Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Jaja.
Szal nem tom, gõzöm sincs mi a szarért van ez, sztem a frissítések miatt is lehet pl, nem lehet vhogy beállítani, h a frissítések lementésének a helyét lehessen módosítani? Mert akkor egybõl a D-re tenném õket.
A másik: Mért van az, hogy itt még 4 GB ram látható, de pl Assassin creed detectionnál, megcsak három?

Nothing is True, Everything is Permitted

az inkább terheli a cpu-t meg a ramo-t de azis csak akkor hogyha az asztal látható... ha jáccasz vagy vmi akkor automatikusan kikapcsol

CroftManor
Mondom jóformán csak az sp van fent, meg a driverek. AZ Assassins creedet tettem még föl, de azt már a D-re.
Esetleg dream scene foglalhat nagy helyet?

Okés, akkor hagyom. És a 64bit-es RTM-es verzió az jó? Elõre is köszi. Már nagyon áttérnék a Vista-ra csak nem akarok zsákbamacskát, nem akarok folyton próbálkozni, aztán meg nem jó és akkor mehet vissza xp. Nincs erre idõm😊 Ez az RTM-es jónak tûnik, FAQ-be is benne van, gondolom jó.
bon
Ultimate-hez 40gb ajánlott, nekem már több mint 1 éve 15-20gb között ingadozik a szabad hely a 40gb-os particion. Természeesen idõnként karbantartva. Valami zabálja nagyon nálad ahelyet, nézzél utána, hogy mi foglal sokat. Az IE7-re tipp: legfrisebb java és flash van fent?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Dzsini
ne aggódj miatta, árnyékmásolatok meg a rendszervisszaállítás tölti ki a helyet, ha kell azt azonnal felszabadítja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

köszi szepen, recovery-vel sikerult😊
CroftManor
Hát én nem tom jól tettem-e, így két nap eltelte után, h feltettem a Vistát. Vmiért az Internet explorer 7-ben kiírja egy idõ után, h a program nem válaszol és 5 percig áll az egész, mire csinál vmit a Vista.
A másik: telepítéskor 30 GB-ot hagytam a C-n, mondván elég lesz neki.
A Vista elfért kb 20 GBon, eltelt két nap, de márcsak 5 GB szabad hely van! Jóformán csak az sp1et nyomtam fel, meg webkamom, VGAm drivere <#wow2>

bon
gpedit.msc és az adott könyvtára vagy fájlra alkalamzható jogosultság beállítása.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tud valaki egy jó progit, amivel el tudom rejteni más felhasználó elõl a vezértlõpultot, mappát, fájlokat. És fut 64 biten meg magyar a kezelõ felülete is van!
Minden választ elõre is köszönöm
bon
Akkor szerezd be a cég oldalán is megtalálható recover cd-t hátha azzal megy.

sztem azt ne tedd fel

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a warezos BillGates-es verzió az 64bit-es vagy 32bit-es? Elõre is köszi
paragon 9,0 professionallal probaltam elmeletileg ez a legfrisebb, de nem ment://
bon
A Norton Marticion Magic is elvileg jó, de csak a dos-os floppy-s változata ami mûködhet, egy próbált megér.

bon
A legfrissebbet próbáltad a www.paragon-software.com oldaról? Mert ott írják, hogy javított vista támogatás köztük a 64bit-es is. Ja és a cég oldalán van recovery cd demo is. De véglegesis beszerezhetõ egy kis keresgélssel, lehet hogy ez kellet neki.

ezzel is az a probléma, hogy alapbol nem vista kompatibilis
Penge VM
Hát egyenlõre én is ezt akarom csinálni-->Linuxban keresni.
Vagy csinálni a cmd-bõl Utilmant és akkor már lesz Utilman <#vigyor3>
Mind1 ma nem volt már rá elég idõm kipróbálni és eléggé meg is lepett, hogy nincs meg a fájl. Ha esetleg van vkinek még vmi tipp írja meg!
(A biztonság kedvéért<#bee1> Hátha a keresés és az utilman létrehozás se jön be)

http://magyarsziget.hu

gondolom azt akarod hogy a cmd jöjjön be és onan akarod elinditani az exploerer.exe-t😄
ird be keresõbe hogy utilman és kiadja

Penge VM
Ja még annyit mindenkinek:
Most akarok feltörni egy Vistát--->felhasználó elfelejtette a jelszót<#vigyor2>
Nem magyarázom a módot, biztos sokan ismeritek. A lényeg, hogy nincs a system32-ben az Utilman.exe fájl, ennek ellenére a segédprogram kezelõ megjelenik.
Ötlet?<#help>

Penge VM
Én a partition magic-et használom. Próbáld ki!

hello! korábban írtam egy problemaval kapcs. van 15 giga szabad helyem es hozza akarom csapni egy masik particiohoz, de vista belso particionaloja nem engedi, ill valaki tanacsolta a paragon particionalo programot. namost azzal megprobaltam, valoban megvan a megfelelo funkcio, csupan 64 bites vista alatt nem mukodik a dolog, es azt irta a program hogy hasznalhatok recovery cd-t erre a celra. elokapratam egy recovery cd-t de nem nagyon vagom nem talalta ilyen funkciot. valaki esetleg tudna segíteni, hogy vista install/recovery dvd/cd-vel vagy mas programmal hogy lehetne megoldani? elore is koszi
1 kérdés: most vettem laptopot,és vista van rajta.
beszeretném állítani az xp-s pc és a vistás laptop közötti hálózatot.
ez hogy lehetséges?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Hali!

Egy kérdés: Mit érdemes berakni az indexet helyek közé?
Senki?
vegulis OEM Dell Latitude d600 vista serial kellene asszem leginkabb 😊

két kérdés:
1. ha nem tudok bejelentkezni mert véletlen valószinuleg felraktam valami aktiválásellenõrzõ cuccot az autoupdattel és most nyöszörög hogy aktiváljam és mar bejelentkezni sem nagyon enged a gép.. van e erre valami megoldás? (SP1 még nincsen fent...)

2. Eeddig több gépre sikerult már felraknom clean installként a vistát és az SP1 et külön és csak ekkor engedte aktiválni az sp1-et, ha egy meglévõ aktivált vistat (crackelt) akartam sp1 re frissiteni azt mar nem tudtam aktiválni...sõt a gond az hogy a dell latitude d600 laptopomra semmilyen formaban nem vagyok képes felrakni a vista + sp1 párost mert nem tudom aktiválni (egyetlenegy activátor progival sem) - amivel a többi gépre természetesen siman aktiváltam (de csak clean install ott is) ..szal a laptopomra ezidáig nem sikerült... (pedig még a particiókat is leszedtem a géprõl és ugy telepitettem...)

na köszi ...
elem?<#nemtudom>
CroftManor
Amugy olyan problémám akadt, mióta fent van a Vista, h a Logitech vezeték nélküli billem és egeremet vmiért nem tom rendesen használni, pontosabban csak az egeret, csak az érzékelõ elött hajlandó mozogni.
Xpn nem volt ilyen gondom, kb majdnem egy méterre is rendesen mozgott a képernyõn, de most... <#nemtudom>

CroftManor
Hát, ugy tudom a Vistának kell a ram, hogy jól érezze "megát" <#nyes>

[HUN]FaTaL
Ahhoz van driver a creative oldalán.

http://goo.gl/gd6Zi5

audigy2-n van 5.1 ugye?

The FlashBack
köszi a válaszokat. ezen múlt hogy felkerül-e😊
sp1-el van intergrálva, majd meglátjuk.

bon
Munkahelyi gépemben mûkõdik a Vista álltal feltett driver, de néha rájön a recsegés. De frissebb nem várható ilyen régi kártyához (Creative-tól meg pláne nem)

[HUN]FaTaL
Windows Update, de az 5.1 nem fog mûködni csak a tesztprogiban (és kell neki 2-3 reboot, mert az elsõnél recseg és elmegy a hang, a másodiknál elmegy a hang, harmadikra jó😄 ). Vagy szedd le az ngocmd.com-ról a módosított XP-s drivert (5.1 ekkor sincs)

http://goo.gl/gd6Zi5

The FlashBack
mûködik -e/van-e már Soundblaster Live driver?
😞😞

hát én ultimate-t szeretnék feltenni... MSN, net, cod2, cod4, sims2, ezekre használnám... én anno amikor kijött a magyar vista felis tettem egy 1gb ddr ram, a64 3200+ 6600gt-re, nagyon szépen ment, 4mp alatt felállt a rendszer... félévig fenvolt. aztán egyik naprol a másikra olyan lassu lett hogy 1 kb os file másolás perceket vett igénybe, vagy egy mappa megnyitása pl.... azért hajlok most a vista felé, mert ugygondolom a gépemnek megfelelõ, meg a xpm is megvan halva... játék közbe a megszokott 48 helyett 80-100 as ping ami durva... meg oylat csinál hogy sokszor hiába katintok bármire nem reagál rá csak ha kilövöm a folyamatokbol a spoolsv-.t.. xp sp3 at megmár nem akarok feltenni mert ugyhalottam az sp3 az amd-ket nem kedveli, megha már ujra rakom akkor inkább vista

tommyg
mert annak semmi köze a vistához

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

szntem is rakhatod fel nyugodtan.. 2gigaval vigan elszaladgalt nalam is.
(kerult melle meg 2 giga de hetkoznapi hasznalat soran nem nagyon lehet eszrevenni semmi valtozast)
bon
Ne félj, munkahelyemen több gépen is fent van 1gb-ramal és használható, pedig az én gépemen videó vágás is szokot történni, az pedig eléggé erõforrás zabáló. Ha késõbbiekben mégis kevés lenne a 2gb majd bõvíted.

tenném fel énis de félek 2 gigára rátenni

CroftManor

CroftManor
Amugy mért nincs ebben olyan fölsõ sáv, amiben a sajátgép meg lomtár, net voltak? Xpre tettem fel a Vista Inspiratot és abban volt, de most, h fent van a Vista, ebbe nincs <#gonosz3>

Narxis
Durván tolod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CroftManor
Nekem vasárnap óta van Vista Ultimate 64 bit, 4 GB rammal <#vigyor2>

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én szeretem a Vistát.....<#pias><#worship><#zavart1>

bon
Hopsz ezt benéztem, Virtual Pc-re nem lehet 64bit-es oprendszert feltenni (legalábbis 32bit-es oprendszer alól). Virtual Server-nél nem tudom igy van e, mert még nem használtam. Vmware-nél viszont sajnos így van, csak akkor telepíthetõ 64bit-es oprendszer ha a gazdagép oprendszere is 64bit. Bocsi.
Ezek szerint marad a valós telepítés és program teszt.

Dzsini
elég neki, nagyon jó a memóriakezelése.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintetek 2 gigára necces feltolni a vistát :s?

Le írnád nekem részletesen az elejétõl a végéig, hogy kell felrakni a Microsoft Virtual PC-re a Vista 64 bitet? Elõre köszi
bon
Rosszul hallottad, a programok többsége megy rajta, pláne ha friss kiadás. Próba képpen raktd fel egy Virtual PC-re