Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Használok egy Advanced WindowsCare V2 Personal nevû karbantartó progit is ( ami néhány alapvetõ tweak-et csinál - javaslom mindenkinek ) és elégedett vagyok a rendszer sebességével és stabilitásával, pedig csak 1 giga ram van a gépben.
(az egyik oldal szerint a számítógép vásárlásba bele kell számolni a szoftvert is, hiszen anélkül linuxozhat, a másik szerint amit lehet ingyen azért minek fizessek - és erre van millió indoka az "én nem fizetek ezért a szemétért"-tõl kezdve a "inkább vettem belõle egy erõsebb procit"-on át akármeddig - bár egy oem vista home premium nem sok pénz egy teljes gép mellett)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a másik fele meg, hogy ha a fent emlegetett illegális dolgot mûveled, akkor vállalod a kockázatot, hogy az a program akármit mûvelhet a gépeden. az, hogy átveri a vistát az egy bevallott funkció. valószínûleg nincs más, mert ilyen téren létezik valamiféle illem, ráadásul egy másik hozzáértõ társaság lebuktatná õket. de nem tudhatod.
Félreérted, nem arról van szó - persze köszi hogy segítettél, csak annyi hogy nagyon megfontolandó, hogy az ember egy minden gépindításkor lefutó - olyan programot indít el, ami a rendszer indulása elõtt lefutó, teljesen kontrollálatlan dolgokat mûvelhet. Ha valami, akkor ez aztán átveheti az "irányítást" a gép felett.
Jó - gondolom nem vettél észre eddig semmit, meg hát meg is lehet venni a Pistát, de azért mégis...
AVIRA - \"More than security.\"
Becsomagolva: Activation_Vista_SP1.zip
Kicsomagolva: Activation_Vista_SP1.exe
Elindítva viszont: Microsoft Windows Vista Activator 2007 Build: FINAL
Akkor ez most hogy is van?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Next PC upgrade: 2022
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Vista alatt a Fraps nem akar benchmarkot csinálni.
Szerintem az lehet a gond hogy nem lehet a c-re másolni csak rendszergazdai jogosultsággal.
Az egész C meghajtót az uralmam alá kellene venni??
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ezt irja egy oldal: (msconfig) alkalmazás "Boot" fülén kiválasztottuk a "No GUI Boot" opciót. Ez a No GUI Boot a magyar windowson hogy van irva??
1. Kattintson a Start gombra, írja be a command karakterláncot a Keresés megkezdése mezõbe, a Programok listában kattintson a jobb gombbal a Parancssor elemre, majd válassza a Futtatás rendszergazdaként parancsot.
Amikor a program a rendszergazdai jelszót vagy a megerõsítést kéri, írja be a jelszót vagy kattintson a Folytatás gombra.
2. A parancssorba írja be a következõ parancsot: powercfg /hibernate on.
További Információ
2. A parancssorba írja be a következõ parancsot: powercfg /a.
A PowerCfg parancs kimenete az alábbihoz hasonló:
A rendszer a következõ készenléti állapotokat támogatja: Készenlét ( S1 S3 ) Hibernálás Hibrid alvás
A rendszer a következõ készenléti állapotokat nem támogatja: Készenlét (S2)
A rendszer vezérlõprogramja nem támogatja ezt a készenléti állapotot.
A támogatott, illetve nem támogatott készenléti állapotok listájának tartalma a számítógép hardverétõl függõen változó.
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
928897 Elõfordulhat, hogy a Windows Vista rendszer hibrid alvási és hibernálási funkciója a lemezkarbantartó eszköz használatát követõen elérhetetlenné válik.