40038
-
vidu01 #33199 Úgy néz ki megoldódott, fogalmam sincs mitől mert nem csináltam semmit, de most nincs hibaüzi. -
vidu01 #33198 Firefox3 használatával. -
#33197 hali
behalt az iexplorer
valami vírust beszoptam, de sikerült kitörölni (trójai volt, de a nod32 +spyware terminator megtalálta)
azóta viszont a böngésző nagyon belassult, és sok oldalt nem nyit meg, csak várakozik percekig (pl ezt a fórumot sem, most xp alól írok, az is fent van)
tehát nem 404-es hiba, csak a weblap töltése közben megáll
most csináltam mélyvizsgálatot, és nincs vírus
van vkinek ötlete, hogyan lehetne "megjavítani" a böngészőt? -
#33196 Újabb crack (itt is megtalálható nem sokkat kell keresni), vagy megvásárlás. -
TomBond #33195 Egy ismerősöm vett egy Acer notebook-ot és felrakta rá a Vista-t. most az a gondja hogy rossz crack-et tett fel és hol azt írja ki neki hogy eredeti a termék hol számol vissza 15 napról (most 12 napnál jár).
Van erre valami megoldás (én nem tudok neki segíteni mert nekem eredeti van)
-
#33194 Próbáld meg alapórajelre visszarakni a procit, hátha az kavar be. -
dashed_ #33193 vmi uj halokari drivert ,esetleg alaplapi drivert, halozati szoftvert nem raktal fel? ha ment idaig akkor vminek tortennie kellett ,hogy most ne menjen:) innen messzirol nehez megfejteni sajnos..
esetleg rendszer visszaallitas, oan idopontra amikor meg ment minden rendessen -
TYAMA #33192 De elötte használtam a böngeszömet most meg nem müködik! mit kell kikapcsolni hogy jo legyen? A nod is jo volt 15 millió napig jó! -
TYAMA #33191 És csak 64 bites explorerel müködik -
dashed_ #33190 az internet Explorer is egy bongeszo, ha te masikat hasznalsz es nem megy valszeg vmi tuzfal problemad lesz. ez detto igaz nod32-re is (ha warez akkor meg a szar crack miatt lehet,vagy ha proba verzio akkor lejart az 1 honap..)
-
TYAMA #33189 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem vistát használok és internet kapcsolat van müködik is de csak explorerel de én böngészöt használok de azzal nem müködik! Nem tudom mi lehet a hiba? például a nod 32 se fissiti magát. Mi lenne a megoldás hogy tudjam a böngészöt is használni?
Cimem: [email protected]
A segitséget elöre is köszönöm. Avant Browser -
#33188 Üdv
menny a Windows ultimate extrákba (start menü) ott menny arra hogy frissítések keresés, ott be fog jönni jópár dolog, a nyelvi csomagoknál jelöld be a magyart. letölti---> utánna vezérlőpult--> óra,nyelv,és területnél átállítod magyarra a nyelvet :) -
#33187 Magyar nyelvi csomag telepítése: #33143 hozzászolás. Aktiválás egyik módja a megvásárlás. -
Madmano #33186 Szasztok.Na,megvan a Vista.Ultimate.Kezdésnek jó lesz.Viszont 2 kérdésem van Hozzátok:Hogy a bánatba tudom lemagyarítani?A másik:az aktiválás érdekelne.....Ha vki tudna segíteni,nagyon megköszönném. -
#33185 Tegyél Businesst abban benne van. -
#33184 Ms.com-on elvileg fent van a remote desk. Legalábbis xp-re le lehetett szedni még pár hónapja a legújabb vista kompatibilis változatot. -
vidu01 #33183 De most tettem fel. -
dashed_ #33182 aki home premiumot hasznal , ahhoz egy kerdes..
en ultimatet hasznalok,de eleg lenne a home premium is. viszont ahogy nezem ebbe nincs remote desktop. na most vmi okossaggal esetleg lehet megis hasznalni premium alatt ezt a funkciot??(sajatgepre es sajatgeprol is kene tavasztal)
ultravnc nem jo -
#33181 Figy ha vki a mai napig 16 bitest használ az már nagyon gáz. Vagy sóherek, vagy nem értenek hozzá. Vagy esetleg nincs más. De akkor meg úgyse tesznek olyan helyre nem hogy vistát de még xp-t se. Másrészről meg baromira nem általános ez az eset. Nyugodtan fel lehet tennni. 4gb ram fölött meg egyenesen kötelező. -
#33180 16bithez: Elég sok 16bites progi van (főleg cégeknél, ügyviteli rendszerek) amit már nem támogat a rendszer. Mindegy én akkor sem látom értelmét 4GB-nél kevesebb rammal 64bitre váltani. -
#33179 Nem emulálva. Benne van a 32 bites alrendszer is. Btw a rendszer maga gyorsabb, a programok pedig már fel vannak készítve a 64 bites rendszerbe épített alrendszer kihasználására (ez inkább kompatibilitási gondokat mint sem sebességbelieket okozott). Tehát amit írtál már kb 3 éve nem igaz. Ugyanolyan gyors minden. És van pár védelmi funkció is amit a 32 bites rendszer nem tud. Egyedül a driverekkel meg pár ótvar régi 3rd party szoftverrel lehet szopókázni. Meg mondjuk a 16 bites progikkal amik et már ugye itt nem támogat a rendszer. De minek is? -
#33178 Ilyen hbam nekem is volt de ugy hogy vagy 6 vista re instal utan is a vege XP lett ! -
#33177 Meghót a vista. -
vidu01 #33176 Üdv!
Kis problémám lenne a vistával, jónéhány programot nem tud megnyitni ezt a hibaüzenetet dobja:
http://images.netbag.hu/20080718/08142643804.jpg
Először azt hittem a vidkari driverjét tettem fel rosszul mert játékoknál adta, de most már más progiknál is ez van. Tegnap újraraktam a rendszert de maradt minden változatlan nem tudok megnyitni semmilyen .exet mindig ezt az appcrast adja. ntdll.dll el vagy kernel32.dll el. Mit csináljak, mert már eléggé idegesít.
A gépet kb 3 hete vettem de az elején nem volt ez. -
tompka #33175 Én sem tudok több érvet, csak egyszer megnéztem hogy milyen :) -
#33174 Nem azt mondtam hogy nem működik, hanem azt hogy értelmetlen. Lassabb lesz mint a 32bites, mivel a programok nagy része 32bites így emulálva fut. A 4GB vagy több ramon kívül jelenleg semmi olyan dolgot nem tudok, ami miatt érdemes lenne 64bitre váltani. -
tompka #33173 Egyszer felraktam, de visszaáltam 32-re. Ismerősöm 2gigával használja a 64bitest. Jól megvan -
#33172 64bitre? -
tompka #33171 Én 1gigával vátottam. Azóta 512megával több van :) -
#33170 Otthonra szerintem felesleges az Ultimate, nagyobb a gépigénye is. 32bit-es nem tudja kihasználni a 4GB ram-ot. Kelleni fog a 64bit-es Vista. -
horrock #33169 Köszi szépen, a ram később bővítve lenne, mivel videószerkesztéssel foglalatoskodom, és tanulgatok 3d-ben tervezni, ilyesmi. Mert ha nincs driver, pl. nyomtatóhoz, akkor értelmetlen, ezért nem lett több memó véve a gépbe.
Köszi mégegyszer. -
Madmano #33168 Köszi a véleményeket.Ha minden igaz,Ultimate verzió lesz.Az is jó,nem?Meg a másik:Vista 32bites tud kezdeni vmit a 4giga rammal? -
#33167 2 giga rammal értelmetlen váltani -
horrock #33166 Sziasztok!
Én most 32 bites XP-t használok, de nem rég kaptam az aláírásomban levő konfigot(hat évig volt előtte egy gépem, nem kopasz apuci fiacskája vagyok), és nem tudom, hogy váltsak-e 64 bites rendszerre. Egyetlen kérdés foglalkoztat, hogy 64 bites rendszerekre mennyire vannak driverek, illetve hogy ha tudtok adni egy linket ahol körülnézhetek, akkor azt megköszönném.
Előre is köszi a segítséget!
Horrock -
#33165 Szerintem otthoni gépeken már érdemes váltani, de ez attól függ hogy milyen programokat használsz. Driverekkel el van látva, nekem semmi probléma nincs még a nevenincs szkennerem is működik (Umax astraslim 1200). Otthonra a Home Premiumot szokták javasolni, én Businesst használok mert nem kell nekem játék meg mediacenter:D Felrakod a Vistat, kipróbálod, ha nem tetszik majd vissza rakod az XPt. -
#33164 Ha ki akarod próbálni akkor 64bites Home Premium a legjobb választás. Játékra elég kellene, hogy legyen, driverek biztos vannak, érdemes a vinyodból 40GB-ot kihasítani a rendszernek, főleg ha egyéb programokat is használsz. Hogy érdemes-e váltani? Mi ezt nem tudhatjuk, minden ember más, másképp gondolkodik, máshogy használja a gépét. Próbáld ki és meglátod! -
Madmano #33163 Szevasztok.Tudom,itt főleg Vistát használók vannak,de objektív véleményeket várok:most XP van fenn.Ami azt illeti,nem is használtam mást eddig.Gondolkodom,ki kéne próbálnom a Vistát.A gépezetem:AMDX2 6000+-os proci,Gainward GeForce 8800GT vga,4giga ram,MSI K9N SLI alaplap,Chieftech 500W-os táp és egy Samsung 250-es SataII-es vinyó.Szóval ennek ismeretében és abban hogy főleg játékra használom a gépet(World in conflict,Mass effect,Grid) érdemes-e váltanom Vistára?Meg mennyire ellátott ez az op.rendszer driverekkel pl? -
#33162 Tiltsd le a rendszervisszaállítást és máris nem fog annyi helyet zabálni:D De egyébként az ultimatenek hivatalosan is 40gb ajánlott :)
Nekem 36os SCSI vinyón van a Business. -
#33161 Ultimate Vista-nak 40gb-os partició ajánlott a megfelelő műkődéshez. Ha ennyire zavar a helyfoglalása akkor futtasd le a lemezkarbantartó programot. A munkahelyi gépemen 24gb-ot foglala az Enterprise változat, az otthonin az Ultimate meg szintén több mint 20gb-ot. Ez természetes és a mai winyó méretek mellett nem is gond. -
#33160 Vista Ultimate eredeti van a notebook-on. De valamiert 18+ gb foglal ez a szar... Valaki meg tudna nekem mondani megis miert? A Pc-en levo ugyanez ugyancsak eredeti Vista nem foglal tobbet mint 7 gb.
Help!