40038
-
#33679 Ja most épp jó nekem is :) -
#33678 1. Bring up a DOS prompt by clicking Start -> Run and typing the CMD command. 2. Go to the root of the drive we are having difficulty with 3. Type CACLS * /e /t /c /g Administrators:F System:F 4. Press ENTER and this command should start to go through each of the files on that volume.
Note: This same command is also used in the SetDKACLS.bat command file and is found in the directory folder where Diskeeper is installed. Example: C:\Program Files\Diskeeper Corporation\Diskeeper
After this has completed and the file security permissions have been added, you should find that Diskeeper will handle the volume properly.
Ezt valaki magyarázza el nekem érthetően pls. Addig értem, hogy indítok parancssort.. -
#33677 hmm nekem megjavult!! lehet microsoft belső hiba lehetett. :P -
#33676 Nekem sem működik éppen nem tudom mi lehet. Hiába van megadva a hely pontosan. -
#33675 Működik, nekem a valutaváltó nem ment egy darabig.
Btw senkinek sem ajánlom az Ashampoo WinOptimizer 5-öt, XP-t és Vistat is teljesen szétszedi. XP-n az automatikus tweakelését próbáltam ki és gallyra ment az egész, iexplorer random újraindult stb. Vistan már csak a Cleaner cuccait, szintén érdekes dolgokat produkált utána a rendszer, nem működtek a programjaim stb. Szóval csakis XP vagy Vista Manager-t tessék használni. -
#33674 Sziasztok lenne 1 kérdésem!! Az oldalsávban a gyári időjárás jelző csak nekem nem műkszik vagy másnak sem jó? eddig működött tökéletesen csak délután valamilyen oknál fogva nem érhető el. -
#33673 Olvasd el a 33649-es hszt. Köszi. -
dashed_ #33672 szntem az zavarta ,hogy segitett es erre fel meg le is okrozi a gyerek.
nonszensz
ha nem tud angolul akkor irja be ,hogy sajna nem erti vki forditsa le neki. biztos ,hogy megtettek volna
amugy szntem vege lehetne a "vitanak" es hanyagoljuk ezt a temat -
#33671 Am neked mibajod van?
Jössz itt a googleval(meg sok más is)
Croft azért jött ide hogy segítséget kérjen mivel ez vista topic, vistas baja van!Segítettél neki hogy bedobtál angol szöveget és utána basztatod hogy nem tudja elolvasni mert angol mértnem tanult angolul...Hát ha te ennyire okos vagy és angol szöveget folyékonyan elolvasod,értelmezed akkor igazán lefordíthattad volna neki, esetleg egyszerűbben elmagyarázod.
Minek vannak a topicok???Hogy megbeszéljék az emberek a gondjaikat,észrevételeiket szal a témával kapcsolatban beszéljenek erre bejön a Croft és te google-t ajánlod meg angol szövegeket dobálsz neki!Ha csak ennyit tudsz akkor nem kell segíteni!Mostmár tudjuk hogy okos vagy perfekt angolos grat meg minden! -
#33670 Ja és ne legyél cinikus, nem a keresd meg, válaszd ki, kapcsold ki szavak jelentettek gondot nekem...
-
#33669 Ez vagy te csak hogy nehogy elakadj a gondolatmenetben?
Hmm...
Irtad itt valakinek hogy iskolas,igen ezt iskolaban tanitjak ,javaslom neked is akkor ennek elvegzeset,mert hozzaszolasod alapjan ugylatom felbeszakadt eletednek eme folyomanya,szal hajra sosem keso.
Én angolt utoljára akkor tanultam, mikor még gimibe jártam anno 4 éve, nem tom miből gondolod, nem szakadt félbe az életem, de nyílvánvaló, h egy 19-20 éves, aki majdnem naponta tanul angolt az iskolában, gyakorlottabb angoltudással bír, mint az, aki már 4 éve nem használja, Kedves Viral.
-
viral #33668 mind1 lassan mennnem kell bedobom a linket hatha segit:
shortcut screensaver on/off -
viral #33667 van neked olyan beallitva hogy kepernyokimelobol valo visszatereskor jelszot ker?mert akkor ez a problem,ha nincs akkor lattam valahol erre megoldast meg is kereshetem de valszeg ismet angol nyelvu lesz a link,felve kerdezem okoz-e ez problemat neked? :-) -
#33666 nincs pipa, képernyőkimélő mégis bejön, nah? -
viral #33665 Off lesz elnezest!
CroftManor!
Azt hiszem elnezesedet kell kernem amiert folteteleztem egy 18-25 eleteve kozott jaro szamitogepet hasznalo fiatalemberrol / ez vagy te csak hogy nehogy elakadj a gondolatmenetben / akinek meg nick-je is erosen angolszasz,de legalabbis amerikaner,hogy a "keresd meg,valszd ki,kapcsold ki" agol szavak nem fognak gondot okozni neked.NOs a neked postolt hozzaszolasommal csak segiteni szerettem volna es az teljes egeszeben egy angol nyelvu forumrol lett masolva amit a googli kb 3. bejegyzeseben talaltam,gondoltam berakom neked /bocsi ezert/ ido hianyaban nem volt leforditani neked es nem is tartottam szuksegesnek fent emlitett okok miatt.
Nem vartam erte koszonetet,mert nem is biztos hogy a megoldas jo az alltalad emlitett problemara,bar ha tudnal angolul akkor latnad hogy nem csak te kuszkodsz ilyen problemaval mint a masolt szoveg az elejen mutatja,de nem is ez a lenyeg szal koszonetet nem vartam de azt vegkepp hogy emiatt "okor" lennek.Erdekes mas forumozonak ez nem okozott problemat csak neked,szal megkockaztatom ,hogy ha 10-ed annyira lennel "okor" mint en akkor mar ez nem is lenne szamodra problema.Nos az ekezetek hianyaert ujabb elnezesedet kerem,remelem azert le tudod kodolni a szoveget,valamint azt javaslom hogy valts nicket mondjuk bela-ra az megiscsak jobban passzol hozzad ha mar az englis nem nagyon megy.Irtad itt valakinek hogy iskolas,igen ezt iskolaban tanitjak ,javaslom neked is akkor ennek elvegzeset,mert hozzaszolasod alapjan ugylatom felbeszakadt eletednek eme folyomanya,szal hajra sosem keso.Ha barmiben tudok meg szivesen segitek illetve probalok segiteni termeszetesen magyar nyelven,ha idom nem teszi ezt lehetove akkor inkabb kussolok, nehogy neked ezzel kelljen tokolnod leforditas miegymas,a rengeteg problemaid mellett.
Meg 1x elnezest hogy off-al terheltem a topicot! -
tompka #33664 Esetleg Media player-ben, beállítások, Képernyőkímélő engedélyezése lejátszás közben :) ha ott a pipa, vedd ki. -
#33663 Nekem fprditva vana gond. Media Player, vagy a MPClassic, játszok le egy filmet és minden 10. percbe fel kelk kelni az ágyból, elmozditani az egeret, és ujra teljes képernyőre tenni a lejátszót. Hol bejön, hol nem.S
bár megoldottam távirányitással, ami van laptophoz, most jó:) -
#33662 Jó nem azt mondom, h egyáltalán nem jön be a képernyővédő, csak nem mindíg. -
#33661 Á viszont nem indul el, sehogy. -
#33660 Vazzeee, Psi-Ops-al nem tudok retrozni egy kicsit, kompatibilis mód nélkül el se indul a telepítés, de utána meg szétfagy gyönyörűen.
Szerk.: Másodjára sikerült! -
#33659 Van nekem szép Media Centerem, ami faszául müxik tvtunerrel, csak a gond az hogy a sorba rendezés kicsit necces.
plusz nem lehet aféla kategóriákba tenni különbözö beállításokat? hogy monjduk van egy alap, amibe benne van az összes csatorna, meg van egy sport, ahol csak a sport csatornák lennének benne.
a tvtuner progija ezt tudja, de csak szűz vistán, ha egy frissités is felmegy, mindig kékhalál lesz ha elinditom:(((((((((((( -
#33658 optikai egered van, sztem azért:D -
#33657 Ha nem vetted volna észre ezt a részt magyarul is leírhatta volna, mert ezt nem másolta vhonnann!
Well, I think this is a question for Dell Support, this is an IPv6 issue. It's really not hurting anything, and it appears a ton of people are having the same issue.
Az meghogy helyettem nézte meg, még nem jelenti azt, h én egyáltalán nem néztem utána!
-
Kszasza #33656 Talán azért mert hajlandó volt a kérdéseden felbuzdulva helyetted utánnanézni a problémádnak, aztan megtalálta, majd bemásolta valamelyik angol fórumról a választ ahol találta.. de lefordítani már nem volt kedve.. hiszen kb 10 persz szótárral a kezedben magad is meg tudod innentől már oldani... az pedig, hogy a köszönöm szó helyett szidalmazással válaszolsz elgondolkodtató mindenkinek a részéről, hogy segítsen-e -
#33655 Az mitől van vista alatt, h ha bevan állítva a képernyőkímélő 5 percre, és bejövök a szobámba a géphez 10 perc múlva, sehol sincs a képernyőkímélő? Vagyis nem indul el. -
#33654 -
#33653 www.webforditas.hu -
TomBond #33652 Van új X-Fi driver! Nagyon brutális lett! -
#33651 Kösz most okosabb lettem...Te biztos magadból indulsz ki, iskolás...
Nem az a baj h egyáltalán nem értem, csak részleteket értek belölle, az 1-es meg 5-ös pontot értem XD
de minek kellett angolul válaszolnia, ha magyarul megértette a kérdést? ökör...
-
#33650 #33643??
nem nehéz megérteni
-
#33649 Az enyémre is válaszolhatna vki (magyarul)
33642-es hsz -
#33648 holnap majd meglesem, most nincs lehetőség, arra hogy kihuzzam a netet:D -
#33647 Megkellene nézni az eseménynaplót szerintem írni fogja mi a baja. Hátha attól okosabbak leszünk. -
#33646 de a laptopra szeretném közvetlenül a netet használni -
#33645 Nyisd meg a szükséges portokat a routeren. -
#33644 a net routerbe megy, és onnan kapom a netet, csak a gond az hogy sok porton nem enged ki, nem tudok neten keresztül játszani pár játékkal:(
régen megoldottam hogy csak bedugtam gépbe a netet közvetlenük felismerte egyből és neteztem.
viszont ha a laptopba akarom dugni csak sárga felkiáltójel.
pedig máshol ha bedugom a netet picit tölt, és van net rajta. itthon meg sárga felkiáltójel:(((( -
viral #33643 Well, I think this is a question for Dell Support, this is an IPv6 issue. It's really not hurting anything, and it appears a ton of people are having the same issue.
Here's something I found searching the net.
1) In control panel, open up system. properties.
2) Select the hardware tab, and then click Device Manager.
3) In device manager, click the view menu and select "Show hidden devices".
4) You'll find "Teredo Tunneling Pseudo-Interface" listed under Network Adapters.
5) You can right click and disable it.
Then, right click on the 6to4 Adapter and disable it.
reboot.
-
#33642 Hali
Bár ennek nem sok köze van a vistához, de nekem is vistám van...
Szal már egy ideje az eszközkezelőben megjelent felkiáltó jellel ez: ATO4 Adapter. Ez a hálózati kártyák-on belül van. De nem tok róla, h lenne ilyenem, mert ez csak kb egy hónapja jelent meg az eszközkezelőben.
Próbáltam hozzá keresni szoftvert a Vistával, erre kiírja, h már telepítettem hozzá a legjobb drivert és ez az eszköz naprakész
-
#33641 Hmm ok köszi szépen, most nincs időm ennyit foglalkozni vele majd késöbb:D -
viral #33640 Ahogy BON irta erosen ajanlott egy ghost mielott felrakod ahogy alabb irtam nalam pld sp1 nelkul ment a rendszer aztan sp1 kezi frissitesenel ugy elhasalt hogy tobbe nem lehetett eletet lehelni bele semmilyen formaban es integralt is csak egy bios frissites utan ment fol.szal ghost!!!!!!!!!