40038
-
#32958 a teló írja ezeket , csak a gép nem látja . a Telefon nem csipog csak jelzi hogy csatlakoztatva van . -
tompka #32957 Közben a telefonon megjelenik pc módok? (telefon, vagy fájlátvitel) Ha nem ismeri fel, akkor is bekell hogy jöjjön, mivel a telefon látja a pc-t. Ja figyeld meg hogy közben csipog e telefon, amikor rádugod. Ha nem, akkor adat hiba van( vszínüleg a kábel rosz) kábelt jól dugd a telóba :D a kis ábra felül legyen :) esetleg mozgasd fel-le. -
#32956 Mikor bedugom a kábelt nem csinál semmit a gép , mintha be se dugtam volna. -
tompka #32955 Mi az a COM port ebben a programban? Ez nem USB-n keresztül látja vagy mi? -
tompka #32954 Amúgy mit ír ki a vista hogy nem működik? -
#32953 Nem működik ezzel sem :(:( -
#32952 Ez csak a W300i driver, a PC Suite-ot azért nem szeretem mert felrak minden szart és az összes SE telo driverét. Használj inkább My Phone Explorert, teljesen Vista kompatibilis és egy fasza gadget is jár hozzá ha Vistara telepíted. -
tompka #32951 Ez mi? :) fél mega kb :D
Amúgy a PC Suite felrak mindent. Utánna ha rádugom kiírja a vista hogy w300i. Szval működik, csak néha ha csúnyán nézek rá, akkor sekép-sehang :D -
#32950 Te is próbáld azzal amit linkeltem. :D -
#32949 Próbáld ezzel. -
tompka #32948 Éreztem, hogy SE van. Nekem is W300i-m van. Ha fent van a drivere, és úgysem jó, lehet hogy egy frissítés kavar be. Nekem is néha szenved. Nem elég hogy a kábelem is rosz, de még ez is. Új kábellel is szenved. -
tompka #32947 Nekem egy frissítéskor alig akarta felismerni a telómat. Minden driver fent van, erre ismeretlen eszköz. -
#32946 Sony Ericsson W300i Walkman Mobil -
tompka #32945 Milyen márkájú? -
#32944 Valószínűleg driver kell hozzá. Vagy túl régi a mobilod és nem támogatja a Vista. -
#32943 Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem, hogy miért nem tudom csatlakoztatni a mobilomat adatkábelen? a Pendrive-omat egyből felismeri, de a mobilomat miért nem ?
Ha valaki tudja ,akkor kérem segítsen!!!
Előre is köszönöm!! -
#32942 Vagy ha már 32bitest használsz akkor a 32 bitest... -
#32941 64bitest szedted le, ugye? -
#32940 Ma felakartam tenni az ESET Nod32 full verzióját, rákattintok az eset-nod32 exéjére, és felmegy a procifigyelő 100%ra és onnantól kezdve nem csinál semmit, elsötétül a kép és kiírja hogy a rendszerbeállítások vagy a rendszerhiba beállítások rosszul vannak beállítva, vagy ilyesmit írt ki, nem emlékszem pontosan. -
tompka #32939 A Midori válthatja le a Windowst -
#32938 Mert ilyen a windows ablak kezelése:) -
K0CKA #32937 Hali!
Miért van az hogyha leteszek mindent azt asztalra az "Asztal megjelenítése" gombal akkor az oldalsáv is eltűnik?
Nem akarom hogy mindíg (az ablakok felett is) látszódjon de ez így olyan rossz mindíg keresni a tálcán és rákattolni!Eltűnik amikor az asztalra kattintok!Miért? -
#32936 Dzsini: köszi, akkor először megpróbálom ezeket. A HDSentinel mindent 100%-osan jónak talál! most lefuttatom akkor a lemezellenőrzést!
bon:
a probléma az, hogy elfelejtettem, hogy pontosan mikor történt az utolsó ilyen. azt tudom, hogy tegnap, de az kevés...lehet megvárom a legközelebbit! (egyébként teljesen elfelejtettem az eseménynaplót, köszi a tippet!!) -
#32935 egy vinyóellenőrzést (teljes felület) futtass le rajta, meg telepíts fel egy HDSentinelt (www.hdsentinel.hu), lehet, hogy az problémázik - az meg tudja állítani a gépet így. -
#32934 Eseménynapló nem ír semmi hibát? -
#32933 sziasztok!
Az aláírásomban lévő laptopom mostanában érdekes dolgot csinál:
változó időközönként (valamikor 1-2 napig nem csinálja, vmikor egy nap többször is) megáll minden, egeret nem tudom mozgatni, billentyűparancsokra nem reagál, a processzor felpörög, hallom a hűtésen. csak annyit tudok tenni, hogy kinyomom vagy kiveszem az akksit.
van vmi ötletetek, hogy hogyan tudhatnám meg, hogy mi okozza a hibát?vagy esetleg volt vkinek már hasonló?
előre is köszönöm!
(Vista Ultimate-et használok) -
hunbalee #32932 hi
lenne ojan kérdésem ha csinálok szervert látnak ha xp-s az illető
ha más csinál szervert nem látom se xp-s se vistás a szerver
tűzfalon belül nem állitottam be vmit?? -
edeleny #32931 Hali,lenne pár problémám a Vistával.
Bootolás után miután fel állt a Vista,(bejött minden),
KB 1-2 percig nem lehet elinditani semmit,nincs se CPU használat,se lemez használat,aztán egyszerre indul minden.
Mi ez,mi okozza ezt?Hogy lehet megcsinálni,hogy ne igy legyen.
Van egy program,ami szintemelést kér,és a Windowsal együtt indul,mindig dobálja az ablakot,hogy engedélyezem e?Meg lehet csinálni,hogy ne kérje ezt az idétlenséget?
És végül a legrosszabb,ujabban elég gyakran kékhalákozik az alábbi üzenettel:End of NT evolaution period.
Tudja valaki mi ez? -
GazCamp3r #32930 Közbe már megoldódott, és megy a dreamscene -
GazCamp3r #32929 Ezzel csak annyit akartam, hogy a rendesen aktiválva az azt jeelnti, hogy eredeti :) -
GazCamp3r #32928 [link] -
#32927 Köszi:) Ezt a linket kerestem de nem találtam:D -
#32926 Bővebb info: link -
#32925 Mit kell elküldeni smsben? A CD kulcsot vagy az installation ID-t? -
#32924 Angollal is megy az sms? Mert az van fent, nem szeretem a magyar windowst. -
#32923 Mert nincs kedvem:D Majd holnap. De lehet leaktiválom smsben. -
#32922 Vagy sms, de miért nem jó a telefonálás? -
GazCamp3r #32921 Tudsz adni? -
#32920 Na marha jó. Bekapcsolom ma a gépem erre az aktivált legális vistámból aktiválatlan lett. Azt mondja van még 27 napom aktiválni. Mondom remek, akkor leaktiválom. Erre közli hogy a kulcs használatban van. Persze, hogy használatban van én aktiváltam vele 3 napja erre elfelejtette. Mit lehet ilyenkor tenni? Muszáj telefonálni? -
#32919 Vásárold meg