40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Igen 64bit-es a procid, ha nincs legalább 4gb memóriád akkor nincs sok értelem a 64bit-nek.
    Én a helyedben újraraknám a gépet és egynenként elkezdenéám felrakni a netről leszedett legújabb drivereket és figyelve, hogy belasul e a gép. Ha nem akkor jöhetnek a programok egyenként szintén figyelve, hogy milyen a sebbesség.
  • esoma
    Leszedtem a daemont. Semmi változás... Kezdem feladni.
    Ha 64biteset teszek e helyett az jobb lenne?
    (egyáltalán 64bites a core 2 due 2.33Ghzes proci?)
  • grebber
    Vistához nem szándékoznak olyan frissítést csinálni ami a kis fájlokat gyorsabban engedné törölni??
    Mert ezért egy 17Mb-os mappát amiben sok kis fájl van 30 percig törölni nevetséges.
  • bon
    Sérültnek fogja érzékelni az érintett felhasználói profil, ha éppen
    azzal jelentkeznél be akkor létrehoz egy másikat (lehet, hogy ideiglenest és majd neked kell csinálni egy újat).
  • bon
    Szerintem nem szereti a windows ha USB winyóra van telepítve, mintha valahol ezt olvastam volna.
    Csinájl inkább két particiót a winyóra és az egyikre az xp-t majd a másikra a Vista-t rakd fel, így műkődni fog.
  • bon
    Az program EXE fájlai vannak átengedve a tűzfalon nállam, ez a telepítő beállítása. Egyébként véletlenül a rendszer idő nincs elállítva? Mert a messenger azt nem szereti.
  • Narxis
    Szerintem semmi, létrehozza újra, elvileg ott nincs semmi fontos, csak az ilyen profil mappák, meg játékok mentései.
  • grebber
    Lenne egy olyan kérdésem hogyha a USERS mappából töröltem dolgokat én hülye mert elkeveredetem a nagy törlések közben akkor szétbaszodik a rendszer következő inditásnál vagy mi lesz vele?
  • nesto
    hi!sata-s vinyóra telepítenék xp-t,usb-s recken kersztül.a laptopon 32bites vista van,de szükségem lenne egy xp-re is.dos-os telepítés után újraindítom a gépet,és mikor töltené az xp-t kék halál.valaki tudna segíteni?
  • kirol
    Na azt mondjátok már meg, mit kell engedélyezni MSN-nek a tűzfalban? Milyen rohadt port kell neki és hol???

Mert nálam minden engedélyezve van neki,és nem megy.
    Meg mondom ha kikapcsolom a tűzfalat akkor se megy.

Tegnapig ment, de próbálgattam a NIS08-at és most már a régi NIS 2007-es se megy MSN.

Eléggé idegesít a dolog.
  • grebber
    Hát ha megtalálom a lemezét és nem sok természetesen! (Bocsi hogy most válaszolok csak edzőmeccsen voltam)
  • mikrofonhead
    Hát ez nem nagyon megy...nemtudom feltenni az illesztőprogramot csak magát a kis progit amivel tudnám nézni a webcam képét stb. Grebber pls el tudnád küldeni azt a drivert amit te használsz vista alatt?
  • mikrofonhead
    No nekem szinte ugyanilyen csak nincs rajta semmilyen felirat és piros fekete.Most letöltök arról az oldalról egy drivert amit bon mondott aztán meglátjuk .. :)
  • bon
    Nem tudom, hogy az itt lévő driverek jók e Vista alá: link
  • Dzsini
    vagy ctrl+egérgörgő
  • Narxis
    asztalon jobb klikk
  • grebber
    Újra kellett raknom a vistát és már nem emlékszem hogy az ikonok méretét hol tudnám csökkenteni.
    Valaki elmondaná?
  • TomBond
    Egy kis segítség (?):
    Delux WebCam Model No. V-B01
    Support Information:
    Device Type: Digital Camera
    Manufacturer: Delux
    Model: WebCam Model No. V-B01
    Interface: USB
  • grebber
    Képet tudnál róla küldeni?
    Nekem pl ilyen delux van és ez jó vista alatt.
  • mikrofonhead
    Az a baj, h nyertem a webcamot és csak pár infóm van róla...szerintem ennek még márkája sincs :D

PC camera )hmm, ki gondolta volna b*meg...)
    V-B01
    Delux webkamera
    (operation system: w98 se/me/xp/2000)
  • bon
    Pontos típus?
  • mikrofonhead
    Hello!

Nem nagyon tudom feltenni a webcamomat Vista Ultimate-re...valaki vmi megoldást tud esetleg?Felteszem a progiját, elindítom és kiírja h nincs webcam...
  • Narxis
    Milyen kodeket használsz? Esetleg a beállításokkal játszadoztál? Videokártya illesztőprogramja friss? Esetleg ott állítgattál valamit? Ha nem akkor... :D Bár még sok egyéb magyarázat is lehet. :P
  • Narxis
    A kék képernyő kellene.
  • 3333
    Hi!
    Lenne egy kerdesem. Lehet meghulyultem, de mintha megvaltozott volna a vistamon a hatter tegnap ota.. nem csinaltam neki semmit, csak ahol en eddig sotetebb szinre emlekeztem ott most sarga let.. Mondjatok hogy megorultem nyugodtan :) bar remelem hogy nem igy tortent..
  • Brand
    Hali!

Kaptam egy kék halált, tudja valaki mit jelent ez?

• Narxis
    Ad-aware vagy Ashampoo AntiSpyWare 2-t tudom még én ajánlani, ha ezek se találják meg akkor necces.
  • Brand
    Köszi sikerült, viszont lenne egy másik kérdésem is.

A bootmanager-t ,hogyan kell törölni vagy letiltani ?
    Még telepítés után sem tünt el, sajnos véletlenül lett felrakva, de most ,hogy újra raktam a gépet még mindig előjön boot előtt és kérdezi, hogy melyik oS etc...

Bocs, ha láma a kérdés..

Köszi
  • bon
    Windows defender se talált semmit?
  • grebber
    Leszedtem A-Squared Free 3.5-öt de nem talált semmit.
    Nod32-se.Bitdefender sem.
    Tököm tudja milyen vírus ez de fasz kivan ha emiatt rendszert kell telpítenem megint.
    Online Scannert nemtudok futtatni mert google-ba ha beriok valamit rámegyek a találatra nem jön be semmi (blokkolja a vírus)
    Elképzelésem sincs hova itta be magát ez a fos mivel lehetne kiirtani.
  • bon
    Használj valami adware keresőt pl: A-squared link
  • grebber
    Na ezt szép kisem tudom venni őket a windows utáni inditásból mert kiveszem a pipát elkalmaz erre visszugranak a pipák :(
  • grebber
    Akkor oké törölném őket de nem találom ezeket a fájlokat sehol :(
    Ez hogy lehet?
  • bon
    Nem része a Windows-nak
  • grebber
    Vista Ultimate 32 bitesem van.

A pirossal bekarikázottak olyanok vannak alapból??
    Mert most kaptam szépséges víruskavalkádot és szerintem az csinálta.

• bon
    Dehogy felezi le, a több magos processor órajelét nem kell összeadni. 2x1,73Ghz. Elég érdekes lenne, hogy egy 2,6-os négymagos processzor-ra azt írnák, hogy 10,4Ghz. Neked mindig is 1,73ghz-en ment a procid.
  • Brash
    Jól látom, hogy ez a program lefelezi a Duo processzorom? Csak 1,73GHz akkor is ha nem fut a program a Vistaba.
  • Narxis
  • tompka
    Közeleg a Windows utáni kor!
  • Grizzly4x4
    van a egy vadiúj laptopom és az lenne vele a gond hogy folyton fagy és ilyenkor barbár modon újra kell indítani eddig két rendszer volt rajt egy 32bites és egy 64 bites VISTA mindkettő tört verzó ultimate. lehet az a gond hogy a nem eredeti verzió miatt nem működik jól a gép? vagy valami hardveres dolog lehet? Mindenesetre visszavittem és ott azt mondták hogy tesznek rá új rendszert mert lehet hogy a tört verziókkal volt a gond pedig a legelsőt még ők tették fel. Megynyugtatna a valami tényleg tönkrement volna mert nem bizom abban a szövegben hogy a biztos a rendszer a rossz főleg hogy mindkettő alatt szarakodott.