcsolod a vezérlőpult mappa beállításaiban, meg a rejtett rendszerfájlokat is akkor majd beleszámolja azt is és mindjárt nagyobb lesz az a windows mappa. Plusz még van egy olyan is hogy System Volume Information, abban vannak a rendszervisszaállítási pontok, ami szintén sok helyet zabál (már akinél be van kapcsolva).
  • tommyg
    Életkor: 18-25 között

tuti??
  • CroftManor
    Én semmit
    sp1 van ott meg egy-két progi amit letöltöttem, pár kép. KB ennyi.
  • Narxis
    9de413bb0863f3aa38a7e0e8622c (nem tom mi) : 2,18 MB törölheted.

Felhasználókba mit tárolsz?
  • XenHai
    Hali kene 1 kis segicseg vista re instalom volt es azota 1 csomo prog/jatek APPCRASH arroral nem indul bele ertve 1-2 esetben a telepitoket is mar probaltam a kompatibilitasal szarakodni de semmi eredmeny?Va ra valami megoldas?
  • CroftManor
    Program Files: 549 MB
    Programfájlok (x86): 482 MB
    Felhasználók: 1,13 GB
    Nvidia: 58,4 MB
    WINDOWS:15,3 GB
    9de413bb0863f3aa38a7e0e8622c (nem tom mi) : 2,18 MB
  • bon
    Nézd át a könyvtárak méretét és egyből kiderül, hogy mi foglal sok helyett.
  • Dzsini
    árnyékmásolatok, rendszervisszaállítás - azok mind sok helyet foglalnak, amíg nem kell másnak. ha kell, akkor felszabadítja.
  • CroftManor
    Na most sikerült, mert én előbb arra mentem h csak az én fájlaimat törölje.. De arra kellett menni, h minden felhasználó fájlait.
    Most 6, 46 GB szabad hely lett, de sztem még ez is kevés, kiírta h a Vista 15,3 GB helyet foglal és akárhonnan nézem, 30 GB helyből még lenni kéne 15nek.
    Mert sp1en kívül nincs semmi a C-n.
    Na mind1, azért kössz.
  • Dzsini
    plusz kapcsolj át a második fülre, és ott törölheted a legutóbbi árnyékmásolatokon kívül mindet, az is segíthet pár gigát
  • bon
    Nem is azt írja, hogy törli, csak karbantartja.
  • CroftManor
    Nem törli
  • bon
    Nyugottan, sőt ha nem használod a hibernálás funkciót ki is lehet kapcsolni.
  • CroftManor
    Megcsináltam és kb 10 MB hely szabadult fel a temporary fájlok törlésével, viszont van egy ilyen: Hibernálási fájl karbantartása: 3,99 GB
    Ezt töröljem?

• djrobaa
    Van ott egy másik fül, mégpedig Egyéb beállitások. És még olyan is van azon a lapon, hogy Rendszer-visszaállitási és árnyékmásolatok. Ott a gom hogy Karbantartás. Ha arra kattintasz akkor letörli az utolsó kivételével az összes eddigi visszaállitási pontot.
  • Solt
    Na ez az... saját kezűleg a probléma megoldása hamarabb sikerül! Persze ez is ember függő!

Na off vége...
  • bon
    érdekes, én akárhányszor futtatom mindig jó néhány GB helyett szabadít fel. Ez már nem az XP-s lemezkarbantartó, ami valóban nem sokat ért.
  • CroftManor
    Én azért írok ebbe a fórumba, mert tudom h ezt a fórumot (is) sokan látogatják, olvasgatják, ahogy én is.
    Több esélyem van rá h még aznap kapok választ a problémámra, mintha hosszas keresésbe kezdenék...
    De így van, nem vagyunk egyformák.
  • CroftManor
    ?ár bocs, de az szart se ér, az csak a temporary fájlokat törli ki...
  • Solt
    Erre van az idézőjel! Azon belül a szó szerinti idézet, aztán mehet a kérdőjel! :D

Kinek mik az igényei... én akkor írok egy fórumba, amikor már a google-on sem találom a megoldást. Szeretem, ha egy adott problémát én oldok meg. Nem vagyunk egyformák... Képzeld el, ha mindenki egyből írna, ha bármi problémája akadna...
  • bon
    Használd a lemezkarbantartó programot.
  • CroftManor
    Tudom h kérdőjel van ott, mert azt már én kérdezem :)
    Na mind1...
    Idézlek :D
    Én sem tudok, de ilyenkor azt szoktam, hogy kiszótárazom... jól lehet így tanulni is, illetve gyorsabban kap választ a kérdéseire az ember! :)
    Nos, akkor mi értelme lenne ennek a fórumnak? :P
  • Solt
    Kérdőjel van ott, ahol én felkiáltó jelet használtam, nem mindegy! :D

Én sem tudok, de ilyenkor azt szoktam, hogy kiszótárazom... jól lehet így tanulni is, illetve gyorsabban kap választ a kérdéseire az ember! :)
  • Dzsini
    indítsd el a disk cleanup-ot, amit az enged leszedni csak azt töröld.
  • CroftManor
    Akkor pontosan melyiket töröljem h felszabaduljon a hely?
  • CroftManor
    Lapozgasd te a manualt, ha tudsz perfektül angolul.
  • CroftManor
    32686os hszben idéztelek pontosan.
    Kössz a magyarázatot.
  • Solt
    Na kivételesen, hogy este tudj aludni! Alapon disabled-re van állítva ez a funkció, mert a 32 bites rendszer nem érezné magát biztonságban, ha be lenne kapcsolva! Mivel neked 64 bites van, és ez a funkció a 64 bites rendszerek memória kezeléséhez kell, ezért kellett enabled-re állítani. De ez mind szépen benne van az általam már javasolt alaplaphoz kapott kézikönyvben!

Van az a mondás, ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna!

#32689: Ha pedig idézel valakit, akkor azt vagy pontosan, vagy sehogy ne tedd! A mondatvégi írásjelnek még a mai netes korszakban is meglepően nagy jelentősége van!
  • CroftManor
    Na de ha én megkérdezem h mire jó az a funkció és erre ezt mondja: 32 bites rendszerekhez valami biztonsági dolog, és én azt mondom hogy nekem 64 bites vistám van, nem 32, akkor hogy jön ide ez a válasz: Ne csináld ezt velem, azért kelett bekapcsolnod?
    Nem logikus.
  • Narxis
    Azért kellett, hogy 3GB helyett 4-et lásson az AC. xD
  • bon
    Le ne töröld, az kell a rendszernek.
  • CroftManor
    Engedelmeddel:
    Solt: 32 bites rendszerekhez valami biztonsági dolog, pontosabban én sem tudom.
    CroftManor: Nekem 64 bites, nem 32
    Solt: Ne csináld ezt velem! :D Azért kellet bekapcsolnod!!!
    Nekem ebből nem jön le hogy miért kellett bekapcsolnom, engedelmeddel.
  • Solt
    Engedelmeddel, ezt majd én döntöm el. Megkaptad a megoldást, és a válaszokat is, arról nem tehetek, hogy nem érted. Próbáld meg feldolgozni, mert én lezártam...
  • CroftManor
    Nem, nem hagyjuk
  • Solt
    Ahhh... hagyjuk... lényeg, hogy működik... használd! :D
  • CroftManor
    Micsoda?
  • CroftManor
    Ugye az árnyékfájlokat kell törölni? Az melyik is? Gondolom a Programfájlok (x86)
  • Solt
    Ne csináld ezt velem! :D Azért kellet bekapcsolnod!!!
  • CroftManor
    Nekem 64 bites, nem 32