40038
-
#33078 AGP kékhalálozik vista alatt, vagy 100 fórumon 200 ilyen panaszt olvastam. -
#33077 Az ATI oldaláról töltöttem le direkt Vista-ra. -
#33076 Remélem Vista kompatibilis drivert probáltál feltenni. -
#33075 Szevasztok.Segítséget szeretnék kérni.A következő a gondom.Van egy ATI Radeon HD 2600 XT AGP videókártyám.Hogyan leheta Vista-hoz drivert telepíteni hozzá? Ugyan is amikor egy drivert telepítek hozzá újra indításkor állandóan kék halál az eredmény.Több féle driver-el is kipróbáltam és mindig ugyan az az eredmény.Válaszotokat előre is köszönöm. -
#33074 passz. -
#33073 de a vga-m powerplay modulja a teljesitményben is meg ue? ott is sazbályozza magát ugye? -
#33072 Ha akarod váltogatod ha nem akarod nem, nem kötelező. Nekem a kiegyensúlyozott van használva mindig. -
#33071 De most akkor nem kell váltogatni nem? BErakom arra a teljesitményesre azt haggyam azon ugye? -
#33070 Normál használatra a kiegyensúlyozott játéknál a teljesítménycentrikus. -
#33069 gondolom a z ati powerplay a kiegyensulyozzban van ugye? vagy akkor melik a jo? -
#33068 a három fajta energiatakarékosság közül meliket érdemes választanom??
kiegyensulyozott
teljesitményorientált
energiatakarékos -
#33067 Már bocs de melyik program az a "böngésző" mert nem tudom beazonosítani. A tűzfal megfelelően műkődik nem blokkolja a nod32-öt? -
TYAMA #33066 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem vistát használok és internet kapcsolat van müködik is de csak explorerel de én böngészöt használok de azzal nem müködik! Nem tudom mi lehet a hiba? például a nod 32 se fissiti magát. Mi lenne a megoldás hogy tudjam a böngészöt is használni?
Cimem: [email protected]
A segitséget elöre is köszönöm! -
#33065 Na meg nincs win98-ban NTFS fájlrendszer, normális házirend kezelés stb. Egy dolog tény a Vista-t nem lehet öszehasonlítani egy win98-al. -
#33064 Nyilván teljesítményben sem mindenhol veheti fel a modernebb rendszerekkel a versenyt, de én pl ilyen problémákra gondoltam (SATA, többmag nem támogatásáról nem is beszélve)... Nem véletlenül volt a tesztgépben annyi memória, amennyi:) -
#33063 a windows 98 minimum követelményéhez képest ez egy atomreaktor, szal nevetséges... -
#33062 Érdekes, mert én azt olvastam, hogy elég jól fogy a Vista. -
#33061 De az már nevetséges, hogy még mindig a kutyának se kell a Vista, és az XP-t csak úgy kapkodják. Pedig mára már az átlagnak van gépe egy Vistához, szal nem ez a gond, egyszerűen sok felesleges erőforrást eszik meg a Vista, A Dx 10 is egy csákbamacska, szal elqrták. :D
És most azzal akarják ránkerőltetni a Vistát hogy nem forgalmazzák tovább az XP-t, amire lenne kereslet. -
#33060 Ha még el is indul nem használja ki a gépet és ez miatt lassabb is lehet ugyanazon szoftverek feltelepítése után mint egy XP vagy Vista.
Én a héten állítottam át a munkahelyemen 59db gépet win2000-ről XP-re és meglepően nagy sebesség különbség van a két oprendszer között, pedig egyforma programok vannak fent.
-
#33059 Jó kis teszt. -
#33058 Azért megnézném a Win98-at egy mai normál (DualCore, 64 bit) konfigon, hogy elindul-e egyáltalán:) Istenem, ilyen hülye "teszteket"... -
#33057 Aha persze Vistanak el kéne futnia TI4400on ne viccelődjünk már. Ez akkor lenne reális, ha mindkét oprendszer minimum követelményein tesztelik a sebességét. Fél giga rammal win98:D 4gigával a vista is szalad. Ennyit az indexről, igazi techlap:D -
#33056 http://index.hu/tech/blog/2008/07/09/a_vistat_meg_a_windows_98_is_lenyomja/ -
#33055 http://index.hu/tech/blog/2008/07/11/a_windows_xp_eladasait_nem_zavarja_hogy_mar_nem_lehet_kapni/
Innen is látszik hogy mekkora rakás kaki a Vista, senkinek se kell.
-
#33054 Vazz, akkor most szedhetem lefelé az egészet
-
#33053 Ha kiírja, hogy 0 nap van hátra akkor szerintem nem aktivált. Feltételezem a crack már nem műkődik megfelelően. -
#33052 Mondtam már hogy használd az EZ-FLASHt és írd ki cdre a bios fájlt. -
#33051 Az miért van, hogy aktivált SP1, ami átmegy a validation teszten, most olyant ír ki, hogy a licensz 0 nap múlva lejár, ezért mentsem az adataimat? Most akkor aktivált, vagy nem?... Pfff...a bugyrom tele van vele. -
#33050 kemény 1500Ft egy floppy meghajtó -
nikiherceg #33049 na megnéztem,de mindkettő frissitési eljárás floppyn keresztül megy, de nekem már nincs olyanom, most vegyek egy floppymegajtót a vista kedvéért? Hát ez kész rablás :-D -
nikiherceg #33048 Ezeket már tegnap néztem, csak user manualt nem szedtem le,gondoltam ami a cd-én van az jó lesz,de remélem ezekben benne van akkor -
#33047 Letölthető cuccok az alaplaphoz, bios és kézikönyv is: link
-
#33046 :DDD -
nikiherceg #33045 Kézkönyvben nem szól a Bios frissítésről,csak a raid rendszer beüzemeléséről, szóval ezzel nem lettem okosabb. De ha leírod nekem,akkor jó lenne :-) Sajnos édesapám F*** volt,mondtam,hogy bízza rám a gépvásárlást,de helyett majd ő vett, és tessék szinte semmi nem megy rajta, meg azt sem tudom mi van benne, semmi papírt, dobozt nem adtak hozzá. Jó everest-ben meg lehet nézni,de az mégsem olyan,mintha látom, hogy megvan minden kis "lom" hozzá... Attól félek,valamivel behúzták... Mondjuk a DVD íróval azzal behúzták,mert rásóztak egy fekete helyett fehér színűt,persze fekete árába :-DDDD Mert ilyen előlapos a ház,azt nem látszik....pfff SZóval,csak emiatt tartok....
Na előre is köszönöm az infót :-) -
nikiherceg #33044 Köszönöm szépen meglesem :-) Láttam,hogy van hozzá 3 Bios tool program, All Os az gondoltam,hogy mindenre jó, de kubuntun nem indul... Majd xp-meglesem :-) Az olyanko mi van,ha a legújabb van rajta jelenleg és mégsem megy? -
#33043 BIOS verziószámát a biosban tudod megnézni, a bios frissítés pedig lehetséges cdről is, már, ha easy flashes a biosod, bővebben az asus.comon nézelődj. Szerintem van rajta EZ-FLASH mert már az én alaplapom is tudja:) -
#33042 Kézikönyv 2.1-es pontja foglalkozik a kérdéssel és jó pár féle frissítési lehetőséget felsorol. -
nikiherceg #33041 Köszike, kiokosítom magam,azt valamelyik nap nekiugrok :-) -
nikiherceg #33040 Ja és persze nem ezen az alapalpon, picit elfogalmaztam :-D Biztos az ideg... :-D
Szóval, egy régi abit alaplapomat frissitettem anno 2003 körül :-D De akkor még volt floppy olvasóm:-D -
#33039 Alaplap kézkönyve leírja a bios frissítési lehetőségeket.