40038
-
#34239 erre a gépre nem raknék vistat az tuti -
#34238 Hellosztok. Vistát szeretnék telepíteni, és a kérdésem az lenne hogy erre a konfigra milyen vista lenne jó?: AMD Sempron 2400+, 767mb ram, NVIDIA GeForce FX 5500 256mb, 40gb HDD. Nem egy nagy konfig, max egy Home Premiumot akarok, csak nem tom hogy nem-e lassítaná be nagyon a gépet. Szóval a kérdésem hogy Home Basic vagy Home Premium? -
#34237 Ezt írja ki a kék halál után:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional information about the problem:
BCCode: 1a
BCP1: 00041287
BCP2: 00000074
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini091308-02.dmp
C:\Users\Paulovits Kornél\AppData\Local\Temp\WER-46578-0.sysdata.xml
C:\Users\Paulovits Kornél\AppData\Local\Temp\WERFC9F.tmp.version.txt
-
#34236 Vista maga, de inkább saját magad kell keresned. -
#34235 Hello!
Olyan programot tudnátok adni ami feltérképezi a gépen lévő összes drivert és frissítést keres hozzá? Kösz a segítséget! -
#34234 thx a segítséget!
újrarakom egy szűz partícióra aztán annyi... -
#34233 A windows-t bármelyik partícióra rakod, mindig a legelső partíciójába rakja az indítási információkat. Ezt törölted le.
Így próbáld helyreállítani a bootolást.
Ha nem akarsz 2 rendszert egyszerre használni, később mindenképpen érdemes lesz a c-re rakni a wint. -
#34232 kérném megint a segítségeteket:
Külön partíción volt azonos vinyón az XP (korábban felrakott ) és a Vista
Miután átálltam a Vistára gondoltam letörlöm az XPt ( TC-vel)
Nem is lett gond egészen az újraindításig
most nem indul a Vista "loadmgr in missing" hibaüzenettel
ha berakom a Vista DVDt és javításra nyomok akkor nem is látja azt a partíciót a rendszer helyreállító beállításoknál.
DVDről el tudom indítani az OPrendszert valahogy?
Mert ha nem lesz megoldás mentenem is kellene valahogy mielött ujrarakom a Vistát... -
#34231 Elvileg driver bármi okozhatja, a kék képernyő lehetséges, hogy írni fogja, hogy melyik fájl a bűnős. -
#34230 Kösz, de, hogy tudom megnézni, hogy melyik driver nem megfelelő? Megpróbálok legközelebb csinálni egy képet és belinkelni. -
#34229 Driver nem megfelelő, kék képernyő sokat segítenne. -
#34228 Hello!
A következő lenne a problémám. Bekapcsolás után mindig újra indul a gép valamikor kék képernyővel. És csak 2. 3. újraindulás után áll föl a rendszer. Utána is van olyan, hogy kék képernyővel újraindul a gép. Már egyszer újra telepítettem a rendszert. Szerintetek mi lehet a baj? Kösz a segítséget! -
#34227 Válts Vista-ra, jobb mint az XP. -
The Best #34226 Sziasztok. Tudom ezt a kérdést sokan felteték már de nem tudom hogy mi legyen. Most ujjitottam fel a gépet és már tudok játszani dx10 támogato játékokkal is. De sajnos az xp nem támogatja a Dx10 csak a vista, de a játékok miat nem akarok váltani az xp-röl. Rakjam fel egy másik meghajtóra a vistát? Szerintetek mit csináljak? Előre is köszönöm -
#34225 mindegy, ment a Vista a kukába... -
#34224 Szoftver és hardver hiba is lehet, de nagyobb esélye vana szoftver hibának, pl. nem megfelelő driver műkődés. -
#34223 A kékhalál hardverhiba? Mert amióta vistám van ->1 nap, azóta időnként kékhalált kapok... -
#34222 Az baromi érdekes, mert a notebookoknál nem alkalmazzák a dual channel technológiát. Legalábbis én még nem láttam ilyen notebookot, pedig jópárat láttam már :) -
#34221 Van dual channel, direkt megnéztem most két laptopot is a munkahelyemen és dual-nak írja ki a teszt progi a memória kezelését. -
#34220 Ha ultimatet veszel (de csak annál) akkor winupdateről tölthető a magyar mui :) -
#34219 Szerintem a német termék Prodoct Key-e is elég lesz neked, azzal felrakod a magyart. ( Javítsatok ki ha nem lehet. ) -
#34218 Sziasztok. Ha én Németországban veszek egy teljesen eredeti Windows Vista Ultimate-et (mert ugyebár sokkal olcsóbb ott), akkor azt magyarrá lehet varázsolni valahogy? De úgy hogy teljesen magyar legyen minden? Van ugyebár a MUI de ezeknél is működik, és van magyar nyelv? Köszi! Üdv! -
#34217 Notebookokban nincs Dual Channel úgyhogy úgy pakolgatod a ramot, ahogy akarod. Nekem 1GB + 512 van és semmi probléma. -
#34216 Az baj ha az XP csak 2,4gb-ot látott, mert csak 4gb-nál van ilyen gond, 3-nál nincs.
Laptop-nál meg kikel deríteni, hogy hány GB memóriát tud kezelni és szereti e az ilyen 2x1-es felállást. Mondjuk semmi féle keppen nem szerencsés a 2x1, mert a kétcsatornás vezérlés így már nem jön létre. Jelenlegi memória árak mellett inkább spórolj még egy kicsit és 2x2gb-ra cseréld ki, már ha a Laptop boldogul ennyivel.
-
simonl #34215 Sziasztok,
Kicsit hardver a kérdés, de összefügg picit a Vistával is:
Laptopomban 2 x 1 GB memory van gyárilag. Ha teszek az egyik helyére egy 2 Gb -at, akkor a Vista látja e mind a három GB ot? ?? Az XP ebből természetesen csak 2.4 et látott.....
Köszi a hozzáértők segítségét. -
#34214 Áhá...na végre.
Köszönöm ez volt a baj. -
#34213 PCI-os TVtuner kártya is okozhatja, de alaplapfüggő is lehet. Egyes típusoknál, ha meg szakadsz is újraindul. -
#34212 Kapcsold ki, hogy az egér felébreszthesse a gépet, hátha segít. Az eszközkezelőben az egér tulajdonságainál lehet kikapcsolni. -
#34211 Hello,lehet már kérdezték és már válaszoltak is rá,de...
A vistámat nem tudom alvásra bírni se hibernálásra.Úgytesz mintha kikapcs,de rögtön visszajön.Nem újraindul csak kilép és vissza.Leáll a gép kb 0,5 ms-ra. Ennek milehet az oka? -
adsa #34210 mostmár rémlik valami. a múltkor bementem a biosba, mert nem ment jól a cooler és állítottam a cooler sebességén, de mást nem tudok... -
#34209 sikerült vele
köszönöm! -
#34208 Tuti nem tuningoltad a géped ha nem tudod, hogy hol kell visszaállítani, mert ott kell feljebb is venni az órajelet. Egyébként load bios default menüpont vagy valami hasonló. -
#34207 ha nincs engedélyezve, akkor nem kellene ott lennie - ha ott felejtődött, próbáld meg újra engedélyezni, majd ismét letiltani. -
#34206 Lemezkarbantartóval. -
#34205 a közel 2 gigás hiberfil.syst hogyan tudom letörölni?
hibernálás nincs engedélyezve... -
adsa #34204 és hogy kell visszaállítani alapórajelre? (hülye kérdés, de nem tom) -
adsa #34203 akkor mi lehet a baja?mert már négy DVD-vel próbáltam és mindenik ugyanaddig tölti be. viszont ha windowson keresztül indítom el akkor teljesen betölti. de nekem bootolással kéne felrakni a vistát -
#34202 Nem annak számít, az bővítés. -
adsa #34201 amúgy nem volt tuningolva. vagy az annak számít h betettem két új vinyót? -
#34200 Alapból megy a beépített, nem kell vele semmit csinálni. Most direkt kipróbáltam és talált magyar város.