40038
-
#33599 Igen 64bit-es a procid, ha nincs legalább 4gb memóriád akkor nincs sok értelem a 64bit-nek.
Én a helyedben újraraknám a gépet és egynenként elkezdenéám felrakni a netről leszedett legújabb drivereket és figyelve, hogy belasul e a gép. Ha nem akkor jöhetnek a programok egyenként szintén figyelve, hogy milyen a sebbesség. -
esoma #33598 Leszedtem a daemont. Semmi változás... Kezdem feladni.
Ha 64biteset teszek e helyett az jobb lenne?
(egyáltalán 64bites a core 2 due 2.33Ghzes proci?) -
#33597 Vistához nem szándékoznak olyan frissítést csinálni ami a kis fájlokat gyorsabban engedné törölni??
Mert ezért egy 17Mb-os mappát amiben sok kis fájl van 30 percig törölni nevetséges. -
#33596 Sérültnek fogja érzékelni az érintett felhasználói profil, ha éppen
azzal jelentkeznél be akkor létrehoz egy másikat (lehet, hogy ideiglenest és majd neked kell csinálni egy újat).
-
#33595 Szerintem nem szereti a windows ha USB winyóra van telepítve, mintha valahol ezt olvastam volna.
Csinájl inkább két particiót a winyóra és az egyikre az xp-t majd a másikra a Vista-t rakd fel, így műkődni fog. -
#33594 Az program EXE fájlai vannak átengedve a tűzfalon nállam, ez a telepítő beállítása. Egyébként véletlenül a rendszer idő nincs elállítva? Mert a messenger azt nem szereti. -
#33593 Szerintem semmi, létrehozza újra, elvileg ott nincs semmi fontos, csak az ilyen profil mappák, meg játékok mentései. -
#33592 Lenne egy olyan kérdésem hogyha a USERS mappából töröltem dolgokat én hülye mert elkeveredetem a nagy törlések közben akkor szétbaszodik a rendszer következő inditásnál vagy mi lesz vele? -
#33591 hi!sata-s vinyóra telepítenék xp-t,usb-s recken kersztül.a laptopon 32bites vista van,de szükségem lenne egy xp-re is.dos-os telepítés után újraindítom a gépet,és mikor töltené az xp-t kék halál.valaki tudna segíteni? -
#33590 Na azt mondjátok már meg, mit kell engedélyezni MSN-nek a tűzfalban? Milyen rohadt port kell neki és hol???
Mert nálam minden engedélyezve van neki,és nem megy.
Meg mondom ha kikapcsolom a tűzfalat akkor se megy.
Tegnapig ment, de próbálgattam a NIS08-at és most már a régi NIS 2007-es se megy MSN.
Eléggé idegesít a dolog. -
#33589 Hát ha megtalálom a lemezét és nem sok természetesen! (Bocsi hogy most válaszolok csak edzőmeccsen voltam) -
mikrofonhead #33588 Hát ez nem nagyon megy...nemtudom feltenni az illesztőprogramot csak magát a kis progit amivel tudnám nézni a webcam képét stb. Grebber pls el tudnád küldeni azt a drivert amit te használsz vista alatt? -
mikrofonhead #33587 No nekem szinte ugyanilyen csak nincs rajta semmilyen felirat és piros fekete.Most letöltök arról az oldalról egy drivert amit bon mondott aztán meglátjuk .. :) -
#33586 Nem tudom, hogy az itt lévő driverek jók e Vista alá: link -
#33585 vagy ctrl+egérgörgő -
#33584 asztalon jobb klikk -
#33583 Újra kellett raknom a vistát és már nem emlékszem hogy az ikonok méretét hol tudnám csökkenteni.
Valaki elmondaná? -
TomBond #33582 Egy kis segítség (?):
Delux WebCam Model No. V-B01
Support Information:
Device Type: Digital Camera
Manufacturer: Delux
Model: WebCam Model No. V-B01
Interface: USB -
#33581 Képet tudnál róla küldeni?
Nekem pl ilyen delux van és ez jó vista alatt. -
mikrofonhead #33580 Az a baj, h nyertem a webcamot és csak pár infóm van róla...szerintem ennek még márkája sincs :D
PC camera )hmm, ki gondolta volna b*meg...)
V-B01
Delux webkamera
(operation system: w98 se/me/xp/2000) -
#33579 Pontos típus? -
mikrofonhead #33578 Hello!
Nem nagyon tudom feltenni a webcamomat Vista Ultimate-re...valaki vmi megoldást tud esetleg?Felteszem a progiját, elindítom és kiírja h nincs webcam... -
#33577 Milyen kodeket használsz? Esetleg a beállításokkal játszadoztál? Videokártya illesztőprogramja friss? Esetleg ott állítgattál valamit? Ha nem akkor... :D Bár még sok egyéb magyarázat is lehet. :P -
#33576 A kék képernyő kellene. -
3333 #33575 Hi!
Lenne egy kerdesem. Lehet meghulyultem, de mintha megvaltozott volna a vistamon a hatter tegnap ota.. nem csinaltam neki semmit, csak ahol en eddig sotetebb szinre emlekeztem ott most sarga let.. Mondjatok hogy megorultem nyugodtan :) bar remelem hogy nem igy tortent.. -
#33574 Hali!
Kaptam egy kék halált, tudja valaki mit jelent ez?
-
#33573 Ad-aware vagy Ashampoo AntiSpyWare 2-t tudom még én ajánlani, ha ezek se találják meg akkor necces. -
#33572 Köszi sikerült, viszont lenne egy másik kérdésem is.
A bootmanager-t ,hogyan kell törölni vagy letiltani ?
Még telepítés után sem tünt el, sajnos véletlenül lett felrakva, de most ,hogy újra raktam a gépet még mindig előjön boot előtt és kérdezi, hogy melyik oS etc...
Bocs, ha láma a kérdés..
Köszi -
#33571 Windows defender se talált semmit? -
#33570 Leszedtem A-Squared Free 3.5-öt de nem talált semmit.
Nod32-se.Bitdefender sem.
Tököm tudja milyen vírus ez de fasz kivan ha emiatt rendszert kell telpítenem megint.
Online Scannert nemtudok futtatni mert google-ba ha beriok valamit rámegyek a találatra nem jön be semmi (blokkolja a vírus)
Elképzelésem sincs hova itta be magát ez a fos mivel lehetne kiirtani. -
#33569 Használj valami adware keresőt pl: A-squared link -
#33568 Na ezt szép kisem tudom venni őket a windows utáni inditásból mert kiveszem a pipát elkalmaz erre visszugranak a pipák :(
-
#33567 Akkor oké törölném őket de nem találom ezeket a fájlokat sehol :(
Ez hogy lehet? -
#33566 Nem része a Windows-nak -
#33565 Vista Ultimate 32 bitesem van.
A pirossal bekarikázottak olyanok vannak alapból??
Mert most kaptam szépséges víruskavalkádot és szerintem az csinálta.
-
#33564 Dehogy felezi le, a több magos processor órajelét nem kell összeadni. 2x1,73Ghz. Elég érdekes lenne, hogy egy 2,6-os négymagos processzor-ra azt írnák, hogy 10,4Ghz. Neked mindig is 1,73ghz-en ment a procid. -
Brash #33563 Jól látom, hogy ez a program lefelezi a Duo processzorom? Csak 1,73GHz akkor is ha nem fut a program a Vistaba. -
#33562 -
tompka #33561 Közeleg a Windows utáni kor! -
Grizzly4x4 #33560 van a egy vadiúj laptopom és az lenne vele a gond hogy folyton fagy és ilyenkor barbár modon újra kell indítani eddig két rendszer volt rajt egy 32bites és egy 64 bites VISTA mindkettő tört verzó ultimate. lehet az a gond hogy a nem eredeti verzió miatt nem működik jól a gép? vagy valami hardveres dolog lehet? Mindenesetre visszavittem és ott azt mondták hogy tesznek rá új rendszert mert lehet hogy a tört verziókkal volt a gond pedig a legelsőt még ők tették fel. Megynyugtatna a valami tényleg tönkrement volna mert nem bizom abban a szövegben hogy a biztos a rendszer a rossz főleg hogy mindkettő alatt szarakodott.