40038
-
#32758 munkára elég, én 512-vel meg egy 1,5GHz-es Celeron M-el használtam jópár hónapig... de +512-vel már tökéletesen használható (4-6000 ft körül van még 512 ebből a régi RAM-ból), office-ozni, programozni, böngészni bőségesen elég. (meg pár casual játék is nagyon szépen elfut rajta, aminek nem kell 3D teljesítmény)
mivel csak a Vista Basic felület fut rajta, sokkal kisebb a gépigény -
#32757 Ne rakd fel, jelen állapotba a gép kevés Vista-ra, de még XP-re se valami sok. Ram-ot én raknék bele legalább 512mb-ot, az XP is pörgősebb lenne egyből. -
#32756 Rakjad inkább XP-t. -
#32755 Akkor ne rakjam fel? Mert időt inkább nem cseszem el vele.
Rakjam inkább XP SP3-at?
Mert ezt munkára használom. -
#32754 Ram az kevés, de a proci se valami hú de erős. -
#32753 Fel akarom rakni a Businesst egy laptopra: Intel Pentium M 745 1,8 Ghz, 512 MB RAM.
Ezen elfut rendesen, vagy nem is próbálkozzak a kevés ram miatt? -
#32752 Gondolom küldik mégegyszer. -
#32751 Érdekes ez a program kompatibilitás kérdése, én már régóta nem találkoztam ilyennel. Norton 360-ból remélem a legújabb változatott vetted meg (2.0) azzal szerintem nem szabadna gondnak lennie, ha mégis akkor tuti van beállítási lehetőség. Memóriád nem lesz kevesebb. A gép sebességének növekednie kellene XP alatt feltéve ha a gépedben a hardverek többsége nagyon új, mert szerintem azokhoz már inkább csak Vista alá fejlesztendő driverekre koncentrálnak. -
#32750 Tervbe van mos véve, hogy netán visszaállok XP-re.
Ne kövezzetek meg ezértr...de több progi kompatibilitá meg egyéb miatt.
Gondoljátok, hogy a lentebb, általam említett gép konfiggal valami hátrányom lesz általa? vagyminden tökéletes lesz XP-vel?
Most legutoljára az történt hogy megvettem a Norton 360-at és sok dolog akadt el Vistaban miatta. XP+Norton régen nekem nagyon jól ment.
Illetve gyorsabb lesz e pár dolog az által hogy XP-re térek át?
A memória ugye nem kisebb mértékben lesz kihasználva? mert most 4 helyett 3,2-t használ. Ugye nem fog kevesebbet haszálni az XP? :)
Köszi előre minde segítséget
u.i.: Ja az XP-m legalább Pro és az is legális természetesen... -
#32749 küldtem nekik még 1 mailt, hátha... és egyből válaszoltak, fura :) -
#32748 Hát köszi, most találtam Winportal-on egy egy más integrálási módszerről leírást, hétvégén megpróbálom azt. -
#32747 Ha businesst akarsz az gáz, mert ebben csak az ultimate van (herélt).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha csinálsz FTP-t feltöltöm neked a garantáltan, általam készített, nem buherált, SP1-es Businesst (kód nélkül természetesen, mert az nekem is legális -
#32746 Ahhoz sajnos nincs nyelvi csomag. -
#32745 Businessbe nem hiszem. -
Dave0092 #32744 én ezt leszettem... még nem tettem fel.. de tedd fel nyugodtan, legfrissebb nagyon dicsérik... és ne keress magyart. hanem amikor felteszed az update-n keresztül letöltheted hozzá a magyar nyelvet... -
#32743 Bakker, csak ezekből meg nincs magyar. ÁÁÁ! -
#32742 Szerintem nincs hekkelve. -
#32741 Mivel nekem semmivel nem sikerült integrálnom SP-1 et, mert lefagyott, ha leszedek egy ilyet pl.: Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x64.SP1.Integrated.June.2008.OEM.DVD-BIE, és felrakom az eredeti kódommal, akkor az ugye eredeti lesz?
Ez a képfájl önmagában nincs hekkelve ugye? -
#32740 Igen érdemes leszedni, vagy ha találsz akkor már rögtön SP1-el integráltat. -
#32739 ami nem a Vista hibája, hanem a szarul megírt drivereké... köszönd az nVidia-nak, hogy lassan 3 éve képtelen volt egy pörgős drivert írni a videokártyádhoz. Az a gép mindenre elég kellene, hogy legyen. -
#32738 Egy bajom van csak a Vistával, a játékok lassúak rajta, hiába a 8800 GT, kétmagos proci, 4 GB ram. Lassú. -
#32737 Aha. -
zuzu555 #32736 Ugye a 64 bites firefoxba minden bele lehet pakolni, ilyen kiegészítőket (DownloadThemAll stb.)? -
jaki88 #32735 Sziasztok! Tudom benne van FAQ-ba, de azért megkérdezném, a biztonság kedvéért, hogy az RTM-es 64bit-es verziójú Vista, az működőképes, tehát érdemes leszednem és feltennem? Előre is köszi. -
#32734 Akkor telefon nekik és reklamálj. Ismerösöm is így tett és kiderült, hogy a Posta lenyulta a csomagját, pár nap múlve megjött az új csomag. -
#32733 én nekik írtam, és nekik küldtem kérvényt is.
#32725 - nem bme-s vagyok -
vidu01 #32732 Nagyon szépen köszönöm. -
#32731 kétféle SP' van 32 és 64bit. a www.microsoft.com/hun oldalon a keresőbe beírod, hogy Vista sp1 és máris kidobja a letöltési linket.
De íme a linkek:
32bit 32bitlink
64bit 64bitlink -
vidu01 #32730 hello
Honnan tudom letölteni direktbe a vista service pack 1et? Lehet ilyet?
Ill. minden verzióhoz más javítás van v csak egy van? -
#32729 akkor ok -
#32728 APPCRASH hiba uzik ellen mi a teendo mar probaltam xp sp2 mondban futatni de semmi! -
#32727 Mozgó háttér ultimate extra, ablakváltás win+tab. Már ha tudja a videókártyád és van legalább 768mb memóriád. -
rap4ever #32726 Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani a vizuális látványt? Hogy minél látványosabb legyen a windows. Pl mozgó háttér, ablakok közt váltogatni meg egyebek. Láttam egy tök látványos videot, de sajna csak a látványt mutatták, a beállításokat nem. -
#32725 Nem, letöltöttem MSDNAA-ról és ott rögtön adta a kulcsot:) -
#32724 Ha van Technet vagy MSDNAA regisztrációd akkor igen. Másképp csak torrentről. Legalábbis én igy tudom. -
zuzu555 #32723 Le lehet tölteni valahol hivatalosan a Vista 64 bites verzióját? Ha igen honnan? -
#32722 Új cég nyerte meg a tisztaszoftver meghosszabítását, itt minden info megvan: link -
Rendeltem a tisztaszoftveren áprilisban, és semmi hír a csomagról, amit kértem. Írtam nekik mailt, az a cím meg nem létezik azt írja a gmail. Te próbáltad már?
-
#32720 Jó reggelt. :)
Mióta megvettem az uj alaplapomat, azota a SATA2es winyóm AHCI módban használom. De mikor inditom a gépet és bejön az a kicsi zöld vonal akkor 3at megy és megáll ugy 20-30másodpercre. Hogyha Native IDEre van állitva a SATA2 port a biosban akkor jó. Ez igy normális jelenség? Még nemhasználtam ezt az AHCI üzemmódot ezelőtt. -
#32719 Tuti