40038
-
Dave0092 #33759 Hangal tudok valamit kezdeni? -
adsa #33758 frissítettem, remélem mostmár többet nem jön elő a kékhalál. és mégegyszer köszi mindent:) nélkületek nem sikerült volna:) -
#33757 Igen hálókártyával, szedjél le (ha van) a Realtek oldaláról egy újabb Vista drivert. -
adsa #33756 kösz a linket. nekem nem usb-s modemem van. akkor tényleg a hálókártyával van a gond?
ien a kártya:
Network Adapter Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0) -
#33755 Ezt olvasgasd el, hátha segít valamit.
az ndis.sys az hálózatkezelő rendszer, valami a hálókártyáddal lehet... driver, stb. -
Dave0092 #33754 Nah feltettem a Vistát. szépen megy, csak annyibajom van vele, hogy a hang kicsit furi... tompa... azt a drivert tettem fel amit linkelt leon silver -
adsa #33753 na akkor itt van a kékhalál. gondolom a második sor érdekel a legjobban az nem látszik oan jól. azt írja h DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
-
#33752 Milyen érdekes ... -
Dave0092 #33751 vki tudna linkelni egy sound blaster audigy 2 vista 32 bites drivert?
nem ZS, sima audigy2. nem találok sehl -
#33750 :D:D:D -
adsa #33749 köszi. átállítottam. majd ha előjön a kékhalál, azért remélem h nem oan hamar, akkor lefényképezem. -
#33748 a boot során nyomd meg az f8-as gombot és a megjelenő benűben válaszd ki az autómatikus újraindítás tiltását, ezután nem fog újraindulni magától a gép hiba esetén. -
adsa #33747 ha tudnám hogy kell egy screenshotot csinálni róla belinkelem, mert lefényképezni nem tom oan hamar eltűnik. -
#33746 Igen, ha valóban kell a 4gb memória akkor 64bit-es oprendszer kell, ami nem baj, mert jól használható. -
#33745 Közel se biztos, hogy memeória hiba, bármilyen harvder vagy driver, szoftver okozhatja, némi támpontot adhat a kék halál képernyőjén megtalálható hibakód. -
CyrSyS #33744 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a 32bites Vista sem képes 4gb ramot használni? mert hallottam hogy a rendszeráttekintő része ugyan látja de a feladatkezelő csak 3gb-ot látott!
Tehát ha mindenképp szeretném kihasználni a 4gb ramot akkor 64 bites rendszerbe gondolkodjak? Sajnos a 4gb kihasználása szinte biztosra vehető így rávagyok kényszerülve egy 4gb+ ramot kihasználó rendszer használatára. -
adsa #33743 sziasztok. még a múltkor írtam h a gépemen többször megjelenik a kékhalál és újraindul. kitakarítottam mindent de semmi. beraktam még két coolert, semmit se ért... szerintetek tényleg a memóriával lenne a baj? és ha igen akkor az a baja h túlmelegedik? előre is köszi. amúgy 2 GB-os Geil ramom van. -
#33742 Vista-n három ikonossal már nem találkoztam, az van amit te is linkeltél, vagy a start menüben a 2 és fél gombos megoldás. -
#33741 a kikapcsolós sajnos az ilyen XP-n is, ha komolyabb hálózatra kapcsolódik, szerintem nem lehet visszatérni a nagy 3(4) gombra. -
#33740 ja az :) - jobbgomb, group by - none -
#33739 Igen, de en azt akarom hogy betunkent csoportositsa. XP alatt nem ilyen, hanem van az a 3 ikon egymas melett, mikor ramesz a kikapcsolas gombra. -
#33738 átlátszó maximalizált ablakok: VistaGlazz
a file elrendezéses problémát nem értem (XP alatt is tud így kinézni)
a kikapcsolásos menü meg ilyen XP alatt is (amúgy használd a menüből vagy rakj ki egy sidebar programot ahol gombok vannak - tudom, kerülőút) -
#33737 Hello! Tudna valaki segiteni 3 kerdesben:
1. Hogy lehet megoldani, hogy az aero keret ha teljesen ki van nagyitva, akkor attetszo legyen?
2. Hogy lehet megoldani, hogy XP stilusu legyen a fajlok elrendezese, ne ilyen vistas?
3. Hogyan lehetne megoldani azt, hogy a kikapcsolasi menu is XP stilusu legyen, ne ilyen legordulos?
-
MasterJay #33736 Már megnéztem!
Full Control jogom van az összes ff mappára!
Ezt nem értem! -
#33735 Nézd meg a mappa jogosultságokat, Vista alatt meg korlátozott admin vagy. -
MasterJay #33734 De most nézem a google-ban a már keresett kulcsszavakat sem tárolja! -
MasterJay #33733 Az UAC ki van kapcsolva a Vezérlőpulton keresztül!
Igaz a csoportházirendben még van egy pár ami fut, de szerintem elég ez is!
Már ezt is próbáltam, de semmi. Sőtt már a defenderben is kivételek között van az ff -
#33732 jobb gomb az ff-n -> futtatás rendszergazdaként
Vagy kapcsold ki a UACot, bár nem biztos, hogy ez a probléma, de én UAC nélkül használom a Vistat és még sohasem volt ilyen problémám. -
MasterJay #33731 Rendszergazda vagyok a gépen!
Plusz van egy csoport ami szintén hozzá van adva a rendszergazdákhoz.
De ennek még utánanézek.
Ha ez a probléma, akkor gyakorlatilag az összes FF mappára modify jog? -
#33730 Szerintem jogosultság hiánya. -
MasterJay #33729 Sziasztok!
Ez nem teljesen idevaló kérdés, de a megfelelő topicban nem igazán válaszolnak!
Nemrégiben a céges laptopomra feltettem a Vistát és persze az oprendszer válátsával a böngészőt nem váltottam le, ott maradtam a régi jól beváltnál.
Az a problémám, hogy az FF nem tárolja el a login nevet és az alkalmazásokat sem. Nem tudok beállítani fájltípusokhoz programokat.
Mi lehet a gond? -
#33728 Aha. -
#33727 Urak nekem "OEM" vistám van service pack 1et feltéve "OEM" marad? :) -
#33726 Sziasztok
Azt szeretném ,hogy egy adott mappában a fájlok nevét kilistázni(ékezettel) utána printelni.
a cmd.exe-ben próbáltam dir C:\downloads >lista.txt ,de sajnos ékeztet nélkül menti le.
próbáltam a total commandert is hogy fájl>nyomtatás>fájlista nyomtatása
de az is ékezet nélkül nyomtatná.
Szóval ha valaki tud erre orvossáot szóljon,előre is megköszönném!
-
#33725 Igazából egy másik vincseszter a legjobb neki - feltéve ha legalább olyan gyors mint a rendszervinyó. -
#33724 Ez minden oprendszerre igaz, jobb ha külön partición van a swap fájl. -
#33723 Az igaz, hogy Vista-nak kell hagyni külön particiot a winyon swapfájlnak? -
Livius #33722 Az mitől van hogy semelyik exe fájlt nem tudom "A program futtatása rendszergazdaként" módba rakni? Szűrke ez a mező és nem lehet kipipálni. -
#33721 Légyszi valaki segítsen!
Netet szeretném megosztani de ezt irja ki:
Routerről kapom a netet, és ezt szeretném továbbitani wifin keresztül másik laptopra, un. ad-hoc hálózaton keresztül (ideiglenes hálózat asszem a neve)
de mindig hibát ir ki, vista eredeti, szal nenmtudom mi a gond -
#33720 És ezeket hol tudom menézni?