Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon msn ed megadod?segitség kellene és itt forumba gázos lenne!
bon
Mindegyik jó, otthonra a Home Premium

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

meik egy jol müködö vista????????a legjobb.....
asysoft
MSDNAA-s Vista dobozosnak számít, gondolom ezért fogadta el. Azért csodálkozom, hogy miután nincs hivatalos módszer a javítócsomagok telepítõkészletbe való fésülésére, nem biztosítanak lehetõséget -hogy akár térítés fejében- lehessen rendelni friss lemezeket. Semmilyen kárt nem okozna nekik...

/*WTF?!*/

[HUN]FaTaL
Nincs mit. Mondjuk az Ultimate alapból felesleges szerintem nem cska otthonra de vállalati környezetben is. Talán a bitlocker miatt lehet érdekes. A DreamScenem eg szép-szép, de egyrészt erõforrászabáló másrészt rá lehet tweakelni a home premiumra és a businessre is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Netgear
köszi

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

[HUN]FaTaL
Szerintem felesleges. Otthonra bõven elég a home premium vagy a business 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Netgear
Köszi...de

Home Premium? vagy Ultimate? Mivel jobb az Ultimate? Kell az nekem?

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

bon
Külön programmal megoldható pl: Paragon Particion Manager vagy Norton Particion Magic. De elõtte adat mentés nem árt, mert legrossszabb esetben teljes adatvesztés is bekövetkezhet (nem jellemzõ)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali! Az megoldható hogy a D particiól átrakjak a C particiora 10GB?
Ha igen akkor hol tudom megcsinálni?
KÖszi!
bon
igen érdekel, legalább a 32bit már meglenne, mert eddig csak angolt sikerült beszereznem mindkettõbõl, de végsõ esetben az is jó lesz majd múival. De még nem adom fel a 64bit-et.

Narxis
Magyar x86 Ultimate-t én találtam, még oda is volt torrenten írva, hogy semmilyen 3rd party programot nem használt az illetõ és semmi buherálást nem végzett rajta. Kell? Ha kell akkor küldöm az oldal címét, csak regisztrálni kell.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bon
Még nem találtam 64bit-es sp1 hun integrált telepítõt (még 32bit-est se) ami hivatalos és nem házi gyártmány. De ha van linked elküldhetnéd privátba.

Narxis
Letöltöd.

bon
Na sikerült elfogadtatnom az egyik kódot az Alternativ telepítõ lemez rendelõ oldalal, de amilyen szerencsétlen vagyok, pont azt az Ultimate kódomat fogadja el ami angol nyelvû és csak 32bit-es cd-s teleptíõt ajánl fel, mivel a 64bit-es része az Ultimate-nek (ami angolul meg is van). Ezek szerint az OEM kód kilõvel. De az állítólagos egyébb Retail kódomat se fogadja el. Se a Tisztaszoftverest (gonodolom azért mert az csak frissítés). Tehát továbbra se lesz 64bit SP1 hun telepítõm 😞

bon
1. Alapból magyart kellett volna feltenni
vagy
2. elindítod a windows update-et (vezérlõpult/windows update) majd ott felrakod a frissítéseket (elvileg közte kellene lennie az angol sp1-nek is) ha ez megvan utánna felrakod a magyar nyelvi csomagot. Ha nem jelenne meg az SP1 magától akkor leszeded a Microsoft oldaláról az öt nyelvût ami tartalmazza az angolt és felrakod kézzel. Majd ez után rakod fel a magyar mui-t.

Narxis
Jó.

Dzsini
lepasszolom, nekem eredeti Vista Businessem van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem, köszi,

Jelenleg fennt van egy Vista ultimate, szûzen.
Mit tegyek sorrendben, lépésenként, hogy a folyamat végén SP1 es magyar vistaám legyen?
(van már egy sp1 activation. exe -m készenlétben, ez használható ?)

Köszönöm a választ, mindamellet, hogy pörgetem a topicot😊)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dzsini
nem SP1 hun-t telepítesz, hanem a windows update-rõl a magyar nyelvi csomagot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vista sp1 ACTIVATION - ez jó lesz??

Na a helyzet a következõ:

Visszaolvastam kb. márciustól és semmi értelmeset nem találtam SP1 crack ügyben.
Sorrendben: letöltöm sp1 angol, majd sp1 crack, és erre mehet az sp1 hun? Jó a sorrend?
Játékot már creck eltem de op rendsz-t még soha.

És ne legyünk álszentek srácok...😊
Valaki megdobhatna egy SP1 crack linkkel akár privátban is😊

Dzsini
ajánlom a topicban visszaolvasás módszerét (lehet lapozni is)

Köszönöm szépen a válaszokat😊

Hogyan mi alapján keressem ezeket az SP1 "védõ" progikat?

bon
De nekem meg miért nem megy, próbáltam a Microsofttól kapot kódokkal is, Tisztaszoftveres kóddal és eredeti OEM kóddal is.

bon
Telepíthetõ, legális kóddal nem lesz baj, crack esetén lehetnek gondok.

Dzsini
angol Ultimate telepít, angol SP1 telepít (megfelelõ virágbolti változatot védõ programokkal, abban nem tudok segíteni, olvass vissza, ajánlottak már itt ezt-azt), utána Windows Update-en át magyar nyelvi csomag telepít, újraindít.

Narxis
Nem lesz baj.

bon
Két féle képpen lesz magyar nyelvû:
1. magyar Ultimate-et telepítesz fel
2. Nem magyart telepítesz fel sé a Windows Update-rõl majd leszeded a mgyar nyelvi csomagot. Ebben az esetben angol SP1-et kell feltenni rá és utánna lesz szedhetõ az SP1-hez is jó nyelvi csomag.

A Korábbi Windows-okat legegyszerûbben úgy tudod eltávolítani, hogy törlöd a Vista telepítés elején azt a Particiót amin van (ez Teljes adatvesztéssel jár az adott partición)

"Virágbolti" verzióra is telepíthetõ az sp1?
Nem lesz késõbb baj?😊

Ha tudnám mit csinálok, nem kérdezetgnék itt😊)

Tehát angol az Ultimate, letöltike hozzá SP1 eng, ok.
Ezek után hogyan állítom magyarra?

Dzsini
mit csináltál, hogy két vista lenne a gépeden? 😊 nem valószínû.
telepítéskor van lehetõséged rá, hogy a meglevõ rendszerre (vagy mellé) pakold fel az újat, vagy hogy teljesen törölje az elõzõt.

Hogyan kell formatálni?
Egyébként semmi nincs a gépen ami fontos lenne.
Csak attól tartok - bár cáfoljatok meg - hogy most két vista van a gépemen. Lehetséges ez?

Dzsini
bõségesen, nekem egy 1,5GHz-es proci és 1 giga ram van a laptopban, azzal ilyen célokra gyorsabb, használhatóbb, mint az XP. Válassz le kb 40 gigát neki (ha sok dolgot telepítesz akár 60-at is, belefér), és oda telepíts egy Home Premium változatot.

@simonl: Ultimate változat úgy lesz magyar, hogy letöltöd a Windows Update-bõl a magyar nyelvi csomagot. Az SP-t a rendszer eredeti nyelvén (gondolom angol) kell feltelepíteni. Az oprendszereltávolítás pedig formatálással megy, de elõtte mindent, ami fontos helyezz el egy másik vinyón. Utána telepítéskor meg tudod adni, hogy mindent daráljon le.

Sziasztok,

Szeretném megkérdezni, hogy az Ultimate verzió hogyan lesz magyar nyelvû?
Kell hozzá az SP1 hun? Ha igen akkor az bátran tölthetõ a microsoft letöltõ közp. -ból? Értitek mire gondolok😊

És még egy kérdés: hogyan tudok minden op.rendszert eltávolítani a gépemrõl, hogy egy teljesen új rendsz. tudjak telepíteni?

KÖSZI SRÁCOK.

Netgear
Nekem nagyon tetszik a Vista....szerintetek ezen elfut?
Nem játszom, csak dolgozom a gépen, HTML szerkesztés, Office, Képszerkesztés, + TV nézés..szóval apróságok:
--------------------------------------------
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3400+
2 GB DDR-RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS (256 M😎
Samsung 800GB HDD
--------------------------------------------

asysoft
MSDNAA-s kóddal eljutok addig, hogy ki lehessen választani melyiket akarom (32bites CD-s SP1, vagy 64bites DVD, mindkettõ angol), tovább nem megyek, mivel egyik sem izgat😊

/*WTF?!*/

Narxis
Rossz a driver. Friss?

Narxis
Nem tudom, offer= ajánlat, kínálat. Lehet moonman tudja mi az ábra, õt kell kérdezni.

Hali az miért van hogy mikr felrakom a nvidia drivert utána ujra indul a gép és amikor belép a windowsba a monitor kikapcsól és csak resetelni tudok! Utána meg csökentet modba lehet csak leszedni.
bon
Ezt írja ki egy Retail és OEM kódra is: We're sorry, the following error(s) have occurred: No Offer Found

Narxis
Szerintem csak dobozos.

bon
Valakinek ezen az oldalonlink sikerült már 64bit-es telepítõt rendelni? Mert nekem nem akar sikerülni. Már több féle kóddal próbáltam, lehet, hogy csak dobozos verzióhoz lehet rendelni 64bit-es telepítõ készletett? Mert én idáig OEM kóddal próbálkoztam de nem akar sikerülni.

Helló!
Mivel aktiváltad a vistádat? Nekem is 64 bites van fenn, de nem tudom egy programmal, és crackel sem aktiválni.
bon
Inkább kiválszotd a meghajtóknál az Image Recorder-t és rányomsz a másolás és ismét a másolás gombra, majd megkérdi, hogy hova akarod lementeni az image-t. De én jobban szeretem iylen célra használni az Imgburn progit.

Narxis
Asszem' azt. Nekem Ashampoo van.

Akkor Nero-val a "CD/DVD-kép lemezre mentése" kategoriát vállaszam?
Bocsi csak més sose irtam ki op.rendszert.
Narxis
Képfájlként, pl. ha iso-ba van.

Hello! Hogy tudnám a Vistát úgy kiirni DVD-re hogy arról bootoljon és tudjam telepíteni?
Köszi!