Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem tudta a vista a hibaellenõrzést végre hajtani az adat vinyómon a rendszer futása alatt? Újraindulás után tudta csak, amikor a parancssoros mód futott. Akartam közben netezni, erre közölte hogy most nem tudja. Pedig nem használta semmi a vinyót. Akkor kapcsoltam be frissen a gépet. kb min másfél óráig futott. Hol lehet megnézni utólag a napló fájlt, amit készített a mûvelet alatt?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Nem lehet valahogy beállítani, hogyha teljes képernyõre rakok egy ablakot akkor is maradjon meg az átlátszóság?

http://goo.gl/gd6Zi5

The Norberto
ok fasza😊😊köszi😊 Akkr el is kezdem "megvenni" kedven Websopomba azem 4-5 óra altt ki is hozzák😊😊XD
[HUN]FaTaL
Így van. Bár el lehet lenni 3,5GB memóriával is, ha esetleg valami nem mûködne 64 biten a kiforratlanság miatt.

Narxis
Igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

The Norberto
Tehát neke 64 bites kell mert a 4 gb memóriámat nem látá a 32 bites??😊
[HUN]FaTaL
Bekaptál egy vírust, ami leszed egy ál-antivirust amint leokézod. Keress egy rendes vírus/antispyware írtót.

[HUN]FaTaL
Nem kell több memória a 64 bitesnek, de a 32bites nem kezel le 4GBnál több memóriát, amibe benne van a vinyó cachetõl kezdve a videókártyán át minden (valószínûleg 3GB-t lát majd a 32bites). 4GB alatt pedig semmi értelme a 64bitnek, mivel minden van 32bitre is.

bon
Szerintem vírust fogtál be, kételm, hogy a Vista ilyet írna ki. Viszont virust már láttam ilyet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

The Norberto
Értem nekem 4GB Geil Black Dragon 1066Mhz es memóriám essz😊 meiket rakjam fel?? A 32 bites gyorabb vagy mi?? a 64 bites nek több memória kell de miért??😊
gurubefree
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valakit erdekel Full VISTA ULTIMATE 32BIT/64BIT akkor irjon privatba.

ゾルターン

Dzsini
Otthonra Home Premiumot ajánlott feltenni, ha MSDNAA-s vagy, akkor a Business-t (az jár). 64 bit akkor ajánlott, ha 4 giga vagy több RAM van a gépedben, egyelõre még néhány driver kiforratlan rá, volt itt, akinek csúnyán lassultak a játékok miatta. Legalább 30 gigát adj a Vistának külön partíción, azon elég jól eléldegél.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
kizárt, hogy a windows saját üzenete - kezdõdik ott, hogy a "Click OK" felirat mellett "Yes" meg "No" gomb van, folytatva, hogy ha bármit találna a Windows Defender, akkor az jelentkezne be... tipikusan egy ál-vírusirtónak a bejelentkezése, ha feltelepíted amit kér, onnantól soha nem lesz nyugtod. Keress egy rendes vírusirtót/antispywaret, a vírusos topicban tudnak segíteni.

The Norberto
helosztaok most veszek ujj gépet 2 nap és megjön ugy gondoltam felrakom a vistát is meg az XP-t is lenne 1 kérdésem aztmás tudomhogy ajánlott a külön partícó😊 Azt is hogy elõször az XP-t rakjam fel és aztán a vistát😊
A kérdésem mi a különbség a 32 bites és a 64 bites között?? És meik fajtát rakjam fel (buissnes ultimate stb.) ja és még 1 mekkora partíció kell a Vistának ameikat ajánjátok és az XP-nek (Daytowa)?
Marci0115
jajj nekem is ezt csinálja állandoan

daxan
Ma ez fogadott, mikor beléptem a sajátgépbe:

Lehetséges ez? Vagy valami vírust fogtam be?

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

kirol
Én csak 64bit-es Business-t csináltam, de jónak tûnik.
De csak hétfõn tudom majd felrakni, akkor kiderül.

djrobaa
Csácsá.

Énis csináltam 2ilyen lemezt. Egy 32bitest egy 64bitest. A 64bites nemvolt hajlandó bootolni. Pedig ugyanugy csináltam mint ahogy a 32bitest. Kénytelen voltam a vliteal isot késziteni belõle. De érdekes módon a 32bites home premium meg jólett. Fene se érti.

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

kirol
Na rájöttem.

kirol
Na elvileg kész.

Most már csak az elkészített "install.wim" -emet kellene az UltraISO-val kicserélni az eredeti lemezen lévõvel.

Ezt hogyan lehet?

kirol
Na most egy új módszerrel próbálom integrálni az SP1-et.

Eddig sikerült, bár az XP-t is sikerült elkúrni, legalábbis a boot -részét, ami ugye apróság. 😄 De megcsináltam, így nem kellett újra rakni hálistennek, az XP helyreállítással ráírattam egy új boot infót.

Az integrálás azóta is megy, konkrétan vagy 2-3 órája azt készítem. 😞
Kb. a folyamat 80%-ánál tartok. Ami nem idõt jelent, mert a mostani munkafázis, a fájlok megírása megy éppen, és csak ez még 54 perc.

vixo
Nah,megoldódott a probléma 😊
A laptop telepítõjén ott voltak a vista driverek és most már teljesen aktiválva és internet kapcsolattal müxik ^^

Dzsini
a Windows XP óta, az Office csomag 2003 óta teljeskörû Unicode támogatással rendelkezik, elméletileg nem gond bármilyen szöveg megjelenítése (ha rendelkezel a megfelelõ betûtípusokkal):
مثال.إختبار Arabic Arabic
例子.测试 Simplified Chinese Chinese
例子.測試 Traditional Chinese Chinese
παράδειγμα.δοκιμή Greek Greek
उदाहरण.परीक्षा Devanagari Hindi
例え.テスト Kanji, Hiragana, Katakana Japanese
실례.테스트 Hangul Korean
مثال.آزمایشی Perso-Arabic Persian
пример.испытание Cyrillic Russian
உதாரணம்.பரிட்சை Tamil Tamil
בײַשפּיל.טעסט Hebrew Yiddish

[HUN]FaTaL
A world semmit nem fog csak a word😊 Orosz karakterkódólású csomagot.

CroftManor
Sztem le kell szedned az updateban orosz nyelvi csomagot.

Nothing is True, Everything is Permitted

Örm
Hello!
Mit kell ahhoz telepíteni, hogy a windows és a World meg tudjon jeleníteni orosz betûket?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nagyon nagy melegben a RAM-ok néha hülyéskedni szoktak.
pl nekem tavaly a nagy melegben elszált az egyik ramom, vele együtt a vista

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

nem raktam drivert, több mint valószínû a por miatt van mert nagyon poros a ventillátor, ki kell takarítsam...

itt a nyar , esetleg hofokokat is nezhetsz mi mennyire melegszik..(Vga, Proci)
foleg ha jatekok kozbe fagy meg..
bon
Esetleg raktál fel mostanában újabb drivert?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

jo kerdes, nezd meg😊
lck
Elõször szedd szét, takarítsd ki, mozgasd át a kontaktokat.
sziasztok. tudnátok segíteni? Az a baj a gépemmel, hogy mineden nap legalább ötször megjelenik a kékhalál és újraindul a gép, eddig nem csinálta, mostanába kezde és egyre többet csinálja, Windows Vista Ultimate 64 bitesem van. elõre is köszi.

vixo
Acer laptopom van,a hozzáadott telepítõn rajta van ez a hálózati driver???

halokartya driver telepites?
ha alaplapi akkor az alaplaphoz adott gyari cdn rajta lesz. vagy ellatogatsz az alaplap gyartod hivatalos oldalara es onnan leszeded..
Marci0115
nah ma reggel ota meg állandoan leáll az windows intézö, fasza ez a vista<#eljen>

vixo
Hi all!

Sok vistát kipróbáltam,ebbõl kettõt utdtam aktiválni,a többit nem,de ennél a kettõnél felmerült az a probléma,h szép meg aktiválva van,de nem tudom használni a netet,illetve sehogy nem csatlakozik a hálózatra.
Vmi olyasmi problémát ír ki,h telepíteni kell a hálózati kártyát vagy mi a szöszt :S
De ez miért van???
A többinél simán megy a net,viszont nem tudom sehogy sem aktiválni.
vki segítsen pls!
mi lehet a probléma?
Elõre is THX!

Kipróbálta már valaki a Camtasia Studio 5 Vista 64 biten?
CroftManor
Oké, megpróbálom, csak elöbb le kell szednem a 32 bites Vistát <#vigyor>

gio1969
szerintem próbáld meg a 32 bitest,baj nem lehet belõle.32 biteshez sokkal gyakrabban adnak ki új vga-drivereket.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

CroftManor
VGA driverbõl a legújabb van fent, sp1 is fent van, minden fontos frissítést leszedtem...
Nem tom mi lehet a gond, de Dzsini is megírta:
Nem a Vista hibája, hanem a szarul megírt drivereké... köszönd az nVidia-nak, hogy lassan 3 éve képtelen volt egy pörgõs drivert írni a videokártyádhoz. Ez a gép mindenre elég kellene, hogy legyen.
Bár azt is hozzá kell tenni, h az enyém 64bites Vista, nem 32.

gio1969
Bocs,hogy belekontárkodok,de ha ilyen konfiggal szarul mennek a játékaid vista alatt,akkor vagy a rendszeredben van a hiba (nem frissítetted,stb...),vagy valamelyik hardvered nem szereti a többit.
Nálam pl. az Assassin's Creed gyorsabb Vista alatt,és ez még csak a kezdet.
Én valahogy nem vettem észre,hogy a Vista alatt nagy mértékben lassulnának a játékok,legalábbis sp1 óta nem.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

gio1969
Sziasztok.
Újratelepítettem a 32 bites Ultimate Vistámat,és azóta érthetetlen dolgokat csinál...Amikor le akarok tölteni valamit ,hibaüzenetet dob a win,hogy azonnali hatállyal bezárja a letöltõablakot,és lefagy a böngészõ. (amúgy firefoxot használok)
Mi lehet az oka?

tommyg
próbáld ki a 32 bitest

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dante73
Gondolom, 64bit. Hasonló konfiggal, 32bit-en, semmi gondom. Semmiféle kompromiszumra nem kényszerülök, alig 1-2-3FPS-nyi a különbség nálam Xp hez képest.

http://www.freetvmaci.info/

CroftManor
Jah, hát nagy a valószínûsége h visszatérek xpre.
Vista ide, vista oda, felejtõs egyenlõre.

Marci0115
😄ugy gondoltam hogy ha játszani akarsz hazsnálj xp-t valami vista témával😄

CroftManor
úgyérted Vista melett legyen xp is fent a gépen?
Hallottam róla én is h lehet így két op rendszert egyszerre, de azt nem tom hogy lehet.

Narxis
Ámen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.