40038
-
mate317 #34159 kösz! -
#34158 Így -
mate317 #34157 Help!
véletlenül letöröltem a lomtárat, hogy tudnám visszarakni a helyére? -
#34156 legalább 40 gigát adj neki (plusz gondold át, hogy kell-e az Ultimate minden szolgáltatása, általános otthoni használatra elég a Home Premium vagy a Business) -
simonl #34155 Sziasztok,
Vista ultimate -t telepítenék, mekkora helyre van szüksége, hogy állítsam be a partíciót?
Köszi
-
#34154 Hello!
Az lenne a problémám, hogy van egy laptopom és egy asztali gépem. Mind a két gép látja egymást a hálózati térképen, de a megosztott meghajtókat és mappákat nem látja a másik gápen. Ilyenkor mi lehet a baj? -
Dave0092 #34153 eddig xp-n tökéletes volt... meg am 5 mega chellos netem van... amivel néha napján 700 al töltökle 100 al töltöfel -
#34152 pl: Gyorsabb internet. -
Dave0092 #34151 olyan bajom lenne nekem, hogy MSN-en nagyon lassan jönnek/mennek át a filek... 5 mega zene fél ora kb... lehet ezt orvosolni?
-
#34150 Az xp kavar neki? Rakjam újra, vagy szedjek másik pistát? -
#34149 Hát szarik ez rá mit állítok, megpróbáltam az egész meghajtót átállítani akkor meg egy csomó filenál kiírta, hogy nem lehet, a végén meg, hogy mivel a konzisztencia eltérő, így nem sikerült a művelet. rohdék vista már 2x volt fent a gépen akkor minden gond nélkül működött, csak azóta volt gépcsere, erre most meg szívat. -
#34148 Megpróbálom, remélem jó lesz. Köszi, ha nem majd jövök :) -
#34147 a másik vinyón levő commander nem a "tied", így elsőre nem enged hozzáférni. a fileoknál át lehet(kell) venni rendszergazdaként a tulajdonjogokat, onnantól tudod másolni, stb. (mappánál/file-nál properties->security)
Vista alá legalább 7.0-s Total Commander kell, az már tud jogosultságot kérni majd későbbi műveletekhez -
#34146 Volt egy XP-s rendszerem, másik partícióra felraktam a vistát kb 1 hónapja, most mondom nekiállok beállítgatni a dolgokat. Mondom akkor először felrakok az xp-s vinyóról egy total commander, hogy ne a filekezelőben kelljen bohóckodni, erre mikor rányomok kiírja, hogy nem fér hozzá a lemezhez/filehoz/elérési úthoz. Lehet, hogy nincs hozzádérési jogom, mondom frankó mivel én vagyok a rendszergazda ugyebár és gyakorlatilag egyetlen olyan filet sem tudok elindítani ami telepítést igényel, sőt átmásolni sem engedi, a tömörített fileokba be sem lép. Mi a franc baja lehet? -
#34145 Szerintem te még beta SP1-es Vista-t használsz, mert 2008 márciusban jelent meg, ez is okozhatja a problémát. De a kék halál üzenetének ismeret nélkül ez csak tipp. -
#34144 "A boot során F8-as gomb, majd a megjelenő menüben válaszd a rendszerhiba esetén az automatikus újraindítás tiltását. Ezután ha a kék halál előjön akkor nem fog eltünni a képernyő és lesz időd leírni a tartalmát, majd ide beírni." (c) Bon #34045 :) -
#34143 értem... és azt hol tudom kikapcsolni? -
#34142 jó lenne tudni, milyen üzenet jön kékhalálkor... kapcsold ki az automatikus ujraindítást, és írd ki, hogy mire hivatkozva száll el (hibakód, esetleg filenév)
akkor valószínűleg többet tudunk segíteni, így még akármi is lehet. -
#34141 sziasztok! bocs hogy ezt kérdezem, gondolom volt már hasonló kérdés (csak elég nehézkes 423 oldalt végigolvasni)
szóval: van egy notebookom az ASUS F3KA sorozatból, amire kénytelen voltam vistát telepíteni, mert csak vista drivereket adtak hozzá
Microsoft Windows Vista Ultimate x86 SP1 Integrated (HUN) 2007. decemberi verziót telepítettem. A gond az hogy a notebook bizonyos idő után kékhalál kíséretében újraindul. Ha esetleg tudtok valami megoldást vagy esetleg egy stabilabb (magyar nyelvű) verziót akkor pls help!
előre is köszi -
#34140 Újabb patch, kompatibilis módban futtatás, ha egyik se sikerül akkor nem fog menni. -
#34139 HELP!
a kövi a gondom van egy gém a ami sehogy se akar futni vistan ez a jedi a cademy
sajna mindent probltam de semmi please help!! -
#34138 jah megvan
tulajdonságok,rendszerikonok
pipa ki
kösz Dzsini !
-
#34137 ha az értesítési ikonok testreszabására gondolsz akkor arra nem lehet rányomni mert halvány :/
nem aktív -
Solt #34136 load optimized default
-
kismajomm #34135 megnéztem de nálam csak ez a kettő default van
load fail-safe default
load optimized default
melyik a jó? melyik mi?
-
kismajomm #34134 köszi megnézem
-
Solt #34133 Restart... és belépsz az alaplap biosába! Ott pedig betöltöd a default setupot! Mekem sem volt tuning, de amíg ezt nem csináltam meg, addig nem indult a Vista telepítő... egy próbát megér... -
kismajomm #34132 "Próbálj egy bios defaultot.."
ezt nem tom mi
-
Solt #34131 Próbálj egy bios defaultot... -
#34130 leginkább hardverhibára gyanakszom, másik olvasó/másik kábel/alaplapon máshova dugni... másik gépben ugyanez a DVD... -
kismajomm #34129 akkor az összes az!
már próbáltam vagy 6 verziót
egyéb ötlet? -
#34128 jobbgomb a kis ikonok mellett lent, customize notification icons - hide always azokra, amelyek nem érdekelnek.
kismajomm: nem lehet, hogy a Vista DVD hibás? -
kismajomm #34127 de a dvd olvasó tökéletesen megy minden más esetben csak akkor nem ha a vista telepítő van bent, nem egy lemezt írtam már vele és nem volt gond
akkor milyen kábelprobléma lehet????????? -
#34126 hálózati ikont és az oldalsáv ikonját el tudom valahogy tüntetni? -
#34125 "ha újraindítom akkor elindúl a régi oprendszer az xp de nincs dvd olvasó" Ez alapján valami nems timmel, hardver gond lesz, kábel cserét érdemes lenne kipróáblni. -
kismajomm #34124 nincs húzva a gép
és a dvd olvasó teljesen jó xp-t bármikor hiba nélkül telepíthetek, hibátlanul ír stb
tehát más nem lehet? -
#34123 ha bármi is húzva van (nem alap órajelen jár), akkor állítsd vissza, főleg a Vista telepítő háklis rá.
ha a dvd olvasó ki-kihagy, az lehet a kábel problémája, lehet az olvasó problémája is (vagyis valami hardver gond)
Az, hogy SATA-s, az _elméletileg_ már nem gond a Vista számára. -
kismajomm #34122 sziasztok
kellene egy kis segítség de nagyon.
összeraktam egy gépet úgy egy éve s szeretnék rá vistát.
viszont nem hajlandó feltelepülni. Bebútól a dvd-ről kapom a kékes hátteret majd megáll teljesen, nem folytatja a telepítést és nem jöttem még rá hogy miért. ha újraindítom akkor elindúl a régi oprendszer az xp de nincs dvd olvasó, egyszerűen a bios nem látja.ha kikapcsolom s pár másodperc után be akkor újra van dvd olvasó.
miért van ez?
bekellene integrálni a vistába a dvd olvasó drivert?
a gépem:
AMD athlon64 x2 5000+ am2
Gigabyte GA-M56S-S3
2x1Gb ram 800Mhz ddr2
Pioneer DVR-212D16x SATA
gondolom ennyi elég a problémához
előre is köszi -
#34121 legális megoldás lehet, ha veszel a notira egy magyar Vista Business-t (vagy vetetsz a céggel), egyébként nincs. -
#34120 És akkor ez így marad? Nincs rá megoldás?