Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ゾルターン
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kérdésem mi a különbség a 32 bites és a 64 bites között?? És meik fajtát rakjam fel (buissnes ultimate stb.) ja és még 1 mekkora partíció kell a Vistának ameikat ajánjátok és az XP-nek (Daytowa)?
Lehetséges ez? Vagy valami vírust fogtam be?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
De csak hétfõn tudom majd felrakni, akkor kiderül.
Énis csináltam 2ilyen lemezt. Egy 32bitest egy 64bitest. A 64bites nemvolt hajlandó bootolni. Pedig ugyanugy csináltam mint ahogy a 32bitest. Kénytelen voltam a vliteal isot késziteni belõle. De érdekes módon a 32bites home premium meg jólett. Fene se érti.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Most már csak az elkészített "install.wim" -emet kellene az UltraISO-val kicserélni az eredeti lemezen lévõvel.
Ezt hogyan lehet?
Eddig sikerült, bár az XP-t is sikerült elkúrni, legalábbis a boot -részét, ami ugye apróság. 😄 De megcsináltam, így nem kellett újra rakni hálistennek, az XP helyreállítással ráírattam egy új boot infót.
Az integrálás azóta is megy, konkrétan vagy 2-3 órája azt készítem. 😞
Kb. a folyamat 80%-ánál tartok. Ami nem idõt jelent, mert a mostani munkafázis, a fájlok megírása megy éppen, és csak ez még 54 perc.
A laptop telepítõjén ott voltak a vista driverek és most már teljesen aktiválva és internet kapcsolattal müxik ^^
مثال.إختبار Arabic Arabic
例子.测试 Simplified Chinese Chinese
例子.測試 Traditional Chinese Chinese
παράδειγμα.δοκιμή Greek Greek
उदाहरण.परीक्षा Devanagari Hindi
例え.テスト Kanji, Hiragana, Katakana Japanese
실례.테스트 Hangul Korean
مثال.آزمایشی Perso-Arabic Persian
пример.испытание Cyrillic Russian
உதாரணம்.பரிட்சை Tamil Tamil
בײַשפּיל.טעסט Hebrew Yiddish
Nothing is True, Everything is Permitted
Mit kell ahhoz telepíteni, hogy a windows és a World meg tudjon jeleníteni orosz betûket?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
pl nekem tavaly a nagy melegben elszált az egyik ramom, vele együtt a vista
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
foleg ha jatekok kozbe fagy meg..
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ha alaplapi akkor az alaplaphoz adott gyari cdn rajta lesz. vagy ellatogatsz az alaplap gyartod hivatalos oldalara es onnan leszeded..
Sok vistát kipróbáltam,ebbõl kettõt utdtam aktiválni,a többit nem,de ennél a kettõnél felmerült az a probléma,h szép meg aktiválva van,de nem tudom használni a netet,illetve sehogy nem csatlakozik a hálózatra.
Vmi olyasmi problémát ír ki,h telepíteni kell a hálózati kártyát vagy mi a szöszt :S
De ez miért van???
A többinél simán megy a net,viszont nem tudom sehogy sem aktiválni.
vki segítsen pls!
mi lehet a probléma?
Elõre is THX!
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Nem tom mi lehet a gond, de Dzsini is megírta:
Nem a Vista hibája, hanem a szarul megírt drivereké... köszönd az nVidia-nak, hogy lassan 3 éve képtelen volt egy pörgõs drivert írni a videokártyádhoz. Ez a gép mindenre elég kellene, hogy legyen.
Bár azt is hozzá kell tenni, h az enyém 64bites Vista, nem 32.
Nálam pl. az Assassin's Creed gyorsabb Vista alatt,és ez még csak a kezdet.
Én valahogy nem vettem észre,hogy a Vista alatt nagy mértékben lassulnának a játékok,legalábbis sp1 óta nem.
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Újratelepítettem a 32 bites Ultimate Vistámat,és azóta érthetetlen dolgokat csinál...Amikor le akarok tölteni valamit ,hibaüzenetet dob a win,hogy azonnali hatállyal bezárja a letöltõablakot,és lefagy a böngészõ. (amúgy firefoxot használok)
Mi lehet az oka?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://www.freetvmaci.info/
Vista ide, vista oda, felejtõs egyenlõre.
Hallottam róla én is h lehet így két op rendszert egyszerre, de azt nem tom hogy lehet.