Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Jobb gomb az asztalon majd testre szabás és a megjelenõ ablakban a ball felsõ sarokban asztal ikonok módosítása.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

shevy
Eltûnt a lomtáram ikonja, ki van írva hogy lomtár, csak felette nincs semmi, hogy tudnám visszahozni?

bon
Elindítod a windows update-et és kiderül. Ha jól számoltam 5db.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kontrakcio
reggelt! Sp1 óta mennyi fontos update jött?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Brand
kösz rendes vagy,megpróbálnám, ha valaki leírná a menetét az a leírást a külföldi oldalon nem nagyon értem és a patch sem müködik,nem jön be semmi.

köszönöm

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Én is "megbuheráltam" a témák miatt. semmi hiba.
sõtt megse fordult a fejemben, hogy akár össze is eshetett volna a rendszer. egykis buhera itt-ott és már ment is 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Ability
Használhatsz erre való programot is, de sokkal jobbak ezek a visual style-ok. Nem foglalnak memóriát, nem zavarnak, nem kell telepítgetni, nincs függõség, stb... Mindössze annyi dolgod van, hogy felülírsz 3 db állományt. A jogosultságok megszerzése sem nagy probléma, a leírásban van egy link, ami megbuherálja a rendszert, és a jobb klikkes menübe betesz egy erre való opciót (hasznos lehet máskor is), de a 'hagyományos' út sem olyan bonyolult. Biztonsági mentés csak nagyon kivételes esetekben kell, ez nem veszélyes, ha ésszel csinálják. Ez alatt azt értem, hogy pontosan azt a változatot töltöd le, amilyen a te rendszered. Maga a mûvelet azért kell, hogy kiiktassák a védelmet, és lehessen használni nemhivatalos témákat is, mert az MS csak a sajátjait tekinti megbízhatónak...
Zsoltika 007
Akkor is fel tudja ha nem. Délelõtt még tudta.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Narxis
Fel, amíg eredetinek látja a WGA. Az mondjuk igaz, hogyha észreveszi, hogy nem eredeti akkor elég hatásos módon tudtára adja a usernek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bandee1987
Most raktam fel én is. Kb. fél-háromnegyed órába telt, és mintha tényleg gyorsult volna a rendszer, bár ezt nem állitom 100%-os biztonsággal. Mindenesetre gond nem volt vele.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mflex
A szomszédnak tört angol 64-es vista van fent,majd rá tette a magyar nyelvet és az sp1 is simán felment.

What about the forests?

Zsoltika 007
Miért az mit számít? A törtet is fel tudod updatelni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bandee1987
Kérdés:
Eredeti Vistám van, eredetileg angol, de magyar nyelvû Language Pack van rárakva. Érdemes felrakni az sp1-et? Valakinek esetleg volt gondja emiatt? Ja és valamiért a Windows update nekem nem jeleníti meg az sp1-et.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Narxis
Eredeti?

Nekem nem tölti le:-S Igaz frissítés sem megy a vistámon:-(
urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Brand
köszönöm😊
pff.. basszus passzolom😞
Aki ezt vágja,biztosan könnyen megy neki,de egyébként nem értem miért nem lehet csak úgy letölteni,feltelepíteni és már megy is. Túl nagy dolog lenne?Ennyi szart végigcsinálni egy témáért,ráadásul biztonsági mentés sem árt.
<#wow3>

thx

Ability
Zsoltika 007
Nem néztél szét rendesen. KATT(ott vannak lent a linkek)
Ha magyar a vistád akkor meg kell várnod a több nyelvû telepítõt ha még nem lenne kint.

Brand
Sziasztok!

letöltöttem pár vista témát a deviantart oldalról,valaki segítene, hogy hova, hogyan kell beszerelni kicsomagolás után?

köszönöm

Ramore
nem tudom letölteni, mivel csak azt ajánlja fel, hogy nyomjam meg a gépen a win update ikont. nekem meg egy internet nélküli gépre kellene a frissítés.
Zsoltika 007
Ms oldalról letöltöd az aktuális spt-t. Elvileg kint van.

Ramore
Egy olyan pc-re hogyan tudnék win vista frissítést átvinni, amelynek nincsen internet kapcsolata. Tehát, hogyan tudnám frissíteni. Lehetséges ez egyáltalán? Van tippetek?
mflex
ok megnézem,koszi

What about the forests?

Zsoltika 007
Engedélyezni kell a fejlettebb energia gazdálkodást. Kompatibilitási okok miatt alapból ez nincs mindenhol belõve. (power management/acpi környékén nézelõdj biosban)

mflex
kurva jó ez a keresõ,hiába irok be kulcsszavakat nem talál semmit

<#boxer>

What about the forests?

mflex
1 hete újraraktam a vistat (alaplapcsere miatt),akkor az alvóállapotban rendesen lekapcsolt most meg pörög tovább a venti,ez mitõl van?

What about the forests?

InfectedMann
Nem rég én is feltettem az Vista+SP1 kombót.
Véleményem szerint, érdemes szûz Vista -ra feltenni az SP1 -et, vagy EZ alapján a leírás alapján integrálni egy Vista telepítõbe és úgy feltenni.
Én az utóbbi verzióra szavaztam, és eddig sokkal jobban muzsikál az SP1 -es Vista, mint anno az alap Vista, amikor kb. 1 hétig tartott a románcunk 😄
Most 1GB RAMal és egy DualCore procival vígan szaladgál a gépemen, és a játékokban sem érzek különösebb lassulást.
Tehát szerintem sokat számít az SP1. Sajna arról nem tudok véleményt formálni, hogy több hónapos rendszeren mennyire érezhetõ a javulás, de ha az ember nem szemetelte teli a Vista -t sok sharware/demo/trial meg mindenféle noname progikkal, alkalmazásokkal stb. stb. akkor azért érzõdnie kéne a javulásnak. 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Dzsini
SP1 tartalma
probléma általában nincs vele, megéri feltenni (ha a windows update feldobja, onnan érdemes telepíteni, mert valószínûleg nincs szükséged az összes részére), ha nem jelenik meg, annak általában driver-problémái vannak, frissíteni érdemes minden meghajtóprogramot a legfrissebbre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
valaki dobjon már meg pár infóval pls errõl az sp1-rõl, mit javít, mennyi, honnan, van e valami súlyos problem vele, megéri -e, stb. mert ahogy itt olvasgatom a fórumot, nagyon megoszlanak a vélemények.

Magoo
Okok 😊 egy próbát mindenképpen megér

bon
Egyértelmûen Vista Sp1-el.

Magoo
Nem tudom, hogy volt e már szó róla (nem szeretnék több száz postot visszaolvasni), de milyen a Vista az SP1-el?
Most veszek laptopot és ahhoz azt dobják...nekem van orig XP-m is, és tudni szeretném, hogy szerintetek melyik most a jobb?
Kiküszöbölték a Vista sok xarságát az SP1-gyel?
Még nem döntöttem el hogy melyik legyen végül...ezért gondoltam tõletek kérdezem meg hogy mit javasoltok! XP vs Vista! 😊

And5
Mit tudok csinálni akkor, ha Vistát engedi feltelepiteni és be is bootol viszont ha az XP-t probáloma kék képernyõ setup után az irja bootoláskor, hogy hiba a rendszer elinditasakor (3 külöbbözõ XP CD-vel próbáltam egyik se megy). A Vista Repair szerint a bootmanger hibás vagy hiányzik. Hogyan tudom újratelepiteni vagy akármi? A válaszokat elõre is köszönöm.

Narxis
Rövid idõn belül.

kirol
Az XP SP3 mikor jön magyarul? Lehet tudni?

bon
Nem laptopra gondoltam.

asysoft
OFF:
Egy laptopban?😊
#30900: Ha szigorúan a specifikációkat nézzük, akkor egy MacBook valóban "jó árban van" (bár a legolcsóbb konfigurációban található combo drive már megjelenéskor vicc kategóriának számított). Viszont ha hozzávesszük, mennyi probléma merült fel vele kapcsolatban (ház repedése és sárgulása, régebben helytelen pasztázás, hûtõnyílások leragasztva maradása - nesze neked prémium image) + az itthoni "remek" szervizháttért, akkor már nem feltétlenül. Egyébként 1USD=1Euro nem igaz, csak az amcsi honlapon nincs az áron áfa.

/*WTF?!*/

Dzsini
nem drágább, mint egy hasonló kategóriájú Lenovo vagy hasonló laptop... nálunk azért kerül sokkal többe, mert az Apple (mint sok más cég is) 1USD = 1EUR kezdik a váltást, és abból lesz a HUF 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bon
Amennyibe kerül, már nyugottan lehetne benne SCSI vagy SAS merevlemez.

asysoft
Ha a SMART jelez, akkor ott már gondok akadnak. Egyébként Apple gépekben is mezei HDD van, ami ugyanúgy el tud romlani, mint egy normál PC-ben😊

/*WTF?!*/

asysoft
Gondolom a fake aktivátorok/aktivációs eljárások kikerülési módjainak megszüntetése okozta problémákra utalt vele.

/*WTF?!*/

Zsoltika 007
"szeretek biztonságosan, gond nélkül gépezni"
És ennek mégis mi köze a warezhoz?

mflex
Biztosan vagyunk még egy páran igy 😊

What about the forests?

mflex
igen smart.
már megtettem😊 ez volt az elsõ,mivel munkára használom a gépet, nagyon sok fontos dokumentum van rajta.
Holnapután viszem szervízbe (bár azóta nem volt ilyen), de jobb ha megnézik,na ez az amire nem számítottam "almától",ezért írtam, hogy nem mind arany... :-(

What about the forests?

Narxis
Cseréld ki a legfrissebbre vagy sehogy mert a rendszerben végez módosításokat(vagyis szeretne) ezért mindig blokkolni fogja a Vista.

w77d
teljesen egyet értek. Én is megvettem, eszem ágában sincs oprendszerrel warezolni, szeretek biztonságosan, gond nélkül gépezni. Amúgy az XP a Vista után tényleg nagyon gyengusnak és fapadosnak hat (anyámék gépén az van)

asysoft
"hibakód szerint a HDD volt ludas" Mármint a SMART szerint? Akárhogyis legyen, szerintem készíts biztonsági másolatokat az adataidról.

/*WTF?!*/

mflex
Igen! Én megvettem.. miért az már "gáz"? Ráadásul a dobozos ultimate-t.
KranaZoli:
Semmi pénzért nem raknám vissza (a nálam már fos kategóriába tartozó) XP-t.
Minden OS-nek van némi hibája,de a Vista alapjában véve jól müködik.
3 napja a Macbookpro laptomomon a tiger úgy kifagyott, hogy öröm volt nézni, (hibakód szerint a HDD volt ludas,amit kétlek) pedig csak néhány program futott rajta, ki-be kapcs után több ,mint 5 perc kellett, hogy magához térjen,azóta is irkálok Amerikai MAC fórumokra,hogy mi a xartól lehetett,de érdemben nem tudtak rá válaszolni. Nem minden arany...<#fejvakaras>

What about the forests?

pedestrian
Hogyan lehet engedélyezni hogy startup-ban lévõ program el is tudjon indulni automatikusan? Induláskor csak egy üzenet van az értesítési területen hogy el akart indulni de blokkolta.