40038
-
#33999 Hi! Nem tudja valaki hogy mitől van az hogy a Windows Vista már a bootolási képernyőnél kifagy (megáll a töltési csík)?
Frissen felrakott 64bites vista sp1el. Winchester is zsír új.
(olyan trükkel tudom csak elindítani hogy 1percre kb teljesen áramtalanítom a gépet, utánna vissza és betölt egyből :S ) -
#33998 Ez rendszer visszaállítás volt. De kösz majd megpróbálom -
chryst #33997 "rakd ujra a rendszereket"?..ez alatt gyalut ertesz es refresh win?ez sem segit...a win tokeletesen mukodik mindenben, csak a gemek nem indulnak.persze van ami megy..ilyen GTA sanandress meg mittom en... -
chryst #33996 hm..jobb gepet?aze annyira nem kell, csak a gyerek kinlodik...az enyemnel szarabbon megy..asziszem nekem AMD atlhon 2,4es van, 2Gb ram, atiradeon 2400XT..es egy abit AN2 alaplap talan...felteszi a progit, a vista kiirja hogy,azaz felteszi a kerdest hogy bezarja e a progit, az xp meg hibauzenettel leall.alap jatekok nem mennek amik mar 456689e38evesek. -
#33995 Érdekes, én napi szinten használom az Acronis mentő programjait és nem kell boot lemez a mentéshez, esetleg a visszaállításhoz.
Egyébként a hiba elvileg javítható ha a Vista telepítő lemez beteszed és nem a telepítést indítod, hanem a javításó konzolt (valami ilyesmi a neve) indítod el, és ott lesz mód a rendszer indításának javítására. -
#33994 Ennyi infoval sokra nem megyünk.
De néhány javaslat: vegyél jobb gépet, rakd újra a rendszereket, de lehet, hogy hibás valamelyík hardvered így csere szükséges. -
chryst #33993 Tudtok segiteni...Se win xpn se vista nagyon sok olyan jatek nem megy ami masik gepen kitunoen porog mind vistan mind xpn...mi pocsomet csinaljak vele? -
#33992 Hi!
Le ghostoltam a vista op rendszeremet az Acronis nevű programmal. Egy boot cd vel kellet leghostolni mert ez már valami újabb verziója a programnak és az a probléma hogy ezt irja ki ha kiveszem a boot cd-t: "BOOTMGR is missing | Press CTRL+ALT+DEL to restart" ha meg bennehagyom akkor meg egyfolytába bejön az acronis program. PLS help -
MeTaL #33991 A hibám megoldva. Egy format kellett a vinyóra és felismerte. -
#33990 Reboot után eltűnt a felirat, lol. -
#33989 Hát ez baromi érdekes. Rádugtam haver vinyóját a gépre, betöltött a win, újraaktiválta (??) és a gyári, legális kulcsal települt Vistanal, alul megjelent a verziószám meg alatta a szöveg hogy This Copy of Windows is not genuine. Közben a rendszertulajdonságoknál meg azt írja hogy aktiválva van. Mi a teendő? -
MeTaL #33988 Igen,adat is van rajta. -
#33987 Particiónálva van a winyó? -
#33986 próbáld meg egy adminisztrátori módban indított totalcommanderből átlépni rá (nekem is volt ilyen gondom memóriakártyákkal, meg pendriveokkal - egy próbát megér) -
MeTaL #33985 hi. Az miért van, hogy rádugtam egy 40 gigás vinyót a gépre, és látja is, csak éppen azt írja ki amikor a meghajtóra kattintok, hogy nincs ilyen meghajtó ? -
#33984 :DDDD -
#33983 jaja bekapcsol. csak lehajtom laptopot, az készenlétbe teszi magát, majd a bizonyos időpontba bekapcsol sé felveszi. igaz, utánna nem kapcsol ki, de futva hagyom torrentet, oszt legalább seedelek:D
csak bazz, anyám kihuzta a tunerből a tvkábelt, és nem vett fel semmit:(((((((((((((((((((((((( -
#33982 Ha hibernálva kapcsolod ki akkor ELVILEG bekapcsol, bár még nem próbáltam. -
#33981 ha a medeia centerbe beállitom hogy előre vegyen fel egy műsort (olimia:D mi más. hajnalba), akkor kikapcsolhatom a gépet, vagy lezárhatom, készenlétbe helyezhetem, hogy aztán magátol bekapcsoljodjon és felvegye, vagy mindenképpen futnia kell a vistának? -
#33980 http://minialkalmazas.lap.hu/ -
attis1990 #33979 Valaki tudna adni egy linket h honnan tudok jó kis minialkalmazásokat leszedni a vistamhoz? -
#33978 Mondjuk én magyar Home Premiumnál próbáltam, nem tom ez jelent-e valamit. -
#33977 Én is másoltam manuálisan is, de mégse jelenik meg a háttérképek kiválasztásánál a videó funkció. Magyar Businesst használok. -
#33976 Nekem manuálisan kellett a helyére másolnom a fájlokat, már nem emlékszem, hogy meg mit, csak azt tudom, hogy a sima reg fájlt hiába indítottam admin módba nem tudta bemásolni magától a dolgokat. Vagy exe is van asszem, nem emlékszem már. :S -
#33975 Business-ben hogyan lehet aktiválni a dreamscene-t?
Van ez a dreamscene hack. De hiába csinálom, ahogy írják, nem megy.
Pedig anno amikor régen próbáltam, jó volt. -
#33974 Nem tudom hogy van ez, hogy a legújabb tartalmazza a régi fájlokat is, vagy nem, de az biztos, hogy először az ARCA Simracing került a gépre amit 2008-ban adtak ki, és másolt 1-2 fájlt dx9 telepítéskor. Ezután raktam fel a 3DMark 06-ot, onnan meg egy korábbi dx9-ből másolt, és nem 1-2 dolgot, hanem többet mint a másiknál.
Mindegy nem értek hozzá, lényeg, hogy működik.:) -
#33973 sziasztok!
amikor a vistán dreamscene-t akarok berakni háttérnek, ezt irja ki:
A windows intéző műdödése leállt
http://i194.photobucket.com/albums/z9/benike11/vista.jpg
-
#33972 Nincs külön directx10 és 9-es telepítő egy féle van és az felrakja mindkettőt a rendszerre (de alapból is tartalmazza mindkettőt a Vista). Nálam bevált dolog, hogy játék telepítésénél ha látom, hogy a játék telepítője csomagolja kifelé a directx telepítőt leállítom így nem rakja fel és nem írja fel az álltalam rendszeresen frissen tartot változatott. Mondjuk volt már olyan, hogy nem volt lehetőségem megszakakítani a directx frissítését. -
#33971 Rányomtam a telepítésre, és olyat írt ki, hogy megnézi milyen dx dolgok vannak a gépen, és frissíti amit szükséges. Mennek a programok, és dxdiag-ban továbbra is dx10-et ír, szóval elvileg nem kell felrakni a dx10-et ha olyan játékba botlom. Mégegyszer köszi!:) -
#33970 Jólvan akkor hagyom azt hittem hogy valami vírus. -
Dave0092 #33969 MSN LIVE PLUS -
#33968 De akkor maradhat is fennt nem ez akkor valamihez csak kell? -
#33967 Az érdekes semmi ilyesmit nem tettem fel legalábbis nemtudok róla hogy apple lenne de ha az akkor az. -
#33966 Apple a tulajdonosa, és valamilyen apple progi teszi fel. eltávolítása módjának leírása: link
Itt is írnak rolla: link -
#33965 Köszi szépen! -
#33964 A vistában mindkét directx megtalálható,ha telepíted is nem lesz semmi gond,de lehetőleg frisset telepíts. -
#33963 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: a játékok nagy része még DX9c-t használ, és az installnál telepíteni is akarja azt. Alapból ugye a Vistán DX10 van. Ha engedem neki a telepítést akkor mi történik? Ezután DX9c lesz a gépen, és esetleg a DX10-es játékokhoz telepíteni kell majd újra a DX10-et, vagy létezik olyan, hogy a két verzió egyszerre van a gépen?
Eddig 2 programot akartam telepíteni, mindkettő előhozakodott a DX9c telepítési szándékával, én meg elhajtottam őket a fenébe. Cserébe ők meg elhajtottak engem amikor futtatni akartam őket.:D -
#33962 Hm valaki tudja mi lehet ez:
Most találtam a program files könytáramban egy Bonjour mappát azon belül pedig egy mDNSResponder.exefájlt??? -
#33961 Szívesen. ;) -
#33960 Jaja, SP1 se változtatott rajta, először aszittem, hogy nálam van csak így, de úgy látszik nem.