40038
-
#33038 Az nem jelent semmit, idáig két asus alaplapos gépre , egy inteles, két Dell és lét Abit alaplaposra tettem fel és semmi ilyet nem tapasztaltam. Az alaplapi chipkészlet is sokkféle volt de még egyikkel se volt gond. Közös bennük egy valami volt, hogy mindegyik valamilyen inteles chipkészletet tartalmazott. Bios frissítés is változó volt, némelyik a legújabb míg másik a gyári ősrégivel. Minden esetre próbálkozzál meg akkor egy bios frissítéssel. -
nikiherceg #33037 Na hogy a témát kifejezzem egy picit bővebben: Hát még régen frissitettem bios-de azt dos alól, igen ám, csak a gond az,hogy nem tudom,hogy milyen bios verzióm van fent, illetve,hogy hogyan oldhatnám meg dos nélkül,ugyanis floppymeghajtóm az nincs :-S -
nikiherceg #33036 Asus van nekem is:
M2N-VM DVI -
#33035 Mondom, alaplapi hiba is lehet:) -
#33034 Szerintem ha ennynire lassú vagy az írás rossz vagy az optikai meghajtód hibás. Én már több féle változatott telepítettem eredeti és írott lemezes eredetit de egyiknél se tapasztaltam lassú reakció időt. -
#33033 Fater irodai gépén volt ilyen probléma ASUS P5BSE alaplappal, BIOS frissítés megoldotta. -
nikiherceg #33032 Egy olyan magyar verziót keresek,ami a telepítésnél nem kell félórakát várni,hogy egy menüponton túlépj (szó szerint fél óra!) 64 bites rendszerem van,de képtelen vagyok vistát rá rakni,ugyanis még ha ki is várom a félórákat,akkor is eljutok egy olyan pontig,ahol azt írja ki,hogy nem tud betölteni egy illesztőprogramot és hogy tallózam be neki,de a tallózás gombra kattintva kell egy fél óra(igen valóban annyi) hogy megjelenjen a tallózás menü, aztán így tovább,de azt sem tudom,hogy mit kéne betallóznom,ugyanis azt nem írja ki. Valaki kérem segítsen,adjon normális verzió címet vágy bármit,persze csak magyar, mivel az ősök nem konyítanak angolul
Szóval ezt annyival egészíteném ki,hogy a hibaüzi az volna,hogy:
egy CD/DVD meghajtó eszköz illesztőprogramját nem tudja betölteni, és hogy rakjam be neki vmi lemezt,de mit kérem? -
#33031 2GB Ramhoz felesleges a 64 bit -
#33030 oké köszi :D
SgtChris hasonló gépem van és 32 bit-est használok -
#33029 A %USERPROFIL% azt jelenti, hogy az éppen bejelentkezett felhasználó AppData\Local\Temp könyvtárjába rakja az ideglenes fájlokat. Ha neked jó egy a minden felhasznál álltal közösen használt könyvtár akkor elég ezt beírnod: d:\AppData\Local\Temp de bármi más lehet ami szimpatikus neked.
-
#33028 32bit -
#33027 Nagyon kösz a választ! csak itt nem tudom hogy csináljam:
alapból ez van:
a változó értéke:%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp
akkor ezt mongyuk így írjam át: D:\%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp
előre is köszi -
#33026 A lenti konfigra melyiket javasolnátok a Vistából? 32 vagy 64 bit-est? -
#33025 :( -
#33024 Nincs ötletem. -
#33023 Nekem tudsz segíteni bon? -
#33022 Vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítsok/környezeti változoknál állítsd át a temp és tmp mappák helyét más particióra és talán akkor az adobe is oda fogja kibontani magát.
Egyébként nagyon nem jó ha csak ilyen kevés helyed van a rendszerpartición, mert a Vista-nak (nem csak neki) a műkődéshez kell a hely. C meghajtó ajánlott mérete 30-40gb. -
#33021 Start Menü > Futtatás:
Beírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás.
Ezt Vistán hol tudom megcsinálni, mert én nemtudok beállítani olyat hogy alapgyorsítás?!
-
#33020 Hali!
remélem jó helyen kérdezek
Lenne egy olyan gondom hogy telepíteni akarom az adobe Dreamweavert(300 mb) ,és Telepítés előtt ezt a Vista egyik rejtett mappájába akarja kibontani csakhogy nekem a C: meghajtón 280 mega szabad hely van,és nincs rajta semmi más csak a Vista meg a Nod32,szóval törölni se tudok semmit.Szóval azt be lehet állítani hogy ne a C:re hanem a D: -re vagy E: -re bontsa ki? -
systmatyk1985 #33019 Értem!Akkor asszem vista reinstall lesz!
Köszi! -
#33018 Ez természetes ha 32bit-es operációs rendszert haszált (nem csak Vista-nál). Ha a teljes 4gb-ot kiakarod használni akkor 64bit-es operációs rendszert kell felraknod. -
systmatyk1985 #33017 Hy!Lenne 1 kérdésem!Most raktam a gépembe +2gb ramot,így van most 4 giga(ddr2 kingmax 800MHz,4db 1gb-s modul)Na azt akárhogy számolom ~4096MB!A vista viszont csak azt írja ki hogy 3325MB!A többi 700 megával mi van?Nem hinném h hibás az 1ik modul mert akkor szarakodna a gép,de hibátlanul működik!+ a biosban kiírja h 4096mb!Hova tünteti a vista a maradék ~700 mb-t?És hogy lehetne azt vissza kapni?2GB ramból nem szedett le semmit a vista,4gb-ból meg 700MB-ot? -
#33016 Kösz, de ezeket a parancsokat hová kell beírni? -
#33015 LLTD telepítése -
#33014 Már látja a laptopot, de azt írja ki a hálózatok felderítése után, hogy nem helyezhető a térképre. Ez miért van? -
#33013 Hello!
A gondom a következő lenne. A laptpomra most tettem fel az XP SP3-as változatát és routeren keresztül nem látja egymást azasztali Vistás gép és az XP-s laptop. Eddig az SP2-vel ment minden rendesen. Mi lehet a baj? -
#33012 Itt írnak a hibáról: link
Talán ez is segít: link
Vagy ez: link -
#33011 Sziasztok! Tegnap feltettem ismét a Vistát a gépemre, és nem tudom feltenni az SP1-et. Először az automatikus update-el próbáltam, aztán letöltöttem a Micro oldaláról az SP-t, de telepítés közben ezt írja ki:
"An internal error occured while installing the service pack. Error code: 0x800700002"
Volt valakinek hasonló problémája? Eredeti Vistám van. -
#33010 a laptopom kb 5napos, Asus f3sv. nem hinném hogy máris baja lenne a hálókártyának. a windowst tegnap raktam újra, annak se hinném hogy baja lenne. routerhez nem értek :S
mostanra rájöttem, hogy csak akkor megy el a net, amikor tesóm a gépével fellép az utorrentre, és tölteni kezd. -
#33009 Elvileg semmit se kéne állítani. Ha egyszer megy, akkor magától nem megy csak úgy el. Lehet a router szenved, lehet a lan karid döglik, de lehet csak a win van meghülyülve. Ki kell próbálni live linux-al vagy ha azzal is ledob akkor meg másik hálókarit bele, és ha akkor is szenved akkor meg a router lesz kizárásos alapon. -
#33008 egy FONTOSABB probléma: új win, új router resetelés (új jelszó stb.).. vezetéknélküli csatlakozás során fellép a netre, még a routerre rákötött külső hdd-re is feltudok menni, de kb 5perc és lecsatlakozik, szétkapcsol. a házba egy másik gép, ami ugyanígy csatlakozik a routerhez hibátlanul megy, nem szakad meg, nem problémázik. gondolom a kapcsolatbeállítását kéne finomítani, de vista-ba fogalmam sincs hogy kell. xp-be egyépként nem voltak ilyen gondjaim, de ha voltak is akkor elég volt egy kapcsolat tiltása\feloldása és már ment is.
légyszi valaki segítsen, nagyon fontos lenne
köszi előre is -
#33007 heló. belehet állítani a vista-ban, hogy a mappák böngészése között a backspace lenyomásakkor ne "vissza" lépjen, hanem följebb lépjen? úgyértem ne kövesse hogy melyik mappában voltam előtte, hanem lépjen visszább.
remélem értitek mit akarok mondani, habár elég hülyén fogalmaztam meg -
#33006 Gugliba első találat. Ha jól értettem az angol panaszkodókat, valamilyen engedélyezési hiba. Ott van a megoldás is de jó hosszú, nem akarom bemásolni. -
Brash #33005 Sziasztok.
Az miért van, hogy a Vistam nem frissít? Hibára hivatkozik ami a következő: 80070005 ez a kódja. A Windows Defender is emiatt nem frissül. Mi lehet a baja? Köszi. -
hello #33004 Hello!
Felraktam a Realtek HD Audio Manager-t és beállítottam, hogy ne jelenjen meg a kis ikon az óra mellett (gondoltam berakja a vezérlőpultba is) és most nem találom sehol, hogy hogyan lehetne elindítani (csak Windows felületen lehet állítgatni de ott nem olyan részletesen mint a programban) -
#33003 Buherálatlan változat recovery opció? -
#33002 Akkor szívás, szerintem újatelepítés egy nem buherált változattal. -
Ivicom #33001 Ott csak szolgáltatások vannak felsorolva,s ez nincs köztük:(
-
#33000 Vezérlőpult\Programok és szolgáltatások\Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása menüpontnál. -
#32999 Shogy