40038
-
#33159 Huh nagyon szépen köszönöm! Amit belinkeltél azza működik!!!! NAgyon jöszönöm!!!! -
dashed_ #33158 64bitesre van driver, illetve kis googlizas utan - masnak is volt mar ezzel problemaja .a lenyeg ,hogy kompatibilis modeban(win xp sp2) inditsd a telepitest es elvileg felmegy a driver, es mukodik is
szerk. megegy opcio.
AD1986A_Vista32&64.zip
errol is azt mondjak ,hogy megy vistan vele a hang,tobbet nemtok rola sajna. -
#33157 Please Select the Product
Motherboard
Socket 775
P5PL2 -
#33156 alaplap megvan miylen van deee. cd ről nem engedi telepíteni mert azt irja hogy: No support for this OS version: WNT_6.0P
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us itt meg nincsen Vistához való driver -
#33155 ok alaplapi de akkor megnézem az alaplap telepítőjét. csak elő kell keresni. -
#33154 Én szeretem az oldalsávot, de játékokat nagyon lassítja, mert a proci és ram mérő gadget fogja a cput egy picit, úgyhogy írtam egy kis progit amit atitoolban beállítva, játék indításkor kilövi, kilépéskor elindítja a sidebart így nem fog a gépen semmit:D -
#33153 Alaplapi vagy külön kártya? Minkét esetben a gyártó honlapján találsz hozzá drivert (elvileg) -
dashed_ #33152 igy eleg nehez ha nem tudod milyen hangkartyad van:)
alaplapi a hangkartya? mert akkor az alaplap gyarto honlapjarol biztos ,hogy tudsz drivert leszedni a hangkartyahoz
(esetleg winupdate-et erdemes lenne megnezni hatha talalt hozza magatol drivert) -
#33151 Hali nekem az lenne a problémám hogy nincs hangja semminek a Vista alatt. XP alatt megy minden rendesen de Vista alatt semminek próbálok drivert kereseni hangkártyához de nem tudom milyen hangkártyám van és azt sem hogy milyen driver kell. Légyszi segítsetek. -
#33150 nem mindig, de bármelyiket bele is tudod tenni, simán rakd bele a parancsikont.
Alkalmazásindító oldalsáv program -
adsa #33149 nem mindig -
#33148 Tapasztalatom alapján nem biztos. -
simonl #33147 Nem nagyon találtam alkalmazást a gyorsindítok sidebarba helyezéséhez.....mindegy
Ha játékot telepítek vistára ...és telepítés során nem rakom ki a játék ikonját az asztalra..attól még a start menü/játékok menüben ott lesznek az adott játék ikonja(i) nem??
Köszi -
#33146 Gondolom külön alkalmazással. Nálam az oldalsáv volt amit először kikapcsoltam, mert feleslegesnek tartom. -
simonl #33145 Jó reggelt, köszönöm válaszod....
Még egy apróság: az oldalsávban (alsó részébe) hogyan tudom elhelyezni a gyorsindító ikonokat, játékikonokat ??
Köszi
-
#33144 A Vezérlőpult\Hálózati és megosztási központ központba van az amit keresel. pl: Hálózati kapcsolatok kezelése vagy a Kapcsolat vagy hálózat beállítása menüpont. -
#33143 Jobban jársz magyar office 2007 magyar változat beserzésével, hamarabb fogsz találni mint nyelvi csomagot.
Vista magyar nyelvi csomagot a Windows Update-ről tudod leszedni (csak Enterprise és Ultimate változatoknál). A leszedés után a területi és nyelvi beállításoknál a billenyűzetek és nyelvek fülön megjelenítési nyelv résznél tudod feltelepíteni a nyelvi csomagokat. -
#33142 Ja: A free is tökéletes, csak nem frissíti magát automatikusan, de semmi egyéb korlátozás nincs benne. -
#33141 RMClock
Nekem ez van fenn. A Vista nekem is mindig maxon hagyta, de ezzel beállíthatók különböző profilok. Hogy melyik szorzókat használja. Én Performance on demand -al használom. -
simonl #33140 Sziasztok,
Hogyan tudom magyar nyelvűvé varázsolni a Vistámat?
A területi és nyelvi beállításoknál minden hungary -ra van állítva....
ill. az office 2007 hez nagyon kellene az a magyar nyelvi pack link:) a pult alól ha értitek mire gondolok.....
Köszönöm -
#33139 Sziasztok!
Nem rég kaptam egy laptopot amin alapból origi vista van, csak az a probléma hogy még nemigazán értek ehhez az oprendszerhez, és azlenne a kérdésem, hogy hogy kell beállítani rajta az internetet, ha a házba van egy router ami osztja a netet. annyira nemvágom, hogy aztse találtam meg, hogy hova irjam be az ip cimet, a felhaszn. nevet, jelszót stb... pls help, előre is kösz -
Apocalipto #33138 Szeretném hogy működjön a Cool'n Quiet technológiám, de valahogy nem akar menni...Energiasémát energiatakarékosra tettem, és ha a proci 1%-ban használt, akkor sem veszi le az órajelet a Vista. Ötlet? XP-n működött. -
#33137 énis arra gondoltam:) -
#33136 Tessék: link -
simonl #33135 Sziasztok,
Tudom nem jó helyen kérdezem de itt pörög a topic és mindig hasznos infókat kaptam.
Tehát: 0ffice 2007 -hez kellene "hun languae pack" ill. ehhez egy link.
Ezer köszönet -
#33134 Vista-val bírni fogja, de játékokkal nem. Mondjuk HL2 elképzelhető. -
#33133 #33121-es hozzászólásra gondolok. -
#33132 köszi a választ már pár hónapja nem olvastam vista fórumot -
#33131 Sziasztok!
Lehet kicsit off leszek...
Új monitort veszek (Samsung 2253LW), amelynek az átmérője 22" és max. felbontása 1680*1050. Korábban volt már Windows Vista a gépemen és tulajdonképpen nem volt vele semmi probléma teljesítmény terén (persze az adott lehetőségekhez/korlátokhoz viszonyítva, de pl. HL2 meg ilyenek szépen futottak ahogy kell), de akkor 1024*768-ban ment minden.
A konfig:
Lap: MSI K8T-Neo2F v2.0 (s939 - VIA K8T800Pro chipset)
CPU: AMD Athlon64 3700+ (2.2 ghz)
VGA: Inno3D GeForce 6600GT 128mb AGP (+ Zalman VF700 AlCu)
RAM: 2*512mb Kingmax DDR400
A kérdés tehát az lenne, hogy 1680*1050-es felbontással a fenti konfignál nem lesznek-e gondok a Vistával? Bírja-e a gép ezt a felbontást Vistánál?
Előre is kösz -
#33130 Nagyon sokáig nem olvashattál vissza, mert pont az ellenkezőt írják, ha nincs SP1-es integrált telepítőd. SP1 telepítése után kell aktiválni. Ja és ott van a crack is mellékelve a hozzászólásban. -
#33129 ja vagy most olvastam vissza hogy először aktiváljam sp1 nélkül aztán tegyek rá sp1et? -
#33128 létezik vmi jó crack ami aktiválja a vistát sp1 hez? -
#33127 Semmi baj vele, nekem is ilyen gépem van és nincs probléma sem a görgetéssel sem a rendszerrel.
#33126: Biztos, hogy az van fent neki, mert a normál catalyst fel sem megy csak a PCIE-re. -
#33126 létezik valamilyen ATI fix. az kell neked. -
#33125 Ha vista van a gépeden akkor szerintem az lesz a baj, mert én olyan gépbe amibe még AGP-s kártya, van nemigazán raknék vistát.
-
#33124 Jó reggelt minenkinek!
Olyan problémám van, hogy vettem egy uj videokártyát, hd2600xt agp-t, nagyon zsirul mukodik minden hibatlan, egyedul annyi a gondom, hogy ha aero feluletet hasznalok iszonyatosan szaggat az egesz win amikor gorgetek, vagy amikor flash reklamok vannak meg a kurzor is szaggatni kezd, mivel lehetne ezt orvosolni? legujabb catalyst van fent, probaltam mar sokmindent, de otletem sincsen.. elmenyindex max pontszamot adott ra, szoval tokeletesen kene mukodnie, mellette regi geforce 6200-mmel tokeletes volt.
Téháiksz -
tompka #33123 Az normális hogy ha egy trójaitól kék lesz a hátterem :) De utánna visszaállítottam :) -
#33122 Ez azért fura, mert NForce3-hoz nem adtak ki Vista drivert:) (Nekem is ilyen alaplapom van asztali gépben, tökéletesen megy a Radeon9600.) De a lényeg, hogy megoldódott a gond. -
#33121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aktiváló okosság Vista 32 és 64bithez.
A következő verziókkal működik:
1. Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
2. Microsoft Windows Vista Business Edition
3. Microsoft Windows Vista Starter Edition
4. Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
5. Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
Ha nincs SP1-el integrált verziód akkor ajánlom az SP1 telepítése után Jobb klikk futtatás rendszergazda módban használni, én is így csináltam amíg nem szereztem integrált verziót. Teszteltem Home Premiumon és Ultimaten. Vírus és adware mentes.
Inkább hardverre költsétek a pénzt. :)
Link: http://www.files.to/get/326881/jhs2mmpeon
-
#33120 700 megát eszik az nem sok. A gyorsítótárazott memória is szabadnak számít, előtölti a programokat hogy gyorsabban induljanak. Ha kell, majd felszabadítja a memóriát.